Cienīga viesnīca

Rakstīts: 7 decembris 2016
Ceļošanas laiks: 29 novembris — 8 decembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 8.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 7.0
Reģ istrē š anā s: pagā ja ā tri, gaidī jā m apmē ram 1 stundu, bijā m iekā rtojuš ies agrā k par atvē lē to laiku. Istaba ir tī ra un svaiga. Estē tika ir tur. Tē ja, kafija, ū dens istabā . Pē c mū su lū guma viņ i nā kamajā dienā nomainī ja istabu uz stā vu virs un tā lā k no restorā na. Ī paš as pū les netika pieliktas, nauda netika dota.
Teritorija: kopta, zaļ a.
Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Salī dzinot ar 5 * citā s valstī s, tad 4. Ir indieš u virtuve. Svaigas sulas no vietē jiem augļ iem, bet bez apelsī nu sulas. Cepš ana ir vienkā rš a, slikta siera izvē le. Pā rē jais ir standarta komplekts, olas, desiņ as un daudz kas cits.

Pludmale ir pā rsteidzoš a. Pa kreisi no viesnī cas nav pā rpildī ts, ū dens +30, viļ ņ i vidē ji, dibens smiltis, ļ oti maigs. Un pats galvenais, pludmale ir tī ra. Viesnī cas pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu. To var ņ emt no vietē jā m posta cī ņ ā m. 2 lietussargi, 2 sauļ oš anā s krē sli uz visu dienu 1000 rū pijas, apmē ram 6-7 dolā ri.
Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs un ļ oti pretimnā koš s. Uztaisī ja mums dā vanu kā zu gadadienā , izdekorē ja istabu, kū ku un vī na pudeli. Jauki!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu