Jautājums o Siem Reapa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
16 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «iepirkšanās»
Kur nopirkt sudraba rotaslietas ar akmeņiem
Cienījamie ceļotāji!
Izbraucam no Taizemes 2 dienu tūrē pa Kambodžu. Viņi mums pasūtīja dāvanu: sudraba priekšmetu (jebkuru, kas jums patīk, visticamāk, rokassprādzi) ar "safīriem" vai "rubīniem". Mēs saprotam, ka lielākā daļa preču "tūristu takās" ir viltojumi dabīgajiem akmeņiem, un tāpēc vēlamies noskaidrot, vai ir vietas, kur mākslīgos akmeņus nemēģina nodot kā īstus un neprasa milzīgas summas. viltojumu (protams, mēs kaulēsimies). Vai varat man pateikt šo veikalu vai tirgu nosaukumus.
Ja tas nav grūti, rakstiet, lūdzu, vai viņi tiek atvesti uz šādām vietām ar ekskursiju vai jums ir jādodas meklēt pašam?
Paldies par palīdzību!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2013-05-2611 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  4
аватар tatyna65
Pirms apmešanās viesnīcā Kambodžā mūs aizveda uz juvelierizstrādājumu veikalu, bet tur neko nevajadzēja, bet pati ekskursija mums nepatika, nožēlojām pavadītās dienas un naudu, tas bija ļoti nogurdinoši.
аватар Pachok
Sudrabu ar safīriem ir labi iegādāties pašā Taizemē, juvelierizstrādājumu veikalos. Cenas zemas, bet rūpīgi jāskatās akmeņi, daudz izciršanas. Izmantojiet palielināmo stiklu un lampu - akmens var būt saplaisājis, duļķains, greizs zem rāmja. Ir ļoti interesanti izstrādājumi no daudzkrāsainiem safīriem - dzelteniem un rozā. Ja preces sastāvā ir zelts, dimanti, smaragdi, tad cenas uzreiz augstas, tādas pašas kā pie mums, nav jēgas tur pirkt. Man arī patīk viņu sudrabs ar akvamarīnu un topāzu. Rudiņu sudrabā neesmu redzējis.
Bet, godīgi sakot, negaidiet neko īpašu.
Kambodžā vēl neesmu bijusi, bet visi mani draugi, kas tur bijuši, turpina pirkt rotaslietas Taizemē. Kambodžā vajag "zināt vietas", dārgakmeņu aizsegā tirgo daudz stikla. Un apmeklēt Ankog Wat ir mans sapnis :) Es noteikti tur aizbraukšu!
аватар V.A.S.
Safīri, rubīni ir dārgakmeņi, tāpēc tie, visticamāk, ir atrodami zeltā. Sudrabā biežāk sastopams granāts un topāzs.
(galu galā Kambodžā vajadzīgo neatradīsi - pērc Taizemē, bet vari teikt ko gribi ;)
аватар alinak11
Paldies speciālistiem! Jūsu viedoklis ir ļoti svarīgs!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Siem Reapa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl