ASV + kruīzs (Karību jūras reģions). 3. daļa

11 Janvāri 2009 Ceļošanas laiks: no 13 Novembris 2008 ieslēgts 27 Novembris 2008
Reputācija: +37.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mū su laineris ieradā s Maiami lī dz pulksten 8:00. Izkā pš ana no kuģ a neaizņ ē ma ilgu laiku. Un pē c pusstundas bijā m taksī .

Mū su United Airlines reiss uz Orlando bija tikai 17:30. Mē s nolē mā m koferus atstā t lidostas bagā ž as nodalī jumā vai, ja ir atvē rta reģ istrā cija mū su lidojumam, tad reģ istrē ties un reģ istrē t savu bagā ž u. Un viņ i paš i plā noja iepirkties bez mantā m. Maiami lidostā United Airlines bija savi stacionā rie reģ istrā cijas letes, mē s devā mies uz vienu no tiem. Bet mū su lidojumam reģ istrē š anā s vē l nebija, mums piedā vā ja vietas "uz nosē š anos" 11:30 lidojumā . Izrā dā s, š tatos š ā da prakse ir ļ oti izplatī ta, kad lidojums ir izpā rdots, bet pē dē jā brī dī cilvē ki neierodas uz iekā pš anu, tad pasaž ieri no vē lā kiem š ī s aviokompā nijas reisiem tiek reģ istrē ti savā s sē dvietā s bez papildu piemaksā m. maksas. Mū su lidojumā bija 12 š ā di laimī gie, un rezultā tā sē dvietu pietika visiem. Ceļ ojuma laiks no Maiami uz Orlando bija 50 minū tes. Aviokompā nija nepā rprotami ietaupa uz dzē rieniem un salona uzkopš anu. Uz kuģ a mums nepiedā vā ja bezalkoholiskos dzē rienus. Un salonā bija atkritumi no iepriekš ē jiem pasaž ieriem. Saprotu, ka lidojums nav garš , bet, kad ar US Airways lidojā m tā dā paš ā attā lumā no Losandž elosas uz Lasvegasu, viss bija savā dā k.


Š eit mē s esam Orlando – purvu un ezeru pilsē tā . Viss ir aprakts mež u zaļ umos. Ja tas nebū tu ik pa laikam sastopamā s palmas, tad varam pieņ emt, ka atrodaties Maskavas apgabala mež os. Apkā rt ir milzī gs daudzums vā veru, tā s lē kā visur.

Braucot ar taksometru ($70), mē s devā mies uz mū su viesnī cu "The Buena Vista Palace Hotel & Spa 4 *", kas atrodas Disneja pasaules centrā . Ļ oti laba atraš anā s vieta, tieš i š eit jū s ieskauj daudzas tematiskas kafejnī cas un restorā ni, veikali un suvenī ru veikali. Un no viesnī cas regulā ri kursē bezmaksas transporta pakalpojumi uz paš iem atrakciju parkiem. Visa viesnī ca, ieskaitot telpas un darbinieku formas, ir iekā rtota bē š ā un baltā krā sā . Plaš as un gaiš as istabas, liels LCD televizors, balkons ar skatu uz ezeru, kurā mī t aligatori, liela un zaļ a zona, apsildā mi baseini (Orlando novembra beigā s nebija karsti). Tā kā tajā dienā plā nojā m veikt “š opingu”, atstā jā m koferus istabā un devā mies uz tuvā ko tirdzniecī bas centru. Viss bija pilns ar uzrakstiem "Izpā rdoš ana" un "Atlaides". Patieš ā m, atlaides bija no 50 lī dz 70%. No katra veikala izgā jā m ar iepirkumu maisiņ iem. Rezultā tā mums bija jā iegā dā jas papildu č emodā ns, lai todien iegā dā to transportē tu uz Maskavu. Pā rē jā s č etras dienas devā mies uz Disney World atrakciju parkiem (Disney’s Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Epcot), Universal Orlando Resort (Islands of Adventure un Universal Studios FL), Disney’s Blizzard Beach un Wet’n Wild ū dens parkiem. Daudzas atrakcijas ir tieš i tā das paš as kā Kalifornijā un bija patī kami atsvaidzinā t atmiņ u par mī ļ ā kajiem. Š oreiz braucā m ar amerikā ņ u kalniņ iem lī dz nelabumam. Mū su ceļ ojuma pē dē jā dienā kļ uva vē sā ks, pū ta auksts vē jš . Bet bijā m nopirkuš i biļ etes uz Wet’n Wild akvaparku un mums nekas cits neatlika kā turp doties. Ū dens uz slidkalniņ iem bija uzkarsē ts, tā ka lielu diskomfortu neizjutā m. Lī dz pusdienlaikam atkal spī dē ja saule. Akvaparkā iegā jā m duš ā un pā rģ ē rbā mies, aizbraucā m uz viesnī cu pē c mantā m un devā mies uz lidostu.

Floridā milzī gi hektā ri zemes tiek atdoti atrakciju parkiem, un mums š ķ ita, ka visa Orlando dzī ve griež as ap tiem.

Rezultā tā brauciens izdevā s, visu, ko bijā m plā nojuš i, izdarī jā m un redzē jā m uz 100%.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Аквапарк
Юниверсал Студия
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums