Jautājums o Akaba

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
64 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
Jordānija kā alternatīva Ēģiptei.
Ēģipte kaut kā jau apnikusi. Vēlos nedaudz dažādot ziemas brīvdienas. Pateicoties vienam no Ukrainas operatoriem, to var izdarīt par nelielu naudu. Arī Sarkanā jūra, tāds pats klimats. Šķiet... Vai arī Jordānijā ir kļūmes?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2016-11-087 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  11
аватар TatianaZS
Ir kļūmes. Ir pat rifi. Un diezgan interesanti, ar zivīm ;)
Bet ja nopietni, tad Jordānija nedaudz atšķiras no Ēģiptes jūras ziņā (tas ir Akabas līcis, ūdens tur siltāks, raksturīgo briesmu mazāk) un servisa ziņā radikāli atšķiras. Šeit praktiski nav VISU, ļoti kluss un mierīgs. Ārkārtīgi bagāta ekskursija. Nebrauciet uz Jordāniju, ja vēlaties "izklaidēties" ar prātu un skaļu jautrību. Bet, ja jūs interesē jūra, niršana (snorkelēšana), ekskursijas uz vēsturiskām vietām, ļoti skaisti tuksneši un dabas rezervāti – šī ir īstā vieta jums. Turklāt šī ir Svētās zemes austrumu daļa, tur ir daudz svētnīcu. Turklāt nav ēģiptiešu netīrumu un ubagu. Turklāt PETRA – viens no septiņiem pasaules brīnumiem – ir kā Eifeļa tornis, tas ir jāredz. Nu vispār es tur eju regulāri un ar lielu prieku!
Lai tev labs ceļojums! :)
аватар Nusia
Jordānija mums ļoti patika, gribam tur atgriezties vēlreiz. No "akmeņiem" varu atzīmēt, ka pludmales ir pašvaldības, tikai dārgām viesnīcām ir savas. Un pašvaldību pludmalēs jums jāievēro valsts tradīcijas. Vīriešiem nav atšķirības, bet sievietēm labāk ir slēgtās drēbēs. Pat ja pludmale atrodas pie viesnīcas, joprojām ir tādi, kas sūdzas darbiniekiem par ļoti atvērtiem peldkostīmiem. Katrs staigā pa pilsētu kā grib, neviens nerāda ar pirkstiem uz šortiem un T-krekliem. Ļoti patika arī ekskursijas uz Nāves jūru, uz Petru, uz tuksnesi. Akabā satikām ukrainieti, kura tur dzīvo jau labu laiku un nākamreiz plānojam doties uz viņas apartamentiem, tur ir baseini un sava pieeja jūrai.
аватар agent_borabora
Brīvdienu iespējas Jordānijā:
- cena ir augstāka nekā Ēģiptē;
- šajā periodā pārsvarā krievvalodīgā auditorija;
- temperatūra ziemā ir vēsāka nekā Šarmā;
- ārpus viesnīcas sabiedrība šķībi skatās uz blondīnēm ar kailiem pleciem;
- ekskursija uz Petru ir interesanta, bet sarkanais tuksnesis skaistāks ir martā, kad zied īrisi.
аватар Ann28
Ko jūs domājat par to, ka augustā Akabas apgabalā noplūda 200 tonnas naftas? Sestdien taisījāmies uz šejieni lidot tagad cenas nokritušās līdz 299$ no cilvēka uz 8 dienām.Varbūt tāpēc arī kritās?
аватар TatianaZS
Cenas pazeminātas sakarā ar jaunu čarterreisu! Līdz šim bija tikai regulāri. Neviens nav dzirdējis par naftas noplūdi Jordānijā! Pilnīgas muļķības!!!
аватар Nusia
Jā, runa nav par naftu, bet gan par to, ka blakus ir Saūda Arābija.... Tā paša iemesla dēļ tiek slēgti arī reisi uz citām valstīm (Tunisija, Džerba - piemēram) ....
аватар TatianaZS
Nusia, un te es neko nesapratu.... Ko nozīmē: "tā paša iemesla dēļ"?
аватар Nusia
Sakarā ar to, ka netālu ir Saūda Arābija - un no viņiem var gaidīt jebko... (kā viņi man paskaidroja ceļojumu aģentūrā).
аватар TatianaZS
Ļoti dīvaina atbilde... Vai Taizemē, Šrilankā, Indonēzijā un Vjetnamā ir mierīgāk?)))) Marokā jau gadu desmitiem ir karš - cenas kosmosa tūrēm (un, starp citu, Lībijai "pār žogu) ")
Jordānija ir ļoti specifiska valsts tūristiem, kuri, izņemot All in Egypt un Turciju, to nav redzējuši, jums ir jāsaprot, kā to pārdot. Šī valsts ir paredzēta ceļotājiem un svētceļniekiem, nevis pludmales apmeklētājiem. Viesnīcas apkalpošana ir pavisam cita virziena, taču pa valsti var pārvietoties bez problēmām, mierīgi un droši. Ir neticami daudz interesantu vietu, kuras varat izpētīt patstāvīgi! Un es pat nerunāšu par grupām ar pienācīgiem ekskursiju pakalpojumiem - visi tūristi ir sajūsmā (es tagad nerunāju par dienas braucieniem no Ēģiptes un Izraēlas, bet gan par pilnvērtīgu ekskursiju). Bet mūsu tūrisma biroji vienkārši neprot vai negrib to darīt! Viņu mērķis ir pārdot hartu un viesnīcu ar apdrošināšanu un transfēru, un viss! Un uz vietas lai tūristi meklē izklaidi, ja vēlas. Kas attiecas uz Jordāniju, tas nav pareizi!
аватар Nusia
Redzi, TatjanaZS - jūs pats sniedzāt detalizētu atbildi jautājuma autoram - Jordānija nevar būt alternatīva Ēģiptei ... Šīs ir pavisam citas brīvdienas ...))
аватар Ann28
Kurš pateiks ekskursiju cenas dolāros 1 personai no Akabas uz Petru, Nāves jūru un Vadiruma tuksnesi?
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Akaba
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl