Atpūta EDEN bija veiksmīga!

Rakstīts: 15 marta 2012
Ceļošanas laiks: 6 — 13 marta 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
7.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 7.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 9.0
EDENē bijā m no 7. lī dz 12. martam ar 6 cilvē ku grupu. Zemā k viss pareizi rakstī ts par viesnī cu un tā s stā vokli - remonts sen bijis, kondicionieris trokš ņ ojoš s. Mē beles ir vecas. Bet gultasveļ a, dvieļ i - viss normā li - sniegbalts, tī ra katru dienu, par 100 rū pijā m (un arī bez tā m) notī rī s tī ri un ar puķ ē m vai ziloņ iem no dvieļ iem. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs (iespē jams, krievi-ukraiņ i viņ us vē l nav izlutinā juš i ... ). Mū su 20 procenti no visiem tur atpū tniekiem. Daudzi "pensionā ri" no Vā cijas, Holandes un visā dā m citā m lietā m. Viņ i principā visu dienu slienas sauļ oš anā s krē slos, okeā nā peldas maz cilvē ku, vienmē r ir viļ ņ i un ļ oti smagi, salī dzinot ar jū ras.

Neviens neuzliek savus pakalpojumus, izņ emot bič pati biļ eš u pā rdevē ju, ļ oti kaitinoš i. Bič pati ir so-so, mū zika gandrī z mū sdienī ga, var vienreiz blē ņ oties ap ugunskuru okeā na krastā ar skaļ u mū ziku.

Vietē jais dzē riens mums nepatika, izņ emot viņ u alu - LION LAGER - normā ls un pat labā ks par daž ā m mū su š ķ irnē m. Cena vietē jos veikalos ir 160 rū pijas par 0.63 litriem (dī vains izmē rs). Viesnī cas restorā nā - 420! ! Vispā r jau restorā nā par naudu viss ir dā rgs...Vī ns sā kas no 3800 rū pijā m (kurss bija 120 par 1 dolā ru). Teritorija sakopta, viss tī rs, zaļ š . Kopumā viss ir kā rtī bā . Ja iet ar uzsvaru uz viesnī cu, tad, protams, vā jš , maksimums 3 ir ē ģ iptieš u vai turku, bet ir trenaž ieru zā le, ir biljards, ir skvoš s, ir masā ž a...Mums visiem garš oja ē diens. restorā ns, nekas ī paš s, bet ne nabadzī gs. Daž ā dā m garš ā m, bet pikants. Grila maltī tes katru dienu. Bija itā ļ u un taju virtuves vakari. Taju - š ausmī gi pikanti! Krabji, zivis, gaļ a, viss piparots lī dz š ausmā m. Augļ i vietē jie – visu laiku. Kopā ar pusdienā m neiesakā m ņ emt vauč erus, devā mies pusdienot - pa labi no okeā na izejas atrodas 2. kafejnī ca 4 galdiņ iem. Garneļ u š ķ ī vis pa 10-12 gabaliņ iem (grilē ts tī ģ eris, mē rce) ar frī kartupeļ iem un salā tiem 790 rū pijas.
Vienkā rš i ņ em lī dzi alu, vī nu, vispā r – ko dzersi. Viņ iem nav alkohola un viņ iem nekas nav pret to, ko viņ i atved! Ir arī zivis, zupas un citi ē dieni, bet pusdienā s ē dā m garneles. Viņ i paņ ē ma ļ oti lielus - 3 gab. par porciju - 900 rū pijas. Omā ri vai omā ri ir dā rgi, sā kot no 30 USD par porciju. Ir vē l 2 kafejnī cas, bet mē s aprobež ojā mies ar š o - labā kā s cenas! Kam jā griež as - mē s iesakā m AYESHA restorā nu (mē s viņ u saucā m par Alyosha), tas atrodas uz ceļ a - izejiet no centrā lajiem vā rtiem pa kreisi uz ceļ u, tad pa labi un apmē ram 100 metrus no viesnī cas. Vai arī var braukt ar laivu, kad pa upi brauc vietē jie pludmales puikas, atved tieš i no upes (ir piestā tne). Viss ir modī gā ks, iztī rī ts un tī rā ks, bet arī.1, 5 reizes dā rgā ks (ir daž ā di alkohols).

Kas attiecas uz gida stā stu no uzņ emoš ā s tū risma aģ entū ras, ka nejauciet ar vietē jiem - pievils, izmetī s un tā tā lā k - pilnī gas muļ ķ ī bas!

Uzreiz pē c ieraš anā s pie izejas no viesnī cas uz okeā nu mū s "noķ ē ra" vietē jais pludmales puika vā rdā MANU (manos pielikumos ir fotogrā fija). Viņ š runā lauzī tā krievu valodā , bet var saprast (savā di runā angliski). Mē s ar viņ u apceļ ojā m visu apkā rtni. Mē s bijā m Kandijā un skatī jā mies uz ziloņ iem, skatī jā mies uz bruņ urupuč iem un bā ku, un ekskursiju pa upi 2.5 stundu vietā - visas 4, un uz salu, kas ir netā lu, kad mē s gribē jā m, un iepirkties ...Viss bija lieliski un ar atlaidē m no vietē jā tū risma operatora ieteiktajā m ekskursijā m. Viņ š neko neatteica, nopirka mums augļ us, alu, brauca ar to, kur vien sakā m. Kopumā - labi darī ts! Viņ š meloja tikai par vienu - lī dz Kandi vajag 4 stundas, nevis 2.5...(bet te - viņ a triks, es nepiekristu uz 4 stundā m, un no otras puses - Toyota mikroautobuss uz 10 vietā m ar gaisu kondicionē š ana, un mē s esam tikai seš i). Vispā r iesaku MANU! (ir vē l 5 pludmales zē ni, nezinu, kā viņ i dala tū ristus. Jauni apmeklē tā ji nemitī gi raugā s. )
Manuprā t, ja jū s tur atnā kat kopā un neveidosiet kompā niju ar nevienu, bū s garlaicī gi un viss viesnī cas negā cijas sabojā s iespaidu, bet ar kompā niju - viss ir “ļ oti jauki”! ...Tomē r vietē jā daba sniedz pozitī vas emocijas! Lai jaukas brī vdienas!

(Starp citu, kam Š rilankas DutiFree pē c ieraš anā s vajadzī gs vī ns un stiprais dzē riens, cenas labas).
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu