Coral Sands Hotel 3*– Atsauksmes

18
Novērtējums 8.210
№2 viesnīcas reitingā Hikaduva
8.3 Numurs
8.4 apkalpošana
8.9 Tīrība
8.3 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Hikaduvas kūrorta zonā, Šrilankas dienvidrietumu krastā, 1,5 kilometrus garās Hikkaduwa pludmales centrālajā daļā tieši pie Indijas okeāna. Viesnīca tika atklāta 1975. gadā, renovēta 2016. gadā. Piemērots relaksējošām brīvdienām pludmalē, kā arī niršanas un snorkelēšanas entuziastiem.Vairāk →
аватар mayusya85
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
No 16.03 plā nojā m atpū sties viesnī cā Coral Sands. 2020 lī dz 03.26. 2020.  gads, tač u kaut kas nogā ja greizi. Viesnī cā ieradā mies 16. martā ap 19:00, bijā m iekā rtojuš ies numuriņ ā pirmajā stā vā ar skatu uz jū ru, gribu teikt, ka no visiem numuriņ iem š ajā viesnī cā ir skats uz jū ru, tas ir milzī gs pluss! Tā pat visos numuros ir vai nu balkoni ar krē sliem un galdu, vai terase ar sauļ oš anā s krē sliem, kas arī ir milzī gs pluss. … Tomēr ▾ No 16.03 plā nojā m atpū sties viesnī cā Coral Sands. 2020 lī dz 03.26. 2020.  gads, tač u kaut kas nogā ja greizi. Viesnī cā ieradā mies 16. martā ap 19:00, bijā m iekā rtojuš ies numuriņ ā pirmajā stā vā ar skatu uz jū ru, gribu teikt, ka no visiem numuriņ iem š ajā viesnī cā ir skats uz jū ru, tas ir milzī gs pluss! Tā pat visos numuros ir vai nu balkoni ar krē sliem un galdu, vai terase ar sauļ oš anā s krē sliem, kas arī ir milzī gs pluss. Mums patika istabiņ a, bet tā kā tā bija pirmajā stā vā , tad izeja uzreiz bija uz sauļ oš anā s krē sliem un baseinu, bet mums nepatī k, kad ir ļ oti pā rpildī ts un prasī ja istabu otrajā stā vā , pē c 10-15. minū tes mums piedā vā ja citu istabu un viņ š mū s uzrunā ja uz 100%, bez papildu maksā jumiem!

Aizbraucā m atpū sties nestabilā pasaules situā cijā , bet cerē jā m, ka tas mū s, protams, neskars. Bet 19.03. 2020.  gadā Š rilankā tika ieviesta komandantstunda, visi veikali un kafejnī cas bija slē gti lī dz 23.02. 2020, mē s bijā m nobijuš ies. Mums bija ekskursija uz š o viesnī cu brokastī s, un par pusdienā m un vakariņ ā m mums bija jā maksā papildus 10 USD no personas. Mē s bijā m š okē ti!
Bet viesnī cas menedž ere saistī bā ar š o situā ciju mums sagā dā ja pusdienas un vakariņ as bez maksas, kā arī.50% atlaidi dzē rieniem! Jums nav ne jausmas, cik mē s esam pā rsteigti! No 19. marta lī dz 23. martam viesnī cā bija palikuš i aptuveni 15-20 aizņ emti numuriņ i, tač u tā nezaudē ja savas pē das, bufete bija daudzveidī ga un ļ oti garš ī ga, tad domā jā m, ka no 23.03. 2020. gads kļ ū s labā ks, bet nē , un karantī na ir pagarinā ta lī dz 26. martam. 2020, viņ i mū s visus pabaroja arī bez maksas! 03.23. 2020 mū su reiss tika atcelts un mē s iegā dā jā mies jaunas biļ etes uz 03.27. 2020, jū s neticē siet, bet viesnī ca mums š o dienu uzdā vinā ja bez maksas!

03.25. 2020.  gadā mē s un vē l viens pā ris palikā m viesnī cā , un visa viesnī ca un personā ls strā dā ja pie mums, viņ i neslē dza, neizraidī ja mū s, bet turpinā ja strā dā t un pabarot mū s garš ī gi! Bufetes nebija, bet mums piedā vā ja ē dienu izvē li - vista / zivs / garneles /. Tā pat vienmē r bija iespē ja izvē lē ties desertu saldē jumu / augļ us / kū kas. Viesnī cas personā ls bija ļ oti uzmanī gs un draudzī gs! Neskatoties uz to, ka mū s neielaida pilsē tā un no 24.03.
2020. gads un jū ras (slepus gā ja) atvaļ inā jums nebija sabojā ts! Liels paldies par sirsnī go uzņ emš anu un attieksmi. Ja es atgriezī š os Š rilankā , tad tikai š ajā viesnī cā un es visu konsultē ju, viņ i mani neizliks uz ielas un nepametī s nepatikš anā s!
Бассейн
аватар lyuba.dolzhenko.95
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mē s februā ra beigā s atpū tā mies ar jaunu vī rieti. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Bet diemž ē l cerī bas nepiepildī jā s. Un tagad par punktiem. 1) Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā . … Tomēr ▾ Mē s februā ra beigā s atpū tā mies ar jaunu vī rieti. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Bet diemž ē l cerī bas nepiepildī jā s. Un tagad par punktiem.
1) Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā . Viss jau bū tu labi, bet zem viesnī cas ir laivu stā vvieta un lai normā li nopeldē tu, jā iet vai nu pa kreisi vai pa labi. Daž kā rt stipri smirdē ja pē c benzī na. Viesnī ca atrodas apmē ram 4 stundu brauciena attā lumā no Kolombo, tieš i pie ceļ a. Blakus ir iepirkš anā s pasā ž as, tač u cenas ir pā rā k augstas. Bet ir lielisks restorā ns GETFRESH. Porcijas ir milzī gas un cenas lieliskas
2) Personā ls. Gandrī z pē c ikdienas lidojuma, kad nokļ uvā m viesnī cā , cerē jā m reģ istrē ties, bet. . . Kā izrā dī jā s, sarakstos neesam! Vadī tā js teica, ka mū su rezervā ciju noraidī ja vecā kais menedž eris un viesnī cā nav vietas! Un nauda ir samaksā ta. Tad viņ š it kā iekļ uva mū su situā cijā un piedā vā ja palikt nevis 10 dienas, bet 9. Super! Tad tī ri nejauš i uzradā s gids, kurš mums pā rdeva ekskursijas un teica: "Jū s nopirkā t no manis ekskursijas, es tev palī dzē š u" un mū s atstā ja uz 10 dienā m. Es domā ju, ja mē s tos neiegā dā tos? Ī sā k sakot, pilnī ga dezorganizā cija un š ķ irš anā s. Darbinieki lož ņ ā ā rzemnieku priekš ā , apskauj viņ us un izsaka daž ā dus komplimentus, bet viņ iem nerū p krievi/ukraiņ i.
3) Uzturs. Paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Protams, nedaudz vienmuļ i, bet ļ oti garš ī gi) Tas ē dienam ir pluss.
4) Istaba. Tā kā augstā k rakstī ju, ka vietu it kā nav (lai gan rezervē ja mē nesi iepriekš ), tad bijā m iekā rtojuš ies vecā s ē kas novecojoš ā istabā . Visas mē beles ir vecas. Par tī rī š anu sū dzī bu nav. Tī rī ts reizi dienā . Daž kā rt aizmirsa uzreiz uzlikt dvieļ us, bet pē c pā ris stundā m atnesa. Un atkal gulta tika izrotā ta ar ziediem ā rzemniekiem (tiem, kas piegruž oja naudu). Vienreiz tikā m izrotā tas, un tad kā nejauš i sapratā m, jo ​ ​ apmā cā m jaunu darbinieku.
5) Izklaide. Teritorijā tā du nav. Ir peldbaseins. Mū su brī vdienu pirmajā s dienā s tas bija caurspī dī gs. Bet pā ris dienas pirms mū su izbraukš anas bija baigi dubļ ains, dibens nebija redzams. Vakariņ ā s skanē ja dzī vā mū zika
Kā mums teica, viesnī ca ir č etrinieks, nē ! Es tam nevaru piekrist. Viesnī ca, kā norā dī ts, pirmajā trijniekā . Un tā kā paš ā sā kumā viņ i mums sabojā ja atvaļ inā jumu, mans vē rtē jums ir 2.
аватар Ruslan211040
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mums ļ oti patika koraļ ļ u rifs, kas atrodas gandrī z viesnī cas teritorijā . Ē diens š eit, protams, ir Ā zijas, tā tad, amatierim. Viesnī cas numuri joprojā m ir pienā cī gi, nav jauni, bet kopumā nav slikti. Viesnī ca atbilst cenai/kvalitā tei. … Tomēr ▾ Mums ļ oti patika koraļ ļ u rifs, kas atrodas gandrī z viesnī cas teritorijā . Ē diens š eit, protams, ir Ā zijas, tā tad, amatierim. Viesnī cas numuri joprojā m ir pienā cī gi, nav jauni, bet kopumā nav slikti. Viesnī ca atbilst cenai/kvalitā tei. Š rilankā turpat pie viesnī cas ir mazs labs koraļ ļ u rifs, bet te vienkā rš i paveicā s.
аватар Doctor2400
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i. Ieradā mies agri no rī ta. Viņ i apmetā s uzreiz. Numurs ir plaš s un vienkā rš s. Gandrī z visi viesnī cas numuriņ i ir ar skatu uz jū ru, no pirmā stā va paveras skats uz baseinu. Atraš anā s vieta ir laba. … Tomēr ▾ Viesnī cu izvē lē jā mies nejauš i. Ieradā mies agri no rī ta. Viņ i apmetā s uzreiz. Numurs ir plaš s un vienkā rš s. Gandrī z visi viesnī cas numuriņ i ir ar skatu uz jū ru, no pirmā stā va paveras skats uz baseinu. Atraš anā s vieta ir laba. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs. Veļ a tiek mainī ta katru dienu. Istaba labi uzkopta, ē diens garš ī gs, bet vienmuļ š . Ir vietē jā s nacionā lā s virtuves ē dieni. Tikai nereklamē jieties, ka esat no Krievijas. Labā k saki, ka esi no Baltkrievijas vai Ukrainas.
аватар malibu1967
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 4.0
Par lidojumu nerunā š u, ī si pastā stī š u, kā izturas pret mū su tū ristiem. Check-in - ja ir brī vas istabas, tad sā k pū derē t smadzenes: istabas nav gatavas, check-in no 14.00 utt. Bet ja gribi - 30$ un uzreiz iedod istabiņ u. Bet, kad indieš i un eiropieš i sabruka pū lī , viņ i vienkā rš i lož ņ ā viņ iem priekš ā . … Tomēr ▾ Par lidojumu nerunā š u, ī si pastā stī š u, kā izturas pret mū su tū ristiem. Check-in - ja ir brī vas istabas, tad sā k pū derē t smadzenes: istabas nav gatavas, check-in no 14.00 utt. Bet ja gribi - 30$ un uzreiz iedod istabiņ u.
Bet, kad indieš i un eiropieš i sabruka pū lī , viņ i vienkā rš i lož ņ ā viņ iem priekš ā . Un bagā ž a uzreiz ir istabā , un dzē rieni tiek izņ emti. Tas ir vienkā rš i smieklī gi skatī ties.
Es nezinu, kā viņ i tī rī ja telpas citiem atpū tniekiem, bet mē s varam gaidī t tī rī š anu visu dienu. Tualetes papī rs un salvetes vajag ubagot. Ziepes vispā r netiek nodroš inā tas. Dvieļ i, ja tos nometī siet uz grī das, tiks nomainī ti. Ja nē , viņ i nemainī sies. Visu laiku gulta tika mainī ta divas reizes.
Restorā nā visi SAVĒ JIE galdi jau ir noklā ti ar numuriem, jo ​ ​ viņ i restorā nā paņ em alkoholu un stā v priekš ā kā lakeji.
Nekad nebija pietiekami daudz glā ž u dzē rieniem. Ja vē laties ieturē t klusas brokastis, jums jā ierodas tieš i restorā na atklā š anā . Pē c 40 minū tē m ē diens ir beidzies. Indiā ņ i staigā apkā rt, pieskaras visam ar rokā m, un reiz vietē jā skaistule tā š ķ audī ja, ka puņ ķ i lidoja uz ē diena. Viņ a pagriezā s un devā s paņ emt citu ē dienu.
Un reiz vakariņ ā s kā da mā te no Maskavas aiznesa 2 banā nus savam kurlmē mam bē rnam invalī dam, tā pē c radī jums vā rdā NIŠ AN apgrieza viņ as somu ar iekš pusi un paņ ē ma š os divus banā nus. Kas tas bija par nelietī bu.
Atseviš ķ i es vē lē tos atzī mē t dvieļ u izdoš anu sauļ oš anā s krē sliem. Mū sē jiem iedod nolietotas lupatas, indiā ņ iem atnā k jaunas un izklā jas.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jos š o viesnī cu, jo cena un kvalitā te mums atbilst, atpū tā mies ar bē rniem, blakus bija koraļ ļ u rifs, ne lieli viļ ņ i. Nav sū dzī bu par pā rtiku, jū s varat izvē lē ties jebkuru garš u. Teritorija ir tī ra un sakopta. … Tomēr ▾ Izvē lē jos š o viesnī cu, jo cena un kvalitā te mums atbilst, atpū tā mies ar bē rniem, blakus bija koraļ ļ u rifs, ne lieli viļ ņ i. Nav sū dzī bu par pā rtiku, jū s varat izvē lē ties jebkuru garš u. Teritorija ir tī ra un sakopta. Vakaros skanē ja dzī vā mū zika, bija garī ga atpū ta.
аватар Icerinkadzhi
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savam medusmē nesim. Iepriekš viņ i lū dza tū roperatorus uzrakstī t vē stuli viesnī cai, ka ierodas jaunlaulā tie. Viņ i lika man katram gadī jumam paņ emt lī dzi laulī bas dokumenta kopiju. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu savam medusmē nesim. Iepriekš viņ i lū dza tū roperatorus uzrakstī t vē stuli viesnī cai, ka ierodas jaunlaulā tie. Viņ i lika man katram gadī jumam paņ emt lī dzi laulī bas dokumenta kopiju. Kad viņ i iekā rtojā s istabiņ ā , tā pat nebija iekā rtota (es biju nedaudz sarū gtinā ts. Ī sā k sakot, viņ i nepievē rsa ī paš u uzmanī bu jaunlaulā tajiem. Bezmaksas romantiskas vakariņ as vajag palū gt paš am, ja paliekat viesnī cā vairā k nekā.10 dienas. Jums tiks pasniegtas nelielas garneles mī klā ar frī kartupeļ iem uz skaista š ķ ī vja) un glā ze vī na, tač u jums tas ir jā atgā dina.
Bezmaksas pē du masā ž a visiem, kas uzturas š ajā viesnī cā . Biļ etes arī jā ņ em reģ istratū rā . Mē s devā mies uz š o "Ā jurvē das" masā ž as salonu. Cilvē ks, kurš sē ž tur pie galda un konsultē , saka, ka viņ š ir ā rsts - neļ aujiet sevi apmā nī t! Rezervē ja kopē jo masā ž u, kas maksā.3300 rū pijas vienai personai, solī ja 60 minū tes masā ž as + bezmaksas pē das. . . Bija smiekli! Ja tev patī k vienkā rš i PELDĒ T nesaprotamā eļ ļ ā , tad tu esi š eit! (Es tik tikko izmazgā ju sava vī ra š ortus no zaļ ā s eļ ļ ainā s putras). Viņ i nemasē , tie tikai iesmē rē tonnu eļ ļ as uz ķ ermeņ a! Vī ram vī rietis veica masā ž u un visu masā ž u uzpū ta, it kā viņ š bū tu pielicis tik daudz pū ļ u, lai veiktu š o “masā ž u”, lai iedotu viņ am dzeramnaudu. Es pat neiesaku tur iet, bet ko vien vē laties)
Dosimies atpakaļ uz viesnī cu) Tī rī ba viņ iem ir prioritā te un tas priecē , viņ i laiza visu un visur! Baseins ir brī niš ķ ī gs, katru vakaru peldē jā mies. Lai kā du ē dienu gribē tos, brokastis ir vienmuļ as, bet ar to pietiek. Vakariņ ā s katru vakaru tiek pasniegts kaut kas interesants : ) Gan zivis, gan gaļ a, gan pikanti un ne-as, mū su brā lim pat cū kgaļ u gatavo) Atraš anā s vieta lieliska! Viņ i vienmē r devā s uz pludmali, lai redzē tu bruņ urupuč us un burundukus (tas ir pa kreisi). Restorā ni uz katra stū ra. Tirgū mē s vienmē r pirkā m no puiš a, kurš pā rdod stiklotā veikalā ar gaisa kondicionē tā ju, tas ir lē tā k un viņ š pats ir patī kams cilvē ks, un viņ š vienmē r mums kaut ko uzdā vinā ja)
аватар _145888
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska viesnī ca pie Indijas okeā na! … Tomēr ▾ Lieliska viesnī ca pie Indijas okeā na!
аватар zhejna
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pirmā pilnī bā guļ us atpū ta manā dzī vē , pateicoties Š ralankai - viņ a man iemā cī ja, pirms tam agri vai vē lu sā ku doties ekskursijā s vai nodarboties ar kā du sporta veidu. Teikš u secī bā , salī dzinā ju cenas, meklē ju labā ko cenas un kvalitā tes kombinā ciju, domā ju, drī zā k Tai, aizbraucu uz Amboti biroju, kaut kā zvaigznes vienojā s par š iku (nevis ironiju) trī s rubļ i. … Tomēr ▾ Pirmā pilnī bā guļ us atpū ta manā dzī vē , pateicoties Š ralankai - viņ a man iemā cī ja, pirms tam agri vai vē lu sā ku doties ekskursijā s vai nodarboties ar kā du sporta veidu.
Teikš u secī bā , salī dzinā ju cenas, meklē ju labā ko cenas un kvalitā tes kombinā ciju, domā ju, drī zā k Tai, aizbraucu uz Amboti biroju, kaut kā zvaigznes vienojā s par š iku (nevis ironiju) trī s rubļ i. piezī me klusā vietā un par nedā rgu cenu un š ī ir Š rilanka, cenas salī dzinā mas ar Goa, tikai tu dzī vo bez vardē m un sienas nav no papī ra.
Viesnī ca izskatā s vienkā rš i lieliski, stilī gi, gaumī gi, perfekti tī ra gan istabā , gan teritorijā , man ir daudz prieka, tā pē c vieglā k ir:
- š ī treshka iekļ ū s Eiropas č etriniekā
- ir visi trī s pā rtikas veidi
- istabas ir tik plaš as, ka divvietī gu tieš ā m var pā rvē rst par ģ imeni, tajā s tiek pievienota gulta
- no istabas skats uz jū ru
- tī rī š ana katru dienu
- Teritorija un pludmale ideā lā stā voklī
- 2 peldbaseini
- bezmaksas trenaž ieru zā le
- lielisks ē diens
- cenas un kvalitā tes kombinā cija
- terase
- sauļ oš anā s krē sli tieš i blakus istabā m
- klusa vieta, bez diskotē kā m aiz auss
- ir kafejnī cas un veikali
- maz krievu
- draudzī gs personā ls
mī nusi:
- tā lu no lidostas - 3 stundas
- Internets koplietoš anas telpā s (bet š eit jū s varat iegā dā ties sim ar 5 GB, uztverš ana nav labā ka, ne sliktā ka)
Un vairs ne par viesnī cu - mitrs, virs 30 grā diem, ū dens ap 28, jū ra ir svaigā kā augļ u š ķ irne. . . Ļ oti!
аватар tana_naz12
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tikko atnā cu, uzrakstī š u daž us padomus. Man patika viesnī ca. Dzī vojā m pirmajā stā vā deluxe apartamentā , varbū t ne tā ds skats uz jū ru kā otrajā stā vā , bet ā rā uz sauļ oš anā s krē sliem ir ļ oti ē rti. … Tomēr ▾ Tikko atnā cu, uzrakstī š u daž us padomus.

Man patika viesnī ca. Dzī vojā m pirmajā stā vā deluxe apartamentā , varbū t ne tā ds skats uz jū ru kā otrajā stā vā , bet ā rā uz sauļ oš anā s krē sliem ir ļ oti ē rti. Rozetes - paņ em adapteri pie kontaktligzdas, lai vē lā k neskrien uz reģ istratū ru, kliedzot, kā uzlā dē t telefonu.

Restorā ns-ē diens normā ls, paē da brokastis un vakariņ as, nesaprotu tā s atsauksmes, kur rakstī ja, ka nav ko ē st. Vienreiz pasū tī jā m vī nu, 2 x 100 gramus. par 350 rū pijā m beigā s atnesa rē ķ inu nevis par 700, bet par 1000 rū pijā m, ieskaitot procentus par apkalpoš anu un nez kā pē c cena izrā dī jā s nevis 350 bet 400, tā pē c ņ emiet vē rā , ja pasū tā t dzē rienus , esiet gatavi š ā dā m niansē m.

Sauļ oš anā s krē sli un lietussargi - ir pietiekami daudz sauļ oš anā s krē slu, ir lietussargi, vienī gais, ko apkalpojoš ais puika mē ģ ina aizvē rt, tiklī dz tu ej uz tualeti vai peldi.
Atraš anā s vieta lieliska - pa kreisi, ja stā vi ar muguru pret viesnī cas ieeju, 10 minū š u gā jienā ir augļ u tirgus, aiz tirgus, ja ej pa ceļ u, ir divi civilizē ti lielveikali, ir lielveikalā un pretī tirgum, un, ja dodaties pa labi no viesnī cas, pretī Citrus viesnī cai.

Pludmale un snorkelē š ana - viesnī ca atrodas koraļ ļ u rifa vidū , kam ir virkne priekš rocī bu - nav viļ ņ u un ir kur peldē t ar masku, jā ņ em maska ​ ​ un snorkelē š ana, var ņ emt peldē š anas č ī bas , bet tas nav kritiski.
Labā k paņ emt snorkelē š anas staru no rī ta, vē lams no 7-00 lī dz 12-00, tad ceļ as viļ ņ i, sā kas paisums, no š ī s zemū dens straumes, dubļ ains dibens un viss.
Jū s varat peldē t pretī izejai no viesnī cas, varat staigā t pa labi uz Hikkaduwa Beach Hotel, tur ir daudz vietē jo iedzī votā ju, bet lieliska snorkelē š ana gar rifu un mazu zivju bariem, paķ ert maizi, baudī t lielu baudu vai pa kreisi uz Chayaa Tranz. Hikkaduwa, ir arī bruņ urupuč i un arī jū s varat peldē t ar masku, ir koraļ ļ i, bet ne pietiekami, lielu zivju bari un peldoš ie bruņ urupuč i. Bruņ urupuč us var atrast ne tikai Chayaa Tranz Hikkaduwa, es tos redzē ju arī iepretim Hikkaduwa Beach viesnī cai, kad snorkelē ju un brī vi peldē ju gar rifu.

Laikapstā kļ i - neskumstiet, ja pē c prognozē m ir lietus, tas ir pat labā k par svelmainu sauli, tie ir ī slaicī gi un ī sti netraucē , jo gaisa temperatū ra joprojā m ir +30, vienī gais, kas neļ auj neko neizž ā vē , ir augsts mitrums.

tuvumā esoš ie restorā ni. Padoms, pā rbaudiet, vai viņ i pareizi pieraksta jū su pasū tī jumu un noteikti pā rbaudiet rē ķ inu, kļ ū das joprojā m ir tā s paš as. Viņ i var jums neatnest jū su pasū tī to ē dienu, un tas noteikti bū s dā rgā ks, vai arī rē ķ ins vispā r nav jū su.
Visur pievienojiet 10% apkalpoš anas maksu.
Bija trijatā : Sarkanais omā rs, Delfī ns, Tigris. Sarkanais omā rs uzvarē ja gan cenas, gan trauku izmē ra, gan apkalpoš anas ā truma ziņ ā . Delfī ns parasti atstā ja zdie, sajū tot iztē rē tā laika un naudas dā vanu. Kamē r tika pieņ emts pasū tī jums, pagā ja 15 minū tes, tad tika gatavotas vē l 40 minū tes, pasū tī ja garneles ar salā tiem un garneles ar vā rī tiem dā rzeņ iem par 900 rū pijā m, š ķ iet. Tā tad garneles š ajā ē dienā vienkā rš i peldē ja keč upā , kas ieguva visu cē lo garš u. Pasū tī ja zupu, atnesa kaut ko ar cieti š ņ orē tu, kā izrā dī jā s, saņ emot rē ķ inu, tā bija cita zupa, dā rgā ka par pasū tī jumu. Viņ i arī izrakstī ja rē ķ inu ar 10% par pakalpojumu (ko mē s atteicā mies maksā t). Vispā r mums ar Delfī nu nepaveicā s, jo viņ u nekonsultē ja internetā . Tā pē c esiet piesardzī gs.

Es arī gribē ju kaut ko piebilst par ē dienu. Desas lielveikalos nevar nopirkt, esmu redzē jis tikai š ķ iņ ķ i dzelzs bundž ā.
Ja pusdienā s plā no uzkost, tad ņ em lī dzi no mā jā m, un tā kā pā rtika lidmaš ī nā s ir dā rga, tad atceļ ā nedomā si, ko ņ emsi lī dzi lidmaš ī nā . Izmē ģ iniet arī vietē jo ingvera limonā di, ko pā rdod lielveikalos.
Parādīt vairāk »


iemiesojums taran_natala
Vai kāds šeit ir bijis? Nav atsauksmju, mēs apsveram šo viesnīcu uz novembri. Kas šeit bija, lūdzu, dalieties savos iespaidos. Paldies jau iepriekš!!!
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gangaramas templis
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Seenigama Muhudu Viharaya templis
Novērtējums 9.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Hikkaduwa pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Hikaduva
Pludmales

Отель расположен в курортном районе Хиккадува, на юго-западном побережье Шри-Ланки, в центральной части 1,5 километрового пляжа Hikkaduwa Beach прямо на берегу Индийского океана. Отель открыт в 1975 году, отреставрирован в 2016 году. Подходит для спокойного пляжного отдыха, а так же любителям дайвинга и снорклинга.

Atrašanās vieta Отель расположен в г. Хиккадува в 135 км от международного аэропорта, в 104 км от Коломбо. Трансфер из аэропорта: около 3 час. 30 мин.
Pludmales apraksts Зонты, шезлонги, матрасы, полотенца — на территории отеля, бесплатно. Протяженность пляжной полосы — 1,5 км. Рядом с отелем находится красивый коралловый риф с множеством тропических рыбок. В школе дайвинга можно получить сертификаты PADI и UDI.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service (8:00-22:00), Wi-Fi в лобби (бесплатно), 1 конференц-зал (на 50 чел.), 1 ресторан (7:30-21:30), 1 бар (9:00-23:00), 2 открытых бассейна, терраса для загара, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, настольные игры, бадминтон, пляжный волейбол (бесплатно), массаж (платно), снорклинг (оборудование платно), дайвинг-центр PADI (с ноября по апрель). В субботу и воскресенье живая музыка в ресторане.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 82 номера. Представляет собой один 3-этажный корпус.

Istabās

Телевизор со спутниковыми каналами (кроме номеров Standard), кондиционер-сплит, потолочный вентилятор, телефон, сейф (кроме Standard, бесплатно; для Standard — на Reception, платно), мини-бар платно (кроме номеров Standard), набор для приготовления чая/кофе (кроме номеров Standard), душ или ванна, фен (кроме номеров Standard), утюг и гладильная доска: по запросу, балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service (8:00-22:00), услуга «звонок-будильник».

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • modināšanas pakalpojums (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese № 326, Galle Rd., Hikkaduwa, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +940 91 2277513 Fax: +940 91 4383225
Tīmekļa vietne: Coral Sands Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.