Luxury Venetian Rooms 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 3.010
pamatā
1 atsaukt
3.0 Numurs
3.0 apkalpošana
3.0 Tīrība
3.0 Uzturs
4.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas 14. gadsimta ēkā Venēcijas centrā, mazāk nekā 200 metru attālumā no Svētā Marka laukuma un bazilikas un 250 metru attālumā no Dodžu pils. Tā piedāvā numurus ar oriģinālām Venēcijas mēbelēm. No dažiem numuriem paveras skats uz kanāliem, savukārt no citiem paveras skats uz pagalmu. Tuvākā vaporetto ūdens autobusu pietura atrodas 450 metru attālumā, savukārt slavenais Rialto tilts ir 5 minūšu pastaigas attālumā. Lieliska iespēja tūristiem, kas apvieno apskates objektus ar iepirkšanos un vakara pastaigām pa pilsētu.Vairāk →
аватар Ksenia2802
Fons. Teikš u, ka izvē lē jā mies viesnī cu ne lē tu, paš ā centrā , lai atzī mē tu kā zu gadadienu! Mē s pē tī jā m daudzas iespē jas un lasī jā m daudzas atsauksmes. Tici tam, kas rakstī ts. . . Viesnī ca bija rezervē ta uz 3 naktī m oktobrī . … Tomēr ▾ Fons. Teikš u, ka izvē lē jā mies viesnī cu ne lē tu, paš ā centrā , lai atzī mē tu kā zu gadadienu!
Mē s pē tī jā m daudzas iespē jas un lasī jā m daudzas atsauksmes. Tici tam, kas rakstī ts. . .
Viesnī ca bija rezervē ta uz 3 naktī m oktobrī . Maksa par 3 naktī m bija 507 eiro. Piekrī tu, nav daudz! Iepriekš uzrakstī ju viesnī cai, ka mums ir kā zu gadadiena, un lū dzu labu istabiņ u. Mums ar prieku atbildē ja: “Protams! Viss bū s visaugstā kajā lī menī !
Venē cijā ieradā mies vē lu vakarā . Viesnī cu atrast nebija viegli. Un š ī nemaz nav viesnī ca, tie ir dzī vokļ i parastā dzī vojamā ē kā . Mē s neatradā m nevienu administratoru, vadī tā ju vai darbinieku. Atslē gas mums tika atstā tas ar vā zi saldumiem. . . Ieejot pa galveno ieeju, nokļ ū sti sā kumā kopē jā pagalmā , kurā vai nu notiek celtniecī ba vai remonts. Uz mū su dzī vokļ iem veda š auras, netī ras un vecas kā pnes. Ļ oti slikti smirdē ja, sienas bija nolobī tas.
Istaba ir š ausmī ga! Netī rs, mazs, istabā viss vecs, smaka tikpat nepatī kama. Gultas galvgali ir netī ri! Spogulis viss sapelē jis! Tā s bija klusas š ausmas. . . Istaba ir ļ oti maza, gultas ir gandrī z saliktas atpakaļ . Istaba daudz labā k izskatā s bildē s internetā ! Patiesī bā viss ir daudz bē dī gā k.
Mē s nepalikā m š ajā istabā . Tā tas bija naktī , mē ģ inā jā m telefoniski sazinā ties ar viesnī cu, lai informē tu, ka dodamies prom. Bet neviens neatbildē ja. Uzrakstī ju vē stuli viesnī cai. No rī ta konstatē ju, ka nauda no kartes izņ emta pilnā apmē rā , uz manu vē stuli neviens neatbildē ja. Vē lā k mē ģ inā ju sazinā ties ar viesnī cu, lai noskaidrotu situā ciju - biju gatava maksā t 1. dienu kā sodu - bet viesnī ca nereaģ ē ja - vienkā rš i paņ ē mu 507 eiro par neesoš u naktsmā jā m. . .
Ļ oti skumji, ka saimniekiem nav nekā du cilvē cisku ī paš ī bu. . .


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Piazza San Marco
Novērtējums 9.7
Itālija, Venēcija
Ielas, laukumi, skatu punkti
lielais kanāls
Novērtējums 9.0
Itālija, Venēcija
Daba, Ielas, laukumi, skatu punkti, Izklaide
Dodžu pils
Novērtējums 9.3
Itālija, Venēcija
Arhitektūra, Muzeji, Stats

Отель занимает здание XIV века в самом центре Венеции, менее чем в 200 м от площади Сан-Марко и базилики, а также в 250 м от Дворца дожей. К услугам гостей номера с оригинальной венецианской мебелью. Из некоторых номеров открывается вид на каналы, а другие выходят во внутренний двор. Ближайшая остановка речного трамвая вапоретто находится в 450 м, а до знаменитого моста Риальто можно дойти за 5 минут. Отличный вариант для туристов, совмещающих осмотр достопримечательностей с шопингом и вечерними прогулками по городу.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Венеции имени Марко Поло составляет 21 км.
Viesnīcā

Стойка регистрации с ограниченным временем работы, камера хранения багажа.

  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu gultiņa  FREE 
Telpu apraksts

Всего в отеле 8 номеров.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, электрический чайник, мини-бар, душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности.

Adrese Calle de l’Angelo 5309, Венеция, Италия
Tālruņi: +39 340 898 9049
Tīmekļa vietne: Luxury Venetian Rooms
FAQ