Brauciens uz Petru no Akabas

13 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 05 Novembris 2016 ieslēgts 12 Novembris 2016
Reputācija: +59.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Viesnī cas gids mums piedā vā ja ekskursiju uz Petru. Lai nokļ ū tu ar autobusu un atpakaļ , ir vajadzī gas 3 stundas. Pusdienas pa ceļ am. Un apmē ram 4 stundas ar gidu, lai izpē tī tu Petras apskates vietas. Un tas izrā dī jā s dā rgā ks, nekā mē s devā mies paš i.

    Š ī opcija mū s neapmierinā ja. Mē s paņ ē mā m trī s taksometrus par 70 dinā riem (jeb 100 USD). Ceļ š katrā virzienā ir 2 stundas. Un taksists mū s gaidī ja 5 stundas, kamē r ejam Petrā . Es kavē ju 20 minū tes. Tač u taksists nebija sarū gtinā ts. Bet š ī s 5 stundas ir par maz, pat ņ emot vē rā to, ka gā ju ļ oti ā tri. Lai visu redzē tu un reizē m atvilktu elpu, tieš ā m ir vajadzī gas 7-8 stundas. Pa ceļ am nopirka mums ū deni un sulu. Vienas dienas biļ ete uz Petru (ja dzī vojat Jordā nijā ilgā k par 1 dienu) maksā.50 dinā rus (apmē ram 70 USD).


Kā dreiz forumos lasī ju par š o taksistu no tū ristiem, kas ar viņ u brauca iepriekš , bet kontaktus nepierakstī ju. Es viņ u nejauš i satiku Tala lī cī . Viņ š lieliski runā angļ u un nedaudz krievu valodā . Viņ u sauc Mohammeds Al Navasra. Viņ a tā lruņ i ir 00962795761196 un 00962776421464 (š ķ iet, ka viberā ir pat viens no š iem numuriem). Nosū tiet e-pastu uz malnawasra@yahoo. com. Es biju pā rsteigts, kad viņ š man parā dī ja savu Facebook lapu ar milzī gu sekotā ju skaitu: Jordan – The Best Way Of Holiday.

Eldeiras klosteris

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Монастырь эль-Дейр
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums