1) apšaubāma pludmale 2) labas tīras telpas 3) apšaubāms ēdiens 4) neērta atrašanās vieta

Rakstīts: 11 marta 2019
Ceļošanas laiks: 26 februāris — 5 marta 2019
Viesnīcas vērtējums:
3.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 5.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 3.0
Viesnī ca tī ra, kā rtī ga, numuriņ i arī tī ri, moderni, viss kā bildē . Ū dens spiediens un temperatū ra ir laba. Tī rī ts katru dienu un labi. Tas ir viens no plusiem.
Tā lā k dzirdamī ba istabiņ ā s (bet kā visur citur), dabū jā m vecmā miņ u ar elliš ķ ī gu klepu no vienas puses un TV mī ļ otā ju no otras. Bet tas ir muļ ķ ī bas uz tā fona, ka krievi ir apmetuš ies ap baseinu, un tur....mū su Mū zika ir no 90. gadiem, un karaoke 2x nedē ļ ā un dzē š gaismas. Bet visa š ī akcija ir tikai lī dz pulksten 23.00. Vispā r pacieš ams, un kurš ir uz viena viļ ņ a ir tik izcils.
Divas reizes nedē ļ ā mē s redzē jā m tarakā nus vannas istabā . Pirmais bija apmē ram trī s centimetrus, bet otrais izrā dī jā s sarkans, 6-7 centimetrus garš , tikai ķ ermenis.

Februā rī atpū tā mies, visā Jordā nijā lija, smilš u vē tras, un Petrā vispā r sniga. Š ajā laikā viesnī ca, kur nav ko darī t, izslē dza Wi-Fi . .
Atraš anā s vieta.
Uz Booking ir norā dī ts, ka viņ iem ir sava noma, tas ir meli. Un bez maš ī nas ir ļ oti slikti, jo viesnī ca nav Akabā , tā stā v kā pū tī te tuksneš a vidū , lī dz Akabai ir mazliet tā lu (ap 10-15 dinā ri vienā virzienā ar taksi), tur ir autobuss no viesnī cas divas reizes dienā divos un astoņ os, Uz š o autobusu jā piesakā s 8 no rī ta, bet 8-30 jau nav vietu. Nav veikalu, nav aptieku, nav pastaigas attā lumā . Apkā rt tuksnesim un viss.
Pludmale.
Viesnī cai nav savas pludmales! Tuvā kajā publiskajā pludmalē pa nelī dzenu reljefu var aiziet apmē ram 10 minū tes, vienkā rš i skaitiet tuksnesī . Ir arī autobuss, kas kursē divas reizes dienā no viesnī cas. Pludmale ir ļ oti netī ra, un no viesnī cas vienkā rš i bez maksas iedos sauļ oš anā s krē slus, kurus arā bi negrib vilkt, bet tie ir smagi. Mū su sievietes tur strī dē jā s. Mē s bijā m gan š ajā pludmalē , gan Tala lī cī , gan Akabā . Tas ir labā k nekā Akabā , bet sliktā k nekā Tala lī cī . Vispā r ir maksas pludmales, kā jau Eiropas, tī rī tas, bet ieeja uzreiz no 20 Dianar. Es personī gi secinā ju, ka š ī viesnī ca ir tiem, kas ir ļ oti izvē lī gi attiecī bā uz pludmali. Un, ja vē laties civilizā ciju, tad jums ir nepiecieš ama kā da no Tala lī č a viesnī cā m, jo ​ ​ pludmale tiek tī rī ta š ajā slē gtajā kompleksā . Bet arī cena.
Ē diens.

Nav gluž i nekas ē dams, bet arī ne super bufete. Brokastis - gatavo olu kulteni, vafeles, ir auzu pā rslas. Bet nav desu vai siera izvē les. Pusdienas un vakariņ as – vienmē r ir rī si, vista kaut kā dā veidā un zivs vai gaļ a. Es neteiktu wow, bet ne katastrofa arī . Mani pā rsteidza tas, ka nebija augļ u un desertu. Tikai sagriezti ā boli, un no desertiem tikai biskvī ts.
Dzē rieni. Viņ u vietē jā kafija, tē ja, ū dens, pepsi, sula - viss ir neierobež ots. Cenā iekļ auts alus, degvī ns, vietē jais viskijs. Kvalitā ti nevaru pateikt, neesmu mē ģ inā jusi.
Kopumā es par š o viesnī cu sniegtu labu atsauksmi, ja ne pē dē jo dienu. Viņ š pilnī bā pā rspē ja labos iespaidus, un tagad mans pozitī vais pā rskats ir kļ uvis negatī vs. Lidojums no Maskavas (tie ir viesnī cas galvenie viesi, vairums) tiek veikts tā , ka reģ istrē š anā s pulksten 19.00 un izlidoš ana pulksten 18.00. Tā tad izbraukš anas dienā tieš i 12, kā pasakā par Pelnruš ķ ī ti, beidzas atvaļ inā jums un laba attieksme pret tevi. Administrators skrien pē c tū ristiem ar š ķ ē rē m un nogriež rokassprā dzes. Aizgā ju pē c kolas un ū dens, batoniņ š atteicā s liet. Tikai pē c manas vē rš anā s pie menedž era viņ iem atkal ļ ā va dzert. Pusdienas pē dē jā dienā - apmaksā tas! Kad es teicu, ka pirmajā dienā mē s tā neē dā m, viņ i teica, ka pirmajā dienā check-in bija pē c 3, tā pē c pirmajā dienā katrā ziņ ā cenā bija iekļ autas tikai vakariņ as. Te ir jautā jums Pegazam, kā viņ i sarunā jas ar viesnī cu, lai pirmā diena bū tu lē tā ka par pusdienu izmaksā m? ))) Un kā viņ i atstā j tū ristus izsalkuš os, jo viesnī ca ir tuksneš a vidū , tur nav alternatī vu, redzē ju kā lidostā un lidmaš ī nā cilvē ki izņ ē ma to, ko brokastī s izdevā s "nozagt" - olas, bulciņ as. . . Un tas ir kaut kā ds kauns ne tū ristiem, bet vispirms viss par viesnī cu. Tā pat Pegazam jautā jums par pazuduš o gidu, kurš pē dē jā dienā no viesnī cas puses neievē ro attieksmi pret tū ristiem. Piemē ram, sievieš u tualetē.3 no 4 kabī nē m bija aizslē gtas, pā rē jā s tualetes pods iztecē ja. Š o jautā jumu neviens nerisinā ja, arī krievvalodī gā meitene reģ istratū rā . Lī dz ar to es vienkā rš i gribē ju pē c iespē jas ā trā k pamest š o viesnī cu, kur uzreiz pē c aproč u noņ emš anas jū taties "papildus dzī ves svē tkos". Tač u tieš i š ķ irš anā s no tū ristiem atmiņ ā paliek visvairā k un rada ceļ ojuma iespaidu. Es par to runā ju ar viesnī cas administratoru, ka tas tā nav, un es gribē tu atstā t sū dzī bu par š ā du attieksmi pret tū ristiem, viņ š man atbildē ja, ka varu uzrakstī t savus iespaidus vietnē s. Ko es daru.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар