Jautājums o Mirusī jūra

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
25 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Es gribu doties ārstēties uz Jordāniju
cilvēki, lūdzu, pastāstiet man, kā nokļūt Jordānijā. Fakts ir tāds, ka esmu no Uzbekistānas, un mums ir problēmas iegūt vīzu uz Izraēlu. un ārstēšana Izraēlā nav lēta. Un kaimiņos Jordānijā tas ir daudz lētāk (atkal pēc baumām). Man tiešām ir jānokļūst Nāves jūrā. jo tur ir visaugstākā procentuālā daļa ādas slimību (psoriāzes) ārstēšanas. vai ir iespējams ceļot patstāvīgi, t.i., izvairīties no visiem tūrisma un citiem operatoriem. ej pats, īrē hosteli un lēnām. iesaistīties pašapstrādē. Ceru uz jūsu padomu - paldies! mans e-pasts: [email protected]
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2014-04-1810 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  6
аватар orbittours.ru
Nāves jūrā ir bīstami pašārstēties. Noteikti vismaz konsultējieties ar ārstu par nepieciešamajām procedūrām. Nāves jūrā ir viesnīcas, bet ne hosteļus. Jums būtu labāk iegādāties ekskursiju. Un Jordānija dzīves un ēšanas dārdzības ziņā nav daudz lētāka par Izraēlu. Šeit ir Nāves jūras produkti, bet tur tie ir lētāki, bet ne dažreiz.
аватар Pachok
Piekrītu orbittour.
Apsveriet arī Kangalas kūrortu Turcijā, kur viņi specializējas psoriāzes ārstēšanā. Mūsu pazīstamā tūrisma aģentūra sadarbībā ar medicīnas centru vairākus gadus pēc kārtas sūtīja uz turieni tūristus, bija ļoti labi rezultāti, remisija bija stabila.
аватар Rovno10
Pie Nāves jūras Jordānijā ir tikai viesnīcu līnija ar 5 * un vienu 4 * zvaigžņu viesnīcām. Cenas no 150 USD par numuru tikai brokastīm bez ārstēšanas. Jūs nevarēsiet īrēt hosteli vai dzīvokli - tuvākā Madaba pilsēta atrodas 60 km attālumā cauri kalniem pa serpentīnu. Tu nebrauc katru dienu.
Nāves jūras Jordānijas pusē ir "savvaļas" un aprīkotas pludmales. Aprīkojums atšķiras ar to, ka ir parasta ģērbtuve, duša ar saldūdeni un divi peldbaseini (pieaugušajiem un bērniem). Ieejas maksa ārzemniekiem ir 20 dirhami (apmēram 30 USD) vienai personai. Marta beigās baseini tika slēgti, taču cena nebija mazāka.
Cenas pie Nāves jūras Jordānijā ir ne mazākas kā Izraēlā.Lai gan man vairāk patika piekraste no Jordānijas puses.
Ja tiešām jābrauc nevis atpūsties, bet ārstēties, ieteiktu cenas sekot caur tūroperatoriem, varbūt paveiksies ar "sadedzināt".
аватар Rovno10
Atvainojiet, drukas kļūda: 20 JD Jordānijas dināri...
аватар scorpramX
liels paldies par atbildēm. Par Turciju biju dzirdējis jau iepriekš, kā arī par viņu burvju zivīm. bet nebija nozīmes. Vismaz man būs vieglāk doties uz Turciju, un man nav vajadzīgas nekādas vīzas.
аватар Pachok
Labu atpūtu un efektīvu ārstēšanu!
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Mirusī jūra
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl