Sunset Beach Resort & Spa 4*– Atsauksmes

1
Novērtējums 8.010
pamatā
1 atsaukt
Sunset Beach Resort & Spa atrodas Jamaikas ziemeļu daļā, Karību jūras piekrastē ar balto smilšu pludmalēm, 15 minūšu attālumā no Montegobejas Starptautiskās lidostas. Viesnīca atrodas netālu no Montegobejas izklaides centra ar daudziem veikaliem, restorāniem, bāriem un naktsklubiem. Viesnīcā ir 420 numuri (no kuriem 120 atrodas nelielā mājīgā ēkā, bet atlikušie 300 numuriņi atrodas divās 10 stāvu Sunrise un Sunset ēkās), tostarp: 135 numuri ar skatu uz okeānu, 112 numuri ar skatu uz okeānu, 94 ar skatu uz līci. 68 - "Skats uz kalnu / dārzu" un 11 kategorijas "Suites" numuri. Visos numuros: viena "karaliskā" izmēra vai 2 divguļamās gultas, vannas istaba ar dušu un vannu, TV ar satelīta kanāliem, kondicionieris, seifs, fēns, balkons. Papildus visam iepriekšminētajam, kategorijas "Suites" numuri ietver džakuzi, atsevišķus balkonus un dzīvojamo istabu.. Uz vietas: Banana Walk restorāns, Botticelli itāļu restorāns, Silk Road Asian restorāns, Sunset grils un pludmales bārs, baseina bārs, krogs, disko bārs, 2 vestibila bāri, 3 privātas pludmales, no kurām viena ir paredzēta nūdistu viesiem, 3 peldbaseini, džakuzi, diskotēka, spa, 4 apgaismoti tenisa korti, mini golfs, pludmales volejbols, pilnībā aprīkota trenažieru zāle un aerobikas zona, bērnu klubs, spēļu istaba ar elektroniskajiem spēļu automātiem, skaistumkopšanas salons, boutiques un veikali, automašīnu noma, valūtas maiņa, dienas izklaides programmas , apskates kiosks, visa veida ūdens aktivitātes. Viesnīca piedāvā pakalpojumus kāzu ceremonijām.Vairāk →
аватар coolgirl
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Vispā rī gi: Jamaika ir brī niš ķ ī ga laimes un mī lestī bas sala! Ir ļ oti ļ oti.... karoch š iks daba un sulī gs veģ etā cija! Jū ra ir lieliska! Viesnī ca: Sunset Beach vispā r ir laba viesnī ca...ž ē l, ka gandrī z nav krievu . … Tomēr ▾ Vispā rī gi: Jamaika ir brī niš ķ ī ga laimes un mī lestī bas sala! Ir ļ oti ļ oti.... karoch š iks daba un sulī gs veģ etā cija! Jū ra ir lieliska!
Viesnī ca: Sunset Beach vispā r ir laba viesnī ca...ž ē l, ka gandrī z nav krievu . . tikai amerikā ņ i...
Ē diens ir labs. Tikai viss ir pē c amerikā ņ iem...Teritorijā ir 3 restorā ni . . bezmaksas . . jā iet pierakstī ties)
Teritorija ir liela un veģ etatī va) Ir trī s lielas pludmales. Viesnī ca sastā v no 2 10 stā vu ē kā m un bungalo. Arī.3 baseini un viens no tiem ar slidkalniņ iem un pirā tu kuģ i. Animā cija ir laba: ir dejas, aerobika, volejbols, izrā de un diskotē ka vakarā utt. =)
Normers arī ir tik nieks...normā ls . . tikai pa TV nav krievu kanā lu...
Es varu ieteikt jums doties ceļ ojumā uz ū denskritumu)) tas ir labā kais, kas var bū t!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Sunset Beach Resort & Spa расположен в северной части острова Ямайка, на побережье Карибского моря с белоснежными песчаными пляжами, в 15 минутах от международного аэропорта Монтего-Бэй. Отель расположен недалеко от центра развлечений Монтего-Бэй со множеством магазинов, ресторанов, баров и ночных клубов. В отеле 420 номеров, (120 из которых расположены в небольшом уютном здании, а остальные 300 номеров в двух 10 этажных зданиях Sunrise и Sunset), среди которых: 135 номеров "Oceanfront", 112 номеров "Ocean View", 94 - "Bay View", 68 - "Mountain/ Garden View" и 11 номеров категории "Suites". Во всех номерах: одна "королевских" размеров или 2 двойные кровати, ванная комната с душем и ванной, телевизор со спутниковыми каналами, кондиционер, сейф, фен, балкон. В номерах категории "Suites" помимо всего вышеперечисленного к услугам гостей джакузи, раздельные балконы и гостиная комната. На территории отеля: ресторан "Banana Walk", Итальянский ресторан "Botticelli", азиатский ресторан "Silk Road", гриль-бар "Sunset" и гриль-бар на пляже, бар около бассейна, паб, диско-бар, 2 лобби бара, 3 частных пляжа, один из которых предназначен для гостей предпочитающих нудистский отдых, 3 бассейна, джакузи, дискотека, оздоровительный центр "Spa", 4 освещаемых теннисных корта, мини-гольф, пляжный волейбол, полностью оборудованный тренажерный зал и площадка для аэробики, детский клуб, игровая комната с электронными слот-машины, салон красоты, бутики и магазины, пункт проката автомобилей, обмен валюты, дневные развлекательные программы, экскурсионный киоск, всевозможные водные развлечения. Отель предлагает услуги по проведению свадебных торжеств церемоний.

FAQ