Sancastels Resort 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca Sancastels Resort, 3 * (Sancastels Resort, 3 *) atrodas netālu no pilsētas centra. Viesnīca atrodas ļoti zaļā kūrorta zonā. Atpūtnieki atzīmē kristāldzidru gaisu un īpašu kopšanu uz vietas. Pakalpojums atbilst Eiropas standartiem. Ir aprīkojuma noma, lieliska apkalpošana un ēdināšana.Vairāk →
аватар fhis
 •  apceļots 19 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Labi pavadī ja laiku Ocho Rios un Sancastels kū rortā . Neskatoties uz 3. kategoriju ***, numuriņ i tiek apkalpoti visu diennakti, proti, ja, piemē ram, vē lies istabā š ampanieti un augļ us, to vari bez problē mā m pasū tī t un piegā dā t 10 minū š u laikā . … Tomēr ▾ Labi pavadī ja laiku Ocho Rios un Sancastels kū rortā . Neskatoties uz 3. kategoriju ***, numuriņ i tiek apkalpoti visu diennakti, proti, ja, piemē ram, vē lies istabā š ampanieti un augļ us, to vari bez problē mā m pasū tī t un piegā dā t 10 minū š u laikā . Laba sporta bā ze - ir galda teniss un fitness ar treneri. Par atseviš ķ u cenu varat pasū tī t transfē ru uz lidostu. Kopumā esmu apmierinā ta ar servisu un apkalpoš anas kvalitā ti.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Sancastels Resort, 3* (Санкастелс Ресорт, 3*) расположен не далеко от центра города. Отель расположен в очень зеленой курортной зоне. Отдыхающие отмечают кристально чистый воздух и особую ухоженность на территории отеля. Сервисное обслуживание соответствует европейским стандартам. Работает прокат инвентаря, прекрасное обслуживание и питание.

Viesnīcā

ресторан
бар
бар у бассейна
пиццерия
конференц-зал
химчистка
прачечная
салон красоты
супермаркет
автостоянка

Adrese MAIN STREET, OCHO RIOS JM, JAMAICA
FAQ