Atsauksmes un stāsti par viesnīcām Beruwala

Tūristu stāsti par Beruwele pievienot stāstu
Cinnamon Bey Beruwala sezonas karantīnas tūre 11 naktis
Tā tad, mans pā rskats par atpū tu š ajā viesnī cā covid realitā tē . Bija daudz domu iet/neiet, kuru viesnī cu izvē lē ties, lai nemaldos, ņ emot vē rā , ka viss atvaļ inā jums aprobež osies tikai ar š o ...
 •  3 gadā atpakaļ
Daudz emociju
Mē s lidojā m 11 stundas Sky up, izmantojot Compass. Borispilī pā rbaudī ja testus un vī zas, Sri linku neviens neskatī jā s, lidmaš ī nā iedeva veselī bas anketas ko aizpildī t, visi izkā pā m no lidmaš ī nas un ti...
 •  3 gadā atpakaļ
Viesnīca ar novecojušu infrastruktūru. Skaista koraļļu pludmale un okeāns ar maziem viļņiem
Viesnī ca atrodas labā vietā . Pa labi no viesnī cas atrodas skaista pludmale, aizsargā ta no lieliem viļ ņ iem. Ir koraļ ļ u rifs ar zivī m.
 •  4 gadā atpakaļ
Vienkārši šausmīgi
Pagā ja daž as dienas pē c mū su atgrieš anā s (atpū tā mies ar sievu). Kaislī bas rimā s, bet par š o viesnī cu IR jā stā sta.
 •  4 gadā atpakaļ
Pārskats par Earl's Reef Beruwala
Š rilankā esmu otro reizi, viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, patika pats teritorijas iekā rtojums. Visi numuri š ajā viesnī cā ar piekļ uvi okeā nam, bija viens nepatī kams brī dis, reģ istratū rā vi...
 •  4 gadā atpakaļ
Lieliska viesnīca: garšīga virtuve, Wi-Fi nozvejas pat pludmalē
Istabas lielas, nekas vairā k, uzkopš ana katru dienu, laipns personā ls, bufetes virtuve, viss garš ī gi, ē dieni daž ā di, daudz augļ u, interesanti deserti.
 •  4 gadā atpakaļ
Eden Resort & Spa apskats
Visa klase! Ainava ir krā š ņ a, tā s bija debesis uz zemes. Personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzreiz redzams, ka cilvē ki ir sirsnī gi.
 •  4 gadā atpakaļ
Laba viesnīca, bet šeit viņi maldina apmeklētājus!
Tī ra viesnī ca ar labu, skaistu rajonu, ar labu pludmali. Draudzī gs personā ls. Istabas ir tī ras, bet ne 5 zvaigznes, maksimums 3 zvaigznes. Esiet uzmanī gi, viesnī ca maldina apmeklē tā jus.
 •  5 gadiem atpakaļ
Lieliska viesnīca un lieliska atrašanās vieta
Viesnī ca ar palmu dā rzu, pirmā lī nija no okeā na. Jauki plaš s numurs ar terasi. Apkalpoš ana un attieksme pret tū ristiem visaugstā kajā lī menī , patī kams, draudzī gs un profesionā ls personā ls.
 •  5 gadiem atpakaļ
lieliska viesnīca
Mā jī ga, klusa viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta - pie okeā na, smilš aina tī ra pludmale ar skatu uz salu un bā ku. Viesnī cas teritorija ir tī ra, bezmaksas wi-fi, personā ls draudzī gs, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu u...
 •  5 gadiem atpakaļ
Parādīt vairāk »


Vairāk par Beruwele