Atvaļinājums bija izdevies!

Rakstīts: 17 septembris 2012
Ceļošanas laiks: 4 — 13 septembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Viesnī ca ir cienī ga 4! Teritorija ir tikai pasaka - š eit ir zivis ar bruņ urupuci, un monitoru ķ irzakas ar burundukiem, un ziedoš i krū mi, koki un, protams, palmas! Viesnī cas numuriņ i ir ļ oti labi (ja vien, protams, nemeklē visu atvaļ inā jumu trū kumus). Personā ls ir draudzī gs. Ikdienas uzkopš ana istabā , ū dens pudelē s, vakarā "tabletes" fumigatorā no odiem. Kam vajadzī ga animā cija (piemē ram, Turcijā ) - tad tā s š eit patiesī bā nav. Viesnī ca ir paredzē ta relaksē još ā m brī vdienā m.
Ē dinā š ana: mums bija tikai brokastis, pienā cī gas (kam vakariņ as bija iekļ autas - arī nesū dzē jā s). Vakariņ ā s devā mies uz restorā nu "Sun Flower", kas atrodas blakus viesnī cai. Cena / kvalitā te - super! Ir arī jū ras veltes (garneles, omā ri, omā ri, parazivis un daudz kas cits), un gaļ as cienī tā ji nepaliks izsalkuš i. Viss ir svaigs un garš ī gs! Vidē ji rē ķ ins bija 4300-4500 rū pijas (bez alus) par trim, neskatoties uz to, ka viesnī cā mums bū tu jā maksā.6000 rubļ u. vakariņ ā m (2000 rubļ u vienai personai).
Tikai alus, svaigas sulas - tā s ir daudz lē tā kas nekā viesnī cā.

Pludmalē satikā mies ar vietē jo pludmales puiku Semjonu, viņ š bija mū su gids. Visa mū su kompā nija (sadraudzē jā mies ceļ ā uz Š rilanku) septiņ u cilvē ku sastā vā – bija ļ oti apmierinā ti ar Semjona pakalpojumiem. Devā mies vienas dienas ekskursijā uz Kandiju - apskatī jā m visu, kas bija programmā (atš ķ irī bā no atpū tniekiem, kuri tajā paš ā ekskursijā devā s ar viesnī cas gidu) - mums traki patika! Arī Bentota Rive safari - laivoš ana pa upi (arī ņ emts no Semjona)! Viņ a cenas ir zemā kas nekā viesnī cas ceļ vedī , un kvalitā te ir augstā ka.
Kopumā svē tki izdevā s!

P. S. Join UP darbinieki Š rilankā ir liela muš a. Izņ emot š ķ irš anos ekskursijā s, no tā m vairs nav nekā das jē gas, vai vē l ļ aunā k - milzī ga dezinformā cija, tostarp daž i nelieli jautā jumi (piemē ram: par 100 rū pijā m bagā ž a jums netiks iepakota Kolombo - tas maksā.800 rū pijas vai 8 dolā ri par vienu bagā ž u; ja esat divi vai vairā k - un č emodā ns 1 uz 32kg - tad 2kg.
bū s jā noņ em).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu