Rondel Village 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 9.010
pamatā
1 atsaukt
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Rondel Village pludmales kompleksā ir luksusa villas ar 1 vai 2 guļamistabām, vienas guļamistabas dzīvokļi un viesnīcas numuri. Plašas un unikālas astoņstūra formas villas ieskauj pasakaini tropu dārzi. Dzīvojamās istabas grīda ir klāta ar marmoru, ir 3-pusēji panorāmas balkoni. Plaši studijas tipa dzīvokļi un viesnīcas numuri atrodas blakus baseinam un džakuzi. Istabās: kabeļtelevīzija un telefons, visās guļamistabās - kondicionieris un ventilatori pie griestiem. Viesnīcā: restorāns, bārs, kafejnīca. Šī viesnīca ir lieliska vieta ģimenēm un pāriem.Vairāk →
аватар olga_n_fisun
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nesen atgriezos no Jamaikas. Iespaidi ir nepā rspē jami. Lai arī bijā m š eit otro reizi, š oreiz ir savā dā k. Galvenais secinā jums ir tā ds, ka š eit jums ir nepiecieš ams atpū sties viesnī cā , kas nav iekļ auts viss iekļ auts. … Tomēr ▾ Nesen atgriezos no Jamaikas. Iespaidi ir nepā rspē jami. Lai arī bijā m š eit otro reizi, š oreiz ir savā dā k. Galvenais secinā jums ir tā ds, ka š eit jums ir nepiecieš ams atpū sties viesnī cā , kas nav iekļ auts viss iekļ auts. Es paskaidroš u, kā pē c. Viesnī cā s, piemē ram, Sandales, Beaches, Couples utt. , jums ir liegta iespē ja sazinā ties ar vietē jiem vietē jiem iedzī votā jiem. Ticiet man, viņ i ir brī niš ķ ī gi cilvē ki. Un, lai “veģ etatī vi” atpū stos, tik tā lu nav jā kā pj, nav vē rts tē rē t papildus laiku un naudu garā ceļ ojumā . Lū k...Nu viss kā rtī bā.
Pā rē jai man bija jā gatavojas iepriekš , jau oktobrī . Kopš pagā juš ā gada vidus ir atcelti Air Jamaica reisi uz Montegobeju (ar kuru lidojā m 2007. gada janvā rī ) no Londonas Hī trovas, tagad tie lido no Getvikas, un Lielbritā nijas problē mu dē ļ nolē mā m neciest ar vī zu. . Pē c intensī vas meklē š anas atklā jā s, ka Martinair uz Jamaiku lido no Amsterdamas un tā kā š ī ir KLM “draudzene”, biļ etes pirktas no Nī derlandes.
Atpakaļ ceļ š ar ikdienas pieturu Amsterdamā maksā ja 9.000 rubļ u diviem, plus Nī derlandes vī za, plus viesnī ca. Principā vī za nav jā saņ em, bet no lidostas izbraukt nevar - Š iphola ir vesela, tajā ir traki daudz veikalu, tranzī ta zonā ir viesnī ca.
Nā kamais solis ir viesnī cas izvē le. Paturot prā tā , ka "viss iekļ auts" mums neder, sā kā m meklē t informā ciju par citā m Negrilas viesnī cā m. Un tad mē s bijā m vī luš ies. Mū su krievu valodas resursos nav informā cijas par lielā ko daļ u Negrilas viesnī cu, un tas, kas tur ir, kaut kā nepā rliecina. Man š ī informā cija bija jā meklē citur. Salī dzinā juš i amerikā ņ u atsauksmes ar mū su iespaidiem par Sandals Royal Caribbean (kur bijā m pagā juš ajā gadā ), mē s apmetā mies Rondel Village 3*. Mē s rezervē jā m viesnī cu caur hoteldiscount. ru, ar viņ iem viss gā ja gludi, tur strā dā kompetenti cilvē ki, par ko viņ iem ī paš s paldies.
Nu, tas viss attiecas uz sagatavoš anos. Tagad faktiski atpū tieties.
Lidojums normā ls, uz tā neapstā š os, viss skaidrs. Ceļ š uz turieni ilga 20 stundas. Ieradā s 3. janvā ra vakarā . Es sazinā jos ar viesnī cu ar ziepē m, viņ i mums nosū tī ja taksometru, cenas ir diezgan dievī gas, viņ i no lidostas uz Negrilu aizveda 60 USD, un tas galu galā ir vairā k nekā.60 kilometri. Izmitinā ja mū s bez problē mā m, istabiņ a pludmalei tuvā kajā bungalo. Viesnī ca ir ļ oti jauka, mā jī ga un ē rta. Sastā v no duci divu un trī s stā vu bungalo. Pirmajā stā vā - istabas ar virtuvi un atseviš ķ u guļ amistabu, pa vienai katrā , otrajā un treš ajā - divas parastas istabas. Mums nebija virtuves, 006, ko sauca par "apelsī nu". Kopumā uz visiem numuriem, izņ emot ciparus, uz durvī m ir arī apzī mē jums “auglis”. Numurs - 20 metri, ar balkonu, gaisa kondicionē tā ju un ventilatoru. Viss ir tī rs un salī dzinoš i jauns (vai vienkā rš i labi uzturē ts). Numuri tiek uzkopti un dvieļ i tiek mainī ti katru dienu, veļ a tiek mainī ta ik pē c trim dienā m.
Kā vienmē r, viens dolā rs krietni uzlabo tī rī š anas kvalitā ti, tač u var iztikt arī bez tā . Viesnī ca jau divdesmit gadus pieder vienai ģ imenei, atmosfē ra ir tik ļ oti ģ imeniska. Personā ls ir izpalī dzī gs, smaidī gs un diezgan draudzī gs. Izmitinā š ana bez ē dienreizē m, bet uz vietas ir restorā ns un bā rs.
Pats Negrils ir skaidri sadalī ts divā s daļ ā s - smilš ainā un akmeņ ainā . Visas viesnī cas ar Normana Menlija bulvā ra adresi atrodas gar smilš u pludmali, bet West End Road adrese - uz akmeņ iem. Kas kam patī k. Rondel Village atrodas ļ oti labā vietā - visi zaļ ie sapņ i ir pie rokas, lī dz pilsē tas centram - 1.5 USD par diviem taksometrā . Taksometrs Jamaikā ir atseviš ķ s raksts. Tū ristiem viņ i lauž cenas piecas reizes (ja ne 10) vairā k. Tirgojieties než ē lī gi. Un labā k nebraukt ar taksometru viesnī cā , iziet uz ceļ a, pamā t ar roku - visi apstā jas tur, kur ir vieta. Š eit ir pieņ emts stā dī t vienkā rš i uz ceļ a, kā mikroautobusā.
Par pludmali. Super! Smiltis, mī kstas, baltas, siltas - pasaka! Ū dens dzidrs, var redzē t dibenu.
Ū dens temperatū ra nav pā rā k augsta, bet ne auksta arī , atsvaidzina, bet ā rā iet negribas. — Paš ai pleportijai. Toties apakš ā ir “civilizā cijas pē das” visā du atkritumu veidā , bet kaut kā tas kopē jo iespaidu nebojā . Jū s varat snorkelē t tieš i pie viesnī cā m, bet tas nav ī paš i interesanti. Mē s paņ ē mā m "stikla dibena" laivu un viņ i mū s aizveda snorkelē t uz rifu - lieliski. Mans vī rs, kuram ir kategoriska "kognitī vā " alerģ ija pret visu dzī vo radī bu, pē c š ī ceļ ojuma, š ķ iet, ir saslimis ar jū ras bioloģ iju. Tagad no jū ras dibena iepretim viesnī cai nā ca viss, kas uz tā s izcē lā s. Tika izaudzē tas trī s daž ā das jū ras zvaigznes (vienu pat nofotografē ju), č aulu ķ ekars, dvielis un sarū sē jis galda nazis. Pē c apskates viss tika atstā ts savā s vietā s. Arī pē c vē tras tas daž kā rt atnes zā li, lī dz ar to sastopas daž ā di dzī vnieki.
Medū zas, piemē ram, ļ oti jū tī gi dzeļ , bet bā rā uzreiz sniedz pirmo palī dzī bu ruma un laima veidā ā rē ji. Palī dz uzreiz. Atceros arī sī ku, 2 centimetrus garu sē piju (nezinu, kā citā di sē pijas mazuli nosaukt). Sā kumā viņ š izlikā s par aļ ģ ē m, tad izpū ta tinti - un aizbē ga. Tad viņ š izlikā s par kaut kā du krabi vai vaboli, mainī ja krā su un sastinga uz viļ ņ iem. Kad š ā ds maskē jums mū s nepā rliecinā ja, viņ š atkal izlaida tinti, mainī ja krā su uz smilš ainu un metā s pie papē ž iem. Mē s viņ u nepanā cā m – bē rns tomē r. Stingrajas peld gar piekrasti, ī paš i rī tos. Arī to krā sa nez kā pē c vienmē r ir daž ā da, brī ž iem dibena krā sa, citreiz melna ar plankumu. Tā pē c nepeldieties tumsā . Pati jū ra nav dziļ a - ne vairā k kā.2 metri, pā rsvarā lī dz krū tī m. Attā lums no krasta dziļ umu ī paš i neietekmē – pie bojā m, lī dz kurā m drī kst peldē t, tā s ir mazā kas par trim metriem no krasta.
Bojas ir pelnī juš as ī paš u pieminē š anu. Tas š eit ir svarī gi! Baltas bojas iezī mē zonu, kur laivā m un motorolleriem ir aizliegts kuģ ot. Un š ie "ū dens velosipē di", kurus vada nosmē ķ ē juš i vai piedzē ruš ies vietē jie biedri un tū risti, ir valkā ti kā traki. Tā tad pieturē š anā s pie atļ autā s zonas ir droš ī bas interesē s. Tiem, kas vē las nirt no akmeņ iem, West End Road rajonā ir daudz iespē ju. Lielā kā daļ a viesnī cu š eit ir atvē rtas apmeklē tā jiem, piekļ uve pludmalei un "lē kš anas" zonai ir atvē rta ikvienam. Ir arī tā das ikoniskas vietas kā Rick's Café . Š eit vietē jie jaunieš i (š ķ iet jauni, jo jamaikieš u vecumu nevar pateikt no attā luma) cilvē ki lec no daž ā diem augstumiem pē c publikas pieprasī juma un par to, kas tam pulcē jas. Tā das ir "jū ras bezdelī gas". Tiesa, mē s neiesakā m ē st š ajā “kafejnī cā ” - tā ir dā rga un bezgarš ī ga. Jā , par pā rtiku. Pati Jamaikas virtuve ir ļ oti garš ī ga, pikanta un salda. Ē š ana nav problē ma.
Pa ceļ am ir daudz restorā nu, kur var paē st gardus un salī dzinoš i lē tus ē dienus. Iesakā m nogarš ot ackee ar solfish, vē rš aste (vē rš aste), kazu (vietē jā kaza), kalalo, Jamaikas stila zivi vai brū no sautē jumu un visu, ko vietē jie gatavo jerk (tas viss ir nedaudz pā rogļ ots, bet garš ī gs). Pē c mū su novē rojumiem, atseviš ķ u ē dienu garš a daž ā dos restorā nos ir gandrī z vienā da, tā pē c izvē li noteica tikai cena un atraš anā s vietas ē rtī bas. Pirmajā s dienā s ē dā m trī s reizes dienā , pā rē jā s beigā s - vienu. Jo tie ir pilni. Porcijas lielas. Ja pasū tī siet vienu ē dienu vakariņ ā s, lielā kā daļ a restorā nu jums atnesī s arī zupu. Vienreiz vakariņ as, tad vajadzē tu bū t pirmajā m. Mū su viesnī cas restorā nā trī s nedē ļ as ē du jamaikieš u brokastis, un man tā s neapnika - tā s visu laiku tika gatavotas nedaudz savā dā k. Atseviš ķ a saruna - omā ri un garneles. Tos š eit gatavo daž ā dā s versijā s - ceptas, vā rī tas, mī klā , č aumalā s un bez, un. utt.
Garš ī gs, bet ne lē ts, vidē ji omā ra ē diena cena ir 23 USD. Zivis ir svaigas. Jebkurš . Un viss ļ oti garš ī gi. Tas prasī ja no 15 lī dz 40 dolā riem vienai personai dienā atkarī bā no apetī tes. No dzē rieniem ļ oti iesakā m augļ u punš u, daž ā dā s vietā s garš o nedaudz savā dā k, var prasī t ar rumu, ļ oti atsvaidzina. Garš ī gs Jamaikas ekvivalents Maltas kvasam. Alkoholiskie kokteiļ i, protams, uz ruma bā zes, daudz visā du alkoholisko dzē rienu - lai paceļ garu un sasilda. Un visur svaigi spiesta apelsī nu sula. Sulas pudelē s pa pludmali nes vietē jie "individuā lie uzņ ē mē ji", var droš i pirkt, gremoš anas traucē jumus neesam novē rojuš i. Pludmalē viņ i parasti pā rvadā pā rtiku nepā rtraukti, jū s varat ē st, neizejot no sauļ oš anā s gultas, un daudzi to dara. Iepirkš anā s š eit praktiski nav, izņ emot suvenī ru T-kreklus un pludmales aksesuā rus. Es arī gribu runā t par augļ iem.
Mazie augļ u tirgi atrodas visā pilsē tā , cenas normā las, neteikš u, ka ļ oti lē ti, bet atļ auties var. Vietē jie apelsī ni pē c izskata ir briesmī gi - kaut kā di brū ni zaļ i, ar cietu miziņ u (ar rokā m nomizot nevar, tikai ar nazi), bet ļ oti saldi. Mandarī ni, papaijas, ananā si, ā boli - tas viss ir pazī stams tiem, kuri nekad nav atstā juš i Krieviju. No eksotikas nogarš ojā m sweetsop (tie ir tā di veselī gi augļ i, kas izskatā s pē c zaļ iem č iekuriem) un tā daž ā dā s modifikā cijas (visā di daž ā di ā boli - krustoti, daž i citi), dž eka augļ i, oteheita ā bols. Ieteicams. Tas ir paredzē ts iekš ē jai lietoš anai.
Kas attiecas uz fiziskajiem priekiem, tad ir vairā ki spa, bet, kad apskatī jā mies, atradā m cenu zī mi, kas lī dzvē rtī ga divreiz Maskavas cenai, un bija nedaudz skumji. Bet tad manas acis iekrita uz ar roku rakstī to zī mi Pata skaistuma bū da, un es nolē mu noskaidrot, kas tas ir. Un lū k, kas notika.
Viesnī cas teritorijā atrodas saplā kš ņ a š ķ ū nis, tajā divi sauļ oš anā s krē sli noklā ti ar ne visai jauniem dvieļ iem, pie nojumes - jautra Jamaika. Uz jautā jumu par masā ž u viņ a atbildē ja - 40$, pē c neilgas strī dē š anā s samierinā jā s ar 20$. Un masā ž a ir tā vē rta! No dū š ī gajā m alvejas lapā m uz ā das izspiež sulu un mī kstumu, pievieno masā ž as eļ ļ u un ar š o masu iemasē visu ķ ermeni no papē ž iem lī dz vainagam. Atpū ta ir pabeigta. Pē c š ī m masā ž ā m es kritu prostrā cijā , kas pirmo reizi ļ oti nobiedē ja manu vī ru - relaksā cija un letarģ ija nebū t nav mans stā voklis. Ī sā k sakot, masā ž a, un tad jū rā , un tad uz klā ja krē sla...Jū s aizmirstat visas problē mas. Cik saprotu, tad lī dzī gu masā ž u tai dara visos "salonos", kas atrodas pludmalē . Vienkā rš i neaizmirstiet kaulē ties.
Par to, ko var redzē t.
Iepriekš ē jo reizi apceļ ojā m visus apskates objektus, tā pē c pie tiem nekavē š os. Š oreiz apmeklē jā m akvaparku, tas bija “bū vē š anas stadijā ” pagā juš ā gada janvā rī . Vispā r nav slikti, ja neesi bijis Turcijā un Emirā tos. Tautai neviens. Ieeja maksā.25 USD par degunu. Dvieļ i netiek nodroš inā ti, ņ emiet lī dzi savus.
Es jau minē ju Rick's Café . Jā , paturiet prā tā , ka Hedonisms II atrodas Negrilā , kuras atpū tniekiem, š ķ iet, ļ oti patī k š okē t cienī jamo publiku, jo divas reizes mū s pā rsteidza kaili katamarā ni, kas peld uz akmeņ iem. Š iem oļ iem nez kā pē c ļ oti patī k nirt no akmeņ iem, kur ir vairā k cilvē ku (parasti! ). Kailo, resno, tetovē to amerikā ņ u vī rieš u izrā de, kas lec no septiņ u metru augstuma, nez kā pē c radī ja asociā ciju ar gaļ as rindu. Brr! Ī paš i smieklī gi izskatī jā s kaili vī rieš i, tač u oranž ā s glā bš anas vestē s.
Mē s devā mies arī uz jamaikieš u svē to vietu un galveno ienā kumu avotu lielā kajai daļ ai iedzī votā ju - uz marihuā nas mā jas plantā ciju. Dā rzs. Lai gan cilvē kiem "izmantojot" tas ir interesanti.
Negrilas smilš u pludmale ir kā promenā de kū rortpilsē tā s, cilvē ki nemitī gi klī st š urpu turpu. Lielā kā daļ a tū ristu ir amerikā ņ i. Ir spā ņ i, brazī lieš i, mū s nez kā pē c ņ ē ma par itā ļ iem, laikam par sliktu angļ u valodu. Krievu ir maz, pā rsvarā mū sē jie brauc uz dā rgā m "viss iekļ auts" viesnī cā m, to darī jā m arī pagā juš ajā gadā . Komunikā cijas problē mas nebija. Diezgan ā tri jū s sā kat saprast Jamaikas dialektu, tas ir deformē ts angļ u valodā . Paš i jamaikieš i ļ oti vē las tevi saprast, tā pē c gramatikas zinā š anu trū kums netraucē izteikt domas un lū gumus. Arī mū su humors viņ iem ir diezgan saprotams.
Pati Negrila ir ļ oti demokrā tiska pilsē ta. Kā dreiz to izvē lē jā s amerikā ņ u hipiji, tā pē c pilsē ta ir hipijiska garā.
Piemē ram, pludmalē bija vecā ka gadagā juma dā mas, kas bija izraibinā tas ar ļ oti riskantiem tetovē jumiem. Lielā kā daļ a izklaides iespē ju atrodas pludmalē . Tā tad vakarkleitas, smokingi un papē ž i Negrilā ir lieki. Vienī gais izņ ē mums ir Dž ungļ i, kas sevi pozicionē kā "labā ko naktsklubu Jamaikā " (ne vairā k, ne mazā k! ), kas atrodas tieš i pretī Rondel Village. Tas strā dā ceturtdien-piektdien-sestdien, pā rē jā s dienā s vispā r slē gts. Meitenē m ieeja bez maksas, jaunieš iem $15. Iekš pusē ir divi stā vi, katrā ir deju grī da. Augš ē jā deju grī da ir brī vā dabā , mū zika ir Jamaikas reps un regejs, apakš ē jā ir bez logiem bez durvī m, bet mū zika ir vairā k amerikā niska, pazī stama no MTV hitiem, disko, repa, hip-hop, ī si sakot, viss, ko jū s var dejot lī dz. Cilvē ku ir daudz, tā ds blī vs pū lis. Vietē jie iedzī votā ji ir izdomā ti, parfimē ti, “seksualizē ti” visos iespē jamos veidos. Un attiecī gi konfigurē ts. Dzert ir diezgan normā li. Ir pat ē diens.
Atseviš ķ i es gribu teikt par Alfrē du. Š is ir naktsklubs pludmalē , kas tiek rā dī ts tū ristiem par naudu, ekskursijas tiek vestas no citā m Jamaikas pilsē tā m. Dzī vā mū zika (protams, regejs), alkohols, prostitū tas (gan zē ni, gan meitenes) un gandrī z atklā ta narkotiku tirdzniecī ba. Jebkurš . Jū s sē ž at pie galda, un aiz dī leriem stumj kokaī nu un bez ī paš as š ifrē š anas viņ i kaulē jas. Es biju nedaudz š okē ts. Lai gan, runā jot par Jamaiku, jū s visā di aizskarat narkotiku tē mu, jo tieš i viņ u dē ļ cilvē ki š eit nā k. Ko, brazī lieš iem nav savas pludmales? Nu, ī paš i ziemā amerikā ņ iem nav kur iet - Havaju salā s ir auksti un dā rgi, Maiami un Losandž elosā ir arī vē ss, viņ iem ir pilnī bā aizliegts iebraukt Kubā un Venecuē lā . Paliek Jamaika, Puertoriko, Dominikā nas Republika un citas Karī bu jū ras salas. Bet Jamaikā gandrī z nesodī ti var arī nopirkt un lietot zā li. Tā tad viņ u ir daudz (amerikā ņ u).
Bet viņ i visi ir ļ oti jauki cilvē ki, pozitī vi, labā noskaņ ojumā un ļ oti zinā tkā ri.
Ekskursijas ir ī paš a saruna. Š eit viņ i krievu valodā nav, lai gan ir ko redzē t. Piemē ram, ū denskritumi (divas iespē jas). Izjā des ar zirgiem, brauciens uz Boba Mā rlija muzeju, bijuš o diskotē ku Green Grotto un daudz kas cits.
Kopumā mē s noteikti š eit ieradī simies vē l. Tagad uz akmeņ aino daļ u. Un mē s visi vē lamies to paš u!
выход на пляж Вид с моря магазин курортных товаров Ресторанчик


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Пляжный комплекс Rondel Village, имеет виллы категории "де люкс" с 1 или 2 спальнями, однокомнатные квартиры и гостиничные номера. Просторные и уникальные виллы октагональной формы окружены сказочными тропическими садами. Пол гостиной покрыт мрамором, имеются 3-х сторонние панорамные балконы. Просторные однокомнатные квартиры и гостиничные комнаты расположены рядом с бассейном и джакузи. В номерах: кабельное телевидение и телефон, во всех спальнях - кондиционеры и вентиляторы на потолке. В отеле: ресторан, бар, кафе. Этот отель - идеальное место для семей и супружеских пар.

FAQ