Mūsu brīvdienas Šrilankā

22 Septembris 2017 Ceļošanas laiks: no 12 Septembris 2017 ieslēgts 20 Septembris 2017
Reputācija: +20.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es vē los jums pastā stī t par mū su ceļ ojumu uz Š rilanku, mē s tur apmeklē jā m 2017.  gada septembrī . Uzreiz gribu pateikt, ka neesmu ne reklā mas, ne antireklā mas cienī tā js, tā pē c vienkā rš i aprakstī š u savus iespaidus par pā rē jo un pastā stī š u par satiktajiem cilvē kiem...

Tā tad, nopirkā m biļ eti no Join UP operatora (aizmirsā m negatī vos iespaidus no š ī paš a operatora ceļ ojuma uz Ē ģ ipti un atkal iekritā m zemā s ekskursijas cenas dē ļ ), izvē lē jā mies viesnī cu Kogalla Village Club.

Atpakaļ uz jaunumiem »

Ieradā mies Kijevā , š oreiz izlidojā m no Ž uliany lidostas, lī dz kurai no autobusa "mazliet" jā paiet kā jā m.

Vē los brī dinā t tos, kuri uzreiz nevar ciest lidoš anu ar lidmaš ī nu – ceļ š ir ļ oti grū ts un nogurdinoš s, tā pē c padomā jiet 100 reizes, vai varat mierī gi izturē t garu ceļ u, kas saistī ts ar pā rsē š anos.


Lidojā m no Kijevas uz Dubaiju, lidojums ilga 5 stundas un 40 minū tes, Dubaijā gaidā m pā rsē š anos, apmē ram 2 stundas, bagā ž a netika paņ emta, bija jā pā rkrauj citā lidmaš ī nā , tā lā k Dubaija -Kolombo, lidojums ilga 4 stundas un 30 minū tes, nonā cā m lī dz Kolombo, meklē jam lentē savu bagā ž u, visi jau ir saņ ē muš i, bet mū sē jā nav. Mē s skatā mies, visi sā ka sē sties autobusā , kuram vajadzē tu mū s aizvest uz viesnī cu, un mē s stā vam un nezinā m, ko darī t ! ! ! Pirmo reizi braucam uz viesnī cu bez mantā m! ! ! ! Apjukums, š ausmas, panika, apjukums un cerī ba uz gida palī dzī bu! ! ! Mū su “laimē ” gids no augstā k minē tā operatora š ajā birojā saskā rā s kā vienmē r “labā kais”, viņ u sauc Grigorijs, diemž ē l interesē ja tikai ekskursijas, tū ristu nauda, ​ ​ bet ne jau viņ u problē mas, ņ emš ana kvī ts no manis par č emodā na nozaudē š anu, viņ š bija vienkā rš i es to iedevu reģ istratū rā un devos savā s darī š anā s.

Bagā ž a neparā dī jā s ne vakarā , ne nā kamā s dienas rī tā , un tikai pē c tam, kad es ar Google tulkotā ja palī dzī bu runā ju ar darbiniekiem reģ istratū rā , lietas sā ka virzī ties uz priekš u, viņ i sā ka zvanī t uz lidostu utt. . , pagā ja ilgs laiks, lai aprakstī tu visas š ī s š ausmas, bet lī dz nā kamā s dienas vakaram č emodā ns atnesa J Jau toreiz sapratu, ka tagad noteikti nesazinā sies ar Join UP uzņ ē mumu un viņ u gidiem, kuriem vienalga klientu problē mas vispā r, pat neskatoties uz zemo ekskursijas cenu. Ja š ī uzņ ē muma darbinieki tagad lasa manu atsauksmi, lū dzu jū s daudzu tū ristu vā rdā , lū dzu, pievē rsiet mums kaut mazā ko uzmanī bu, kad vedat mū s uz viesnī cu, esiet tikpat laipni kā citos uzņ ē mumos, pastā stiet mums vismaz elementā ri kurā valstī esam, kā das ir muitas, kas var, kas nav, kā da valū ta utt. Bet nevajag izlikties, ka esam tikai PRODUKTS ! ! ! ! Mē s esam CILVĒ KI! ! !

Kuri iztē rē ja savu naudu labam garastā voklim un iespaidam, un lai jums nav svarī gi, kuram no jū su klientiem, kas noticis, kā das problē mas utt. Cienī jamais Grigorijs Popovs, neaizmirstiet pievienot VISUS, kas atstā j viesnī cu, atstā t izbraukuš o sarakstu! lū dzu izlemiet klientu problē mas, ja esat norī kots uz viesnī cu un PATS SVARĪ GĀ KAIS! ! ! -NEUZLIESPIET SAVAS EKSKURSIJAS, MĒ S ESAM PIEAUGUŠ I CILVĒ KI UN MĒ S LEMĒ SIM, KUR UN KAD TĒ RĒ SIM NAUDU! ! ! !

Pā rejam pie ē diena: paē dā m tikai brokastis un, paldies Dievam, pē c sarunas ar tiem, kas paē da brokastis, pusdienas un vakariņ as, sapratā m, ka pieņ ē mā m pareizo lē mumu. Tiem, kas jau bijuš i ā rzemē s, ē diens liksies diezgan nabadzī gs, ja ne sliktā ks: olu kultenis, rī si, nū deles, siers, sviests, bulciņ as, maize, musli, piens, kartupeļ i, karijs tuncis (ne visi var ē st), mē rce , salā ti , pupiņ as, augļ i, tē ja, kafija, sulas. Tas viss ļ oti nelielā daudzumā . Tie, kas bija Turcijā , tikai raud!! ! !


: ) Personā ls ir ļ oti izsalcis, kad tu ē d, tad tukš i skatā s uz tevi ar izsalkuš ā m acī m (un tas nav tikai mans novē rojums), kad somā ieliku pā ris bulciņ as un smalkmaizī tes, kopš lidojā m pē cpusdienā un lasiet augstā k par ceļ a ilgumu), vairā ki cilvē ki pie manis pielidoja daž i darbinieki, iebā ž ot man sejā ar papī ru, kurā bija rakstī ts, ka ē dienu no restorā na nevar izņ emt, es biju š ausmā s. pē c mež onī gā s attieksmes mierī gi visu noliku atpakaļ un atkal atcerē jos Turciju, kur tā ds mež onī gums nebija ne runas, jo ī paš i tā pē c, ka es paņ ē mu to, ko nebiju ē dis. . . Bet tas nav tas ļ aunā kais murgs, nā kamajā dienā kompā nija ieradā s cilvē ku, un meitene ieraudzī ja “ē dienu daudzveidī bu” un pieprasī ja piezvanī t pavā ram un menedž erim. Kad viņ i tuvojā s, viņ a sā ka bū t saš utusi, ka nav ne desu, ne siera (un viņ i vienkā rš i "aizmirsa" to atnest tajā dienā ) utt. Un kā jū s domā jat? ? ? ? Savā galdā no virtuves nesa desiņ as! ! ! ! Un nā kamajā dienā ē dienkartē parā dī jā s speķ is!! ! !

Viņ i uzdroš inā jā s pieiet pie mū su istabas biedrenes restorā nā un lauzī tā krievu valodā ziņ ot, ka viņ a ē da nevis 2 banā nus, bet 4 ! ! ! ! Ī sā k sakot, kas tur bija, tas mani sapratī s, jautā ju tiem, kas ņ ē ma pilnvē rtī gas maltī tes, viņ i kaut ko teica brokastī s, gandrī z pusdienā s un vakariņ ā s, tikai pievienoja zupu. Ak, starp citu, ē diens viss ir neticami pikants, pat man, lai gan esmu pikantu cienī tā ja! Uz lū gumu atnest glā zi ū dens, gaida arī dzeramnaudu, lai gan tī ri principa pē c no manis tos nesaņ ē ma. Domā ju, ja ē diens ir tik ass, tad ū deni varē tu vismaz ielikt zā lē . Bet ar visiem brokastu trū kumiem mē s nepalikā m izsalkuš iJ

Tagad teritorija: Man ļ oti patika pati viesnī ca, pirmais, ko ieraugi ieejot ir zā le ar izeju uz okeā nu, ar š ā du skatu visas problē mas un neveiksmes uzreiz aizmirstas.

Teritorija ir ļ oti kopta un skaista, burunduku ir nereā li daudz, izskatā s pē c vā verē m vai Č ipa un DeilaJPatiesī ba ir tik ā tra, ka nevarē tu pieskarties viesnī cā s iepriekš .

Tagad par smieklī gā m un skumjā m lietā m. Aiz ž oga, gar pludmali, ir “pludmales puikas”, kas piedā vā ekskursijas, gatavo nozvejotas zivis utt. Viņ i praktiski karā jas uz ž oga un apsargi viņ us it kā neredz. Nekad nebiju domā jusi, ka iekritī š u š ķ irties, bet viss notiek pirmo reizi. Iepazinā mies ar vienu no viņ iem, viņ u sauca Sudu, tad uznā ca brā lis, sauca sevi par Romu. Kas bija, tas zina, ka okeā nā ir makš ķ ernieki uz stabiem un viņ i ķ er zivis. Viņ i palū dza š im Sudam nopirkt zivis un pagatavot to, bet, tā kā pē c viņ a stā stiem viņ š bija bez naudas, par 2 lielā m zivī m samaksā ja 1300 rū pijas. Mē s dzirdē jā m daudz zvē restu un solī jumu par to, cik viņ š ir godī gs, labs puisis utt.


un ja domā jam, ka viņ š mū s apmā nī s, varam viņ u pat nobildē t mū su pludmalē un pā rdod par 250-300 rū pijā mJ Nu viņ i bija izsalkuš i, bez kofera, bez garastā vokļ a, un viņ iem nebija spē ka strī dē ties. Vē lā k, kad pienā ca bagā ž a, Sudu atkal karā jā s pie mū su ž oga. Prasī ja garneles, omā rus un 2 austeres vai krabjus. Viņ š prasī ja pat 4000 rū piju, zvē rē dams, tā pat kā pagā juš ajā reizē , visu piegā dā t lī dz vakaram. Kaut kā da sajū ta nedeva spē ku atdot viņ am visu naudu, iedevu 2000, pā rē jo apsolī ju kad pienā ks pasū tī jums. Bet kā jau pieredzē jis tū rists saprata, mē s vienkā rš i stulbi izš ķ ī rā mies, Sudu arī neparā dī jā s vakarā vai nā kamā s dienas rī tā . Un tikai pē c 2 dienā m peldamies baseinā , dzirdam svilpi, skatā mies, Tiesa karā jas pie ž oga un mū s sauc.

Mē s piegā jā m klā t, paskatā mies uz viņ u ar ģ ipsi uz rokas un atkal zvē ram ar zvē restu, ka viņ š nav krā pnieks, ka viņ am ir trauma un lī dz vakaram mums bū s ē st ! ! ! Ē dienu vē l gaidā m J Pē c tam vairā kas reizes redzē jā m viņ a brā li Romā nu, stā stī ja par to, kā brā lis mums nozaga naudu, par ko dzirdē ja, ka viņ š nav brā lis J Tik mī ļ ie tū risti, neļ aujiet sevi apmā nī t ar lē tā m š ķ irš anā s J Mū su kaimiņ iem paveicā s vairā k, viņ i tikā s ar skaista, melna tuk-tuka vadī tā ju, viņ a vā rds ir Saš a, un viņ š visus pā rē jos par mē renu samaksu aizveda ar tuk-tuk, un viņ a mā te viņ iem gatavoja ē st. Tiem, kam ir interese, Saš u var atrast ā rpus Kogalla ciema viesnī cas vā rtiem, kur atrodas visi tukeri. Tā tad š eit ir tā ds kontrasts starp cilvē kiem. Tiem, kam patī k jū ras veltes, dodieties uz zivju tirgu Unavatū nā , tur var nokļ ū t arī ar 350. marš ruta autobusu, cena ir 30 rū pijas, tikai atrodiet cilvē ku, kurš pē c tam pagatavos zivis uz grila jū su vietā .

Personī gi mums paveicā s pē dē jā dienā , sē ž ot okeā na krastā , kur peldas vietē jie, pie mums pienā ca puisis, kuru sauca Sumits, iepazinā s, parunā jā s, piedā vā ja savus pakalpojumus ekskursijā s utt. viņ u stils, un tā kā bija ž ē l par nozagto naudu, sū dzē jos viņ am SuduJ, protams, viņ i tur viens otru pazī st, bet atš ķ irī bā no Sudu, Sumits izrā dī jā s no diezgan pieklā jī gas ģ imenes, kam ir savs bizness juvelierizstrā dā jumu jomā . un restorā nu bizness. Kā jau ierasts, pē dē jā dienā paliek vietē jā nauda, ​ ​ kas diez vai drī z noderē s, un nolē mā m uz viņ a kafejnī cu aizbraukt paš a tuk-tuk bez maksas, iepriekš pā rrunā jot ē dienkarti un cenas. Un ja jū s zinā tu, kur mē s atrodamies! Uz pasaku!! ! !

Mū s pā rveda no okeā na krasta uz mež u, ar upi, vientuļ u laivu, dzelzceļ u, š ū puļ tī klu un palmā m. Sajū ta, ka esam pasakā , kur jaucas darbī bas un laiki. Uz vietas bija 2 galdi upes krasts, kā izrā dī jā s, kafejnī ca tika nesen atvē rta, pats Sumits, kurš mums pievē rsa uzmanī bu, bet tas viss bija tik skaisti un neuzkrī toš i, ka nož ē loju tikai to, ka satikā mies pē dē jā dienā . Porcijas ir lielas un pagatavotas ļ oti garš ī gas, un cenas pā rsteidzoš i nebija pā rā k augstas. No visas sirds es vē lē tos novē lē t daudziem iepazī ties ar š o brī niš ķ ī go cilvē ku, laipnu, interesantu, smieklī gu un pieticī gu. Interesentiem atstā ju koordinā tes, rakstu vē lreiz, ka š ī nav reklā ma, bet tikai vē lme, lai tū risti tur iegriež as, ī stenī bā tas nav tā lu no viesnī cas, bet kafejnī ca ir nomalē , un tu pats to neatradī si.


Starp citu, blakus kafejnī cai ir telpas, kuras viņ š ī rē , ja nemaldos, tā s maksā.20$ par istabu. Viņ a ģ imene arī nodarbojas ar banā nu audzē š anu un tos var nopirkt nevis par 100 rū pijā m kā visā Kogalle, bet gan par 50. Ak jā , meitenes jumsJ - onkulim Sumitam ir savs juvelierizstrā dā jumu veikals, ja vajag pajautā t , viņ š tevi aizvedī s, serviss visaugstā kajā lī menī , preces neticami skaistas, taisa labas atlaides, akmeņ i tiek pā rbaudī ti ar speciā lu aparā tu un izsniegts sertifikā ts. Blakus veikalam nesanā ca nobildē t, uz vā rtiem ir skaists sienas gleznojums, kurā attē lots zilonis, veikalu sauc Jayadewa Jewellers Gem.

Š eit ir Sumith koordinā tas tiem, kurus interesē Sumith Prasanna Liyanage 0094756669831, viber 0094720112917.0094779347539, skype sumith. lija

Tā tad, atpakaļ pie pā rē jā J no labajā m lietā m, kas palika atmiņ ā : pati viesnī ca, ļ oti skaists skats no numura - tieš i pie okeā na, mums pirmo reizi tā paveicā s. Labsirdī gi darbinieki reģ istratū ra, labs telpas stā voklis, č akli puikas, kas uzkopa istabu, labs wai fails, kas diemž ē l ir tikai priekš namā J; dvieļ i un veļ a tika mainī ti katru dienu, istabā atstā tas 2 pudeles ū dens, tē ja, kafija, krē jums un cukurs, bija tē jkanna, fē ns un kosmē tika; ļ oti maz atpū tnieku; svaigu zivju pā rpilnī ba; lē tas garš vielas, tē ja, dā rgakmeņ i un, pats galvenais, neticamais okeā na skaistums, manuprā t, ir vienī gais, kura dē ļ ir vē rts pā rvietot tik smagu ceļ u!

No sliktā : netā lu no viesnī cas nav civilizā cijas, gandrī z visam, kas jums jā dodas uz Galles pilsē tu, 25 minū tes ar autobusu; izsalkuš i darbinieki restorā nā ; zagļ i-pludmales puikas, no Kogala Beach viesnī cas kaimiņ iem - negodī gi viesnī cas darbinieki, kas nozaga telefonu un naudu

Kopē jais iespaids ir piedzī vojumi, kas paliks atmiņ ā uz ilgu laiku! ! ! Ja bū tu iespē ja aizbraukt, droš i vien bū tu piekritusi, tikai ne uz Kogallu, bet uz Khikaduwa gribē tos, iespaidos dalī jā s puiš i no citā m viesnī cā m, salī dzinā jumam droš i vien bū tu interesanti aizbraukt vē lreiz. Es iesaku ikvienam apmeklē t Indijas okeā nu, tā s ir neticamas ainavas, gaiss, draudzī gi vietē jie iedzī votā ji un piedzī vojumu jū ra, tā pē c ir vē rts vismaz vienu reizi dzī vē pā rvietot tik sarež ģ ī tu ceļ u.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
кафе у Сумита
комнаты  которые сдаёт Сумит
вид с кафе возле музея самолёта
рыбаки на на нашем океане
холл отеля
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums