Jauka viesnīca, tīra teritorija, laipns personāls!

Rakstīts: 20 augusts 2015
Ceļošanas laiks: 17 — 24 augusts 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
2.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
apkalpošana: 3.0
Mē s devā mies medusmē nesī uz Š rilanku. Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz tū ristu atsauksmē m un tū res vadī tā ja ieteikumiem. aģ entū rā m.
Mē s lidojā m no Kijevas uz Š ā rdž u, tad uz Kolombo. Pā rsū tī š ana noritē ja ā tri un nekā du problē mu nebija. Mē s paņ ē mā m individuā lu transfē ru, tā pē c mū s sagaidī ja un ā tri un ar vē smu aizveda uz viesnī cu ar Toyota.
Mū s sagaidī ja vestibilā ar dzē rienu un kaut kā du vietē jo uzkodu, nokā rtojā mies 10 minū tē s. Viesnī ca plaš a, tī ra, numuriņ i lieli, ir mini bā rs, bezmaksas ū dens, tē ja, kafija. Balkons ar skatu uz okeā ns.
Ē diens.

Viesnī cā ir vairā ki restorā ni, divi bā ri (uzkodu un baseina bā rs) un galvenais restorā ns, kurā tiek pasniegtas brokastis, pusdienas un vakariņ as.
Parastā zviedru lī nija, kā visur citur: omletes, olu kultenis, karstā s un aukstā s uzkodas, piens, augļ i, sulas un karstie dzē rieni. Paņ ē mā m tikai brokastis, bet š odien gā jā m un nopirkā m vakariņ as, jo sapratā m, ka bez viesnī cas nav kur paē st. Vietē jā s kafejnī cas ir tā lu, un tajā s nav iespē jams ē st, netī ras, muš as, vispā r grausti. Un pastā vī gi ē st pē c Ala carte ē dienkartes viesnī cā ir dā rgi. Trī s dienas pusdienas ir 8-10 tū kstoš i rū piju, vakariņ as 10-13 tū kstoš i diviem, 13 tū kstoš i ir 100 ? .
Par ē dienu un apkalpoš anas kvalitā ti sū dzī bu nav, gatavo ļ oti garš ī gi, pasniedz labi, pieklā jī gi un neuzkrī toš i.
Vakar pē c vakariņ ā m š efpavā rs noskaidroja, kā mums klā jas vakariņ ā s un piedā vā ja ekskursiju uz virtuvi un vietē jo š okolā des š edevru muzeju.
Izklaide.
Animators nodarbojas ar bē rniem (krā sojamā s grā matas, spē les pludmalē , pie baseina)
Slaucami pieauguš ie, vestibilā vakaros spē lē muzikanti, ir N. klubs, strā dā sestdienā s, vē l neesam bijuš i.
Angļ u valodā runā još s personā ls, vē los izcelt meiteni no uzņ emš anas un izmitinā š anas nodaļ as, viņ a zvana un nā k pie mums katru dienu, visi jautā , kā klā jas, vai viss ir istabā , kā das ir jū su vē lmes.

Kopumā un, salī dzinot iepriekš ē jā s atsauksmes, es gribu teikt, ka nevajadzē tu salī dzinā t viesnī cu ar viesnī cā m Turcijā un Taizemē , tā s ir daž ā das valstis, kultū ras un mentalitā tes. Daž ā das valstis, daž ā das cerī bas....
Par postu cī ņ ā m neko nevaru teikt, ar tiem nesazinā mies, no 15 lī dz 17 Dili uz Kandit, iepriekš nopirkā m ekskursiju tū ri, tā pē c pirms ieraš anā s viesnī cā apskatī jā m plantā cijas un tempļ us ar parkiem, tagad baudā m sauli un okeā nu.
Vienī gais, kas kaitina, vietē jā s tantes ar sariem kā maniaki lū r ā rā aiz palmā m....
Iesaku visiem atpū tniekiem iegā dā ties ekskursiju ar ē dienu. Jauku atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu