Manas Itālijas brīvdienas

01 Novembris 2016 Ceļošanas laiks: no 30 Decembris 2009 ieslēgts 07 Janvāri 2010
Reputācija: +307
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Manas Itā lijas brī vdienas.

Tā tad. . .

Es kļ uvu par slē potā ju nesen, pat pavisam nesen. . . uzreiz pē c lē muma pievienoties draugu grupai, kas lidoja uz Itā liju, lai svinē tu Jauno gadu Val di Fasa slē poš anas kū rortā .

Ir biļ etes, izpā rdoš anas laikā pirkts slē poš anas inventā rs un atlaides par puscenu. . .

Urā! ! ! Es esmu slē potā js!! !

Bet, jo tuvā k kļ uva izbraukš anas datums, jo briesmī gā ks tas bija manā dvē selē , vissvarī gā kais, ko es nezinu, kā : es nekad neesmu stā vē jis uz slē pē m!! !

"Briež u skola" Protasov Yar.

Paldies trenerim Aleksejam! Pateicoties viņ a pū lē m un pacietī bai, daž ā s nodarbī bā s uzkā pu uz slē pē m un diezgan pā rliecinoš i nostā jos uz tā m, vē l pā ris nodarbī bā s varē ju uztaisī t (kā teiktu Volodja Zeļ enskis) “makaronu-picu” un...viss. , laiks ir beidzies! ! ! Un tagad lidostā esmu pasu kontrolē .


Mē s piegā jā m mū su marš ruta aprē ķ inā š anai ar visu š ī s lietas nopietnī bu. Pirms mums bija grū ts uzdevums – sagaidī t Jauno gadu un labi atpū sties sveš ā zemē . Tā pē c sā kumā tika sastā dī ts mū su pā rvietoš anā s plā ns Itā lijā , pē c tam tas tika detalizē ts ar pā rsē š anā s grafikiem, tarifiem un bagā ž u, visā dā m apkā rtnes kartē m un ī su apskates vietu aprakstu.

Mū su marš ruta pirmais posms bija lidojums Kijeva–Trevī zo. Jā piebilst, ka mē s iegā dā jā mies biļ etes tieš i pusgadu pirms izlidoš anas uz zemo cenu Wizzair, un tā s mums maksā ja. mazā k netī rumu, 800 grivnas vienai personai turp un atpakaļ . Un tagad, urrā! ! ! Venē cija sveic mū s! Precī zā k, nevis Venē cija, bet Trevī zo, bet galu galā , kā da starpī ba, galvenais ir Itā lija.

Mē s ieradā mies vakarā . Protams, nebija ko domā t par pā reju uz Vigo Di Faç a, kur nolē mā m apmesties. Tā pē c mū su marš ruta otrais punkts bija viesnī ca Trevī zo centrā , "Continental", mē s to sasniedzā m. bez starpgadī jumiem, ļ oti ā tri, ar regulā ru pilsē tas autobusu.

Viesnī ca ir ļ oti pieklā jī ga un parasti nav dā rga, un pats galvenais, tā atrodas netā lu no dzelzceļ a stacijas un netā lu no autoostas, no kuras mums agri no rī ta bija jā dodas pa ceļ u uz Itā lijas Alpiem. . .

Labi atpū tuš ies pē c nogurdinoš a lidojuma un vakara-nakts pastaigā m pa Trevī zo, 30. decembra rī tā ar autobusu devā mies uz mū su atvaļ inā juma galveno punktu.

Jā teic, ka manu sirdi visu laiku pē c piezemē š anā s ir nomocī jusi viena doma. . . pat divas, bet viena vairā k par visu. . . Kur sniegs??? ? ? Ne paš ā Trevī zo, ne apkā rtnē sniega nebija vispā r...tas ir, ne unces...nu ne sniegpā rsliņ as !! ! ! Un tikai tad, kad mē s virzī jā mies iekš zemē , mans satraukums par to pamazā m izzuda, un, kad mē s uzkā pā m nā kamajā pā rejā un mū su acī m pavē rā s sniegotā s Dolomī tu virsotnes, manas domas pilnī bā pā rņ ē ma otrā trauksme, kā es to darī š u. justies uz slē pē m...

Bet tikmē r, kamē r mani pā rņ ē ma viena trauksme pē c otras, mē s sasniedzā m galamē rķ i, un mū su acis parā dī jā s visā savā krā š ņ umā Vigo Di Fasa, Ciampedi kalns un mū su viesnī ca Latemar.


Mē s izvē lē jā mies viesnī cu ilgu laiku, un pirms apmetā mies uz Latemar, mums izdevā s izpē tī t virkni piedā vā jumu no daudzā m daž ā dā m vietnē m un pat rezervē t vienu, tač u, kad atradā m š o, viņ i atcē la viesnī cu. rezervā ciju un pā rtrauca visus meklē jumus. Latemar mums bija piemē rots gan atraš anā s vietas, gan cenas ziņ ā .

Mū s sagaidī ja tī ri kalnu, ļ oti jauka, skaista, tī ra viesnī ca. Personā ls ir draudzī gs un izpalī dzī gs, un, uzzinot, ka kā ds no mums ļ oti labi runā itā liski, un vismaz es saprotu, par ko viņ i runā , un es varu pat nedaudz atbalstī t sarunu, sajaucot itā ļ u un angļ u vā rdus, viņ i nav sajū smā . bija limits (visu mū su uzturē š anā s laiku viesnī cā , biež i vien mū s sauca pē c palī dzī bas, ja bija nesapraš anā s ar krievvalodī gajiem viesiem).

Mums bija mansarda tipa istaba 4. stā vā . Tī rs, ē rts, vienkā rš s – š ie ir trī s galvenie vā rdi, kas raksturo mū su istabu. Bet š ai tī rajai, mā jī gajai, nepretenciozajai telpai bija viena milzī ga priekš rocī ba, tas bija balkons ar visš ikā ko!! ! ! skats uz kalniem un pilsē tu.

Pati pilsē ta bija maza, varbū t tā pē c daž iem tū ristiem, kuri rē ķ inā jā s ar ekipē juma nomu, bija problē mas. . . man tā du problē mu nebija. Man nav savu slē pju, tā pē c katrā braucienā rē ķ inos ar nomas punktiem, un, kā izrā dī jā s, ne velti. Jā piebilst, ka lī dzā s lē tajam lidojumam Visarā ir dā rgs slē poš anas inventā ra transports. Viena bagā ž as vienī ba maksā ja 750 UAH. Mana ī re man izmaksā ja apmē ram tikpat, es samaksā ju 75 eiro par 10 slē poš anas dienā m. Bet! Tā s bija gandrī z jaunas slē pes un zā baki, un tā kā par visu maksā ju no Kijevas, tad mani gaidī ja noslī pē tas, ar asā m malā m. Tā pē c tagad iesaku visiem, ja neesi progresī vs "slē potā js" un jums nav superforš a ekipē juma, neuztraucieties, nomā jiet to. Turklā t visur Eiropā nomas aprī kojums ir ļ oti pienā cī gas kvalitā tes. Turklā t jums vairs nav jā pā rvadā liela izmē ra bagā ž a pa lidostā m, vilcieniem un autobusiem visā jū su kustī bas marš rutā , un tas, kā redzat, ir nozī mī gā kais nomas iespē jas pluss.


Bet tomē r gā ja vieglā k, noteicu savu braukš anas stilu un lē nā m sā ku uzņ emt apgriezienus, pē c treš ā s vai ceturtā s reizes trasi izbraucu gandrī z lī dzvē rtī gi visiem pā rē jiem, un nolē mā m pā riet uz parasto zilo trasi. Trase bija ļ oti skaista, lai arī gā ja pa kalna ziemeļ u nogā zi, bet bija prieks pa to ripot ! ! ! Slē potā ju praktiski nebija, braucā m, sarunā joties, zem gadsimtiem senā m itā ļ u eglē m, pa sniega virsmu, lai arī š auru, bet labi notī rī tu sniega kopē ju, pa gandrī z “samtenī ti”.

Tā kā Vecgada vakars mums vē l bija priekš ā , nolē mā m tajā dienā nebraukt prom, bet doties uz vietē jo lielveikalu, lai iegā dā tos pā rtikas preces 1. janvā rim. Jā piebilst, ka, vē l esot mā jā s, lasī jā m Itā lijā Jauno gadu svinoš o tū ristu atsauksmes, ka 1. janvā rī nekas nekur nestrā dā , tā pē c labā k jau laicī gi uzkrā t pā rtikas preces, lai nebū tu izsalcis.

Tikmē r, kamē r mē s iepirkā mies vietē jā Lidl lielveikalā , saule norietē ja aiz kalniem un nakts lē nā m nolaidā s pā r pilsē tu. . . Nē , ne nakts, bet gan Jaungada vakars!!! !

Pilsē ta mirdzē ja Jaungada apgaismojumā , vietē jā baznī ca, zvanot zvanus, aicinā ja savus draudzes locekļ us uz svē tku dievkalpojumu.

No aiz kalniem parā dī jā s mē ness sirpis, uzlē ca pirmā zvaigzne, pilsē tas ielas lē nā m iztukš ojā s. Mū su viesnī ca bija piepildī ta ar daž ā dā m smarž ā m, kas nā ca no virtuves, un skaņ ā m, galvenokā rt itā ļ u runas baritoniem un diskantajiem toņ iem (ak, un tie ir trokš ņ aini!! ! ), un bē rnu balsu triliem.

Kad mū su kompā nija devā s lejā uz restorā nu, izrā dī jā s, ka visi jau bija ieņ ē muš i savas vietas. Viesmī les tautastē rpos jau sā kuš as piegā dā t visdaž ā dā kos itā ļ u gardumus, ko sagatavojuš as š efpavā ra Tito prasmī gā s rokas.

Vai nu mē s tikā m tik cienī ti š ajā viesnī cā , vai arī dzeramnauda, ​ ​ kas tika atstā ta uz galda pē c mū su pirmajā m vakariņ ā m, lika par sevi manī t, bet zā les centrā mū s gaidī ja galdiņ š . Sā kumā mē s jutā mies neē rti zem vietē jā s publikas vē rī gā skatiena, bet pē c pirmā s glā zes laba itā ļ u vī na visi atslā ba un sā kā m izbaudī t. Mazliet pieraduš i, sā kā m pē tī t savu apkā rtni. Restorā nā , izņ emot mū su kompā niju un pā ris beļ ģ us, kas sē dē ja pie mums blakus galdiņ a, bija tikai itā ļ i. Troksnis un troksnis bija neticami.


Nebija izklaides programmas, pat ne fona mū zikas. Izrā dī jā s, ka visa viņ u izklaide ir baudī t labas vakariņ as. Taisnī bas labad jā saka, ka vakariņ as bija patieš ā m lieliskas. Ē dieni izdevā s viens otram, un katrs nā kamais bija garš ī gā ks par iepriekš ē jo. Tieš i 23:00 tika pasniegts lielisks š ampanietis. Mums bija prieks domā t, ka tas tika pasniegts tieš i mū su Jaunā gada laikā , tā pē c mums bija viss mā jā s, un mē s vē lē jā mies un dzeram š ampanieti zem iedomā ta zvana pulksteņ a, un apsveicā m viens otru Jaunajā gadā un...slava ne.... Ak! Aizrā vā s! ! ! Nu, protams, mē s nedziedā jā m Ukrainas himnu, bet es esmu savas valsts patriote. . .

Bet tomē r tajā vakarā notika neliela uzstā š anā s. Restorā nā ienā ca viss nelielais viesnī cas personā ls, kuru vadī ja š efpavā rs un nepilnas slodzes vadī tā js, ī paš nieku dē ls Tito. Viņ š apsveica visus ar tuvojoš os Jauno gadu, novē lē ja visiem Felisitiju, Bella Vakanzu, Tranqui. . . ak! , atkal slī dē ja. . . ī si sakot, laimi, labas brī vdienas un kopumā patī kamu uzturē š anos. Pē c tam viņ š aicinā ja visus svinē t jaunā gada iestā š anos ar seno neapolieš u dziesmu “On the Swing”. Bet vispirms viņ š sakā rtoja piedziedā jumu.

Bija jautri skatī ties, kā viss restorā ns, gan veci, gan jauni, daž ā dos veidos gaudo stingrā Tito vadī bā . Bet dziedā š ana nesa augļ us, un tagad visi kā viens, paceļ ot rokas ar salvetē m, un kopā , vicinot tā s virs galvā m, dziedā ja š o jautro, jautro dziesmu. Mē s arī dziedā jā m lī dzi. Jā , un jū s dziedā tu lī dzi, inficē joties ar vispā rē ju jautrī bu.

Brī di pasē dē jā m restorā nā , ē dā m populā rā ko itā ļ u desertu - "Tiramisu", kas itā ļ u valodā nozī mē "pievelciet mani".

Kad ap vieniem naktī publika pamazā m sā ka virzī ties uz bā ru, lai sarī kotu bagā tī gas vakariņ as ar populā riem itā ļ u dzē rieniem limoncella, lakrica, grappa un citiem lī dzī giem dzē rieniem, mē s, noguruš i, bet apmierinā ti, izklī du pie mū su. telpas. Protams, kā ds teiks: cik garlaicī gi!! ! , bet mē s nepiederam bezgala tusē tā ju skaitam un baudā m normā lu, bezjē dzī gu atpū tu.

Rī ts pienā ca bez paģ irā m. Izdzē ruš i tasi kafijas un apē duš i sviestmaizi, devā mies uz tukš ā m trasē m baudī t jā š anu. Uz slē pē m jau sā ku justies pā rliecinā tā ks, velti neriskē ju. Diena pagā ja mierī gā jā š anā , bez pā rmē rī bā m un piedzī vojumiem.

2. janvā ra rī tā mans draugs pamodā s ar drudzi, un mē s nolē mā m, ka, lai izvairī tos no slimī bas saasinā š anā s, Tanja paliek istabā ar pretdrudž a lī dzekļ u, citronu, medus krā jumiem (ko mē s gudri darā m). paņ ē ma lī dzi), un tē ju.


Pā rē jie mū su kompā nijas locekļ i devā s kopā ar mani izbraucienā .

Un tad sā kā s visinteresantā kais, varē tu teikt, mana stā sta kulminā cija.

Bet es jums visu pastā stī š u pē c kā rtas.

Š ajā dienā trasē s arvien biež ā k sā ka parā dī ties krievvalodī gie slē potā ji, un, lai kaut kā izbē gtu no viņ u visuresoš ā s un nevaldā mā s enerģ ijas, mē s nolē mā m uzkā pt kaimiņ u kalnā . Tur bija mazā k cilvē ku. Kad uzkā pā m tur augš ā , mū su acī m pavē rā s vē l elpu aizraujoš ā ka ainava.

Pē c skaistuma apbrī noš anas mū su grupa sā ka kristies lejup.

Visi jau ir pieraduš i, ka grū tos posmos nolaiž os lē nā m, tā pē c neviens mani negaidī ja, pamatoti atzī mē jot, ka otrajā aplī mani panā ks. . . Sā ku lē nā m braukt pa trasi. Un tad pamanī ju, ka pa marš rutu ir sarkanas nozī mī tes, nevis zilas, kā gaidī ju, bet sarkanas! ! ! Es sapratu, ka esmu viens pats, slī dē ju pa man sarež ģ ī tu trasi, kurā vienlaikus bija 2 nogā zes, uz priekš u un pa labi, un ka tuvumā nav manas draudzenes, kas mani uzmundrinā tu ar savu klā tbū tni vien, un es gatavojos izlido no trases! ! ! Es biju tik š ausmā s! ! ! Joprojā m uzskatu, ka tobrī d pieņ ē mu vienī go pareizo lē mumu. Novilku slē pes un lē nā m devos augš up kalnā . Es gaidī ju, ka nokā pš u pa liftu, bet tā nebija. Izrā dā s, ka ne visi pacē lā ji var nolaisties.

Un tagad es stā vu itā ļ u onkuļ a priekš ā , balts no bailē m, tā pat kā viss apkā rt, un es cenš os viņ am paskaidrot, ka man ir bail! ! ! Bet, laimei, onkulis nesaprot angļ u valodu, un es nezinā ju, kā vā rds “es baidos” bū s itā ļ u valodā . Paldies Dievam, ka zī mju valoda ir internacionā la un ka gan mums, gan viņ iem ceļ i trī c no bailē m, un onkulis bija ā trs. Vispā r viņ š man uzdeva jautā jumu, kuru es sapratu bez tulka: Senjora Pauro? ? ? Ak jā , es esmu pauro, un vairā k kā pauro! ! ! Pats galvenais, onkulis par manā m bailē m nesmē jā s, viņ š uzreiz pa radio izsauca glā bē ju.

Vī rieš i, varat izlaist š o mana stā sta daļ u ; )


Meitenes! ! ! Tas bija jā redz: pie manis piebrauc izskatī gs 2 metrus garš itā lis ar burvī gu smaidu ar pilnī gi jaunu visurgā jē ju un saka, ka es nevaru baidī ties, ka esmu viņ a aizsardzī bā , un ka viņ š mani aizvedī s uz droš u trases posmu . Viņ š nosē dinā ja mani aiz sevis savā visurgā jē jā un lū dza, lai es viņ u cieš i apskauju ap vidukli. . . viņ š varbū t nebū tu prasī jis, es bū tu viņ u apskā vis tik un tā...Un tā mē s steidzamies pa ī sā ko ceļ u - pa melna trase - lī dz apakš ai. Man ausī s svilpo, vē jā plī vo no cepures apakš as izpū stā s cirtas. Vispā r bilde bija forš ā ka nekā "Glā bē ji Malibu", ž ē l, ka neviens nefilmē ja.

Tā dā veidā es izvairī jos no riska atgriezties mā jā s ar lauztu roku vai kā ju.

Tač u pirmo reizi sarkanajā trasē es tomē r izbraucu š ajā konkrē tajā braucienā un atkā rtoju š o varoņ darbu vairā kas reizes. . . bet tas ir pavisam cits stā sts.

Kā epilogs vē los piebilst, ka pā rē jais bija veiksmī gs!! !

Pā rē jā laikā mē s izmē ģ inā jā m daudzus gardus ē dienus. Mē s vienmē r pusdienojā m nogā zē s daž ā dos restorā nos (to ir daudz).

Es vē los atzī mē t, ka pat ā trā s ē dinā š anas restorā nos ē diens ir ļ oti pieklā jī gs. Tur mē s pirmo reizi izmē ģ inā jā m kokteili ar nosaukumu Bombardino,

Saldumu cienī tā jiem iesaku, ļ oti garš ī gs kokteilis, pasniegts karsts, tā pē c labi sasilda. Un, protams, izmē ģ iniet vietē jo karstvī nu.

No dā vanā m vislabā k ir ņ emt vietē jos sierus, saulē kaltē tus tomā tus, olī vas. . . labā ku suvenī ru no Itā lijas nevar iedomā ties. Lielveikalā atradu arī garš vielu maisī jumu karstvī nam ar piestiprinā tu magnē tu, ļ oti forš s suvenī rs. Garš vielu maisī jums bija izcils, karstvī ns ļ oti forš s.

Š ī s nots es beigš u savu garo stā stu par Itā lijas brī vdienā m. Tiem, kas nolemj atkā rtot mū su marš rutu, novē lu patī kamu uzturē š anos un spilgtus iespaidus.

Uz drī zu tikš anos.

Es.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums