Club Bentota 4*– Atsauksmes

49
Novērtējums 7.610
№2 viesnīcas reitingā Bentota
7.3 Numurs
8.0 apkalpošana
8.3 Tīrība
8.2 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Club Bentota atrodas Paradīzes salā Galles dienvidu krastā, starp Indijas okeānu un Bentotas upi. Tas ir liels kūrorts, kas atrodas 1 km attālumā no Bentotas centra. Atvērts 2013. gadā. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар bobira
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Nedaudz nobijos no negatī vajā m atsauksmē m par Join UP tū roperatoru, bet, par laimi, ar š o tū roperatoru viss izdevā s ļ oti labi, nekā du pretenziju un pretenziju. … Tomēr ▾ Bijā m apmierinā ti ar savu uzturē š anos š ajā viesnī cā . Nedaudz nobijos no negatī vajā m atsauksmē m par Join UP tū roperatoru, bet, par laimi, ar š o tū roperatoru viss izdevā s ļ oti labi, nekā du pretenziju un pretenziju. Atseviš ķ us pateicī bas vā rdus vē los teikt mū su gidei Svetlanai, Svetoč kai, ja jū s to izlasī sit - milzī gs SVEIKA no Kijevas! ! ! Meitene ir ļ oti atbildī ga, draudzī ga, ar š ā du gidu nav bail atpū sties valstī , kuras valodu vispā r neproti, bet ir problē mas ar angļ u valodu, maigi izsakoties. Jebkurā laikā un par jebkuru jautā jumu mē s zvanī jā m Svetai no reģ istratū ras, un viņ a mums palī dzē ja atrisinā t visas mū su problē mas. Tā tad valodas barjeru ar personā lu nejutā m.

Kas attiecas uz lidojumu (Fly Dubai), tad viss bija iepriekš izpē tī ts, tā pē c pā rsteigumu mums nebija, ieradā mies gandrī z bez kavē š anā s, ar pā rsē š anos turp un atpakaļ viss bija kā rtī bā.
Nakš ņ oš ana normā la, dzī vojā m standarta bungalo okeā na krastā , ir daž as nianses, bet bijā m gatavi uz 4*, jo ī paš i tā pē c, ka lasī jā m atsauksmes.

Ē diens izcils, katrai gaumei, zivis, gaļ a, dā rzeņ i, saldumi, man viss ļ oti garš oja, garneles deva tikai pā ris reizes, vā rī tas ar pikantu mē rci.

Vakariņ u laikā tiek atskaņ ota dzī vā mū zika. Manā dzimš anas dienā vakariņ u laikā restorā nā mū su galds tika izrotā ts ar ziediem un dā vanā tika iznesta kū ka ar degoš u sveci zem "Happy Birthday" no mū ziķ iem.

Personā ls ir ļ oti draudzī gs un pieklā jī gs, un visiem ļ oti patī k dzeramnauda, ​ ​ tū risti tos ir izlutinā juš i. Bet ļ oti pateicī gi cilvē ki.

Teritorija ļ oti skaista, tī ra, kopta, aug lielas, kokospalmas, tā pē c ar kokosriekstu pienu var remdē t slā pes, neizejot no viesnī cas.

Katru vakaru notiek koncertprogrammas ar krā š ņ ā m nacionā lajā m dejā m un tē rpiem. Interesanti.
Okeā ns ir okeā ns: kosmoss, viļ ņ i, lē kuš i pā ri viļ ņ iem kā bē rni, tik daudz emociju, uzlā dē ts uz gadu. Kam patī k jū ras virsma un nirš ana - ne š eit.

Daba ir brī niš ķ ī ga, izbraucā m ekskursijā uz Galli, pa ceļ am iegriezā mies bruņ urupuč u fermā , garš vielu dā rzā , izbraucā m ar laivu pa upi. Nedaudz noguris, bet apmierinā ts. Izdevā mies ekskursijā caur viesnī cas gidi Svetlanu, uzskatī jā m par droš ā ku.

Ja interesē sī kā k, rakstiet, visiem atbildē š u.
территория терраса возле номера
аватар premium_tour
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pā ris devā s pē dē jā brī ž a tū rē uz vienu no labā kajā m viesnī cā m Š rilankā - Bentotu Club. Krā š ņ a daba, skaista pludmale, burvī gs okeā ns apvienojumā ar mā jī gā m istabā m, garš ī gu ē dienu un neuzbā zī gu apkalpoš anu iekaroja puiš us. … Tomēr ▾ Pā ris devā s pē dē jā brī ž a tū rē uz vienu no labā kajā m viesnī cā m Š rilankā - Bentotu Club. Krā š ņ a daba, skaista pludmale, burvī gs okeā ns apvienojumā ar mā jī gā m istabā m, garš ī gu ē dienu un neuzbā zī gu apkalpoš anu iekaroja puiš us. Iepazinuš ies ar vietē jiem, viņ i apmeklē ja vairā kas ekskursijas, vizinā jā s ar tuk-tukiem, iegā dā jā s suvenī rus kā piemiņ u no patī kamā s uzturē š anā s un apmierinā ti atgriezā s Doņ eckā . Vienī gā piebilde bija par tikš anā s ballī tes viduvē ju attieksmi - firma Joyne up, gids viesnī cā aktī vi piedā vā ja dā rgas ekskursijas, bet par izbraukš anas laiku no viesnī cas nebrī dinā ja, tū risti visu noskaidroja paš i. Bet tas nesabojā ja iespaidus par atvaļ inā jumu uz skaistas salas Indijas okeā nā . Viņ i noteikti tur atgriezī sies!
аватар Travellers
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uz š o viesnī cu devā mies medusmē neš a ceļ ojumā uz 11 naktī m (no lidojuma tiek atskaitī ta viena nakts) no 24.04. 2013 lī dz 05.05. 2013. Š o viesnī cu mums ieteica meitene, no kuras paņ ē mā m biļ eti. Viņ a teica, ka mē s priecā simies, tā pē c principā tā arī bija. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu devā mies medusmē neš a ceļ ojumā uz 11 naktī m (no lidojuma tiek atskaitī ta viena nakts) no 24.04. 2013 lī dz 05.05. 2013. Š o viesnī cu mums ieteica meitene, no kuras paņ ē mā m biļ eti. Viņ a teica, ka mē s priecā simies, tā pē c principā tā arī bija. Air Arabia lidoja aptuveni 10 stundas ar pā rsē š anos Š ā rdž ā . Tū roperators Join UP mū s sagaidī ja lidostā ar "rupjo" vietē jo gidu, turklā t ilgi bija jā gaida uz transfē ru. Tas, iespē jams, ir apkaunojoš ā kais, kas noticis.

Vienī gais veids, kā nokļ ū t viesnī cā , ir ar prā mi (protams, bez maksas), kas kursē ik pē c 10 minū tē m. Mū s atveda uz viesnī cu tieš i laikā , kad beigā s brokastis, tā pē c vē l paspē ja paē st. Ā tri iekā rtojā mies (bungalo) un devā mies brokastī s. Istaba laba, tī ra un ē rta. Gultas veļ a balta, kopumā te viss kā rtī bā . Nekā di trū kumi netika pamanī ti. Vienī gais, kas mani traucē ja, bija tas, ka gekoni ik pa laikam ielī da istabā . un reiz pat milzī gs briesmī gs tarakā ns!
Katrā istabā ir balkons, ir galds un divi krē sli, vispā r romantika.
Viesnī ca ir mā jvieta daž ā diem savvaļ as dzī vniekiem. Kurus mums izdevā s redzē t: burunduki klī st pa visu teritoriju (gandrī z pieradinā ti), iguā na, monitoru ķ irzaka, hameleons, gekoni, un vienu nakti viņ i ieraudzī ja kaut kā du dzī vnieku, bet nesaņ ē ma ...Teritorija ir laba- kopts, visur puķ es, kur vien skaties, acs priecā jas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs. pastā vī gi smaidoš i, vienmē r priecī gi cilvē ki : )
Vispā r var rakstī t daudz un ilgi. Bet ī si sakot, paš i secinā jā m, ka vajag tikai uz š o viesnī cu.

Es nedaudz uzrakstī š u par operatoru. Man nepatika, ka viņ us veda ekskursijā s ar “nogalinā tajiem” mikroautobusiem, ņ emot vē rā , ka vienā virzienā jā brauc 6 stundas, nav ī paš i ē rti sē dē t, nepietiek vietas, praktiski nav kur kā jas nolikt.
Un arī novē rojā m š ā du situā ciju: kā du dienu atgriezā mies no pastaigas uz viesnī cu un gaidī jā m krastā prā mi.
Piebrauca Join Up maš ī na ar tū ristiem, kuriem bija paredzē ts izmitinā t mū su viesnī cā . Bet izrā dī jā s, ka tū roperators bez brī dinā juma nolē ma viņ us (tū ristus) pā rbaudī t citā viesnī cā , nenorā dot iemeslu. Vispā r visi prā mji pā rtrauca vest tū ristus (jebkurus) uz viesnī cas teritoriju un mē s bijā m š ī s drā mas liecinieki. Rezultā tā puiš i "uztvē ra" prā mi un pā rgā ja uz otru pusi, viņ i tur ilgi zvē rē ja (kā brauca uz š o viesnī cu), atbrauca vietē jā policija un beigā s viņ us aizveda kaut kur citur. Nepatī kama situā cija...10 stundas jā lido, un tad vē l puse dienas, lai nokā rtotos. Nu ceru, ka viņ i tomē r labi atpū tā s un bija apmierinā ti.
аватар evgeniy781T
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
RAKSTA PAR PROBLĒ MĀ M, KAS VAR IZSPLATĪ T BRĪ VDIENU IKVIENAM, KURŠ BIJIS BENTOTAS KRASTĀ ! Š EIT DAŽ U KOŽ OŠ O KUKAIŅ U DOMINĀ CIJA! TĀ S IR VISUR! ODI ATPŪ TAS, SALĪ DZINĀ JOT AR TIEM. DODOTIES UZ Š RILANKU, MĒ S IZŅ Ē MĒ JĀ M DAUDZ DAŽ Ā DU LĪ DZEKĻ U NO Š Ī MAD, UN NEKAS TO NEDERĒ JA. … Tomēr ▾ RAKSTA PAR PROBLĒ MĀ M, KAS VAR IZSPLATĪ T BRĪ VDIENU IKVIENAM, KURŠ BIJIS BENTOTAS KRASTĀ ! Š EIT DAŽ U KOŽ OŠ O KUKAIŅ U DOMINĀ CIJA! TĀ S IR VISUR! ODI ATPŪ TAS, SALĪ DZINĀ JOT AR TIEM. DODOTIES UZ Š RILANKU, MĒ S IZŅ Ē MĒ JĀ M DAUDZ DAŽ Ā DU LĪ DZEKĻ U NO Š Ī MAD, UN NEKAS TO NEDERĒ JA. PIRMO REIZI DOMĀ JU PAR BUGĀ M, BET TĀ PĀ RSLĀ JA VISI TIE IR DZĪ VOŠ I RADĪ JUMI, DZĪ VO SMILĪ S! DIEVS SPĒ KU KĀ DU GULĪ T SMILTĪ S PIE OKEĀ NA! - TAD SAŅ EM TĀ DU Č ESANĪ NU, KA NOŽ Ē LOSI PAR SAVU IERADĪ Š ANU! KODUMI PĀ RVERTAS PAR ILGĀ M NEDZĪ JOŠ Ā M APAKŠ Ē JOŠ Ā M BŪ Č Ē M. un KA VISI BIJA SAPRATĪ KĀ K, IELIEKU FOTO. KAS PAR PAŠ U VIESNĪ CU IR IESPĒ JAMS LIEKT SOCIDU CETRINI. DABA, OKEĀ NS, DZĪ VNIEKU PASAULE, VIESNĪ CAS ATRAŠ ANĀ S VIETA Ā RPUS KONKURENCES. TOMĒ R OKEĀ NĀ NEBŪ S JĀ PELDO! IZŅ EMOT LĪ DZ JOKSTU UN LEKT VIĻ Ņ OS (SMILTIS BŪ S NE TIKAI BIKSĒ S, BET VISĀ S "BEDRĒ S"). PALIEK PELDOŠ ANAI PARASTĀ TAISNSTŪ RA FORMAS BASEINS LABI, TIKAI AR KARSTO Ū DENI. ATTIECĪ BĀ UZ PĀ RTIKAS, 2010. GADĀ TAS BIJA DAUDZ DAŽ Ā DĀ K. TUR BIJA JŪ RAS VĒ RDES (KRABIS, GARNELES, č aumalas). TAGAD TAS PATS Ē DIENS IR VIENS UN LĪ DZ SVĒ TKU BEIGĀ M ES GRIBAS Ā TRĀ K IZKĀ T NO TUR. TĀ NAV TURCIJA! BŪ S GARLAICĪ GI! BENTOTĀ NAV KO DARĪ T UN SAVOS VEIKALOS VAR NOPIRKT LUPATU TIKAI TRAKIE. TIEŠ Ā M LOKĀ LĀ KRĀ SA SLAKAS KVALITĀ TES! TĀ PĒ C, KUNGS, ES NEVIENAM NEATLAIDEJU, BET BRĪ DINĀ JU PAR Š Ā DU Š RILANKAS PROBLĒ MU! VEIKSMĪ GU ATPŪ TA! UZLIETOJIET BIELU REAĢ ENTU SLĀ NI UN IEGŪ STIET SKAISTU iedegumu
аватар vika17vika
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Labdien! Gribu uzreiz uzrakstī t vairā kus trū kumus: -daž kā rt aizmirsa ielikt ziepes, š ampū nus un ž elejas, bet atnesa uzreiz pē c pieprasī juma; gulta netika mainī ta katru dienu; jaunieš u ir ļ oti maz, vairā k bija vā cieš u vecumā no 45 gadiem, vientuļ ā m meitenē m vai puiš iem nevajadzē tu doties uz š o viesnī cu. … Tomēr ▾ Labdien! Gribu uzreiz uzrakstī t vairā kus trū kumus: -daž kā rt aizmirsa ielikt ziepes, š ampū nus un ž elejas, bet atnesa uzreiz pē c pieprasī juma; gulta netika mainī ta katru dienu; jaunieš u ir ļ oti maz, vairā k bija vā cieš u vecumā no 45 gadiem, vientuļ ā m meitenē m vai puiš iem nevajadzē tu doties uz š o viesnī cu.
Viss pā rē jais mums patika, ļ oti draudzī gs personā ls; ļ oti garš ī ga virtuve un liela ē dienu izvē le; ē rta viesnī cas atraš anā s vieta; ir ē na, kur var paslē pties karstumā .
Kas attiecas uz ekskursijā m, tad lē tā kais veids ir doties ar Beach Boys, kas atbrauks pie jums un uzaicinā s uz tā saucamo mini ofisu, nebaidieties braukt ar viņ iem, viņ i ir ļ oti draudzī gi un cenas ir daudz lē tā kas nekā ar gidiem vai tieš i no vietas, kur iegā dā jā ties biļ eti!
Kas attiecas uz odiem, mums neviens nekoda, ne ar kā diem lī dzekļ iem plunč ā jā mies.
Pē rciet jū ras veltes tirgū un palū dziet, lai tā s jums atver kaimiņ u restorā nos. Š is prieks maksā.20 USD par 1 kg.
Tuk-tuk ir lē tā kais transports, neticu, ka viņ i ir nomē tā ti ar akmeņ iem vai piedzē ruš ies, mē s tikai saskā rā mies ar visiem adekvā tiem un saprotoš iem vismaz nedaudz krievu.
Š rilanka ir pasaka, tā pē c noteikti apmeklē jiet š o valsti!
аватар asmoi
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar sievu viesnī cā pavadī jā m 10 dienas, pirms tam mums bija 4 dienu ceļ ojums pa valsti. Mē s sevi uzskatā m par ceļ otā jiem, kas jau kaut ko redzē juš i, proti, mums ir iespē ja salī dzinā t. Kopē jie iespaidi par viesnī cu ir pozitī vi. … Tomēr ▾ Mē s ar sievu viesnī cā pavadī jā m 10 dienas, pirms tam mums bija 4 dienu ceļ ojums pa valsti. Mē s sevi uzskatā m par ceļ otā jiem, kas jau kaut ko redzē juš i, proti, mums ir iespē ja salī dzinā t.
Kopē jie iespaidi par viesnī cu ir pozitī vi. Iesā kumā teikš u, kad pē c izbrauciena pa valsti (bijā m 14 cilvē ku grupa) mū s atveda uz viesnī cu, daudziem no tiem, kas devā s apmesties, garastā voklis vē l vairā k pasliktinā jā s. Drī zā k krupis saspieda. Fakts ir tā ds, ka viesnī ca atrodas uz salas, kas atrodas pie Bentotas upes ietekas okeā nā . Ne tikai laiva ieradā s mums pretī , bet arī skats no mola uz viesnī cu bija tik brī niš ķ ī gs, ka visi izkā pa no autobusa ne tikai atvadī ties (č etrā s ceļ ojuma dienā s mē s diezgan sadraudzē jā mies), bet arī uztaisi visu fotosesiju uz upes fona un skata uz mū su viesnī cu.
Numuri viesnī cā ir divu kategoriju – luksusa un superior. Luksusa apartamenti atrodas paš ā centrā , kompleksas formas divstā vu ē kā . Superiori atrodas vairā k iekš zemē , vienstā vu bungalo (vienā bungalo ir trī s istabas. Visā m istabā m ir lī dzī gs plā nojums un neliela veranda. Deluxe numuri ir nedaudz lielā ki un tiem ir jaunā ks remonts. Visas ē kas savienotas ar ķ ieģ eļ u celiņ iem, pā r kuriem ieklā ti grī das segumi no lietus. Tad ir pa vidu lietusgā zei (parasti vakarā ) nav problē mu no jebkuras vietas viesnī cā ē rti aiziet lī dz restorā nam, recepcijai, bā ram utt un atpakaļ .
1) Deluxe numuri atrodas tuvā k bā ram, kas nozī mē , ka lī dz 23-30 vakarā mū zika neļ aus aizmigt. Klusuma ziņ ā priekš roka dodama superī gumam.
2) Daž iem luksusa numuriem starp tā m ir iekš durvis, padarot jū su kaimiņ us par jū su dzī ves lī dzdalī bniekiem. Ja tas jums ir ļ oti svarī gi, dodieties uz reģ istratū ru un lū dziet atcerē ties numuru.
Ē diens restorā nā , manuprā t, ir nedaudz vienmuļ š , lai gan ir gan vietē jā s, gan Eiropas virtuves. Par laimi, apmē ram dienu vē lā k par maksu grilē garneles un omā rus par cenā m, kas ir 3 reizes lē tā kas nekā Bentotas jū ras velš u restorā nos. Atš ķ irī bā no Taizemes, jū ras velš u restorā ni Š rilankā ir daudz retā k sastopami.
No ekskursijā m no viesnī cas varat doties:
! ) divu dienu ceļ ojumam pa valsti (cilvē ki ceļ oja, redzē ja gandrī z tikpat daudz, cik mē s č etrā s dienā s). Ir nianses - gida un viesnī cu kvalitā te nakš ņ oš anai. Daž i no mū su draugiem bija apmierinā ti ar braucienu, citi atgriezā s pirmā s dienas vakarā un š ausmī gi spļ ā va (pa gidu un uz viesnī cu). Starp citu, mē s arī daudz uzspļ ā vā m savam gidam ceļ ojumā pa valsti .
2) doties uz jū ru, lai redzē tu vaļ us un delfī nus (forš i!! ! )
3) laivu safari pa upi
4) makš ķ erē š ana okeā nā
5) makš ķ erē š ana vakarā upē .
Protams, visas ekskursijas Jums piedā vā s Jū su tū risma operatora pā rstā vis (mums bija Joining Up - mū suprā t, atpū tas organizē š anas kvalitā tes ziņ ā tas ir tā lu no labā kajiem operatoriem). Bet tas viss ir iespē jams un (manuprā t) labā k pirkt no vietē jiem beach-boys (labā kie ir Pati un Adid). Pirmajā jū su ceļ ojumā uz pludmali pie jums nā ks pieklā jī gi puiš i un piedā vā s savus pakalpojumus perfektā krievu valodā . Pati tur noteikti ir "boss" un jau ir kaut cik iespaidī gs, un Adids ir tikai brauciena sā kumā , bet viņ am klā jas labi. Man bija dzimš anas diena izbraukš anas dienā - tā pē c viņ š man uzdā vinā ja tā du ballī ti krastā - vienkā rš i bumbu.
Vispā r terrioriya viesnī ca "laizī ta" un ļ oti zaļ a. Lai jaukas brī vdienas.
аватар jasmin132
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Februā rī ar draugiem bijā m uz Bendotu, godī gi sakot, gaidī jā m visparastā ko atvaļ inā jumu, kad mū s aizveda uz viesnī cā m, bijā m nedaudz sarū gtinā ti, viss tā ds pieticī gs, bā ls. . . vā rdu sakot, nekā dā gadī jumā . … Tomēr ▾ Februā rī ar draugiem bijā m uz Bendotu, godī gi sakot, gaidī jā m visparastā ko atvaļ inā jumu, kad mū s aizveda uz viesnī cā m, bijā m nedaudz sarū gtinā ti, viss tā ds pieticī gs, bā ls. . . vā rdu sakot, nekā dā gadī jumā . . bet kad viņ i atveda uz mū su viesnī cu, visas sliktā s lietas tika izkliedē tas! Viesnī ca liela, skaista, gaiš a, sulī ga teritorija. Istabas ir labas. Mū su istabiņ a atradā s pie okeā na, skats vienkā rš i neaprakstā ms! Ē diens bija labs, daudz pikanta ē diena (amatierim). Lija tikai divas reizes un tad 10 minū tes. Personā ls ļ oti labs, laipns! Ekskursijas tika vestas no vietē jā kaujas lauka Adida, vienkā rš i lielisks puisis! Gudrs, cenš as, ļ oti laipns..... Un pats galvenais, viņ a ekskursijas nav dā rgas......viņ š visu dienu ķ ē mojā s pie mums un paņ ē ma tikai santī mu (salī dzinot ar viesnī cas gida cenā m), 2 reizes lē tā k, tas ir skaidrs! Ar viņ u ir ļ oti viegli un interesanti. Svē tku sā kumā man bija dzimš anas diena, tā pē c Adids ar draugiem sarī koja neaizmirstamu ballī ti pie okeā na, spē lē ja bungas, dziedā ja dziesmas, staigā ja pa karstā m oglē m, Adida mā sa pagatavoja gardas ceptas zivis, karaliskā s garneles ceptas ar kaut kā du no mē rces viss bija ļ oti garš ī gs. Viņ i arī atnesa savu degvī nu, protams, viņ iem patika mū su ukraiņ u vē l viens)))) Par to visu mē s katrs samaksā jā m 40 dolā rus. Vā rdu sakot, man nekad nav bijusi tā da dzimš anas diena!! ! Negribē ju iziet no viesnī cas, lī dz asarā m, cik ļ oti viss patika. Un ar š o viedokli es nepametu vienu. Mums visiem ļ oti pietrū kst Adida, visa mū su kompā nija ar viņ u apmainī jā s ar Skype un telefona numuriem un tagad periodiski sazvanā mies. Mē s iesakā m doties ekskursijā s no Adida, jū s vienkā rš i nenož ē losit! ! ! Nā kamgad vē lamies atgriezties š ajā paradī zes gabalā un izbaudī t atvaļ inā jumu!! ! ))
аватар bobkova1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Nedomā jiet, ka esmu izlutinā ta, bet ļ oti gribu pastā stī t, kā bija. . . sā kumā vī ram izņ ē mu smadzenes, ka gribē ju uz Lanku masā ž u dē ļ un vienkā rš i okeā ns ar viesnī cu. ilgi nedomā ju, jo maijā biju bentotā un viss bija lī menī . … Tomēr ▾ Nedomā jiet, ka esmu izlutinā ta, bet ļ oti gribu pastā stī t, kā bija. . . sā kumā vī ram izņ ē mu smadzenes, ka gribē ju uz Lanku masā ž u dē ļ un vienkā rš i okeā ns ar viesnī cu. ilgi nedomā ju, jo maijā biju bentotā un viss bija lī menī . Vī rs domā ja un domā ja un uztaisī ja dā vanu Jaungadam un te nu es biju š ika atvaļ inā juma gaidā s, atpū ta un okeā ns, skaitot dienas lī dz braucienam. Nu nevienam nav noslē pums, ka flydubay aviokompā nijai ir iespē ja vismaz par stundu aizkavē t lidojumus, tā pē c bez ī paš a satraukuma devos uz dutiku, lai uzkrā tu atvaļ inā juma krā jumus. vī ns tā kā vī na tur nav un viesnī cā maksā dā rgi . . lidojums pagā ja diezgan veiksmī gi, kā parasti, nedaudz kratī jā s pā ri okeā nam, un 6 no rī ta biju viss priecī gs gaidot transfē ru Lankā ))))) Ar pā rsē š anos atkal paveicā s mikroautobusā.3 stundas, bet Lankai tas ir par ā tru)))) pē c ieraš anā s uzreiz iekā rtojā s un pat pabaroja vismaz brokastī s un kavē jā s, bet tikai pateicu, ka neesmu ar viņ iem pirmo reizi.
Un tagad pē c ceļ a, duš as un brokastī m skrē jā m uz okeā nu....izrā dī jā s, ka nav tik silts kā maijā , var teikt, ka ir daudz vē sā ks, bet kā atcerē jos, ka bija mī nuss plkst. mā jā s...uzkā pu peldē ties, saules nebija, kā atpū tnieki teica vairā kas dienas plus, ļ oti biež i uz visā m 10 atpū tas dienā m bija ilgstoš as ​ ​ lietusgā zes, bet tomē r cilvē kiem, arī man, izdevā s apdedzinā ties))
Pē c okeā na es nolē mu doties uz Lalunu (vietē jais ā jurvē das centrs), kur viņ iem maijā bija lieliska masā ž a. Un š eit es biju vī lusies par eļ ļ u, ko viņ i agrā k darī ja, viņ i to aizstā ja ar kaut ko š ausmī gi smirdī gu, kas jums ir ilgi nomazgā t un vairā kas reizes š ā di mazgā t galvu, lai atbrī votos no smakas un masā ž a sastā vē ja tikai no š ī maisī juma vieglas ierī vē š anas, secinā jusi viņ a atteicā s masē t galvu, jo papildus smirdumam, viņ i arī izvilka matu ķ ekaru un prasī ja tikai sinhrono masā ž u, bet lai to dara vī rieš i, kurš gan saprastu, kā pē c viņ i mī ca ķ ermeni vismaz nedaudz.
Vispā r pā rē jais bū tu izdevies...ja nebū tu viens, bet...MOSKĒ TAS. Tā kā laiks bija lietains un viesnī ca atrodas starp upi un okeā nu, tad viņ i kļ uva aktī vā ki, domā ju, ka gudrais ir sagrā bis smē res, bet ticiet man, ziede palī dz vienu vai divas reizes, un tad viss ir bezjē dzī gi. ka vienu dienu vispā r gulē ja istabā . Citronellas eļ ļ a arī ī sti neglā bj, mē ģ inā ju smē rē t alveju (dabī ga, izrauta pretī Ajurvē dai pie viesnī cas), vismaz kaut kā mazina niezi.
Dzī vā s radī bas viesnī cā joprojā m ir tā s paš as, bet vairā k č ū sku jau nekaunī gi kā pj 2 metru pitonos eh.... jautri))))
Virtuve ir normā la, izsalcis noteikti nepaliksi, dzē rienus bā rā nemē ģ inā ju, izņ emot kokteili, bija pā rā k smeldzī gi, bet bija arī normā li. Protams, tē ja ir garš ī ga, brū vē ju ar ingveru un laimu, garš a ir neparasta, labi, es ē du augļ us, paradokss viesnī cā pastā vī gi ē da papaiju, bet tā nebija ļ oti salda, un es to nopirku tirgū un labi atnesa mā jā s, ir vienkā rš i cukurs garš ī gi))) un maksā santī mu tikai pusdolā ru par Starp citu kilogramu pieved normā li. Ananā si arī forš i, dzelteni, smarž ī gi, to arī pā rvadā parastā bagā ž ā bet mango iesaku ņ emt rokas bagā ž ā , jo bagā ž ā tas kaut kā noslā pst un paliek negarš ī gs
Atseviš ķ a tē ma ir garš vielas, esmu aizrā vies ar tā m, tā pē c ķ emmē ju krustnagliņ as un koriandru un kardamonu un kanē li un vaniļ as standziņ as, kā arī vaniļ as dabas pulveri, ticiet man, tas viss daudzkā rt atš ķ iras no mū su garš vielā m, bet es iesaku pirkt parastā lielveikalā bentotā no tur daž as reizes lē tā k nekā garš vielu dā rzos un kaut kā smukā k iepakots))) un vispā r garš vielu dā rzi ir pilnī gs izkrā pš ana tū ristiem alvejas krē mu, ko tū risti airē visvairā k no visa veikalā maksā apmē ram 3 dolā ri tajā paš ā vietā apmē ram 30 USD
Pa pilsē tu var mierī gi staigā t kā jā m (lai gan vietē jie ir adī ti ar cerī bu, ka, aizejot ar tevi uz veikalu, saņ ems otkatu, tā teikt, kā viņ š tevi tur atveda, tā pē c droš i sū tiet uzreiz un ej uz lielveikaliem ar fiksē tu cenu, starp citu tur vē l visā s ir brū nie rī si 1$ par kg basmati ir ļ oti forš i. Nu var uzreiz sarunā t cenu tuk-tukam vispā r a maksimums apmē ram $ 2, viņ am vajadzē tu jū s apvizinā t pa veikaliem un pē c tam aizvest atpakaļ uz viesnī cu. pilnī bā piekrauts nolē ma paņ emt tuk tuku, kurš lū dza mū s aizvest uz citu lielveikalu, tā pē c viņ š mū s aizveda uz suvenī ru veikalu pē c manas ieraš anā s aizveda mū s tur, kur mums bija jā ierodas viesnī cā , pajautā ja necilvē kam 10 USD man acis izlē ca uz pieres pē c tam, kad viņ i mani nosū tī ja uz pareizo vietu (tur tas ir saprotams) atvainojā s un prasī ja 5 USD, viņ i iedeva tikai 2.5 USD un teica Nedomā jiet, ka es esmu tik dusmī gs, nē , bet viņ i vienkā rš i cenš as no tū rista noplē st tik daudz naudas, cik man teica l, jū s esat balts, tas nozī mē , ka esat bagā ts, un, tā kā jū s esat bagā ts, jums vienkā rš i ir jā dalā s ar viņ iem, kā teica Buda. Par 15 USD es devos ar tuk tuku uz kaimiņ u pilsē tu (apmē ram stundas brauciena attā lumā ) gar tā kā cunami sekas ir ļ oti skaidri saskatā mas tur bija tikai pats maksimums , vē l nav noņ emts, lai gan pagā juš i septiņ i gadi. Hikaduvā es devos š iki snorkelē t, zivis nekā dā ziņ ā neatpaliek no Ē ģ iptes, lai gan koraļ ļ i nav krā saini un milzī gi bruņ urupuč i, uz kuriem var peldē t, nirš ana bija arī mana ceļ ojuma pozitī vā kais moments))) nekur citur nebraucu, jo izbraukā ju visas maija ekskursijas, no kurā m puse iztē rē ja naudu, nervus un laiku (((
Gandrī z visi odu nograuztie gaidī ja doš anos mā jā s, un nu ir pienā kusi š ī priecī gā diena....tu ej ar cerī bu, ka vakarā atradī sies mā jā s, nomazgā sies un labi izgulē sies, bet . . slavenā aviokompā nija flydubay ir sagatavojusi tev pā rsteigumu....izlidoš ana no Kolombo ar 1.5h kavē š anos, bet nu, ir masā ž as telpa, kur var tusē t, starp citu, masā ž a ir izcilā lī menis un cenas iepriecina)))) ko nevar teikt par ajurvē du bentotā . Dubaijā pā rsē š anā s visi ir reģ istrē ti visiem, bet izrā dī jā s, ka lidmaš ī na jau bija aizbraukusi bez mums (visi pā rē jie reisi uz Samaru, Doņ ecku, Ufu gaidī ja savus tū ristus), bet ai, uz Kijevu....Un tad sā kas panika...kas tā lā k dienā tikai 2 lidojumi uz Kijevu, viens aizlidoja bez mums, un ne visiem izdevā s samainī t biļ etes pret otro, jo bija maz vietu, kur atrast aviokompā nijas pā rstā vi un nav reā li veikt atkal pretenzijas, ne jau nevienam man palaimē jā s tajā paš ā dienā aizlidot....gan no Kijevas ar vilcienu es dabiski kavē jos, bija jā pē rk vē l viena lidmaš ī nas biļ ete uz Ļ vovu (tur vē l tie atkritumi)))) Es tajā vakarā nokļ uvu mā jā s, visi sakosti un pietū kuš i no garajiem lidojumiem, bet mā jā s)))) viņ i bija pilnī gi izlutinā ti uz Lanku
аватар kokosh77
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Vai esat kā dreiz iedomā jies paradī zi? Es varu sevi saukt par laimī gu, jo redzē ju viņ u patiesī bā . Pirmā uzturē š anā s diena uz salas, atklā ti sakot, neiepriecinā ja. Tropu lietus nerimā s un atnesa man rudenī gu laiku no Dzimtenes. … Tomēr ▾ Vai esat kā dreiz iedomā jies paradī zi?
Es varu sevi saukt par laimī gu, jo redzē ju viņ u patiesī bā .
Pirmā uzturē š anā s diena uz salas, atklā ti sakot, neiepriecinā ja. Tropu lietus nerimā s un atnesa man rudenī gu laiku no Dzimtenes. Bet vakara pastaiga gar Indijas okeā nu nevarē ja neieskaidrot! Krā š ņ i viļ ņ i, putas gā ž , silts ū dens vienaldzī gu neatstā s!
Š rilankas salas daba parasti ir atseviš ķ s jautā jums. Tik eksotiskas, spilgtas krā sas nebiju redzē jusi. Viesnī cas teritorijā ir burunduki, uzrauga ķ irzakas. Nebija pē rtiķ u, kas iepriecinā ja) Galu galā viņ i ir visu veidu slikto lietu nesē ji. Bet burunduki ir brī nums. Viņ i ē da no mū su rokā m. Noķ erts kadrā kaut kā dzerot manu Kolu no glā zes) Monitoru ķ irzakas absolū ti nevienu neaiztiek. Tiesa, naktī durvis bija aizvē rtas, tā pē c viņ i ieteica)
Ekskursija uz Kandiju ir kaut kas. Pat garais ceļ š nevarē ja sabojā t iespaidus: izbraucā m 5 no rī ta un atgriezā mies 12 naktī . Izjā de ar ziloņ iem bija jautra, mums nebija jā lū dz fotografē ties. Acī mredzot cilvē ki jau ir tik ļ oti pieraduš i pie tū ristiem, ka bez ī paš iem lū gumiem paņ em fotoaparā tu) Tiesa, pā ris rupijas vajag iedot, bet pelnī ti)
Garš vielu dā rzs bija nedaudz noguris, jo steidzā mies uz Botā nisko dā rzu un Zobu relikvijas templi.
Apbraukt Botā nisko dā rzu ir vienkā rš i nereā li, ar vienu dienu te nepietiek. Karsota visur, apstā dī jumi, teritorija lieliska!
Templī obligā ti jā staigā bez apaviem, priekš roku devā m zeķ ē m. Pilsē ta nav ī paš i tī ra) Kopumā , lai saprastu iedzī votā ju reliģ iju - budismu, ir vē rts apmeklē t templi.
Atseviš ķ i es vē los izcelt pamatiedzī votā jus. Viņ i kaut kā ī paš i uzvedas, ir pat grū ti izskaidrot viņ u paraž as, bet es nekad neesmu redzē jis tik lielu rū pī bu un bijī bu pret ā rzemniekiem. Jū s, protams, teiksiet, kurš gan nevē las zeltī t pildspalvu. Bet tas tā nebū t nav. . . Pē c katras ekskursijas (papildus Kandi gā jā m arī pa Bentotas upi, apskatī jā m apkā rtni), vienmē r jautā ja, vai viss patī k. Es jau klusē ju par to, ka par 2 rupijā m mū s aizveda uz 2h iepirkties un pateica, kur labā k pirkt.
Var pateikt daudz un tikai labu. Es ļ oti gribu atgriezties.
Un, pats galvenais, es biju pā rliecinā ts, ka uz zemes ir debesis.
аватар jennym
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar vī ru braucā m no 15.09. 12-25.09. 12. Laiks super, naktī lija lietus, ū dens tā pat kā gaiss sasila lī dz 30 grā diem pē c Celsija. . . Viesnī ca super! ! ! Personā ls SUPER! ! ! Ē diens ir lielisks! ! ! Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties. … Tomēr ▾ Ar vī ru braucā m no 15.09. 12-25.09. 12. Laiks super, naktī lija lietus, ū dens tā pat kā gaiss sasila lī dz 30 grā diem pē c Celsija. . . Viesnī ca super! ! ! Personā ls SUPER! ! ! Ē diens ir lielisks! ! ! Vienkā rš i nav par ko sū dzē ties. Noteikti tur atgriezī š os! ! !
Parādīt vairāk »


iemiesojums luda-ko
Kas ir dienas braucieni un cik tie maksā?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums klimova_KAA
Mēs izmantojām Pati pludmales zēna pakalpojumus, kad atpūtāmies Bentota klubā, mums viss ļoti patika.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 4 atbildi
iemiesojums Diana888
Meklējam labu krieviski runājošu gidu! Lidojam uz Bentotu 7.septembrī uz 9 dienām! Paldies!
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums mad_gajka
Labdien, drīz būs kāzas, un mēs gribam nekavējoties doties medusmēnesī. Ērti datumi 1.-3.jūlijs. Tāpēc mēs domājam, ka izvēlēties kaut ko eksotiskāku. Vai vasarā ir vērts lidot uz Šrilanku Kādi laikapstākļi? Pateicos jau iepriekš
11 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
iemiesojums zki64mon
Pastāstiet man, lūdzu, vai, piemēram, klubā Bentota tiek pasniegtas jūras veltes. garneles, krabis, omārs no AL par brīvu?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lunugangas muiža
Novērtējums 9.3
Šrilanka, Bentota
Arhitektūra, Daba
Safari pa Bentotas upi
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Bentota
Daba, Ekskursijas

Большой курортный отель Club Bentota находится на острове Парадайз на южном побережье района Галле между Индийским океаном и рекой Бентота, в 1 км от центра города Бентота. Был открыт в 2013 году. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до Коломбо составляет 60 км, а до международного аэропорта Бандаранаике – 90 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

В курортном отеле работают книжный магазин, интернет-кафе и торговый пассаж. Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, амфитеатр, аюрведический центр, прогулки на лодке по морю или реке, аквааэробика.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 146 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, потолочный вентилятор, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Paradise Island, Aluthgama, Sri Lanka
Tālruņi: +94 34 2275167
Tīmekļa vietne: Club Bentota
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, волейбол. В отеле есть водные развлечения. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.