Klusa atpūta

Rakstīts: 15 maijā 2012
Ceļošanas laiks: 24 aprīlis — 5 maijā 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
Aprī ļ a beigā s devā mies pie mammas atpū sties. Izlasot atsauksmes par viesnī cu, sā kumā satrakojos - respektī vi, nav nekā , tad slikti numuriņ i, tad netī rs okeā ns, tad vē l kaut kas. Jā , protams, ja esat pieradis atpū sties Turcijā vai Ē ģ iptē , kur ir daudz izklaides un nav laika mierī gi sē dē t un pat ī sti nav laika gulē t, tad š is atvaļ inā jums nav domā ts jums.
Viesnī ca tī ra un ē rta, istabiņ as labas, gaiš as - jā , nav izremontē tas, bet mē beles tī ras un glī tas, visas no dabī gā koka. Ē diens ir daudzveidī gs - paņ ē ma brokastis un vakariņ as - vairā k nekā pietiekami. Vakariņ as krastā nemaz nevar paē st, tur ir lieliska kafejnī ca, kur var paē st garš ī gi un nedā rgi.
Ja dodaties atpū sties Š rilankā , vispirms jā saprot, ka š ī s ir mierī gas savvaļ as brī vdienas - gulieties sauļ oš anā s krē slā , lasiet grā matu, pastaigā jieties gar krastu. Un otrs ir vietē jā s virtuves specifika - jā , viss ir pikants, bet ar mē ru un pā rsvarā jū ras veltes. Jo tad palasi atsauksmes - nav ko ē st - ja neē d garneles, omā rus, zivis utt. tad ej atpū sties kaut kur citur. Man ļ oti patika un noteikti braukš u š eit vē l.

P. S. Tagad nedaudz par slikto, bet ne par viesnī cu. Viesnī cas ceļ vedis no uzņ ē muma Joinup ir vienkā rš i š ausmī gs! Nevienu vē l neesmu redzē jis un tā da ir kompā nijas seja. Lai izbrauktu tū ri, vajag pusi dienas meklē t un arī pierunā t tev pā rdot - muļ ķ ī bas! Un vispā r, manuprā t, viņ ai nekas neinteresē , izņ emot to, kā bez maksas uzpū st! Tā dus viesnī cu ceļ vež us neesmu sastapis, pat Cariatur atpū š as ar saviem turkiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu