Neattaisnoja cerības

Rakstīts: 2 marta 2020
Ceļošanas laiks: 17 — 27 februāris 2020
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 3.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Mē s februā ra beigā s atpū tā mies ar jaunu vī rieti. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Bet diemž ē l cerī bas nepiepildī jā s. Un tagad par punktiem.
1) Atraš anā s vieta. Viesnī ca atrodas pirmajā krasta lī nijā . Viss jau bū tu labi, bet zem viesnī cas ir laivu stā vvieta un lai normā li nopeldē tu, jā iet vai nu pa kreisi vai pa labi. Daž kā rt stipri smirdē ja pē c benzī na. Viesnī ca atrodas apmē ram 4 stundu brauciena attā lumā no Kolombo, tieš i pie ceļ a. Blakus ir iepirkš anā s pasā ž as, tač u cenas ir pā rā k augstas. Bet ir lielisks restorā ns GETFRESH. Porcijas ir milzī gas un cenas lieliskas
2) Personā ls. Gandrī z pē c ikdienas lidojuma, kad nokļ uvā m viesnī cā , cerē jā m reģ istrē ties, bet. . . Kā izrā dī jā s, sarakstos neesam! Vadī tā js teica, ka mū su rezervā ciju noraidī ja vecā kais menedž eris un viesnī cā nav vietas! Un nauda ir samaksā ta. Tad viņ š it kā iekļ uva mū su situā cijā un piedā vā ja palikt nevis 10 dienas, bet 9. Super! Tad tī ri nejauš i uzradā s gids, kurš mums pā rdeva ekskursijas un teica: "Jū s nopirkā t no manis ekskursijas, es tev palī dzē š u" un mū s atstā ja uz 10 dienā m. Es domā ju, ja mē s tos neiegā dā tos? Ī sā k sakot, pilnī ga dezorganizā cija un š ķ irš anā s. Darbinieki lož ņ ā ā rzemnieku priekš ā , apskauj viņ us un izsaka daž ā dus komplimentus, bet viņ iem nerū p krievi/ukraiņ i.

3) Uzturs. Paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Protams, nedaudz vienmuļ i, bet ļ oti garš ī gi) Tas ē dienam ir pluss.
4) Istaba. Tā kā augstā k rakstī ju, ka vietu it kā nav (lai gan rezervē ja mē nesi iepriekš ), tad bijā m iekā rtojuš ies vecā s ē kas novecojoš ā istabā . Visas mē beles ir vecas. Par tī rī š anu sū dzī bu nav. Tī rī ts reizi dienā . Daž kā rt aizmirsa uzreiz uzlikt dvieļ us, bet pē c pā ris stundā m atnesa. Un atkal gulta tika izrotā ta ar ziediem ā rzemniekiem (tiem, kas piegruž oja naudu). Vienreiz tikā m izrotā tas, un tad kā nejauš i sapratā m, jo ​ ​ apmā cā m jaunu darbinieku.
5) Izklaide. Teritorijā tā du nav. Ir peldbaseins. Mū su brī vdienu pirmajā s dienā s tas bija caurspī dī gs. Bet pā ris dienas pirms mū su izbraukš anas bija baigi dubļ ains, dibens nebija redzams. Vakariņ ā s skanē ja dzī vā mū zika
Kā mums teica, viesnī ca ir č etrinieks, nē ! Es tam nevaru piekrist. Viesnī ca, kā norā dī ts, pirmajā trijniekā . Un tā kā paš ā sā kumā viņ i mums sabojā ja atvaļ inā jumu, mans vē rtē jums ir 2.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu