Kempinski Hotel Ishtar Dead Sea 5*– Atsauksmes

10
Novērtējums 7.410
№2 viesnīcas reitingā Mirusī jūra
9.2 Numurs
8.6 apkalpošana
8.6 Tīrība
9.0 Uzturs
8.7 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas blakus savai smilšu pludmalei Nāves jūras krastā. Viesnīcu ieskauj palmas, olīvkoki un gleznainas lagūnas. No viesnīcas logiem paveras gleznains skats uz jūru.Vairāk →
аватар Vitaliy2504
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cai ir daudz priekš rocī bu, tač u tajā paš ā laikā ir vairā ki komentā ri, kas galvenokā rt saistī ti ar vadī bu. Starp priekš rocī bā m jā atzī mē : 1) Liela teritorija, daudzi baseini, skaista arhitektū ra 2) Plaš as istabas (mū su istaba bija 50 metri plus terase 10 metri, kopumā pilnī gi pietiekami) 2) Divkā rš a uzkopš ana numurā (dienas - pamata un vakara numura sagatavoš ana naktij, 3) bezmaksas mini bā rs, 4) interesanti un diezgan bagā tī gs zviedru galds (daudzi ē dieni netiek samesti kaudzē , bet gan izklā ti kanapē utt. … Tomēr ▾ Viesnī cai ir daudz priekš rocī bu, tač u tajā paš ā laikā ir vairā ki komentā ri, kas galvenokā rt saistī ti ar vadī bu.
Starp priekš rocī bā m jā atzī mē :
1) Liela teritorija, daudzi baseini, skaista arhitektū ra
2) Plaš as istabas (mū su istaba bija 50 metri plus terase 10 metri, kopumā pilnī gi pietiekami) 2) Divkā rš a uzkopš ana numurā (dienas - pamata un vakara numura sagatavoš ana naktij, 3) bezmaksas mini bā rs, 4) interesanti un diezgan bagā tī gs zviedru galds (daudzi ē dieni netiek samesti kaudzē , bet gan izklā ti kanapē utt. )
Mī nusi:
1) Viesnī cā ir nopietnas problē mas ar apkalpoš anu un lai arī skaidrs, ka personā ls cenš as, bet bardaks ir pilnī gs!
2) Brī vdienā s (piektdienā s un sestdienā s) vienkā rš i nav iespē jams atpū sties viesnī cā vietē jo arā bu pieplū duma dē ļ , un ir skaidri redzams, ka vietē jā s diasporas skaits, kas ieraduš ā s, pā rsniedz viesnī cas iespē jas nakš ņ oš anas ziņ ā . nav iespē jams ne tikai peldē ties baseinā , kad ir cilvē ks 50-60, bet arī atrast bezmaksas sauļ oš anā s krē slu. Turklā t visi š ie vietē jie biedri nā k ar savā m daudzajā m atvasē m 4-5 bē rnu formā , jū s varat iedomā jieties, par kā du gultu pā rvē rš as viesnī ca. Tā ir ne tikai Kempinski, bet arī kaimiņ u Movenpick un Marriot problē ma.
3) MUŠ AS!!!!!!!!!! ! ! tikai viesnī cā , bet pieguļ oš ajā s teritorijā s. Vispā r terases ar mē belē m istabā s paliek bezjē dzī gas, jo muš u dē ļ uz tā m nevar ne lasī t, ne atpū sties. Ar muš ā m neviens necī nā s.
4) Slikta ieeja jū rā , daudz asu akmeņ u, vē lams peldē t tikai apavos + pludmalē no zemes izspraucas kaut kā das dī vainas caurules, no kurā m kaut kā ds š ķ idrums strautiņ os plū st tieš i jū rā . personī gi nesaprotu, kā viesnī ca, kas sevi pozicionē kā luksusa viesnī cu, to pieļ auj.
5)STEALTH!!!!! ! ! arī notika.
6) Telpas ar tā saucamajā m dizaineru mē belē m izrā dī jā s diezgan nobruž ā tas.
7) Galvenais restorā ns, neskatoties uz š efpavā ru pū lē m, kuri gatavo labi, vienkā rš i labi, vairā k izskatā s pē c padomju ē damistabas, apkalpojot trī svietī gu, biež i nā cā s redzē t, kā putni vienkā rš i stutē ja uz nenotī rī tajiem galdiem uz š ķ ī vjiem. .
Nu ī stenī bā tas arī viss. . Secinā jums tā ds, ka, neskatoties uz skaisto Kempinski iesaiņ ojumu, tas neatbilst savam statusam.
аватар 150867
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Mē s jau bijā m š ajā viesnī cā.2010. gada oktobrī . Tā kā iespaidi bija vislabā kie, tad par viesnī cas izvē li nebija š aubu. Kas attiecas uz pakalpojumu maksu: neatkarī gi no tā , kā jū s apkalpo, nav svarī gi, vai esat apmierinā ts vai nē , bet 10% no jums tik un tā tiek ņ emti. … Tomēr ▾ Mē s jau bijā m š ajā viesnī cā.2010. gada oktobrī . Tā kā iespaidi bija vislabā kie, tad par viesnī cas izvē li nebija š aubu.
Kas attiecas uz pakalpojumu maksu: neatkarī gi no tā , kā jū s apkalpo, nav svarī gi, vai esat apmierinā ts vai nē , bet 10% no jums tik un tā tiek ņ emti. Nav ko bū t mantkā rī gam! Jū s varat maksā t pā ris tū kstoš us, tā pē c varat maksā t pā ris simtus vairā k.
Pā rcē lies 8. septembrī . Numurs ir "superior superior". Tas atrodas galvenajā ē kā .
Mē s zinā jā m, kā izskatā s numurs, un tā tas izskatī jā s. Bet te arī sā kā s mū su iepazī š anā s ar š ogad notikuš ajā m pā rmaiņ ā m.
Š ampū ns, ķ ermeņ a ž eleja, losjons - viss, kas pagā juš ajā gadā bija ar Nā ves jū ras minerā liem, tagad ir kļ uvis par parastu daudzkrā sainu ķ ī miju, kuru man nemaz negribē jā s lietot. Mē s devā mies uz reģ istratū ru, bet viņ i mums teica, ka viņ iem NEKAD nav bijusi cita kosmē tika...
Sajū tot pilnī gu kritumu, devā mies uz tuvā ko veikalu (š is prieks maksā.30 dinā rus), lai nopirktu visu nepiecieš amo, jo neko no mazgā š anas un losjona lī dzi neņ ē mā m, paļ aujoties uz viesnī cu. Var iegā dā ties teritorijas vienī gajā veikalā , bet tur, maigi izsakoties, ir ierobež ota izvē le ar pilnu cenu diktā tu.
Nolē mā m, ka tas nav iemesls sabojā t garastā vokli, turklā t plā nojā m iegā dā ties Nā ves jū ras kosmē tiku uz mā jā m, tā pē c tik un tā brauksim. Starp citu, š oferis jū s aizvedī s uz veikalu ar "labā ko kosmē tiku". Atvaļ inā juma laikā apciemojā m pat 3 no tiem labā kajiem. Bet viens sakrita ar pagā juš ajā gadā pirkto un kas patika, tā pē c esam apmierinā ti. Likumsakarī gi, ka vē lā k, vairā k nekā gadu sazinoties ar atpū tniekiem viesnī cā , viņ i noskaidroja, ka pē rn un agrā k tieš ā m visa kosmē tika bijusi pieklā jī ga, tā pē c reģ istratū rā mums vienkā rš i meloja. Droš i vien nav viegli viesnī cas viesiem izskaidrot, kā pē c viss pasliktinā jā s. Ir vieglā k bū t patiesi pā rsteigtam.
Viņ i arī ietaupī ja uz veļ as lupatiņ as, ķ emmes, zobu pastas un birstes.
Tī rī š ana istabā s ir lieliska, bet jū ras sā li, ar kuru ē rti uztaisī t vannas nagiem, vai ņ emt lī dzi dā vanā (viesnī cas reklā ma tomē r), dā vina tikai pē c zvana. Ā tri atnes, bet paš i nekad neliek. Š ķ iet, ka š ī ir iestatī š ana. Ietaupī jumiem.
Uzturs.
Brokastis ir sliktā kas nekā pagā juš ajā gadā . Tas nav tikai mū su viedoklis. Mazā k daudzveidī gs. Mazā k garš ī gs.
Tas neattiecas uz konditorejas izstrā dā jumiem, saldumiem, sulā m. Š eit viss ir lieliski.
Vakariņ as.
Restorā nā Ashur - ne pā rā k pica, bet ļ oti garš ī gs jē rs. Zivis ir briesmī gas. Mē s neiesakā m. Es runā ju par gaumi. Saindē jies, nesaindē jies. Un, starp citu, š ajā restorā nā jū s dalī sit visu ē dienu ar muš ā m. Vai arī cī nieties ar viņ iem. Netiek veiktas nekā das darbī bas, lai aizsargā tu viesus no muš ā m.
Restorā nā Kodes ir taju virtuve. Garda gaļ a, zupa. Ieteikt.
Vienu reizi devos uz bufetes tipa vakariņ ā m. Jū s zinā t, ka parasti tā ir š ausmī ga pā rē š anā s, un tad jū s pā rmetat sev par š ā diem patē rē tajiem pā rtikas daudzumiem. . . Š oreiz nē . Es negribē ju mē ģ inā t pusi, bet tas, ko viņ i mē ģ inā ja, neatkā rtojā s. Izgā jā m laimī gi, ka piecē lā mies no galda ilgi pirms sā ta sajū tas. Ja kā ds ir bijis, viņ š atceras š o š iko jē ra kā ju, kuru nebija iespē jams nepā rē sties. . . Mē ģ inā jā m un nepabeidzā m. Š ķ iet, ka š efpavā rs ir mainī jies. . .
Brokastī s restorā nā Obelisk, ja atrodaties uz ielas, tad balož i un zvirbuļ i pastā vī gi staigā pa galdiem, pa ē dienu. Protams, š ī vienotī ba ar dabu ir aizkustinoš a, bet, atkā pjoties un redzot, ka balodis mī da tavu š ķ ī vi, tas ir, nejū ties kopā ar spalvaino.
Gan istabā s, gan uz ielas ir paziņ ojumi, ka var ē st tikai viesnī cas ē dienu. Vai nu viņ i baidā s, ka nesaindē sies, vai arī mē s neiesim uz restorā niem. Bet tomē r nekur nav iespē jams dabū t ē dienu, kas nav pieejams viesnī cā , tā pē c es nezinu, kā pē c viņ i ir tik nemierī gi.
Viesnī cas teritorija nav mainī jusies. Ja ejat, tad vai nu pa kā pnē m, vai pa asfaltbetona ielu-koridoru, kas ved uz SPA vai jā dodas uz galveno ieeju. Viņ i nestaigā ja. Fakts.
Plaš ums smē ķ ē tā jiem. Restorā nos visur var smē ķ ē t uz ā ra galdiņ iem. Un arī pludmalē . Ž ē l, ka mē s neesam smē ķ ē tā ji. . .
SPA.
Kā pē c š is SPA ir tik brī niš ķ ī gs, es nesaprotu. Tvaika telpa ir plastmasas, lai gan pirts ir koka, tomē r ar milzī giem spraugā m durvī s.
Masā ž as prieks nav lē ts. Galvas masā ž a 1 stunda - 60 dinā ri, kā ju 1 stunda - 75 dinā ri, ķ ermeņ a 1.5 stundas - 135 dinā ri. Gandrī z aizmirsu, plus 10% serviss un 8% nodoklis pa virsu. Un 135 pā rvē rš as 160 dinā ros. Un tas tiek reizinā ts ar 1.45, un mē s iegū stam 232 dolā rus. 1.5 stundas nav lē ti. Bet limfodrenā ž as masā ž a ar nosaukumu Meridian ievē rojami izvada ū deni no ķ ermeņ a. Š eit jū s nevarat strī dē ties. Lieliski!
Ceļ ojums no viesnī cas.
Pie kases jū s pasū tā t automaš ī nu jebkurā vietā . Bet nedaudz dā rgā k nekā tuvē jā Movenpick. Tur viņ iem reģ istratū rā ir HERZ lete un blakus cenrā dis angļ u un krievu valodā par braucieniem uz visā m populā rajā m vietā m. Vienkā rš s salī dzinā jums parā dī ja, ka brauciens no viesnī cas uz karaļ a Huseina tiltu maksā.35 dinā rus, bet Kempinski - 50 dinā rus.
Starp citu, viņ iem ir sava kā rtī ba, un uz Movenpick reģ istratū ru var aizvest ar Kempinski elektromobili. Un Movenpick arī jū s aizvedī s atpakaļ . Movenpick apgabals ļ oti atš ķ iras no Kempinski. Tur viss sakā rtots tā , lai pa bruģ ē tajā m takā m bez pakā pieniem, ar lē zeniem nobraucieniem un kā pumiem, apstā dī jumu ierā mē tā s varē tu staigā t. Un centrā brī niš ķ ī ga ielas kafejnī ca un veikali. Apskatī jā m istabas, viss ir ļ oti pieklā jī gi, starp citu, Nā ves jū ras kosmē tika istabā s. . . Bet, saka, ka Kempinski tomē r serviss ir labā ks.
Pludmale un Nā ves jū ra.
Š eit ir daudz izmaiņ u.
Pludmale.
Soļ i pludmalē uz jū ru tika veikti jau sen. Kaut kur tie sabruka, kaut kur tika izdzē sti un kļ uva slī pi. Nav margu. Vecā ka sieviete ar nū ju katru reizi pavadī ja vairā k laika, ceļ oties un lejā , nekā peldoties.
Ieeja jū rā ir akmeņ aina, un pē rn tiem, kas vē lē jā s, tika dā vinā tas č ī bas, lai nesavainotu kā jas. Č ī bas ir atceltas. Tagad viņ i ir prom.
Vietā , kur visi nosmē rē ti ar dubļ iem, uztaisī ts krā ns; lai jū s varē tu mazgā t rokas. Celtni tehniskā m vajadzī bā m aizņ em apkalpojoš ais personā ls. Tiek uzvilkta š ļ ū tene un savī ta ar stiepli.
Tī rī t tikai blakus kā pnē m, viss pā rē jais sen nav tī rī ts. Armatū ra, kas izceļ as no ū dens tieš i pludmalē .
Mirusī jū ra.
Tikai nesmejies. Jū ras blī vums ir kļ uvis mazā ks. Pē rn vienī gā peldvieta bija guļ us-pussē dus uz muguras. Kad ū dens iekļ uva acī , mani izveda krastā , jo nebija iespē jams pamirkš ķ inā t.
Š ogad visi peld. Pat trusis. Un brasa, un kā pludiņ i visi č akarē jas. Nu agrā k tā nebija. Tū lī t ū denī tas apgā zā s uz muguras, tiklī dz jū s veicat neuzmanī gu kustī bu...Un visi atpū tnieki to svin gadiem ilgi. Kā teica kā ds vī rietis: "Agrā k ū dens bija kā ž eleja, bet tagad tas ir vienkā rš i ļ oti sā ļ š . " Pie mums kā da sieviete ar galvu gā ja zem ū dens. Lū k, es domā ju, tagad mē s to vilksim uz krastu. Un viņ a berzē ja acis ar dū rē m, un nekas, viņ a peldē ja tā lā k...
Meklē š u atbildi internetā , un varbū t kā ds veiks nopietnā kus pē tī jumus par blī vuma izmaiņ ā m.
Nā ves jū ras ū denī plū mes tiek vestas viesnī cas pludmales teritorijā , un vē l nedaudz ū dens plū st no nepabeigtā m ē kā m, no kaimiņ u viesnī cas. Fotoattē la pievienoš ana.
Tā kā pludmalē ir daudz krievu, mums uzreiz teica, ka pa jū ras virsmu periodiski izplatā s ļ oti raksturī ga smaka. Un nā k arī kaut kas, kas ā rē ji ļ oti atgā dina labi zinā mo organisko vielu suspensijā . Bet pirmā s trī s dienas mē s to neievē rojā m. Ceturtajā dienā viņ i bija pā rliecinā ti. Patiesī ba. Nezinu kas tas ir, bet smird gluž i kā d-mo.
Tas izrā dī jā s man pā ri spē kam, un es lū dzu tikš anos ar viesnī cas ģ enerā lmenedž eri. Tā da nav, kā viņ i teica. Un pie manis pienā ca kungs spī dī gā uzvalkā , kuram es visu izstā stī ju. Tad viņ š lū dza viņ u atnā kt uz pludmali, kur acī mredzot viņ š nekad nebija bijis vai ir bijis ļ oti, ļ oti ilgu laiku.
Viņ i nā ca un jautā ja par č ī bā m,
viņ š bija pā rsteigts, saka, un jū s jautā ja? Jā bū t!
Viņ i jautā ja par dubļ iem pludmalē , mucā m un armatū ru ū denī .
Viņ š bija pā rsteigts, viņ š saka, tagad es piezvanī š u pludmales pā rvaldniekam, sakā rtosim lietas.
Viņ i jautā ja par ū deni, kas ieplū st jū rā .
Nav pā rsteigts. Saka, ka viss kā rtī bā . Viņ š stā sta, ka mū su valstī ir programma Nā ves jū ras glā bš anai, tā pē c tagad pa š ā dā m caurulē m tiek izvests viss ū dens no kalniem un novadī ts.
Jautā ju, kā pē c putas, kā no š ampū na?
Viņ š saka, ka parasti ū dens ir dabisks. Un ka tuvumā ir daudz muš u, tā pē c to ir daudz visur. Un zā les un krū mu biezokņ i, jo tie vienkā rš i aug.
(mū su gide no Jordā nijas vē lā k smē jā s lī dz asarā m, kad stā stī jā m viņ ai par š o programmu un saplū š anas caurulē m. Bet viņ a no savas puses apsolī ja informē t Tū risma padomi).
Viņ i jautā ja, kā pē c ū dens jū rā ir netī rs un smird?
Viņ š saka, ka parasti tas nā k no kalniem. UN VISPĀ R, MĒ S NESAM ATBILDĪ GI PAR JŪ RAS STĀ VOKLI! JŪ RA IR JŪ RA! Tas ir, es jautā ju jums, vai jums ir kā ds cilvē ks vai dienests, kas uzraudzī tu jū ras stā vokli un brī dinā tu viesnī cas viesus, ka tagad nav iespē jams peldē ties? Pat ja tā nav jū su vaina, un no palestī nieš u puses tiek izmests kaut kas nesaprotams (un š ī versija arī tika dzirdē ta), vai arī kaut ko izmet citas viesnī cas, bet mē s š eit nenā cā m gulē t Kempinski, bet gan gaisu un ā rstē jies jū rā !
Nē , viņ š saka. Kā pē c sekot? Š ī ir jū ra un ar viņ u nekas nenotiks. Š eit jū s vienmē r varat peldē ties. Pat, viņ š saka, jū su prezidents mazgā jā s.
Es atbildu, ka es arī peldē ju, kad nesmirdē ja un nepeldē ja...
Vispā r ne atvainoš anā s, ne sapraš anas. Bet fakts ir tā ds, ka viņ š publiski paziņ oja, ka neviens neuzrauga jū ras stā vokli Kempinski. Ceru, ka tā nav. Viņ š vienkā rš i nezina, tā pat kā viņ š nezinā ja daudz ko citu.
Neskatoties uz to, nā kamajā dienā no rī ta iznā ca brigā de, kas nogrieza visus apstā dī jumus, kur dzī voja muš u bari, izvilka no jū ras mucas un armatū ras, iztī rī ja pludmali, parā dī jā s glā bē js formas tē rpā un svilpa. Svilpe aizliedz peldē t aiz bojā m. Tagad tu guli, atpū š as un pē kš ņ i, ar svilpi ausī s, reiz! Mē s jau braucā m prom, tā pē c par svilpi man nebija laika teikt, bet ceru, ka kā ds teiks, ka tas nav sporta laukums, bet gan pludmale, kurā visi atpū š as. (Movenpick nav boju, bet pludmalē ir 2 glā bē ji). Un pludmales puikas Kempinski, kuriem galvenais bija par 20 dinā riem griezt krievus uz dubļ u masā ž u, sā ka tuvoties pludmales malai un kaut ko skatī ties.
Esmu pā rsteigta par viesnī cas nostā ju attiecī bā uz muš ā m. Kā di viņ i ir un viss. Visi ir bijuš i odu pā rņ emtā s valstī s, un tur veiksmī gi cī nā s ar odiem, proti, dara visu atpū tnieku labā . Un š eit viss ir vienkā rš i: muš as ir iekļ autas apmaksā tajā atpū tā .
Smieklī gs un skumjš gadī jums. Kaimiņ i pludmalē mums sū dzē jā s, ka jau treš o dienu netī ra istabu un nemainī ja dvieļ us. Mē s esam š okā : tā nevar bū t! Tas ir Kempinskis! Mē s ejam uz reģ istratū ru un prasā m, kā tas var bū t? Ņ emot vē rā to, ka arī to skaits nav lē ts, 2. rindā .
Mē s atbildam: varbū t! Un tas biež i notiek ar tū ristiem no Krievijas. Jo viņ i nejauš i vai speciā li nospiež pogu "netraucē t" un aizmirst to izslē gt. Personā ls nenā k. Un lepni saka, ka mums sistē mā ir ieraksts par visiem š ā diem klikš ķ iem, un, ja pret mums tiek izvirzī tas pretenzijas, mē s vienmē r varam pierā dī t, ka vainī gs ir pats viesis!
Vai tas ir labi? Tas ir, naudu var izspiest tikai no krieviem? Un pajautā jiet vismaz dienu vē lā k, kā pē c viņ i lū dz netī rī t vai kā pē c tik ilgi deg zī me “Netraucē t”; vai tai ir jā bū t 6 zvaigznē m? Tā vienkā rš i nav pieklā jī ga uzvedī ba pret viesnī cas viesiem!
Es neesmu ļ auns tū rists un man patī k Kempinski ķ ē de. Un es paliku š ī s ķ ē des viesnī cā s Indijā un Emirā tos. Un es nevē los, lai tie pā rvē rstos par atkritumu izgā ztuvē m. Turklā t viņ i var padarī t atpū tu ē rtu, bet nez kā pē c š ajā viesnī cā tikai pē c sitiena. Tā pē c atpū tieties Kempinski Did Sea, tas ir brī niš ķ ī gi! Bet paturiet prā tā , ka jums ir jā palī dz sev labi atpū sties. Un pastā stiet viesnī cu vadī tā jiem, kur un kas jā labo. Viņ i paš i neredz. Tagad es saprotu, ka viesnī cas pā rvaldnieku vajadzē ja uzaicinā t pē c pludmales atkal peldē ties, kad ū denī atkal bija smarž a un netī rumi, un pē c tam ieturē t brokastis un vakariņ as viņ u restorā nā . Un tad viss bū tu kā rtī bā .
Bet, ja nekas nemainī sies, tad jū ra kļ ū s plā nā ka un netī rā ka, ē diens pieticī gā ks, pludmale netī rā ka un vecā ka, un cenas diezin vai kritī sies.
Viesnī cai lieku trī s, ko uzskatu par Kempinski apkaunojoš u novē rtē jumu.
P. S. Kā mums stā stī ja, Jordā nijas Tū risma pā rvalde ir nobaž ī jusies par tū ristu plū smas samazinā š anos no Krievijas, un viņ i nevar saprast, ar ko tas ir saistī ts. Es domā ju, ka esmu nosaucis vairā kus iemeslus.
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s jau bijā m š ajā viesnī cā.2010. gada oktobrī . Tā kā iespaidi bija vislabā kie, tad par viesnī cas izvē li nebija š aubu. Rezervē jā m caur Booking, jo viesnī cas mā jaslapā numuriņ š bija nedaudz dā rgā ks. … Tomēr ▾ Mē s jau bijā m š ajā viesnī cā.2010. gada oktobrī . Tā kā iespaidi bija vislabā kie, tad par viesnī cas izvē li nebija š aubu. Rezervē jā m caur Booking, jo viesnī cas mā jaslapā numuriņ š bija nedaudz dā rgā ks. Lai gan gan tur, gan tur nebija iekļ auts nodoklis un apkalpoš anas maksa. Kas attiecas uz pakalpojumu maksu: neatkarī gi no tā , kā jū s apkalpo, nav svarī gi, vai esat apmierinā ts vai nē , bet 10% no jums tik un tā tiek ņ emti. Nav ko bū t mantkā rī gam! Jū s varat maksā t pā ris tū kstoš us, tā pē c varat maksā t pā ris simtus vairā k. Numurs ir "superior superior". Tas atrodas galvenajā ē kā . Mē s zinā jā m, kā izskatā s numurs, un tā tas izskatī jā s. Bet te arī sā kā s mū su iepazī š anā s ar š ogad notikuš ajā m pā rmaiņ ā m. Š ampū ns, ķ ermeņ a ž eleja, losjons - viss, kas pagā juš ajā gadā bija ar Nā ves jū ras minerā liem, tagad ir kļ uvis par parastu daudzkrā sainu ķ ī miju, kuru man nemaz negribē jā s lietot. Mē s devā mies lejā uz reģ istratū ru, bet tur mums teica, ka viņ iem NEKAD nav citas kosmē tikas. . . Sajū tot pilnī gu kritumu, devā mies uz tuvā ko veikalu (š is prieks maksā.30 dinā rus), lai nopirktu visu nepiecieš amo, jo neko no mazgā š anas un losjona lī dzi neņ ē mā m, paļ aujoties uz viesnī cu. . Var iegā dā ties teritorijas vienī gajā veikalā , bet tur, maigi izsakoties, ir ierobež ota izvē le ar pilnu cenu diktā tu. Nolē mā m, ka tas nav iemesls, lai sabojā tu garastā vokli, turklā t plā nojā m uz mā jā m iepirkt kosmē tiku no Nā ves jū ras, tā pē c tik un tā grasā mies braukt. Starp citu, š oferis jū s aizvedī s uz veikalu ar "labā ko kosmē tiku". Atvaļ inā juma laikā apciemojā m pat 3 no tiem labā kajiem. Bet viens sakrita ar pagā juš ajā gadā pirkto un kas patika, tā pē c esam apmierinā ti. Likumsakarī gi, ka vē lā k, vairā k nekā gadu sazinoties ar atpū tniekiem viesnī cā , viņ i noskaidroja, ka pē rn un agrā k tieš ā m visa kosmē tika bijusi pieklā jī ga, tā pē c reģ istratū rā mums vienkā rš i meloja. Droš i vien nav viegli viesnī cas viesiem izskaidrot, kā pē c viss pasliktinā jā s. Ir vieglā k bū t patiesi pā rsteigtam. Viņ i arī ietaupī ja uz veļ as lupatiņ as, ķ emmes, zobu pastas un birstes. Tī rī š ana istabā s ir lieliska, bet jū ras sā li, ar kuru ē rti uztaisī t vannas nagiem, vai ņ emt lī dzi dā vanā (viesnī cas reklā ma tomē r), dā vina tikai pē c zvana. Ā tri atnes, bet paš i nekad neliek. Š ķ iet, ka š ī ir iestatī š ana. Ietaupī jumiem. Uzturs. Brokastis ir sliktā kas nekā pagā juš ajā gadā . Tas nav tikai mū su viedoklis. Mazā k daudzveidī gs. Mazā k garš ī gs. Tas neattiecas uz konditorejas izstrā dā jumiem, saldumiem, sulā m. Š eit viss ir lieliski. Vakariņ as. Restorā nā Ashur - ne pā rā k pica, bet ļ oti garš ī gs jē rs. Zivis ir briesmī gas. Mē s neiesakā m. Es runā ju par gaumi. Saindē jies, nesaindē jies. Un, starp citu, š ajā restorā nā jū s dalī sit visu ē dienu ar muš ā m. Vai arī cī nieties ar viņ iem. Netiek veiktas nekā das darbī bas, lai aizsargā tu viesus no muš ā m. Restorā nā Kodes ir taju virtuve. Garda gaļ a, zupa. Ieteikt. Vienu reizi devos uz bufetes tipa vakariņ ā m. Jū s zinā t, ka parasti tā ir š ausmī ga pā rē š anā s, un pē c tam pā rmetat sev par š ā diem patē rē tajiem pā rtikas daudzumiem. . . Ne š oreiz. Es negribē ju mē ģ inā t pusi, bet tas, ko viņ i mē ģ inā ja, neatkā rtojā s. Izgā jā m laimī gi, ka piecē lā mies no galda ilgi pirms sā ta sajū tas. Ja kā ds ir bijis, viņ š atceras š o krā š ņ o jē ra kā ju, kuru nebija iespē jams nepā rē sties. . . Mē s mē ģ inā jā m un nepabeidzā m. Acī mredzot š efpavā rs ir mainī jies. . . Brokastī s restorā nā Obelisk, ja atrodaties uz ielas, tad balož i un zvirbuļ i pastā vī gi staigā uz galdiem, pa ē dienu. Protams, š ī vienotī ba ar dabu ir aizkustinoš a, bet, atkā pjoties un redzot, ka balodis mī da tavu š ķ ī vi, tas ir, nejū ties kopā ar spalvaino. Gan istabā s, gan uz ielas ir paziņ ojumi, ka var ē st tikai viesnī cas ē dienu. Vai nu viņ i baidā s, ka nesaindē sies, vai arī mē s neiesim uz restorā niem. Bet tomē r nekur nav iespē jams dabū t ē dienu, kas nav pieejams viesnī cā , tā pē c es nezinu, kā pē c viņ i ir tik nemierī gi. Viesnī cas teritorija nav mainī jusies. Ja ejat, tad vai nu pa kā pnē m, vai pa asfaltbetona ielu-koridoru, kas ved uz SPA vai jā dodas uz galveno ieeju. Viņ i nestaigā ja. Fakts. Plaš ums smē ķ ē tā jiem. Restorā nos visur var smē ķ ē t uz ā ra galdiņ iem. Un arī pludmalē . Ž ē l, ka mē s neesam smē ķ ē tā ji. . . SPA. Kā pē c š is SPA ir tik brī niš ķ ī gs, es nesaprotu. Tvaika telpa ir plastmasas, lai gan pirts ir koka, tomē r ar milzī giem spraugā m durvī s. Masā ž as prieks nav lē ts. Galvas masā ž a 1 stunda - 60 dinā ri, kā ju 1 stunda - 75 dinā ri, ķ ermeņ a 1.5 stundas - 135 dinā ri. Gandrī z aizmirsu, plus 10% serviss un 8% nodoklis pa virsu. Un 135 pā rvē rš as 160 dinā ros. Un tas tiek reizinā ts ar 1.45, un mē s iegū stam 232 dolā rus. 1.5 stundas nav lē ti. Bet limfodrenā ž as masā ž a ar nosaukumu Meridian ievē rojami izvada ū deni no ķ ermeņ a. Š eit jū s nevarat strī dē ties. Lieliski! Braucieni no viesnī cas. Pie kases jū s pasū tā t automaš ī nu jebkurā vietā . Bet nedaudz dā rgā k nekā tuvē jā Movenpick. Tur viņ iem reģ istratū rā ir HERZ lete un blakus cenrā dis angļ u un krievu valodā par braucieniem uz visā m populā rajā m vietā m. Vienkā rš s salī dzinā jums parā dī ja, ka brauciens no viesnī cas uz karaļ a Huseina tiltu maksā.35 dinā rus, bet Kempinski - 50 dinā rus. Starp citu, viņ iem ir sava kā rtī ba, un uz Movenpick reģ istratū ru var aizvest ar Kempinski elektromobili. Un Movenpick arī jū s aizvedī s atpakaļ . Movenpick apgabals ļ oti atš ķ iras no Kempinski. Tur viss sakā rtots tā , lai pa bruģ ē tajā m takā m bez pakā pieniem, ar lē zeniem nobraucieniem un kā pumiem, apstā dī jumu ierā mē tā s varē tu staigā t. Un centrā brī niš ķ ī ga ielas kafejnī ca un veikali. Apskatī jā m istabas, viss ļ oti pieklā jī gi, starp citu, istabā s Nā ves jū ras kosmē tika. . . Bet viņ i saka, ka Kempinski serviss ir labā ks. Pludmale un Nā ves jū ra. Š eit ir daudz izmaiņ u. Pludmale. Soļ i pludmalē uz jū ru tika veikti jau sen. Kaut kur tie sabruka, kaut kur tika izdzē sti un kļ uva slī pi. Nav margu. Vecā ka sieviete ar nū ju katru reizi pavadī ja vairā k laika, ceļ oties un lejā , nekā peldoties. Ieeja jū rā ir akmeņ aina, un pē rn tiem, kas vē lē jā s, tika dā vinā tas č ī bas, lai nesavainotu kā jas. Č ī bas ir atceltas. Tagad viņ i ir prom. Vietā , kur visi nosmē rē ti ar dubļ iem, uztaisī ts krā ns; lai jū s varē tu mazgā t rokas. Celtni tehniskā m vajadzī bā m aizņ em apkalpojoš ais personā ls. Tiek uzvilkta š ļ ū tene un savī ta ar stiepli. Tī rī t tikai blakus kā pnē m, viss pā rē jais sen nav tī rī ts. Armatū ra, kas izceļ as no ū dens tieš i pludmalē . Mirusī jū ra. Tikai nesmejies. Jū ras blī vums ir kļ uvis mazā ks. Pē rn vienī gā peldvieta bija guļ us-pussē dus uz muguras. Kad ū dens iekļ uva acī , mani izveda krastā , jo nebija iespē jams pamirkš ķ inā t. Š ogad visi peld. Pat trusis. Un brasa, un kā pludiņ i visi č akarē jas. Nu agrā k tā nebija. Tū lī t ū denī apgriezā s uz muguras, tiklī dz veicat neuzmanī gu kustī bu. . . Un visi atpū tnieki to svin gadiem ilgi. Kā teica kā ds vī rietis: "Agrā k ū dens bija kā ž eleja, bet tagad tas ir tikai ļ oti sā ļ š . " Pie mums sieviete gā ja zem ū dens ar galvu. Lū k, es domā ju, tagad mē s to vilksim uz krastu. Un viņ a berzē ja acis ar dū rē m, un nekas, viņ a peldē ja tā lā k. . . Meklē š u atbildi internetā , un varbū t kā ds veiks nopietnā kus pē tī jumus par blī vuma izmaiņ ā m. Nā ves jū ras ū denī plū mes tiek vestas viesnī cas pludmales teritorijā , un vē l nedaudz ū dens plū st no nepabeigtā m ē kā m, no kaimiņ u viesnī cas. Tā kā pludmalē ir daudz krievu, mums uzreiz teica, ka pa jū ras virsmu periodiski izplatā s ļ oti raksturī ga smaka. Un nā k arī kaut kas, kas ā rē ji ļ oti atgā dina labi zinā mo organisko vielu suspensijā . Bet pirmā s trī s dienas mē s to neievē rojā m. Ceturtajā dienā viņ i bija pā rliecinā ti. Patiesī ba. Nezinu kas tas ir, bet smird gluž i kā d-mo. Tas izrā dī jā s man pā ri spē kam, un es lū dzu tikš anos ar viesnī cas ģ enerā lmenedž eri. Tā da nav, kā viņ i teica. Un pie manis pienā ca kungs spī dī gā uzvalkā , kuram es visu izstā stī ju. Tad viņ š lū dza viņ u atnā kt uz pludmali, kur acī mredzot viņ š nekad nebija bijis vai ir bijis ļ oti, ļ oti ilgu laiku. . Viņ i nā ca un jautā ja par č ī bā m, viņ š bija pā rsteigts, viņ š saka, bet jū s jautā jat? Jā bū t! Jautā ja par dubļ iem pludmalē , mucā m un armatū ras stieni ū denī . Viņ š bija pā rsteigts, viņ š saka, tagad es piezvanī š u pludmales pā rvaldniekam, sakā rtosim lietas. Viņ i jautā ja par ū deni, kas ieplū st jū rā . Nav pā rsteigts. Saka, ka viss kā rtī bā . Viņ š stā sta, ka mū su valstī ir programma Nā ves jū ras glā bš anai, tā pē c tagad pa š ā dā m caurulē m tiek izvests viss ū dens no kalniem un novadī ts. Jautā ju, kā pē c putas, kā no š ampū na? Viņ š saka, ka parasti ū dens ir dabisks. Un ka tuvumā ir daudz muš u, tā pē c to ir daudz visur. Un zā les un krū mu biezokņ i, jo tie vienkā rš i aug. (mū su gide no Jordā nijas vē lā k smē jā s lī dz asarā m, kad stā stī jā m viņ ai par š o programmu un saplū š anas caurulē m. Bet viņ a no savas puses apsolī ja informē t Tū risma pā rvaldi). Viņ i jautā ja, kā pē c ū dens jū rā ir netī rs un smird? Normā li, viņ š saka, tas nā k no kalniem. UN VISPĀ R, MĒ S NESAM ATBILDĪ GI PAR JŪ RAS STĀ VOKLI! JŪ RA IR JŪ RA! Tas ir, es jautā ju jums, vai jums ir kā ds cilvē ks vai dienests, kas uzraudzī tu jū ras stā vokli un brī dinā tu viesnī cas viesus, ka tagad nav iespē jams peldē ties? Pat ja tā nav jū su vaina, un no palestī nieš u puses tiek izmests kaut kas nesaprotams (un š ī versija arī bija dzirdē ta), vai kaut ko izmet citas viesnī cas, bet mē s š eit nenā cā m gulē t Kempinski, bet gan gaisa un saņ emt medicī nisko palī dzī bu jū rā ! Nē , viņ š saka. Kā pē c sekot? Š ī ir jū ra un ar viņ u nekas nenotiks. Š eit jū s vienmē r varat peldē ties. Pat, viņ š saka, jū su prezidents mazgā jā s. Es atbildu, ka es arī peldē ju, kad nesmirdē ja un nepeldē ja. . . Vispā r ne atvainoš anā s, ne sapraš anas. Bet fakts ir tā ds, ka viņ š publiski paziņ oja, ka neviens neuzrauga jū ras stā vokli Kempinski. Ceru, ka tā nav. Viņ š vienkā rš i nezina, tā pat kā viņ š nezinā ja daudz ko citu. Neskatoties uz to, nā kamajā dienā no rī ta iznā ca brigā de, kas nogrieza visus apstā dī jumus, kur dzī voja muš u bari, izvilka no jū ras mucas un armatū ras, iztī rī ja pludmali, parā dī jā s glā bē js formas tē rpā un svilpa. Svilpe aizliedz peldē t aiz bojā m. Tagad tu guli, atpū š as un pē kš ņ i, ar svilpi ausī s, reiz! Mē s jau braucā m prom, tā pē c par svilpi man nebija laika teikt, bet ceru, ka kā ds teiks, ka tas nav sporta laukums, bet gan pludmale, kurā visi atpū š as. (Movenpick nav boju, bet pludmalē ir 2 glā bē ji). Un pludmales puikas Kempinski, kuriem tas bija galvenais mē rķ is - par 20 dinā riem veicinā t krievus uz dubļ u masā ž u, sā ka tuvoties pludmales malai un kaut ko skatī ties. Esmu pā rsteigta par viesnī cas nostā ju attiecī bā uz muš ā m. Kā di viņ i ir un viss. Visi ir bijuš i odu pā rņ emtā s valstī s, un tur veiksmī gi cī nā s ar odiem, proti, dara visu atpū tnieku labā . Un š eit viss ir vienkā rš i: muš as ir iekļ autas apmaksā tajā atpū tā . Smieklī gs un skumjš gadī jums. Kaimiņ i pludmalē mums sū dzē jā s, ka jau treš o dienu netī ra istabu un nemainī ja dvieļ us. Mē s esam š okā : tā nevar bū t! Tas ir Kempinskis! Mē s ejam uz reģ istratū ru un prasā m, kā tas var bū t? Ņ emot vē rā to, ka to skaits nav lē ts, 2. rindā . Mē s atbildam: varbū t! Un tas biež i notiek ar tū ristiem no Krievijas. Jo viņ i nejauš i vai speciā li nospiež pogu "netraucē t" un aizmirst to izslē gt. Š eit darbinieki nenā k. Un lepni saka, ka mums sistē mā ir ieraksts par visiem š ā diem klikš ķ iem, un, ja pret mums tiek izvirzī tas pretenzijas, mē s vienmē r varam pierā dī t, ka vainī gs ir pats viesis! Vai tas ir labi? Tas ir, naudu var izspiest tikai no krieviem? Un pajautā jiet vismaz dienu vē lā k, kā pē c viņ i lū dz netī rī t vai kā pē c tik ilgi deg zī me “Netraucē t”; vai tai ir jā bū t 6 zvaigznē m? Tā vienkā rš i nav pareiza uzvedī ba pret viesnī cas viesiem! Es neesmu ļ auns tū rists un man patī k Kempinski ķ ē de. Un es paliku š ī s ķ ē des viesnī cā s Indijā un Emirā tos. Un es nevē los, lai tie pā rvē rstos par atkritumu izgā ztuvē m. Turklā t viņ i var padarī t atpū tu ē rtu, bet nez kā pē c š ajā viesnī cā tikai pē c sitiena. Tā pē c atpū tieties Kempinski Did Sea, tas ir brī niš ķ ī gi! Bet paturiet prā tā , ka jums ir jā palī dz sev labi atpū sties. Un pastā stiet viesnī cu vadī tā jiem, kur un kas jā labo. Viņ i paš i neredz. Tagad es saprotu, ka viesnī cas pā rvaldnieku vajadzē ja uzaicinā t pē c pludmales atkal peldē ties, kad ū denī atkal bija smarž a un netī rumi, un pē c tam ieturē t brokastis un vakariņ as viņ u restorā nā . Un tad viss bū tu kā rtī bā . Bet, ja nekas nemainī sies, tad jū ra kļ ū s plā nā ka un netī rā ka, ē diens pieticī gā ks, pludmale netī rā ka un vecā ka, un cenas diezin vai kritī sies. Viesnī cai lieku trī s, ko uzskatu par Kempinski apkaunojoš u novē rtē jumu. P. S. Kā mums stā stī ja, Jordā nijas Tū risma pā rvalde ir nobaž ī jusies par tū ristu plū smas samazinā š anos no Krievijas, un viņ i nevar saprast, ar ko tas ir saistī ts. Es domā ju, ka esmu nosaucis vairā kus iemeslus.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар X-type
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ja no nemierī gā s pilsē tas burzmas esi pā rvē rties par nervu kū li - š ī ir viesnī ca tev: č akls personā ls, klusums, animā cijas trū kums, klasiskā mū zika, š ampanietis no rī ta brokastī s un ī paš i vannas sā ļ i - pirms gulē tieš anas. … Tomēr ▾ Ja no nemierī gā s pilsē tas burzmas esi pā rvē rties par nervu kū li - š ī ir viesnī ca tev: č akls personā ls, klusums, animā cijas trū kums, klasiskā mū zika, š ampanietis no rī ta brokastī s un ī paš i vannas sā ļ i - pirms gulē tieš anas. . . protams - rī ta dubļ u procedū ras jau no 06:00 - pludmalē un peldes Nā ves jū rā , tomē r, kā arī pē cpusdienas dubļ i. . . (izvē lies savu laiku), fitnesa centrs un spa centrs. . . , sabalansē ts diē ta, daudz augļ u, medus, rieksti. . . - tas viss ir Kempinski Ishtar. Pietiekams istabu skaits ļ auj dzī vot noslē gti, iespē jams, kad sā kas zemā sezona un cenas pazeminā s - viss ir savā dā k, bet sezonā bū s ē rti. Istabas plaš as, ar/y: vanna+duš a ar pilnu kosmē tikas klā stu, tai skaitā smarž ī go sā ļ u tabletē m, halā ti, č ī bas. . . viss kā nā kas. Istabas tiek piedā vā tas izvē lē ties no: Ch. bldg. , pie baseiniem, pludmalē - izvē lieties paš i. Dzī vojā m galvenajā istabā - istabā s ir liela terase, uz kuras vakaros apbrī nojā m saulrietu (visas istabas ar skatu uz jū ru), dzerot minibā ra komponentu un ē dot vakariņ as (ē dienkarte pasū tī š anai istabā ir pieklā jī gi, gatavo garš ī gi, ā tri atnes. . . ) parasti grila restorā nā pie apaļ ā baseina (labi salā ti, pirmā un, protams, grilē ta gaļ a), vairā kas reizes vakariņ ojā m itā ļ u valodā tikai ū denspī pju un kokteiļ u dē ļ ( nav lazanja! , virtuve ir labā ka citos viesnī cas restorā nos, bet tas viss ir gaumes jautā jums ) . Man patika fitnesa centrs, svarī gi, lai vienmē r bū tu dzeramais ū dens (siltais/zā le), ā boli/banā ni, tā pē c gā jā m pat ar pusaugu bē rnu (viņ iem tur iet nav ļ auts). Dubļ i ir atseviš ķ s “+”, bet pē c tam jā dodas uz nedē ļ u, ne mazā k - pē c 4. procedū ru dienas pazuda smagums un sā pes jostas un apkakles zonā , kas mocī ja lielā ko daļ u biroja darbinieku, un lī dz beigā m. no pā rē jā m es pilnī bā aizmirsu par savu osteohondrozi. Bet nepā rspī lē jiet ar tiem - tie + jū ras ū dens var apdedzinā t ā du (ī paš i svarī gi sievietē m, kuras, ieraduš ā s, nolemj 1 nedē ļ as laikā atjaunoties 20 gadus, smē rē jot uz sejas un zem acī m - dziļ ā kais pī lings tiek nodroš inā ts jū s uz gaļ u : )) Transfē ru aģ entū rā nepasū tī jā m - ir ļ oti civilizē ts taksometru pakalpojums: izejot lidostā uzreiz redzē siet to dispeč eri un tablo ar konkrē tā m cenā m, tie ir 33 Jordā nijas tugriki. viesnī ca - daudzas reizes lē tā ka nekā aģ entū ra piedā vā ja, + iedod arī č eku! ), un no Viesnī cas krieviski runā još ais personā ls reģ istratū rā pasū tī s taksometru uz lidostu par 50-60 USD - viņ i jū s ē rti nogā dā s, personī gi (bez tū ristu grupas no kaimiņ u viesnī cā m : )). Petrā iesaku individuā lu un 1 dienas atsk. , un labā k paē st, kad atgriezī sities dzimtajā Kempinski (vismaz mē s Petrā neredzē jā m cienī gu iestā di), paņ emiet ū deni no viesnī cas uz ceļ a, tas noderē s. Ja laikapstā kļ i atļ auj (lietus nelī s) ejiet kā jā m, zirgus nevajag - galvenais ē rti apavi! Bet, ja esat noguris, tad priekš roka dodama viņ u “pajū gam”, nevis atseviš ķ am zirgam. Izbaudi savu pieredzi un labi atpū ties!
бассейны бассейн ПЕТРА а вот и завтрак :) утренние грязи
аватар DegusT
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š ī s ir tikai daž as fotogrā fijas no brī niš ķ ī gā kā s Jordā nijas viesnī cas. Grū ti iedomā ties, kā uz š ī s nedzī vā s zemes tika uzcelts tā ds brī nums. Katrs zā les, puķ e, koks varē ja iesakņ oties, pateicoties neticamā m cilvē ku pū lē m. … Tomēr ▾ Š ī s ir tikai daž as fotogrā fijas no brī niš ķ ī gā kā s Jordā nijas viesnī cas. Grū ti iedomā ties, kā uz š ī s nedzī vā s zemes tika uzcelts tā ds brī nums. Katrs zā les, puķ e, koks varē ja iesakņ oties, pateicoties neticamā m cilvē ku pū lē m. Un tas viss mums – viesnī cas viesiem. Jū ru, dubļ us, sā li un sauli mums dā vā daba. Iš tara ir š umeru dievietes vā rds. Viesnī cas arhitektū ra atgā dina Babilonijas notikumus, kas saistī ti ar dievieti Iš taru. Biež i vien viņ a tiek attē lota ar lauvu, un š eit lauva ir visur, pat uz viesnī cas logotipa. Apmeklē jiet š o viesnī cu - jū s to atcerē sities mū ž ī gi.
river pool Была в Иштаре дважды, поеду еще! бассейн холодный стрелиции цветут в ноябре бугенвилии в ноябре Была в Иштаре дважды, поеду еще! клуб-эко кары южнее Иштара - Дед си СПА отель
аватар Tata2811
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē š anā s Kempinski viesnī cā pie Nā ves jū ras ir vienkā rš i maģ iska. Klusums, mierī gums, personā ls ļ oti draudzī gs un smaidī gs, viesnī cā viss sakā rtots tā , lai pē c iespē jas labā k varē tu atpū sties, relaksē ties un izbaudī t š o skaisto kū rortu. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s Kempinski viesnī cā pie Nā ves jū ras ir vienkā rš i maģ iska. Klusums, mierī gums, personā ls ļ oti draudzī gs un smaidī gs, viesnī cā viss sakā rtots tā , lai pē c iespē jas labā k varē tu atpū sties, relaksē ties un izbaudī t š o skaisto kū rortu. Mē s tikā m labi pabaroti. Minibā rs tika papildinā ts katru dienu. Vispā r Jordā nija man ļ oti patika, cilvē ki ļ oti laipni un izpalī dzī gi, skaistums ir visur, ž ē l, ka bija ļ oti maz laika un nesanā ca visu apskatī t. Ceru, ka nā kamgad atkal dosimies uz Jordā niju un apskatī sim tā s vietas, kuras nebija laika apskatī t.
аватар belochka2000
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca nav slikta, tač u ir arī trū kumi, kas vienkā rš i jā apzinā s. Dodoties uz š o viesnī cu, noteikti rezervē jiet brokastis ar vakariņ ā m, jo ​ ​ papildus galvenajam restorā nam teritorijā atrodas arī taizemieš u restorā ns, kurā var ieturē t vakariņ as ne vairā k kā vienu reizi un itā ļ u virtuve ar picu. … Tomēr ▾ Viesnī ca nav slikta, tač u ir arī trū kumi, kas vienkā rš i jā apzinā s. Dodoties uz š o viesnī cu, noteikti rezervē jiet brokastis ar vakariņ ā m, jo ​ ​ papildus galvenajam restorā nam teritorijā atrodas arī taizemieš u restorā ns, kurā var ieturē t vakariņ as ne vairā k kā vienu reizi un itā ļ u virtuve ar picu. Un ē diens restorā nos ir ļ oti dā rgs. Vakariņ as galvenajā restorā nā ir pat ļ oti pieklā jī gas ar labu ē dienu izvē li, bet uz vietas maksā jot vairā k nekā Maskavā . Un ā rpus teritorijas nav kur iet. Ļ oti dā rgs spa. Par masā ž as stundu bū s jā maksā aptuveni 125 eiro, ņ emot vē rā vietē jos nodokļ us (salī dzinā jumam Bali tā da pati masā ž a maksā.3 reizes lē tā k) Neticiet gidiem! Lidostā jā maksā par katru liekā svara kilogramu! Mū su gids Inals mums noplē sa 130$ par 5kg lieko svaru, lai gan nekā das problē mas nesagā dā ja, kā vē lā k noskaidrojā m no citiem lidmaš ī nā esoš ajiem tū ristiem, viņ š tā pat darī ja ar citiem. Tā pē c esiet modri. Neticiet gidiem! Maksimā lais viena č emodā na svars ir 20 kg vienai personai. Lai visiem jaukas brī vdienas.
аватар beketus
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ļ oti mierī ga, solī da viesnī ca prasī giem un izlutinā tiem tū ristiem. Burvī gs SPA ar labi apmā cī tu apkalpojoš o personā lu. Ļ oti garš ī gs ē diens. Bet kā jau visur, tam ir savi mī nusi: reizē m no istabas paņ em netī rus dvieļ us, un aizmirst nolikt tī rus! Ieeja jū rā ļ oti nekvalitatī va - lieli un slideni akmeņ i ! ! ! Diviem cilvē kiem no mū su kompā nijas ir roku un kā ju traumas (nelielas, bet tomē r nepatī kamas), tač u tas nebojā kopē jo iespaidu par viesnī cu. … Tomēr ▾ Ļ oti mierī ga, solī da viesnī ca prasī giem un izlutinā tiem tū ristiem. Burvī gs SPA ar labi apmā cī tu apkalpojoš o personā lu. Ļ oti garš ī gs ē diens. Bet kā jau visur, tam ir savi mī nusi: reizē m no istabas paņ em netī rus dvieļ us, un aizmirst nolikt tī rus! Ieeja jū rā ļ oti nekvalitatī va - lieli un slideni akmeņ i ! ! ! Diviem cilvē kiem no mū su kompā nijas ir roku un kā ju traumas (nelielas, bet tomē r nepatī kamas), tač u tas nebojā kopē jo iespaidu par viesnī cu. Iesakā m visiem, kas vē las atrauties no steigas un atpū sties profesionā lu masieri rokā s!
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Mē s izvē lē jā mies Kempinski Ishtar Dead Sea 5 * viesnī cu Nā ves jū rā . Viesnī ca nav slikta, tač u ir arī trū kumi, kas vienkā rš i jā apzinā s. Dodoties uz š o viesnī cu, noteikti rezervē jiet brokastis ar vakariņ ā m, jo ​ ​ papildus galvenajam restorā nam ir arī taju restorā ns, kurā var ieturē t vakariņ as ne vairā k kā vienu reizi un itā ļ u virtuve ar picu. … Tomēr ▾ Mē s izvē lē jā mies Kempinski Ishtar Dead Sea 5 * viesnī cu Nā ves jū rā . Viesnī ca nav slikta, tač u ir arī trū kumi, kas vienkā rš i jā apzinā s. Dodoties uz š o viesnī cu, noteikti rezervē jiet brokastis ar vakariņ ā m, jo ​ ​ papildus galvenajam restorā nam ir arī taju restorā ns, kurā var ieturē t vakariņ as ne vairā k kā vienu reizi un itā ļ u virtuve ar picu. Un ē diens restorā nos ir ļ oti dā rgs. Vakariņ as galvenajā restorā nā ir pat ļ oti pieklā jī gas ar labu ē dienu izvē li, bet uz vietas maksā jot vairā k nekā Maskavā . Un ā rpus teritorijas nav kur iet. Ļ oti dā rgs spa. Par masā ž as stundu bū s jā maksā aptuveni 125 eiro, ņ emot vē rā vietē jos nodokļ us (salī dzinā jumam Bali tā da pati masā ž a maksā.3 reizes lē tā k). Neticiet ceļ vež iem! Lidostā par katru liekā svara kilogramu bū s jā maksā ! Mū su gids Inals (no uzņ emoš ā s kompā nijas Tyche - Taiki) mums noplē sa 130 USD par 5 kg lieko svaru, lai gan viņ š solī ja, ka nekā das problē mas, kā viņ i vē lā k uzzinā ja no citiem tū ristiem lidmaš ī nā , viņ š darī ja to paš u ar citiem. Turklā t naudu viņ š ielika kabatā un neiedeva reģ istrā cijai. Mē s bijā m š okē ti. Tā pē c esiet modri. Neticiet gidiem! Maksimā lais viena kofera svars - 20 kg vienai personai. Nā ves jū ras kosmē tiku var iegā dā ties beznodokļ u lidostā , izlidojot, un jums nebū s jā maksā par lieko svaru. Zelta un sudraba rotaslietas arī labā k pirkt beznodokļ u lidostā , jo tā s ir daudz lē tā kas nekā Ammā nā un par kvalitā ti nav š aubu. Un vispā r Ammā nas veikalos negaidiet normā lu atlaidi, jo ceļ vedis saņ em labus procentus no pā rdevē jiem par katru jū su pirkumu. Lai visiem jaukas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Mori-anna
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Luksusa viesnī ca, kas pā rsteidz ar savu plaš umu, varenī bu un krā š ņ umu. Visa senā Austrumu vē sture saplū da vienuviet. Š eit jū s varat redzē t Babilonas piekā rtos dā rzus un sajust noslē pumaino Kleopatras garu un daž reiz justies kā karalienei. … Tomēr ▾ Luksusa viesnī ca, kas pā rsteidz ar savu plaš umu, varenī bu un krā š ņ umu. Visa senā Austrumu vē sture saplū da vienuviet. Š eit jū s varat redzē t Babilonas piekā rtos dā rzus un sajust noslē pumaino Kleopatras garu un daž reiz justies kā karalienei.
Š eit var droš i ī stenot visas jū su vē lmes, sapņ us un fantā zijas. LUX klases serviss. Ē diens ir pā rsteidzoš s savā daudzveidī bā un izsmalcinā tī bā...
Iesaku ikvienam vismaz vienu reizi apmeklē t š o viesnī cu.
Esmu sajū smā !
все номера отеля смотрят на море Восхетительный, роскошный отель


iemiesojums maximka82
Manam bērnam ir neirodermīts, un viņam ir vajadzīga palīdzība.
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums ninazamaraeva
sveiki diena! Vēlos uzzināt aptuvenās pusdienu cenas, kur ir seifs
14 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель расположен рядом с собственным песчаным пляжем на берегу Мёртвого моря. Отель находится в окружении пальм, оливковых деревьев и живописных лагун. Из окон отеля открывается живописный вид на море.

Atrašanās vieta 70 км от аэропорта г. Амман.
Pludmale
  • 1. rinda
  • privātā pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

The Obelisk Restaurant – местная и международная кухня.

Ashur Pizza & Grill – средиземноморская кухня. Большой выбор коктейлей и вин.

Akkad Pool Grill – бар у бассейна.

Sumerian Bar – напитки, закуски, десерты. Большой выбор виски.

Sunset Terrace – бар на террасе. Коктейли и легкие закуски.

Kish Bar – бар-салон.

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, доставка прессы, магазины на территории.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autonoma
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • tenisa korti
  • sporta zāle
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Всего в отеле 345 номеров.

Istabās

Принадлежности для чая и кофе, балкон, мини-бар (бесплатно), рабочий стол, телевизор с плоским экраном, кондиционер, халат и тапочки, телефон, сейф, фен.

Adrese Swaimeh, Dead Sea Road, Dead Sea,P.O. Box 941806, 11194 Ishtar
Tālruņi: Tel +962 5 356 8888, Fax +962 5 356 8800
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. У отеля собственный песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.