San Clemente Palace Kempinski Venice 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 10.010
9.5 Numurs
9.5 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
San Clemente ir pieczvaigžņu viesnīca, ko ieskauj zaļi zālieni. Tā celta 17. gadsimta otrajā pusē, Camaldolesi klosterī, taču joprojām saglabā senatnes gaisotni. Viesnīcas augsti kvalificētais daudzvalodu personāls spēj apmierināt visas dažādu kultūru klientu vajadzības.Vairāk →
аватар LaDolceVita
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Tie, kas kaut reizi dzī vojuš i Venē cijā , iedomā jas, kā tur izskatā s “tipiska”, pat visgreznā kā Venē cijas viesnī ca. . . Tā tad Sanklementes pils ir absolū ts pretstats. Tā atrodas Venē cijas lagū nas centrā , savā San Clemente Venice salā . … Tomēr ▾ Tie, kas kaut reizi dzī vojuš i Venē cijā , iedomā jas, kā tur izskatā s “tipiska”, pat visgreznā kā Venē cijas viesnī ca. . . Tā tad Sanklementes pils ir absolū ts pretstats.
Tā atrodas Venē cijas lagū nas centrā , savā San Clemente Venice salā .
Viesnī cai ir privā ts mols ar bezmaksas laivu ik pē c pusstundas uz Piazza San Marco. Pē c 10 minū š u ilga brauciena ar kuģ ī ti no Piazza San Marco, pē c vienmē r pā rpildī tā s Venē cijas viesi nonā k klusuma un relaksā cijas oā zē . Greznā viesnī ca atrodas bijuš ā klostera vietā , ko ieskauj 7 hektā rus liels lekns parks ar gadsimtiem veciem kokiem, saulainiem zā lieniem, gleznainiem dī ķ iem un ē nainā m alejā m. Sena pils ar lielisku venē cieš u stila interjeru, burvī giem pagalmiem un vē sturisku 12.  gadsimta baznī cu, kas dekorē ta ar pā rsteidzoš ā m freskā m.
Greznas istabas ar skatu uz lagū nu un parku, pieci restorā ni un bā ri ar elegantu interjeru un gardē ž u virtuvi, liels debeszils apsildā ms baseins padara San Clemente Palace Kempinski par absolū ti perfektu viesnī cu atpū tai!
аватар point
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . Galvenais viesnī cas pluss ir tas, ka pati Venē cija ir Ļ OTI trokš ņ aina, pastā vī gi piepildī ta ar milzī giem tū ristu pū ļ iem, turklā t š ī viesnī ca atrodas uz atseviš ķ as salas, no kuras ik pē c 20 minū tē m kursē laiva (viesnī cas viesiem bez maksas). … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā pagā juš ajā gadā . Galvenais viesnī cas pluss ir tas, ka pati Venē cija ir Ļ OTI trokš ņ aina, pastā vī gi piepildī ta ar milzī giem tū ristu pū ļ iem, turklā t š ī viesnī ca atrodas uz atseviš ķ as salas, no kuras ik pē c 20 minū tē m kursē laiva (viesnī cas viesiem bez maksas). 10 minū tes uz viļ ņ iem - un jū s esat pilsē tas galvenajā laukumā .
Š ī viesnī ca ir bijuš ais klosteris. Un ir patiesa miera un klusuma sajū ta. Istabas ir mazas, bet viss ir ļ oti kvalitatī vs un ē rts. Teritorija diezgan liela – visa sala. Skrien zaķ i : ). Ir jauks baseins.
Ļ oti patika brokastis. Ī paš i patī kami bija no rī ta pasē dē t nelielā mā jī gā iekš pagalmā un dzert kafiju ar gardiem kruasā niem. Vienī gais negatī vais ir tas, ka iekš pagalms ir mazs, un lielā kā daļ a no tiem, kas gribē ja ē st brī vā dabā , bija. Tā pē c, ja jū s neieradī sieties agri, jums bū s jā stā v rindā , lī dz galdiņ š bū s brī vs. Tač u š o problē mu var atrisinā t daž ā dos veidos: vai nu vienkā rš i sē di iekš telpā s, vai ierodies agri, vai arī paņ em glā zi š ampanieš a un mierī gi izdzer, stā vot rindā .
Pē c trokš ņ ainajā Venē cijā pavadī tas dienas ir ļ oti patī kami atgriezties š ajā viesnī cā , izbaudī t mieru un klusumu. : )
Ļ oti iesaku!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Piazza San Marco
Novērtējums 9.7
Itālija, Venēcija
Ielas, laukumi, skatu punkti
lielais kanāls
Novērtējums 9.0
Itālija, Venēcija
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Izklaide
Dodžu pils
Novērtējums 9.3
Itālija, Venēcija
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Сан-Клементе - это пятизвездочный отель, окруженный зеленью газонов. Он был построен еще во второй половине 17 века, в монастыре Camaldolesi, но до сих пор сохраняет атмосферу древности. Высококвалифицированные сотрудники отеля владеют различными языками, чтобы удовлетворить все потребности клиентов различных культур.

Atrašanās vieta Пьяццале Рома (автостоянка) - 15 мин.; Тронкетто (автостоянка)- 10 мин.; С. Лючия ж/д вокзал - 18 мин.; Автомагистрали - 13 км; "Марко Поло" Венеция аэропорт - 30 минут; Площадь Сан Марко - 10 мин.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • iekštelpu baseins
  • autonoma
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • bērnu gultiņa
  • aukle
Izklaide un sports
  • džakuzi
  • tenisa korti
Telpu apraksts

200 номеров.

Adrese Isola di San Clemente 1, 30124, Venice Italy
Tālruņi: +39 041 4750111
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в теннис.
Какие возможности для детей есть в отеле?
По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно). Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.