Jautājums o Siem Reapa

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
16 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Kādus suvenīrus jūs ieteiktu ņemt līdzi?
Cienījamie eksperti!
Iesakiet, ko var nopirkt Kambodžā, kas nav Pataijā, Ķīnā (mēs tur bieži braucam). Cits jautājums: vēlos iegādāties lielu gleznu (ar tempļa kompleksu), cik tā var maksāt, kā transportēt (lidojam ar lidmašīnu)
Jau iepriekš paldies par padomu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
4 abonents  • prasīja 2013-03-1511 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар logint
Varu sniegt tikai aptuvenu atbildi. Bali 30 x 70 cm glezna grebtā koka rāmī man maksāja 25 USD (bez ierāmējuma 15 USD). Domāju, ka Kambodžā liela bilde var maksāt ne vairāk par 100-150 dolāriem. Bet, ja Bali un Taizemē gleznas ir ik uz soļa, tad Kambodžā es neatceros, ka būtu redzējusi vismaz vienu. Mani šis jautājums īpaši neinteresēja.
аватар marina_vladik
paldies logit! Pastāsti man, lūdzu, ja es gribu izņemt lielu gleznu (vismaz pusotrs metrs reiz metrs), kā es varu to transportēt lidostā. Vienkārši es nekad neesmu ceļojis no Taizemes un Kambodžas. Esmu no Vladivostokas, vedam visu no Ķīnas
аватар Anetka-gan
ir bildes. to ir viegli transportēt: jūs iegādājaties audeklu ar attēlu, bez rāmja un transportējat to caurulē. pasūtiet rāmi mājās
Cenas nezinu
suvenīrs ir VISUR vienāds, Taizemē, Kambodžā, Malaizijā, Vjetnamā. cenas gandrīz vienādas.
аватар logint
No suvenīriem brīvi var nopirkt Pussy Raiot kostīmu, bet ja nopietni, tad Siem Reapā ir Lacky Mol universālveikals, tam pretī ir suvenīru veikals. Ir dažādas lietas, es nopirku T-kreklu no Angkor Wat. T-krekli tur ir dārgāki nekā tempļu kompleksa tirgotāju, taču kvalitatīvāki un ne tik smeldzīgi.
аватар Anetka-gan
tur ir vesels naktstirdziņš suvenīru iegādei, ja tas)))))))
аватар marina_vladik
Anetka-gan, Loqint! Liels paldies!!! Man TIEŠĀM ļoti vērtīga informācija.
Pastāstiet vairāk: vai ir vērts kāpt augšā ar gaisa balonu (blakus Angkor Wat)? Droši? Interesanti? Vai arī labāk šo laiku pavadīt Ankoras apskatei ar kājām
Jau iepriekš paldies par padomu!
аватар Anetka-gan
amatierim. Ankora mani nemaz nepārsteidza.
аватар marina_vladik
Tas ir skaidrs
аватар logint
Interesantākais ir laba, labāk krieviski runājoša gida pavadījums un patstāvīgs kāpums uz Angkor Thom un Angkor Wat 3. līmeni. Bet pastaigu ekskursija nesniedz visaptverošu skatu uz kompleksu. Tāpēc interesants var būt tā turpinājums gaisa balonā.Drošību gan pašpiedziņas lidmašīnām, gan gaisa baloniem var garantēt tikai Visvarenais.
аватар marina_vladik
Un kādus "šausmu stāstus" raksta, ka paceļot var salūzt un salūzt? Kāds ir šis līmenis? Vai arī mēs runājam par kaut ko citu?
аватар logint
Jūs varat atrauties, tiklīdz nokāpjat no Angkoras tempļiem. Taču nav par ko uztraukties, ja esi uzmanīgs un uzmanīgs. Arī vecāki tūristi bez starpgadījumiem staigā pa speciāli izbūvētām koka kāpnēm. Šajā gadījumā rodas cits jautājums: "Kā imperators bez šīm kāpnēm nokļuva trešajā līmenī, kur viņam bija jālūdz?" Kambodžas gidi atbild, ka imperators gājis taisni augšup pa piramīdas kāpnēm. Un, tā kā viņš ir kā dievs, nekas viņam nebija neiespējams. Un kā tas patiesībā notika ar mani, palika nezināms.
аватар marina_vladik
Paldies, Logint, ĻOTI noderīga un informatīva informācija :-)
аватар marina_vladik
Paldies visiem ekspertiem!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Siem Reapa
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl