Zādzība, piedzēries un lamāšanās reģistratūrā

Rakstīts: 24 janvārī 2018
Ceļošanas laiks: 20 — 23 janvārī 2018
Vakarā reģ istrē joties reģ istratū rā bija ā rprā ts, tad redzē jā m, ka dzer, kamē r cilvē ki gaidī ja atslē gu.
Bet tas vē l nav viss. Brokastu laikā uz pusstundu no 2 blakus istabā m nozagti 900 eiro kopē jā rē ķ inā . Mē s zaudē jā m pusi dienas, skraidot pa policijas iecirkņ iem. Rezultā tā ieradā s ī paš nieks, teica, ka netic mums, un š ī bija pirmā reize pē dē jo 10 gadu laikā (tikai vienu reizi dimants pazuda) un tā vietā , lai pā rbaudī tu darbiniekus, viņ i sā ka smieties mums sejā . Policija nekad neieradā s. Viņ i vienkā rš i uzrakstī ja iesniegumu, un viss. Tad 2 itā ļ i pazaudē ja savus koferus, kas atradā s lejā . Tur bija viss: no dokumentiem lī dz personī gajam aprī kojumam un apģ ē rbam. Viņ i sā ka kliegt, sacē lā s, plē sa matus.
No rī ta pie reģ istrā cijas otrs reģ istratū ras darbinieks bija tik nepieklā jī gs, ka atbildē ja mums ar rupju valodu.

Kopumā , ja jū s joprojā m neesat mainī jis savas domas par rezervā ciju, tad š eit ir apskats par numuriem:
Istabas bija tī ras, bet, ja jums ir alerģ ija pret putekļ iem, nenā ciet š eit. Smagi putekļ aini aizkari, auduma tapetes, vecs paklā js.
Brokastī s nav dā rzeņ u, ir maizī tes, grauzdiņ š , bet nav tosteris, 1 veida siers, 2 veidu desas, smalkmaizī tes un kafijas pulveri.
Un pats galvenais: turiet sev lī dzi visas vē rtī gā s lietas! Un neatstā j ne uz minū ti, pat brokastu laikā! ! !
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Rādīt citus komentārus …
аватар