LIELIE BRĪVDIENI PIE INDIJAS OKEĀNA!!!

Rakstīts: 11 augusts 2017
Ceļošanas laiks: 17 — 30 jūlijā 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū tos kopā ar mā su viesnī cā no 2017. gada 17. lī dz 30. jū lijam. Viesnī ca tika izvē lē ta ilgi un mē rķ tiecī gi, jo. ceturto reizi lidoja uz š o brī niš ķ ī go un viesmī lī go valsti.
Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesnī cas izvē li!
GRIBU PATEIKT LIELU CILVĒ KU PATEICĪ BU VISIEM VIESNĪ CAS PERSONĀ LAM, KAS MŪ SU SVĒ TKI PADARĪ JA NEPIEMĒ RTAUS, UN Ī PAŠ I PALDIES KAPILAI AJANTAI, INDIGO, NISSANKAI, SUDARSANI, CRYSTAL!! !
Kas man patika viesnī cā :
1) Ļ oti skaista, kopta, zaļ a, tī ra un pā rdomā ta teritorija.

2) Tī ras ē rtas telpas. Mū su istaba bija ļ oti jauka, plaš a un tī ra. Gulta laba, ē rta, gulta tī ra, mainī ta katru dienu. Baltie dvieļ i. Kondicionieris darbojā s ļ oti labi (3 rež ī mi, pieskā riena kontrole pie gultas!! ! ! Ē rtā kai atpū tai), seifs istabā un santehnika strā dā ja pareizi! ! ! Istabu uzkopš ana tika veikta katru dienu un ļ oti kvalitatī vi, par ko esmu ļ oti pateicī ga puiš iem, kuri uzkopa mū su istabu!! !
3) Bijā m ļ oti apmierinā ti ar viesmī ļ u darbu restorā nā un bā ros, kuri strā dā ā tri, skaidri un harmoniski. Puiš i ļ oti cenš as, jū tams, ka viņ i augstu vē rtē savu darba vietu, savu darbu dara kvalitatī vi un ā tri, ir vē rī gi pret viesu lū gumiem. Netī ri trauki uz galdiem nekad netiek sakrauti. Viesiem tiek pasniegta tē ja un kafija. Restorā ns, un visā teritorijā vienmē r ir ļ oti tī rs!!!!!!! !
Š efpavā ri, galvenie virtuves vadī tā ji ikdienā ir klā t no sā kuma lī dz beigā m brokastu un vakariņ u laikā , uzmanī gi vē ro, kas notiek zā lē , rū pē jas, lai ē diens vienmē r tiktu papildinā ts, trauki tī rī ti un, ja nepiecieš ams, nekavē joties pieslē dzas, lai novē rstu vienu vai otru problē mu. !! ! ! Un, pats galvenais, jū s vienmē r varat sazinā ties ar viņ iem! un noteikti tiksi uzklausī ts un tavas adekvā tas vē lmes tiks izpildī tas! !
4) Ē diens ir ļ oti, ļ oti garš ī gs! Viņ i paņ ē ma brokastis un vakariņ as. Lieliska ē dienu izvē le visā m gaumē m! Konditorejas izstrā dā jumi un saldē jums - LABĀ KIE!! !
5) Pirmdienā s vakariņ as notika ā rā ar dzī vo mū ziku.
6) Internets. Bezmaksas labas kvalitā tes WIFI internets visā viesnī cā .
7) Biju apmierinā ta arī ar vadī tā ju darbu reģ istratū rā . Diezgan taktisks un pieklā jī gs.

8) AURVEDA&SPA - Saņ ē mu 2 stundu ā jurvē das masā ž u pie mā sas 9 dienas un biju ļ oti apmierinā ta ar kvalitā ti, kvalificē tu pieeju un manā mi uzlaboto paš sajū tu no saņ emtā s ā rstē š anas.
SPA centrā augsti kvalificē ta ā rsta vadī bā Dr. Č andvani valda draudzī gs mikroklimats, kas piepildī ts ar mī lestī bu un rū pē m par viesiem. Ā rsts Č andvani veica kvalificē tu pulsa diagnostiku un sniedza ieteikumus veselī bas uzlaboš anai. Katru dienu viņ a jautā ja par veselī bas stā vokli un interesē jā s, vai esam apmierinā ti ar saņ emto pakalpojumu kvalitā ti. Ā rstē š anas gaitā , ja nepiecieš ams, mainī ja ā rstē š anu.
Š ī nav pirmā reize, kad saņ emu ā jurvē das ā rstē š anu gan Š rilankā , gan Indijā (Kerala), tā pē c man ir priekš stats par diagnostiku un ā rstē š anu.
Es saņ ē mu masā ž u no masā ž as terapeita Jeewanta, kurš vairā kus gadus strā dā ja Vā cijā . Es biju ļ oti apmierinā ts ar rezultā tu, jo saņ ē ma gan fizisku, gan psiholoģ isku ā rstē š anu, kā arī daudz pozitī vu un profesionā lu ieteikumu turpmā kai ā rstē š anai mā jā s Kazahstā nā .
Mā sa ā rstē jā s pie atbildī gā un draudzī gā Indrā na, pateicoties viņ as apzinī gajam darbam, pē c treš ā s nodarbī bas viņ as veselī ba bū tiski uzlabojā s. Mana mā sa ieradā s Š rilankā speciā li ā rstē ties.
Pabeidzot ā rstniecī bas kursu, izsakā m dziļ u pateicī bu par atjaunoto veselī bu, par sniegto komfortu, par sirsnī go un laipno SPA centra kolektī va attieksmi un vē lam visu to labā ko visiem darbiniekiem: Dr. Chandvani, Jeewanta, Indrani, Suraj, Deepa, Sumali, Jhilakshi!!!! !

Mī nusi: netī ra pludmale. Lī dz vienai meitenei - ciemiņ ai ar stiklu nesagrieza kā ju, nevienam nebija doma tī rī t pludmali!! !
Tač u tas nemazina paš as viesnī cas un personā la nopelnus! !
Rakstu atsauksmi un skaidri zinu, ka noteikti iegriezī š os š ajā viesnī cā vē l.
Uz drī zu tikš anos THE EDEN RESORT&SPA!!!! !
LABKLĀ JĪ BA UN LABKLĀ JĪ BA!!! !
Iesaku viesnī cu! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu