lieliska viesnīca

Rakstīts: 30 marta 2019
Ceļošanas laiks: 13 — 27 marta 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 8.0
Mā jī ga, klusa viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta - pie okeā na, smilš aina tī ra pludmale ar skatu uz salu un bā ku. Viesnī cas teritorija ir tī ra, bezmaksas wi-fi, personā ls draudzī gs, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu un mainī ti dvieļ i.

Ī paš s paldies š efpavā ram Asokam par gardajā m siera kū kā m!!!
Milzī gs un ī paš s paldies galvenajam plī tē jam Asokam par viņ a satriecoš ajā m veusnye siera kū kā m!!!

Divi mī nusi:
1. Trū kst č ī bas istabā.
2. Naktī s ir ļ oti smacī gs un karsts gulē t - pa nakti nevar atstā t gaisa kondicionē tā ju, jo tas atrodas virs gultas un aukstais gaiss tiek virzī ts uz guļ oš ajiem.


Atpū tā mies ar vī ru 2019. gada martā.208. istabiņ ā . Lai visiem jaukas brī vdienas!!!

Ja vē laties ne tikai relaksā ciju, bet arī spilgtus iespaidus, varat, tā pat kā mē s, veikt aizraujoš u ceļ ojumu pa salu (Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, tē jas plantā cijas un rū pnī cas, ziloņ u audzē tava ...
) sazinā ties ar Silvu pa tā lruni: plus deviņ i č etri septiņ i viens divdesmit astoņ i nulle divi trī s nulle deviņ i (diezgan saprotoš i un runā jot krieviski, ekskursijas ar savu Nissan auto, ņ emot vē rā haotisko satiksmi Š rilankā , Silva ir izcils autovadī tā js).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu