Izcila viesnīca

Rakstīts: 24 maijā 2021
Ceļošanas laiks: 21 aprīlis — 1 maijā 2021
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Tikko atgriezos no Š rilankas un nevaru nepadalī ties ar saviem iespaidiem par brī niš ķ ī go uzturē š anos Centara ceysands Resort SPA viesnī cā . Mē s palikā m pie drauga š ajā viesnī cā . Š o braucienu plā nojā m jau 20. martā , bet karantī nas dē ļ uz Š rilanku varē jā m ierasties tikai tagad. Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu tā s neparastā s atraš anā s vietas dē ļ , viesnī ca atrodas starp upi un okeā nu, un, lai nokļ ū tu viesnī cā , ir jā š ķ ē rso upe. Lai to izdarī tu, starp upes krastiem visu diennakti kursē neliels prā mis. . Tā kā bijā m karantī nā un nevarē jā m izbraukt no viesnī cas, ir ļ oti ē rti, ka uz tā s atrodas juvelierizstrā dā jumu veikals un divi suvenī ru veikaliņ i. viesnī cas teritorija.

Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā un attā lums no ē kas lī dz okeā nam ir ne vairā k kā.50 m, pludmalē pastā vī gi dež urē glā bē js. Bet okeā nā gandrī z nepeldē jā mies, jo vienmē r bija viļ ņ i.

Viesnī ca atrodas š ikā piekrastē ar smalkā m, maigā m smiltī m, apmē ram 3 km garumā , pa kuru katru rī tu pirms brokastī m divas stundas pastaigā jā mies, baudī jā m skaisto dabu, divas reizes krastā redzē jā m lielos bruņ urupuč us, vē rojā m krabjus un jū ras ež us. Vakaros vē rojā m arī brī niš ķ ī gus saulrietus. Iemī lē juš ies pā ri organizē ja romantiskas vakariņ as pie okeā na.

Viesnī cā ir sē rfoš anas skola un viesnī cā satiktie puiš i no Baltkrievijas izvē lē jā s š o viesnī cu, lai dotos sē rfot.

Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs baseins 50 metru garumā , ne pā rā k dziļ š (1.5 m), bet peldē ties baseinā , kurā ū dens temperatū ra pastā vī gi bija ap 30 grā diem, bija ļ oti ē rti.

Bezmaksas Wi-Fi visā viesnī cā . Noķ er pat pludmalē.

Viesnī cā ir arī ļ oti skaists un mā jī gs SPA, kurā ir daudz pakalpojumu komplektu un var izvē lē ties masā ž u katrai gaumei.
Sakarā ar stingrā ku karantī nu Š rilankā atcē lā m visas plā notā s ekskursijas un nolē mā m pavadī t laiku ar labumiem veselī bai. Katru dienu kopā ar draugu veica ā jurvē das masā ž as. Ļ oti iesaka spa masā ž as terapeite Nalinda, kura ir ī sts eksperts savā jomā.
Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs.
Ē diens ir garš ī gs, bet ne pā rā k daudzveidī gs.
Istabu tī ra katru dienu un taisa ļ oti skaistus ziloņ us.
Viesnī ca atstā ja ļ oti labu iespaidu, un es gribu š eit atgriezties vē lreiz.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu