Viesnīca neatbilst 3 zvaigznēm

Rakstīts: 27 septembris 2019
Ceļošanas laiks: 18 — 24 marta 2019
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 3.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 5.0
Marta beigā s atpū tos kopā ar draugu š ajā viesnī cā .
Viesnī cai nav savas pludmales, tas ir lielā kais mī nuss. Viesnī cas aprakstā teikts, ka pludmale ir 700 m, š ī ir pilsē tas pludmale. Sievietē m š ajā pludmalē nav iespē jams sauļ oties un peldē ties, jo:
1. Vietē jo iedzī votā ju mē rķ tiecī ga uzmanī ba, ko pavada saucieni uz tū ristiem.
2. Iespē ja satikt policiju, jo sievietes peldkostī mos pā rkā pj š ajā valstī pieņ emtā s pieklā jī bas normas (š is incidents notika ar mū su kaimiņ iem).
Uz Tala Bay Beach Club ir autobuss, kas tū ristus uzņ em tieš i no viesnī cas, tač u š im nolū kam reģ istratū rā vai no gida jā iegā dā jas biļ ete par USD 10.

Istabas nav ļ oti tī ras, tā s tī ra slikti.
Viesnī ca atrodas pilsē tas centrā , kas ir pluss, vakarā var pastaigā ties pa pilsē tu, viss ir pastaigas attā lumā . Turpat blakus viesnī cai ir centrā ltirgus, ja jū s neizturat troksni, jū s neesat š ajā viesnī cā , jo mū zika no tirgus ir tik skaļ a, ka neviens aizvē rts logs jū s neglā bs.
Varu atzī mē t lielu viesnī cas plusu, tas ir viņ a š efpavā rs. Virtuve, lai arī austrumnieciska, ir ļ oti garš ī ga. Brokastu un pusdienu bufete. Vakariņ as - porcijā s (salā ti, zupa, gaļ a/zivis ar piedevu, saldumi) tē ja par maksu.
Ekskursijas ir dā rgas, bet iesaku doties uz Peru un Vadiramas tuksnesi.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар