Jaz Beau Rivage Resort 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 4.210
№4 viesnīcas reitingā Akaba
5.6 Numurs
5.0 apkalpošana
5.8 Tīrība
4.2 Uzturs
2.8 Infrastruktūra
Mājīgs butika stila kūrorts, kas atrodas Al Akabas līča dienvidos un piedāvā lielisku skatu uz Sarkano jūru un Akabu. Kūrortviesnīca Jaz Beau Rivage atrodas 11 km attālumā no Karaliskā jahtkluba un 1,4 km attālumā no Akabas Dienvidu pludmales un 2,2 km attālumā no Tala līča. Piemērots pāriem.Vairāk →
аватар alen_kaa
Viesnī ca tī ra, kā rtī ga, numuriņ i arī tī ri, moderni, viss kā bildē . Ū dens spiediens un temperatū ra ir laba. Tī rī ts katru dienu un labi. Tas ir viens no plusiem. Tā lā k dzirdamī ba istabiņ ā s (bet kā visur citur), dabū jā m vecmā miņ u ar elliš ķ ī gu klepu no vienas puses un TV mī ļ otā ju no otras. … Tomēr ▾ Viesnī ca tī ra, kā rtī ga, numuriņ i arī tī ri, moderni, viss kā bildē . Ū dens spiediens un temperatū ra ir laba. Tī rī ts katru dienu un labi. Tas ir viens no plusiem.
Tā lā k dzirdamī ba istabiņ ā s (bet kā visur citur), dabū jā m vecmā miņ u ar elliš ķ ī gu klepu no vienas puses un TV mī ļ otā ju no otras. Bet tas ir muļ ķ ī bas uz tā fona, ka krievi ir apmetuš ies ap baseinu, un tur....mū su Mū zika ir no 90. gadiem, un karaoke 2x nedē ļ ā un dzē š gaismas. Bet visa š ī akcija ir tikai lī dz pulksten 23.00. Vispā r pacieš ams, un kurš ir uz viena viļ ņ a ir tik izcils.
Divas reizes nedē ļ ā mē s redzē jā m tarakā nus vannas istabā . Pirmais bija apmē ram trī s centimetrus, bet otrais izrā dī jā s sarkans, 6-7 centimetrus garš , tikai ķ ermenis.
Februā rī atpū tā mies, visā Jordā nijā lija, smilš u vē tras, un Petrā vispā r sniga. Š ajā laikā viesnī ca, kur nav ko darī t, izslē dza Wi-Fi . .
Atraš anā s vieta.
Uz Booking ir norā dī ts, ka viņ iem ir sava noma, tas ir meli. Un bez maš ī nas ir ļ oti slikti, jo viesnī ca nav Akabā , tā stā v kā pū tī te tuksneš a vidū , lī dz Akabai ir mazliet tā lu (ap 10-15 dinā ri vienā virzienā ar taksi), tur ir autobuss no viesnī cas divas reizes dienā divos un astoņ os, Uz š o autobusu jā piesakā s 8 no rī ta, bet 8-30 jau nav vietu. Nav veikalu, nav aptieku, nav pastaigas attā lumā . Apkā rt tuksnesim un viss.
Pludmale.
Viesnī cai nav savas pludmales! Tuvā kajā publiskajā pludmalē pa nelī dzenu reljefu var aiziet apmē ram 10 minū tes, vienkā rš i skaitiet tuksnesī . Ir arī autobuss, kas kursē divas reizes dienā no viesnī cas. Pludmale ir ļ oti netī ra, un no viesnī cas vienkā rš i bez maksas iedos sauļ oš anā s krē slus, kurus arā bi negrib vilkt, bet tie ir smagi. Mū su sievietes tur strī dē jā s. Mē s bijā m gan š ajā pludmalē , gan Tala lī cī , gan Akabā . Tas ir labā k nekā Akabā , bet sliktā k nekā Tala lī cī . Vispā r ir maksas pludmales, kā jau Eiropas, tī rī tas, bet ieeja uzreiz no 20 Dianar. Es personī gi secinā ju, ka š ī viesnī ca ir tiem, kas ir ļ oti izvē lī gi attiecī bā uz pludmali. Un, ja vē laties civilizā ciju, tad jums ir nepiecieš ama kā da no Tala lī č a viesnī cā m, jo ​ ​ pludmale tiek tī rī ta š ajā slē gtajā kompleksā . Bet arī cena.
Ē diens.
Nav gluž i nekas ē dams, bet arī ne super bufete. Brokastis - gatavo olu kulteni, vafeles, ir auzu pā rslas. Bet nav desu vai siera izvē les. Pusdienas un vakariņ as – vienmē r ir rī si, vista kaut kā dā veidā un zivs vai gaļ a. Es neteiktu wow, bet ne katastrofa arī . Mani pā rsteidza tas, ka nebija augļ u un desertu. Tikai sagriezti ā boli, un no desertiem tikai biskvī ts.
Dzē rieni. Viņ u vietē jā kafija, tē ja, ū dens, pepsi, sula - viss ir neierobež ots. Cenā iekļ auts alus, degvī ns, vietē jais viskijs. Kvalitā ti nevaru pateikt, neesmu mē ģ inā jusi.
Kopumā es par š o viesnī cu sniegtu labu atsauksmi, ja ne pē dē jo dienu. Viņ š pilnī bā pā rspē ja labos iespaidus, un tagad mans pozitī vais pā rskats ir kļ uvis negatī vs. Lidojums no Maskavas (tie ir viesnī cas galvenie viesi, vairums) tiek veikts tā , ka reģ istrē š anā s pulksten 19.00 un izlidoš ana pulksten 18.00. Tā tad izbraukš anas dienā tieš i 12, kā pasakā par Pelnruš ķ ī ti, beidzas atvaļ inā jums un laba attieksme pret tevi. Administrators skrien pē c tū ristiem ar š ķ ē rē m un nogriež rokassprā dzes. Aizgā ju pē c kolas un ū dens, batoniņ š atteicā s liet. Tikai pē c manas vē rš anā s pie menedž era viņ iem atkal ļ ā va dzert. Pusdienas pē dē jā dienā - apmaksā tas! Kad es teicu, ka pirmajā dienā mē s tā neē dā m, viņ i teica, ka pirmajā dienā check-in bija pē c 3, tā pē c pirmajā dienā katrā ziņ ā cenā bija iekļ autas tikai vakariņ as. Te ir jautā jums Pegazam, kā viņ i sarunā jas ar viesnī cu, lai pirmā diena bū tu lē tā ka par pusdienu izmaksā m? ))) Un kā viņ i atstā j tū ristus izsalkuš os, jo viesnī ca ir tuksneš a vidū , tur nav alternatī vu, redzē ju kā lidostā un lidmaš ī nā cilvē ki izņ ē ma to, ko brokastī s izdevā s "nozagt" - olas, bulciņ as. . . Un tas ir kaut kā ds kauns ne tū ristiem, bet vispirms viss par viesnī cu. Tā pat Pegazam jautā jums par pazuduš o gidu, kurš pē dē jā dienā no viesnī cas puses neievē ro attieksmi pret tū ristiem. Piemē ram, sievieš u tualetē.3 no 4 kabī nē m bija aizslē gtas, pā rē jā s tualetes pods iztecē ja. Š o jautā jumu neviens nerisinā ja, arī krievvalodī gā meitene reģ istratū rā . Lī dz ar to es vienkā rš i gribē ju pē c iespē jas ā trā k pamest š o viesnī cu, kur uzreiz pē c aproč u noņ emš anas jū taties "papildus dzī ves svē tkos". Tač u tieš i š ķ irš anā s no tū ristiem atmiņ ā paliek visvairā k un rada ceļ ojuma iespaidu. Es par to runā ju ar viesnī cas administratoru, ka tas tā nav, un es gribē tu atstā t sū dzī bu par š ā du attieksmi pret tū ristiem, viņ š man atbildē ja, ka varu uzrakstī t savus iespaidus vietnē s. Ko es daru.
аватар Timur321
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Cienī jamie atpū tnieki! Es nekad nemeklē ju negatī vismu atvaļ inā jumā . Es jums neiesaku š o viesnī cu. Pludmale sū dī ga. Autobuss kursē ik pē c trim stundā m. Ē dieni kā parastā ē dnī cā , izvē les nav. … Tomēr ▾ Cienī jamie atpū tnieki! Es nekad nemeklē ju negatī vismu atvaļ inā jumā . Es jums neiesaku š o viesnī cu. Pludmale sū dī ga. Autobuss kursē ik pē c trim stundā m. Ē dieni kā parastā ē dnī cā , izvē les nav. Ē dieni ir vienā di katru dienu. Teritorija nav liela, bet atpū tnieku nav daudz. Bā rs ir atseviš ķ a dziesma, bā ra strā dnieki kā rtē jo reizi nesaplī sī s, tikai tu savā adresē dzirdi negatī vas lietas, alu pa stundā m, alkoholu, kas atš ķ aidī ts no sā kotnē jā s pudeles un pat kolu tie dod ķ ermenim. Viena glā ze rokā , nedod Dievs pieminē t otro, dzirdē si par sevi daudz jauna. Bā rs un tā darbinieki sabojā visus svē tkus. Rodas iespaids, ka viņ i pē rk alkoholu par saviem lī dzekļ iem. Vienkā rš i tā di frī ki. Mū zika vispā r ir kapets, par kaut kā du animā ciju nav runas. Viņ i paš i lejupielā dē ja mū ziku un paš i to ieslē dza, izmantojot Bluetooth, atkal negatī vi no personā la. Puiš i, izklaidē jieties, tikai neaiztieciet mū s. Tuvā k 23, nebrī nieties, ka viņ i jums pateiks: "Mē s esam noguruš i, palaidiet vaļ ā . " Kuras 4 ir 3 zvaigznes un tad neklā tienē . Kopumā , ja jū s interesē tikai bū da ar pā rtiku, š is ir pā rē jais jums.
аватар oid87
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, mū s nosū tī ja uz tikš anos ar Pegasus gidu, 10 beidzā m. Check-in no 15:00, bija jā gaida lī dz 15:00, ē st vispā r nedod, ē dienreizes sā kas no vakariņ ā m un beidzas ar brokastī m, izrā dā s, ka tū ristiem nedod vienu ē dienreizi - pusdienas. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 9 no rī ta, mū s nosū tī ja uz tikš anos ar Pegasus gidu, 10 beidzā m. Check-in no 15:00, bija jā gaida lī dz 15:00, ē st vispā r nedod, ē dienreizes sā kas no vakariņ ā m un beidzas ar brokastī m, izrā dā s, ka tū ristiem nedod vienu ē dienreizi - pusdienas. . Vestibila bā rā nav ē diena, kaut kā di š ausmī gi makaroni un sviestmaizes, redzē jā m kā cilvē ki ņ ē ma, pat neņ ē mā m, cena 400 rubļ i. Ap viesnī cu ir tuksnesis un nekas, nav kafejnī cu, nav veikalu, tuvā kā ir Akaba 15 km no viesnī cas, man bija jā brauc ar taksi par 500 r vienā virzienā un 500 r atpakaļ . Tur normā li paē dā m kafejnī cā un nopirkā m ū deni. nā kamajā dienā devā mies uz pludmali - pludmale izrā dī jā s 15 minū š u gā jiena attā lumā no viesnī cas neizturamā karstumā , lai gan teica, ka pirmā lī nija un pludmale ir tuvu. Rezultā tā autobusi uz pludmali plkst. 8.05, plkst. 9.30 un plkst. 14.30 ir pā rpildī ti ar autobusiem, daž reiz pat nevar iekā pt atpakaļ autobusā un vienkā rš i pastaigā ties. . Pludmales ir netī ras, viesnī cas pludmale kopumā ir 60 metrus gara, uz tā s ir 8 lietussargi un tas arī viss, lai gan cilvē ku ir daudz vairā k, sauļ oš anā s krē slus no pludmales nest ā rā , kā rezultā tā viesnī cas darbinieks paņ em š os sauļ oš anā s krē slus tieš i no viesnī cas viesiem un mē ģ ina tos pabā zt zem lietussargiem kopā ar citiem cilvē kiem, kā rezultā tā zem viena lietussarga ir iesprū duš i 5-10 cilvē ki. Otrajā dienā.5. metro mē ģ inā ja aiznest prom no viesnī cas pludmales sauļ oš anā s krē slu, nā kamais lietussargs ir ā rpus viesnī cas pludmales, arī brī va zona ar saulessargiem, bet bez sauļ oš anā s krē sliem, kā rezultā tā sā kā s viesnī cas darbiniece. lai paņ emtu no mums sauļ oš anā s krē slus un teiktu, ka aizej uz reģ istratū ru sū dzies, es tagad izsaukš u policiju, teica, ka es tev nedoš u sauļ oš anā s krē slu. Pludmales ir netī ras, visur ir izsmē ķ i, daudzi vietē jie sē ž un skatā s uz visā m meitenē m, filmē meitenes kamerā , viss bija briesmī gi. Ē diens viesnī cā sā kumā bija normā ls, bija vismaz izvē le, bet pē c daž ā m dienā m sā kā s š ausmas, nebija ne gaļ as, ne augļ u, tikai rī si un cepti kartupeļ i, ē dienā pastā vī gi tika atrasti mati, tika uzliets ū dens dzesē tā jos no krā na, tas pat smirdē ja pē c balinā tā ja, pastā vī ga uzpū š anā s no ū dens, un jū s varat iegā dā ties tikai Akabā . 4dien puse viesnī cas saindē jā s no vakariņ ā m viesnī cā , daž i slimoja vairā kas dienas, pat izsauca ā tro palī dzī bu, uz sū dzī bā m nereaģ ē , saka, ka esi pā rliecinā ts, ka bija ē diens utt. Nav jē gas sū dzē ties par uzņ emš anu par kaut ko. Bā rā pie baseina sulas, 2 veidu apelsī nu un zemeņ u, kas stipri atš ķ aidī tas ar ū deni, nav iespē jams dzert. Tī rī š ana ir vē la, 3os, kad mē ģ ini atpū sties, lai apgultos, vienmē r nā k sakopt, tualetes papī ru liek tikai tad, ja vispā r beidzas, ja vismaz kaut kas karā jas uz ruļ ļ a, tad ne. iedod, jā meklē apkopē ja un jā prasa papī rs. Vannā tualete netiek mazgā ta, tikai grī das ir uzpildī tas un veļ a ir uzpildī ta, 15 dienā s veļ a tika mainī ta 1 reizi.
аватар larisa_murashov
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas Tala lī cī . Bezmaksas dzē rieni tiek pasniegti tū lī t pē c ieraš anā s. Viesnī ca ir mā jī ga, ā tri iereģ istrē jas - iedod uzvā rdu, izdala aploksni ar atslē gā m un rokassprā dzē m, un tu esi brī vs. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas Tala lī cī . Bezmaksas dzē rieni tiek pasniegti tū lī t pē c ieraš anā s. Viesnī ca ir mā jī ga, ā tri iereģ istrē jas - iedod uzvā rdu, izdala aploksni ar atslē gā m un rokassprā dzē m, un tu esi brī vs. Pats viesnī cas direktors satiekas un nereti pats staigā paskatī ties, kā viesi atpū š as. Viņ i visur ļ oti rū pē jas par tī rī bu. Numuri atbilst tiem, kas atrodami viņ u vietnē . Katru dienu numurā tiek pievienots bezmaksas tē jas kafijas cukurs. Ē diens vienmuļ š , bet, cik saprotu, Jordā nijā tas ir visur. Vistas gaļ a, zivis, sasmalcinā ti dā rzeņ i, makaroni, rī si, kartupeļ i daž ā dā s formā s, saldumi, nedaudz augļ u - apelsī ni un banā ni. Ne visiem pietiek. Vakariņ ā s ir jē ra gaļ a. Animā cijas tikpat kā nav, izskatā s, ja daudz tē rē , ja nē , tad tikai mū zika spē lē . Visi bija pieklā jī gi, centā s ar mums runā t krieviski, flirtē ja, kas mums lika ļ oti smieties. Man nepatika: viens kanā ls krievu Krievijā.24, nav spa, ja nebrauc ekskursijā s, tad vakarā nav kur iet. (Viesnī ca atrodas gar š oseju, bet ne tuvu). Nav ko izklaidē ties, baseins atvē rts lī dz pulksten 19. Uz pludmali kursē autobuss, bet pludmale nav viesnī ca. Viņ š nav pret, bet nedaudz pa labi. Jā , viņ š brauc ar autobusu 2 reizes dienā no 9.3 lī dz 12.3 un no 14.3 lī dz 16.3. Tikai š ajā laikā ir pieejami guļ amkrē sli, lietussargu praktiski nav. Pludmale ir kopī ga, ceturtdienā s, piektdienā s, sestdienā s vietē jā s nedē ļ as nogalē s, un viņ i nedē ļ as nogalē ierodas ar teltī m un tur dzī vo. Š ajā s dienā s apmeklē tā jiem nav ieteicams doties uz pludmali, lai izvairī tos no konfliktiem ar vietē jiem iedzī votā jiem. Autobuss uz pilsē tu divas reizes dienā ved 16 sē dvietas, un pierakstī ties ir grū ti, gribē tā ju ir daudz. Bet gā jā m 2 reizes, bet godī gi sakot, arī pilsē tā nav nekā interesanta, nav izklaides. Pilsē tā aizliegts staigā t ar atkailinā tiem pleciem, ceļ galiem un dekoltē . Klubu nav. Bijā m visā s ekskursijā s, mums patika viss: 3 in 1, Petra, Wadi Rum, brauca ar kvadricikliem, ir ļ oti forš i peldē t uz Neptū na zemū denes, tai ir stikla dibens, var redzē t visus koraļ ļ us, noslī kuš us kuģ us, lidmaš ī nas un pat tanku, laivu braucienu ar nirš anu. Kopumā viesnī ca ir ļ oti laba. wi-fi ķ er visur un istabā s, bet ar pā rtraukumiem, daž reiz labi, daž reiz slikti.
номер номер номер вид из номера номер территория отеля лобби бар пляж
аватар Bafi
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Video saites apskata beigā s. Ieradā s 29. jū nijā pulksten 19.00. Viņ i apmetā s uzreiz! Nav rindu. Pie ieejas mani sagaidī ja viesmī lis ar grā dī go dzē rienu paplā ti, bija ļ oti jauki! Solī ja istabu ar skatu uz kalniem, bet deva skatu uz jū ru. … Tomēr ▾ Video saites apskata beigā s.

Ieradā s 29. jū nijā pulksten 19.00. Viņ i apmetā s uzreiz! Nav rindu. Pie ieejas mani sagaidī ja viesmī lis ar grā dī go dzē rienu paplā ti, bija ļ oti jauki! Solī ja istabu ar skatu uz kalniem, bet deva skatu uz jū ru. Vē l viens pluss. Istabas tī ras ar standarta komplektā ciju (ledusskapis, seifs, fē ns... ) Santehnika viss jauns, jo pati viesnī ca vē l jauna. Darbinieki ļ oti cenš as izpatikt visiem: draudzī gi, smaidī gi, cenš as atrisinā t visas raduš ā s problē mas.

Pludmale. Pludmale ir atvē rta no pulksten 9. lī dz 18h. Pludmales autobuss kursē tieš i uz viesnī cu. Pastaiga 15 min. Pludmale, no kuras paveras skats pa logu – pilsē ta. Tur ir daudz vietē jo atpū tnieku. Mū su pludmale ir pa labi un tur ir mazā k cilvē ku, jo pludmale ir tikai viesnī cas apmeklē tā jiem, un visiem pā rē jiem ieeja maksā.15 $. Pludmale tiek uzskatī ta par pievilcī gā ko jū ras floras un faunas ziņ ā . Tū risti no citā m pludmalē m š eit tiek vesti laivu braucienā . Š eit ir skaistā kie rifi.
Piemē ram, Tala lī cī nav rifu, tā pē c nav nekā ī paš a, uz ko skatī ties. Bet ir vairā k izklaides: izpletņ i, hidroskū teri, ū densslē pes...Ieeja maksā.10 dinā rus vienai personai.

Mū su pludmalē var peldē t tikai no mola, jo, ieejot ū denī , jau var uzklupt ezī tim. Ir hidroskū teris (viens), maksa 25 dinā ri par 15 minū tē m. ir aptuveni 2000.

Ekskursijas. Uz Petru devā mies ekskursijā.4. 06. No Pegasus vienai personai maksā.195$, bet rezervē jot pirmajā dienā ir atlaide un tū re maksā s 166$ no cilvē ka. Tas ietver transfē ru uz Petru un atpakaļ , ieejas biļ eti Petrā , gida pakalpojumus, pusdienas 5 * viesnī cā , bufeti. Ņ em lī dzi daudz ū dens! Minimums 3l. diviem pieauguš ajiem. Ū dens Petrā nav dā rgs, 1.5 litrus var nopirkt par 2$. Tiem, kuri ir iegā dā juš ies kaut vienu ekskursiju no Pegasus, vē lā izrakstī š anā s ir dā vana, tas ir, izbraukš anas dienā neizraksta istabu 12:00, bet gan 15:00. . Kā arī bezmaksas autobuss uz Akabas pilsē tu.
Plā nojot ceļ ojumu uz pilsē tu, iepriekš konsultē jieties ar reģ istratū ru, un jums atbrauks bezmaksas autobuss. Ja nepē rk ekskursijas, tad no pieturas pilsē tā var nokļ ū t pats. Autobusa cena vienā virzienā ir 5 USD.

Valū ta. Labā k lidot ar $. Š eit tiek mainī ti arī rubļ i, bet ar ļ oti zemu likmi. Par 1000r. tev iedos 11$, kas ir aptuveni 7-8 dinā ri.

Internets. Internets ir. Wi-Fi fiksē ne tikai vestibilā , bet arī istabā s un pie baseina!

Personā ls slikti runā krieviski. Viņ i runā angliski. Krievu valodā vairā k vai mazā k sazinā s bā rmenis))) un viesnī cas vadī tā js. Krievu meitene Nastja vakaros sē ž reģ istratū rā . Jū s varat tē rzē t.

Uzturs. Viss iekļ auts: Ē dienu izvē le nav liela, bet pienā cī ga. Vienmē r ir dā rzeņ i, konditorejas izstrā dā jumi, zivis, vista (ļ oti garš ī ga, nav uzpumpē ta kā pie mums) un liellopu gaļ a. Reiz viņ i deva kazas gaļ u un tunci. Gardas melones. Ja tas beidzas, viņ i atnes vairā k. Alkohols baseina bā rā ir iekļ auts cenā . Vestibilā par papildus samaksu maksa.
Istabā katru dienu tiek piegā dā ts dzeramais ū dens 2 pudeles pa 250 ml. dienai nepietiek, bet ē damistabā var ieliet no dzesē tā ja.

Personā ls. Pusi darbinieku uzreiz atpazina – tie ir no Ē ģ iptes viesnī cā m, kur apmetā mies. Arī viesnī cas ī paš nieks ir ē ģ iptietis. Istabu uzkopš ana katru dienu. Tā kā viesnī cai ir tikai 3 apkopē jas (un te tie ir vī rieš i), tad tī rī š ana ilgst visu dienu. Kā ds tiek tī rī ts no rī ta, kā ds pē cpusdienā.

Pie baseina ir daudz sauļ oš anā s krē slu un saulessargu.

Ir animā cija. Divi animatori: krievu meitene Irina un vietē jais puisis. Katru dienu ū denspolo, ū dens aerobika, š autriņ as un vakara izklaides.

Numura video apskatu var noskatī ties https://youtu. be/UXZuei8uPt0

Pā rskats par viesnī cas teritoriju https://youtu. be/NBKwSOiVM-k

Pā rskats par pludmali https://youtu. be/HyKa_C3MH1Y

Duty Free Akabā https://youtu. be/3bReLDwFxVM

Ceļ š uz pludmali https://youtu. be/gtTPGue-dHg

Zemū dens filmē š ana pludmalē https://youtu. be/9c3Vx-TKMHo

Pā rskats par ekskursiju uz Petru https://youtu. be/IRtAL8dTo0c


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Уютный бутик-курорт, расположенный на юге бухты Аль-Акаба, предлагает великолепные виды на Красное море и Акабу. Отель Jaz Beau Rivage Resort находится в 11 км от Королевского яхт-клуба и в 1,4 км от Южного пляжа Акабы, в 2,2 км от курорта Тала-Бей. Подходит для парного отдыха.

Atrašanās vieta Расстояние до международного аэропорта имени короля Хусейна составляет 21 км.
Pludmales apraksts До пляжа 300 м, ходит автобус (платно).
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • sauļošanās krēsli  FREE 
  • lietussargi  FREE 
Viesnīcā

Стойка регистрации работает круглосуточно. На территории ресторан и 2 бара, магазины, терраса для загара, 2 бассейна для взрослых с максимальной глубиной в 1,45 м, камера хранения багажа, отопление, кондиционер, факс/ксерокс. Услуги консьержа, глажки одежды (платно)прачечной платно. Автобус до Акабы и обратно ходит по расписанию (платно). Курение на всей территории запрещено.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas  FREE 
  • valūtas maiņa
Izklaide un sports Есть дартс, бочче,
  • volejbols
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 105 номеров. Есть смежные номера, люкс для новобрачных, звукоизолированные номера, гипоаллергенный номер.

Istabās

В номерах: кондиционер, сейф, бесплатный Wi-Fi , ванная комната, банные принадлежности, фен, 2 бутылки питьевой воды в день в мини-баре, чайник, набор для приготовления чая или кофе, утюг и гладильная доска по запросу, многоканальное спутниковое телевидение

Adrese South Beach Highway south beach youth village, 77110 Aqaba, Иордания
Tālruņi: +962 3 209 2111
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.