Šrilankā mēs atgriezīsimies!

Rakstīts: 25 aprīlis 2013
Ceļošanas laiks: 24 februāris — 9 marta 2013
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s katru gadu braucam uz Š rilanku un jau labu laiku rezervē jam viesnī cu paš u spē kiem. Pirms tam dzī voja tikai lielā s viesnī cā s pē c lielas viesnī cas principa, labs serviss. Š oreiz viņ i vē lē jā s apmesties nelielā viesnī cā , jo gribē ja vienkā rš i pabū t vienatnē un nebū t piesietiem pie ē dienreiž u grafika un masu ballī tes. Par viesnī cu bija nelielas baž as, jo tā nebija nekur, par to uzzinā jā m nejauš i no drauga no Maskavas, kurš pats tur bija))) Nolē mā m riskē t, lai gan vispirms rakstī jā m uz viesnī ca, pieprasī ja bezmaksas numuriņ us (bija tikai viens) un fotogrā fiju numurus. Mums tika nosū tī ts detalizē ts apraksts, uzreiz iespaidoja.
Lielā kais pluss mū suprā t ir kontingents. Divā s istabā s dzī voja jauni pā ri un vienā dzī voja tikai vecā ka gadagā juma pā ris no Pē terburgas, bet tieš i ar viņ iem mē s visur braucā m, viņ i ir tik kustī gi un aktī vi. Un vispā r mē s viņ us pat apskaudā m, viņ i ir precē juš ies 30 gadus un saglabā juš i tik lielu mī lestī bu.


Sā kotnē ji rezervē jā m numuriņ u ar brokastī m, bet pē c restorā nu apmeklē š anas sapratā m, ka villā pusdienot ir ē rtā k un garš ī gā k. Divas reizes pasū tī jā m papildus bā rbekjū.3 pā riem un omā rus, noteikti patika.
Teritorija maza, bet ļ oti zaļ a, nav saspiestī bas, baseins tī rs, strā dniece tī ra 2x dienā . Bet pats dieviš ķ ā kais laiks ir vakars! Klusums, tikai tropu skaņ as, neaprakstā ms skaistums! Jū s vienkā rš i savienojaties ar dabu. Vienī gi ž ē l, ka pē rtiķ i netika uz mū su balkona, jo logi nav uz upi, bet gan uz dā rzu (((
Bet tur ir daudz monitoru ķ irzaku, iguā nu, burunduku un citu dzī vo radī bu, piemē ram, dzī vs stū rī tis.

Viesnī ca nav ballī š u viesnī ca, tā ir paredzē ta pā riem vai cilvē kiem, kuri dod priekš roku klusai garī gai atpū tai.
Mums ir tikai pozitī vas atmiņ as par uzturē š anos un pienā cī gu apkalpoš anu, iesaku!!!!!!!!! !
Es novē lu jums veiksmi un brī niš ķ ī gus svē tkus.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu