Dubultā sajūta

Rakstīts: 25 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 17 — 24 augusts 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 6.0
Viss kas teikts viesnī cas sludinā jumā par 95% tam atbilst. Ģ imenē m ar maziem bē rniem viesnī ca ļ oti patiks. Baseins lī dz ceļ iem, dzī vnieki skraida un rā po pa teritoriju un labi barojas(kam ir ieskaitot). gandrī z nogalinā ja . Trenaž ieru zā le bija slē gta, bet tā kaut kā tur ir. . Ir animā cija, bet nevaru spriest, gaumes lieta.
Svarī gi! Viesnī cā ir daudz "mū su brā ļ a" - vai tev slikti vai nē , es nezinu. Brī vdienā s viesnī ca ir piepildī ta ar vietē jiem - viņ i peld un dzī vo viesnī cā.50-70 cilvē ki. Tas ir viss!
Ja esat aktī vā kas atpū tas cienī tā ji, bū siet sarū gtinā ti - viesnī ca paliek garlaicī gi uz 4 dienā m, un es nekad neesmu satikusi amorfā ku viesnī cas gidu par Svetlanu. Visi operatora ieteikumi ir š abloni un kad jū s mē ģ inā t kaut kā daž ā dot kaut ko , jū s atradī siet atbildi uz frā zi "glā bt slī cē ju -. . . "Ja jau esat bijis Ā zijā , tad jū s nesaņ emsiet lielu apbrī nu - jū s, iespē jams, jau esat to visu kaut kur redzē juš i vienā vai otrā pakā pē . ē st pirmo reizi, tas patiks gandrī z visiem.

Jū ra ir duļ ķ aina un nedaudz netī ra.
Makš ķ erē š ana ir interesanta decembrī , kad vē jš mainā s un jū ra kļ ū st mierī ga. Pludmales puikā m ir vienalga, kā dabū t naudu - viņ i melo, ka tiek noķ erti bez plakstiņ a. vienalga atveda uz motorlaivu. MAKSĀ T pē c fakta priekš apmaksa nedarbojas. Samuels un Nuksens ir mazā veidā klusi krā pnieki))
Ja jū s nolemjat doties uz pilsē tu, brauciet ar tuktuku vienā virzienā . Pretē jā gadī jumā jū s brauksit uz visiem viņ a draugiem ar dā rgā kā m cenā m).
Iepirkties Kolombo ir ļ oti interesanti ja esi č igā nu stila apģ ē rbu cienī tā js. Brendu lietas tur nebija un nebū s vē l gadus 20. No veikaliem optimā li ir Majestic City un Odel (ir Sri Lankas zī moli, kas par savu naudu neizskatā s slikti).
Ja esat bijis Kenijā , Yalla safari var izlaist.
Neiesaku pirkt ekskursijas uz 2-3 dienā m, sasodī ts viss un atceries tikai autobusu, kurā pa š o laiku braucā m 15 stundas.
Un viss pā rē jais ir lieliski!
Vai es š eit atgrieztos vē lreiz? Noteikti nē . Tū roperators JoinUp centā s manu atvaļ inā jumu padarī t neaizmirstamu un garlaicī gu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu