Vaduca

Rakstīts: 16 aprīlis 2011
Ceļošanas laiks: 4 — 13 janvārī 2010
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Vaduca ir jauka un jauka maza pilsē tiņ a. Tā ir tikpat skaista kā apkā rtē jā daba. Š eit nav nekā , kas varē tu sabojā t un izjaukt pilsē tas harmoniju - š eit viss ir kā agrā k un no civilizā cijas tika ņ emts tikai labā kais un ē rtā kais. Viesnī ca atrodas uz galvenā s ielas. Un š ī ir vienī gā centrā lā , gā jē ju iela. Istaba pieticī ga, plaš a, ē rta, tī ra un mā jī ga, bē š os toņ os. Mē beles ir svaigas. Skats pa logu uz to paš u centrā lo ielu, un tā lumā skaidrā dienā redzami kalni. No numuriem otrā pusē paveras tieš s skats uz kalnu. Kā komplimentu piedā vā ja garš ī gus saldumus, norī s mē li. Numurā ir interneta pieslē gums, pieteikš anā s parole saņ emta reģ istratū rā .
Brokastis ir viss, kas nepiecieš ams brokastī m. Personā ls ir pieklā jī gs un draudzī gs, viņ i pagatavos olu kulteni jebkurā vē lamā formā .
Autostā vvieta blakus, pazemes garā ž ā , netā lu - tas izbrauc no viesnī cas, un jū s jau esat garā ž ā . Tiesa, caur paš u garā ž u lī dz maš ī nas vietai bija jā iet kā das 5 minū tes un š ī ir vienī gā “garā ” distance š ajā pilsē tā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu