Petra

20 Jūlija 2015 Ceļošanas laiks: no 01 Jūlija 2015 ieslēgts 20 Jūlija 2015
Reputācija: +25.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Petra

Ekskursijas uz Petru —

galamē rķ is lielā kajai daļ ai ceļ otā ju Jordā nijā un atpū tniekiem Nā ves jū ras kū rortos.

Nepalaidiet garā m iespē ju apskatī t galveno UNESCO Pasaules mantojuma vietu Jordā nijā . Akmeņ os pazudusi "rozā pilsē ta" ir pilnī bā izgatavota no akmens, kam lī dzī ga nebija visā Romas impē rijā .

2007.  gadā Petra tika nosaukta par vienu no jaunajiem septiņ iem pasaules brī numiem. Petras teritorija stiepjas vairā ku kilometru garumā un ietver neskaitā mu akmens ē ku drupas, grandiozu klinš u templi, kas aizrauj elpu, un klints virsotnē izgrebtu klinš u klosteri. Ceļ š uz Petras sirdi ved cauri š aurai aizai, kuras malā s paceļ as dabiskas 60 metru klintis.

Senā pilsē ta, kas savulaik bija Nabatieš u karaļ valsts galvaspilsē ta, savā nesenajā vē sturē ir vairā kkā rt kļ uvusi par aizraujoš u piedzī vojumu vietu: filmā s par Sinbā du, Indiā nas Dž ounsu, transformatoriem un vairā kā m citā m slavenā m filmā m izgaismotas rozā klintis un celtnes.


Ekskursijas laikā jū s redzē siet Siq Gorge, galveno ielu ar kolonā di, Al-Khazna templi-mauzoleju (tulkojumā "Faraona kase").

Dā rgie draugi, es ar prieku parā dī š u jums seno pilsē tu un pastā stī š u visu interesantā ko par Jordā nijas galveno apskates objektu! Piedā vā jums ekskursijā m uz Petru ir aktuā ls daž ā diem reģ iona kū rortiem.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Петра
Петра
Петра
Петра
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums