Lieliska viesnīca, laipna apkalpošana

Rakstīts: 7 oktobris 2019
Ceļošanas laiks: 2 — 16 septembris 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
9.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 9.0
Jū ra, saule, palmas, kokteiļ i ir pirmā s lietas, kas nā k prā tā , domā jot par atvaļ inā jumu. Š ķ iet, kas varē tu bū t labā ks? CEĻ OJUMS UZ JAMAIKU, lū k, kas! Un tas bū s mans stā sts!

Man ir ļ oti svarī gi, lai tā s mazā s atvaļ inā juma dienas noritē tu ideā li, un tā pē c plā noš anai cenš os pieiet no visas sirds. Kuru kū rortu izvē lē ties? Ē ģ ipte - var labi atpū sties, ja ir liela jautra kompā nija un akvalangs) man nebija akvalangu, un man arī nebija jautras kompā nijas)) Turcija - viss ir kā rtī bā , bet es tur braucu vairā k biež ā k nekā maniem vecā kiem) Taizeme - kā dreiz es biju, man tā negā ja viņ š pie manis. Es nezinu, kā pē c. Iespē jams, visas domas nodarbinā ja jautā jums par to, kas nā ks ar jums tikties un vai š im indivī dam ir Ā dama ā bols.


Kas atliek? Dominikā nas Republika un Jamaika. Un tad ienā ca galvā s un astes princips. Jū s droš i vien jau sapratā t, uz ko tika izdarī ta izvē le, ja izlasī jā t pirmo rindkopu) Jā , Jamaika man iekrita. Ja godī gi, es par to biju ļ oti priecī gs, jo jau sen sapņ oju to apmeklē t.
Es domā ju, cik daudz naudas es ietaupī tu, dodoties atpakaļ uz Turciju? Atbilž u ir daudz, bet cik vē rtas ir patī kamā kā s dzī ves atmiņ as? Tie ir nenovē rtē jami, jo tie ir tas, no kā sastā v dzī ve.

Nā kamais posms bū tu ne mazā k grū ts, protams, tā bija viesnī cas izvē le. Manuprā t, ir vairā ki kritē riji:

1 - Tī rī ba un kā rtī ba;

2 - skaista ainava un skati;

3 - pā rtika;

4 - izklaide;

5 - rī kles dziedā š anas kursi! Es nezinu, kā pē c, es uz viņ iem neietu, bet tas bū tu forš i.

Un es sā ku lasī t atsauksmes, izlasī ju tik daudz, ka gandrī z likā s, ka esmu jau bijis atvaļ inā jumā un man nekur nav jā iet) Bet man bija jā iet, un no visā m iepriekš izvē lē tajā m iespē jā m, Es izvē lē jos Royalton.

Pirmkā rt, atraš anā s vietas dē ļ . Tas atrodas apmē ram 40 minū tes uz austrumiem no Montegobejas lidostas.

Ja jū s nolemjat apmeklē t Negrilu un Kingstonu, tas bū s ļ oti ē rti, jo attā lums no Royalton ir aptuveni vienā ds ar š ī m divā m ikoniskajā m salas pilsē tā m. Sā kumā vairā k sliecos uz Negrilu, tač u sapratu, ka diez vai nomī dī š u tā lā k par 200 km lī dz Kingstonai, kur atrodas slavenais Boba Mā rlija muzejs, tač u ļ oti gribē jā s to apmeklē t.

Kad nonā cu viesnī cā un iegā ju vestibilā , man pavē rā s skaists skats uz nelielu parka atpū tas zonu ar palmā m, krū miem, lietussargiem un ē rtiem krē sliem atpū tai.

Reģ istrā cija bija pā rsteidzoš i ļ oti ā tra, esmu pā rsteigts nevis tā pē c, ka agrā k tas prasī ja daudz laika, bet gan tā pē c, ka cilvē ki raksta, ka jamaikieš i ir ļ oti nesteidzī gi cilvē ki un viņ iem nepatī k kaut ko darī t ā tri. Bet š eit ir vē rts atzī mē t, ka viņ i nereģ istrē jas pirms 15:00!
Cilvē ki gaida, lī dz notrieks pulkstens trī s un ķ irbis pā rvē rš as atpū tā )) Izgā jis cauri garajiem, gaiš ajiem viesnī cas gaiteņ iem, es nokļ uvu savā istabā . Ja godī gi, viņ š mani ī paš i nepā rsteidza) Pie ieejas, tā pat kā gandrī z visā s viesnī cā s, jū s uzduraties spogulī ar kaut kā du neticama izmē ra smieklī gu skapi, bet manā gadī jumā tas nebija liels, ē rts naktsgaldiņ š . aiz kura uzreiz bija smieklī gs skapis)) Pretī naktsgaldiņ am bija durvis, kas veda uz tualeti smieklī ga skapja lielumā.

Tā kā Jamaika ir slavena ar savu slaveno rumu, radā s ideja tos nesajaukt, ko veiksmī gi pabeidzu lī dz atvaļ inā juma beigā m)) Nopulē ta lī dz spī dumam, apž ilbinot visu istabu, bija neliela vanna, tieš i iekš ā . pati istaba.

Es ī sti nesapratu š o dizaina lē mumu, jo, pirmkā rt, man nepatī k vannas, izņ emot saules) Un, otrkā rt, pē c gulē š anas baseinā , pludmalē vai piedzē ries peļ ķ ē ))) nav ī paš s noskaņ ojums, un arī pē c š ī prieka noslaucī t grī du arī no š ļ akatā m, bet tas ir mans viedoklis un kā dam tā liksies forš a ideja.

Bet bija iespē jams mierī gi aizvē rt aizkaru, kas paslē pa visu š o izcilo santehnikas parā di) Es uzreiz atcerē jos slavenā bē rnu rakstnieka rindas par Moidodyru, kurš iznā ca no mā tes guļ amistabas un pakratī ja galvu. Kornijs Č ukovskis, kad viņ š rakstī ja š o pasaku, atpū tā s Royaltonā , bet tas nav precī zi)) Viss pā rē jais bija standarta, ē rta gulta, gluž i pretē ji, ir televizors, uz kura krievu valodā ir rakstī ts "Laipni lū dzam! " š ķ iet sī kums, bet jauki)) Ir arī atzveltnes krē sls un galds ar spoguli.
Kopumā tī rs, kā rtī gs, ē rts un sakopts) Numurs saņ em 5 punktus atbilstoš i budž etam, nav garlaicī gs tū rists. Patī kams pā rsteigums bija privā tais baseins uz terases, kas vienkā rš i nogalinā ja pē dē jā s loģ ikas paliekas vannas istabas novietoš anai istabas vidū ))

Pē c tam, kad iekā rtojā mies istabā , uzreiz radā s jautā jums, ko tu gribi vē l, peldē ties vai piedzerties? )) Tā kā katru dienu ē dam vairā kas reizes, bet Karī bu jū rā peldamies ne pā rā k biež i, tad uzreiz devā mies apskatī t pludmali. Tā izrā dī jā s krā š ņ a pludmale ar baltā m smiltī m, sauļ oš anā s krē sliem zem salmu palmā m un lielā m gultā m zem nojumes ar skatu uz jū ru.

Par ū dens temperatū ru laikam nerakstī š u, jo tā ir patī kamā kā no visā m pasaules temperatū rā m visu gadu)) Bezgalī gais horizonts ar gleznainu skatu neko nesabojā , vā cieš i uz banā niem nejā j, nav nejauš i peldoš ie cilvē ki uz jebko, tikai skaistā kais skats uz skaistajā m spilgti ugunī gajā m debesī m, kas gatavojas saulrietam! Dī vaini, protams, ka lielā kā daļ a cilvē ku guļ ap baseinu, kas atrodas 20-30 metrus no krasta lī nijas.

Ir pienā cis laiks kaut ko ē st, es nodomā ju un devos vakariņ ā s. Mē s nonā cā m restorā nā Steak House. Tā kā bijā m jau diezgan izsalkuš i, steiks š ķ ita neticami gards. Bet vakariņ ot tur vairs negā jā m, jo ​ ​ pā rsvarā apmeklē jā m indieš u restorā nu, jo steiku var ē st jebkur, bet tieš ā m garš ī gs indieš u ē diens nav visur) Bet mē s apmeklē jā m gandrī z visas vietas, kur viņ i pasniedz ē dienu, tā pē c varu ieteikt lielveikals.
Bet augļ u cienī tā jus varu apbē dinā t, jo tā du ir ļ oti maz. Un, ja vē laties nogarš ot Jamaikas ananā sus, banā nus, mango un citus labumus, tad vismaz vienu reizi bū s jā iet uz slaveno Montegobejas tirgu.

Tagad daž i vā rdi par animā ciju, tā s ir daudz, tā ir visur) Joga, snorkelē š ana, ū dens aerobika un tamlī dzī gi)) Bet man animā cija nepatī k vairā k nekā man tā patī k, tā pē c jū s neko nedzirdē sit noderī gs no manis par to)) Bet ja atnā cā t ar bē rniem, tad ir vienkā rš i bē rnu, ū dens paradī ze! Daudzi ū dens slidkalniņ i, sekli baseini, tā sauktā slinkā upe, kur var peldē ties uz piepū š amā m riepā m. Ja ņ emsiet lī dzi bē rnus, ļ oti iespē jams, ka atpū tas beigā s viņ iem starp pirkstiem bū s membrā nas un Krievijā tos no jums atņ ems ceļ ojoš ais cirks.

Bet par ekskursijā m, lū dzu))) Jo pē c kā pš anas pa apkā rtni ap viesnī cu sapratā m, ka nekas ī paš s tur nav ko darī t.

Vai ir iespē jams cī nī ties ar vietē jiem, kas liek pirkt ļ oti labas kvalitā tes zā li))) Es arī meklē ju gidu caur meklē tā ju, jo pē c atsauksmē m cilvē ki nav ļ oti sajū smā par Jamaikas gidiem. Tā pē c vē lē jos atrast obligā ti krieviski runā još us un zinoš us gidus. Un es atradu apmē ram 4 iespē jas, bet atkal izmantojot Eagle and Tails metodi. Izvē lē jos insta @russianjamaica, ko nenož ē loju ne minū ti.

Es gribu runā t par savu ceļ ojumu uz Zilo kalnu. Vienmē r ir patī kami skatī ties pa viesnī cas logu uz majestā tiskajiem, savā mē rogā un stā vumā biedē još iem, gigantiskiem pakalniem, lī dz tur atrodaties. Mē s visi esam saskā ruš ies ar grā matā m par Everestu, Dž amalungmu vai Kaukā za kalniem, kurā s galvenais varonis, pā rvarot visus š ķ ē rš ļ us, neskatoties uz apstā kļ iem, mē ģ inā ja izdzī vot.
Es pats ne reizi neesmu domā jis par sevis pā rbaudi un ceļ ojumu uz Elbrusu, bet, kad izlasī ju, ka tas prasa papildu aprī kojumu, treniņ us un lielisku veselī bu, man vienmē r bija tendence pavadī t savu ilgi gaidī to atvaļ inā jumu, guļ ot pludmalē un dzerot kokteiļ us zem ū dens. palma. Un mani sapņ i par kalniem beidzā s ar kā pš anu kalnā ar bē rnu, kas atrodas mū su pagalmā rotaļ u laukumā )) Bet, kad gide Nadež da man piedā vā ja apvienot atvaļ inā jumu pludmalē ar kā pš anu slavenajā Jamaikas kalnā Blue Mountain, un arī tajā paš ā dienā apmeklē jiet izcilā Boba Mā rlija muzeju, es biju sajū smā par š o ideju, un tagad es paskaidroš u, kā pē c.

Pirmkā rt, š im nav vajadzī gs nekā ds ekipē jums, izņ emot personā lu stingrī bai un ceļ otā ja cepuri : -D))) Lai gan bez tiem var droš i iztikt)) Otrkā rt, kad sā c kā pt ē rtā transportā , kurā ir ē rti sē dekļ i, kondicionieris un Jamaikas mū zika , tad atliek vien skatī ties ā rā pa logu, kur acu priekš ā paveras skats uz "citu planē tu", kā kinoteā trī.4D seansā . Un š ķ iet, ka jū s nonā cā t Pandorā ar neapstrā dā tu dabu, kur neviena cilvē ka kā ja nekad nav spē rusi kā ju. Cilvē ku klā tbū tne izceļ tikai ceļ u un mazā s mā jas, kas atrodas gar to.

Lai pabeigtu attē lu, trū kst tikai dinozauru, kas ar saviem garajiem kakliem koš ļ ā zā li no galotnē m, un pterodakteļ i, kas lidinā s virs tiem, meklē jot arī kaut ko peļ ņ u) Un jū s varat iedomā ties, kā mū su zeme izskatī jā s pirms miljoniem gadu. Iespaidi ir vienkā rš i neaprakstā mi! Bet tas vē l nav viss!
Varat arī apstā ties nelielā , bet ļ oti mā jī gā kafejnī cā ar skaistu skatu uz kalniem, lai izmē ģ inā tu vai nopirktu mā jā s pasaulē slaveno Jamaikas kafiju, kas aug š ajos kalnos. No Nadež das uzzinā ju, ka tā ir viena no dā rgā kajā m š ķ irnē m pasaulē , jo netiek raž ota rū pnieciskā mē rogā , bet tiek audzē ta kā ekskluzī vs produkts.

Kafijai ir maigs aromā ts un bagā tī ga garš a, pateicoties ī paš ajiem klimatiskajiem apstā kļ iem, kas pastā v tikai š ajos kalnos. Un gandrī z 90% no š eit saraž otā s kafijas tiek izpirkti, tā kā tas nepā rsteidz, nu, vismaz man, Japā na! Lai gan kopumā neesmu ī paš a kafijas cienī tā ja, tač u, iespaidojoties no š iem statistikas faktiem, nopirku 5 iepakojumus)) Divas sev un trī s dā vanai draugiem.
Bet, godī gi sakot, es to nekad nedā vinā ju saviem draugiem)) Es atstā ju visu sev, lai ziemas Surgutas vakaros dzertu labā ko kafiju pasaulē un atcerē tos Jamaiku, kas manā sirdī ir ieņ ē musi ī paš u vietu!

Tagad apkoposim to, kas mums ir:


Ja esat cilvē ks, kurš neatrod vainu tā diem sī kumiem kā netī rumi uz solā riju (Draugi, ja jū s paš i ar netī rā m kā jā m uzkā pjat uz spož a solā rija, vai tieš ā m cerat, ka pē c piecelš anā s dež urē još ie jenoti nekavē joties nā c skriet un noslauki viņ us lī dz spī dumam ar mazajā m ķ epiņ ā m savus netī rumus? )) Nu tieš ā m, sirdsapziņ a))) Otrais mirklis ar dienestu: Jamaikieš i ir vieni no ā trā kajiem cilvē kiem pasaulē , jo Useins Bolts un Donovans Beilijs pierā dī ja, bet ne servisā )) Š eit viņ i var ieņ emt visas pirmā s vietas, bet Visuma č empionā tā lē ni. Pat etonieš i izskatā s dzī vī gi, salī dzinot ar jamaikieš iem! Gliemež i!
Tas ir tas, ar ko jamaikieš i var konkurē t servisā )) Bet vai tieš ā m apkalpoš anas ā trums ir vē rts neapmeklē t š o brī niš ķ ī go salu?

Atbilž u varianti:

- Izmaksas

- Nav tā vē rts

- Es esmu jamaikietis

Vispā r neļ auj kā da cita viedoklim sevi apturē t, bet gan izdomā savu! Tā pē c iegā dā jieties biļ etes arī uz Royalton! Vai arī ne Royaltonā , bet manuprā t Royaltonā ir labā k! Bet tā nav gluž i; )
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu

Rādīt citus komentārus …
аватар