Club Hotel Regina E Fassa 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīcas ēkas atrodas skaistā, gleznainā vietā, ko ieskauj meži.Vairāk →
аватар Lockerfree
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Laba diena visiem! Pē c desmit dienu uzturē š anā s š ajā viesnī cā.2104. gada janvā ra pirmajā pusē viņ š uzskatī ja par savu pilsonisko pienā kumu dalī ties iespaidos, lai cilvē ki, kuri plā no slē poš anas brī vdienas pavadī t Dolomī tos, to nesabojā tu. … Tomēr ▾ Laba diena visiem!
Pē c desmit dienu uzturē š anā s š ajā viesnī cā.2104. gada janvā ra pirmajā pusē viņ š uzskatī ja par savu pilsonisko pienā kumu dalī ties iespaidos, lai cilvē ki, kuri plā no slē poš anas brī vdienas pavadī t Dolomī tos, to nesabojā tu.
Tā nu ejam.
Viesnī cas atraš anā s vieta: Briesmī ga. Droš i vien ir daudz sliktā k, bet, ja esi bez maš ī nas un plā no braukt, nevis dunkā t dienā m istabā , tad š ī noteikti nav tava izvē le. es paskaidroju. Viesnī ca atrodas tā lā k no galvenā ceļ a ielejā , prom no visiem pacē lā jiem, un attiecī gi ir divi veidi, kā izkļ ū t no tā : 1) ar viesnī cas marš ruta autobusu, kas kursē , lai arī pē c grafika, bet ar milzī gi intervā li, ne daudz visos apgabalos slē pojot ielejā . Piemē ram, lai nokļ ū tu Albas zonā , jums bū s jā brauc ar pā rsē š anos uz Col Rodella, pē c tam jā gaida skibuss un jā brauc ar to, un vakarā viss jā dara apgrieztā secī bā , pielā gojoties grafikam, vai 2) slē potā ju autobuss, kas kursē no pusstundas katrā virzienā . Bet! Pirms slē poš anas autobusa apstā jas apmē ram seš as minū tes jā kā pj lejā ar kā jā m, apmē ram desmit minū tes jā atkā pjas kalnā ar slē pē m, tač u jā ņ em vē rā , ka tur neviens netī ra apledojuš os pakā pienus un tas ir labā k tiem, kas pusmū ž a vai neē rti tur nemaz neiet, augš stilba kaula lū zumus ā rstē ilgstoš i, bet apbraucot pa ceļ u - ļ oti tuvu.
Autostā vvieta: ir vairā k vai mazā k brī vas vietas uz ielas, acī mredzot atkarī bā no autobraucē ju/citu proporcijas viesnī cā , pazemes ir labi un bez maksas, bet, sekundi, 10 Oiro dienā : ) . Meklē ju Sheraton zī mi vai sliktā kajā gadī jumā Hiltonu, bet neatradu, tikai Regina e Fassa.
Slē pju glabā tuve: otro reizi mū ž ā redzu slē pju glabā tuvi bez ž ā vē tā ja. "Uz vietas jū s varat.... un arī izmantot slē pju glabā tuvi ar slē pju zā baku ž ā vē tā ju. " Meli. Ž ā vē š anas tur nav, ir tikai ī rei, maza, viesnī cā ir 300 vietas uz aci, ž ā vē tā jā ir mazā k par piecdesmit vietu, un tiek izmantots dabiski ī res vajadzī bā m un, ja paliek , varam vienoties. 10 eiro nedē ļ ā . Bet ir kā da nianse. Tie atveras 8:00 (nu, pē c grafika, jū s paš i saprotat, itā ļ i - kā izplatī tā js ieradā s, viņ i atvē ra), respektī vi, ja jums patī k nā kt kalnā uz pirmo treileri, tad tas atkal nav jū su izvē le - jums nebū s laika. Tā pē c, lai izž ā vē tu apavus, esiet laipni un nesiet tos savā istabā . Un tā lā k. Mums bija atkusnis (+2+5), no slidoš anas visi sanā ca, maigi sakot, pavisam slapji, daudz kas jā izž ā vē , bet, protams, atkuš ņ a reizē palika silti : ) un istabā s tika izslē gtas baterijas. Absolū ti, jā . Tas ir, par komfortu telpā nav sū dzī bu, ir patieš ā m silti un mā jī gi, tikai slapja krā ma kaudze no rī ta ir absolū ti nesaprotama, kā to izž ā vē t. Fē ni tajā dienā nemitī gi dū ca daudzā s istabā s ; ) Un, starp citu, slē pju glabā tuve tiek slē gta septiņ os vakarā , un, ja pē c slē poš anas aizkavē jas vai pē kš ņ i rodas vajadzī ba vakarā uzasinā t malas vai likt parafī nu. , lū dzu laipni pē rienu reģ istratū rā , meklē jiet tur kā du angliski runā još u darbinieku (neesmu vē l pieminē jis, nē ? Personā ls neuzskata par vajadzī gu mā cī ties angļ u valodu - ne visi prot izskaidroties. Lai gan, godī gi sakot, ir vē rts atzī mē t, ka krieviski runā još s administrators strā dā katru otro dienu un restorā nā ir arī krievu menedž eris) un mē ģ iniet viņ am izskaidrot, kas jums nepiecieš ams.
Restorā ns: parasti vairā k vai mazā k piemē rots vakariņ ā m, bet brokastī m tas vispā r nav labs. Sī kā k: visai dū š ī gajai zā lei ir divi! ļ oti lē ni kafijas automā ti (tie arī izdala verdoš u ū deni un pienu). Tā pē c uzreiz pē c atvē rš anas ap tiem veidojas rindas uz 5 minū tē m vai pat vairā k, un, ja vē lē sies otru krū zī ti, bū s atkal jā stā v kā jā s. Un, starp citu, par krū zē m. Tieš ā m ledains. Kafija atdziest uzreiz, tē ja pat nemē ģ ina pagatavot. Tā lā k: karstie ē dieni (standarta komplekts: olu kultenis, olu kultenis, bekons, desiņ as) mē dz ā tri beigties un atkal parā dā s ļ oti lē ni. Otrajā dienā , kad jautā ju viesmī lim, kur ir ē diens (neesmu izvē lī gs, bet viss beidzā s uzreiz), tika saņ emta flegmatiska atbilde: "jā , drī z atvedī sim, pagaidi desmit minū tes. " wtf? Man ir tik daudz uz visā m brokastī m, ieskaitot rindu pē c kafijas, jo autobuss mani nesagaidī s. Attiecī gi vai nu ē diet sieru ar aukstu ū deni, vai arī veltiet vairā k laika brokastī m. Un jā , jauna pieredze: nekad iepriekš nebiju mē ģ inā jis ar apaļ u rievotu karoti noplē st auksti pielipuš u olu kulteni no metā la pannas. Pastā stiet kā diem itā ļ iem, ka ir izdomā tas lā pstiņ as ar plakanu galu! Labā k vakarā , ē diens tā da lī meņ a viesnī cai diezgan pieklā jī gs, bet dzē rieni divos dozatoros mē dz regulā ri beigties. Un arī man radā s iespaids, ka virtuvē kategoriski pietrū kst trauku - visi viesmī ļ i nepā rtraukti klī st pa zā li un raugā s, kur sā k izlaist š ķ ī vi, lai uzreiz to paķ ertu, parasti tev nav laiks likt ierī ces. Lai gan es varbū t kļ ū dos, varbū t viņ i domā , ka tas ir kvalitatī vs pakalpojums. Bet katru dienu pā ris reizes vakariņ ā s atbildē t, ka nē , atstā jiet š ķ ī vi, es vē l neesmu pabeidzis, tas ir nedaudz kaitinoš i.
Internets: tā da nav. Nepavisam. "Bezmaksas! WiFi ir pieejams visā viesnī cā un ir bez maksas. " Meli. Virs pirmā stā va wi-fi nav, pirmajā stā vā un vestibilā ir signā ls, bet slinkie rū ķ i tajā nes ip-paketes. Piecā s savienojuma minū tē s varat iegū t vē stuļ u galvenes vai lejupielā dē t vienu lapu, protams, bez attē liem. Personā ls uz sū dzī bā m atbild, ka viss kā rtī bā , viss strā dā . Tā tad, ja kā dam ir svarī gi, lai bū tu internets, jums vajadzē tu doties uz citu viesnī cu.
SPA: viņ iem nav ne baseina, ne saunas. "Mums ir labsajū tas centrs ar bezmaksas trenaž ieru zā li un saunu. " Dudki. Standarta relaksā cijas centra vietā ar saunu, hammam un zviļ ņ iem muskuļ u relaksā cijai pē c slē poš anas viņ iem ir pseidoaustrumu stilā veidots "Ezotē riskais centrs", kas aprī kots ar onkuli ar bizē m un krā sainā m biksē m. Viens no mums aizgā ja tur uz istabu ar uzrakstu "Pirts" par 10 eiro (jau pazī stama figū ra, vai ne? ), Viņ š teica, ka š ī ir telpa ar 60 grā du temperatū ru un caurvē ju. Neviens cits neuzņ ē mā s risku.
Nu, vē l daž as detaļ as:
Trī s lifti, bet viens no tiem paredzē ts tikai personā lam, bet viens no atlikuš ajiem vakarā tiek izslē gts. Man viss ir kā rtī bā , un es skrienu pa kā pnē m, bet tev tas jā patur prā tā .
Istabā s nav trauku vispā r - nav krū zī š u, nav glā ž u / karafes, nav augļ u trauku. Plastmasas glā ze vannas istabā .
"Tā piedā vā...numurus ar satelī ta TV" Jā . Tieš i tagad. 14 collu CRT kaste ar 14 analogiem itā ļ u kanā liem.
Segas uz viesnī cu tika atvestas, š ķ iet, no noliktavu pā rdoš anas pē c Otrā pasaules kara. Skaidrs, ka jē dziens "segas pā rvalks" viņ iem nav zinā ms. Tikai divas lapas, tikai hardcore.
Viena istaba - viena atslē ga. Dzelzs, ar milzī gu ā das atslē gu piekariņ u. Ja esat kopā un esat devuš ies uz daž ā dā m vietā m, jums nā ksies fantazē t par galveno loģ istiku.
Mū su draugi ieradā s ar apstiprinā tu rezervā ciju, tač u nebija nevienas brī vas telpas. Viņ i uz laiku tika izmitinā ti kaimiņ u ē kā dzī vokļ os (putekļ ainā , acī mredzot kopš vasaras netī rī ti), solot nā kamajā dienā pā rvā kties pie mums. Tieš ā m izsniedza atslē gas, un paldies Dievam, ka pirms č emodā nu sakravā š anas uz pā rvietoš anu (slē poš anas krā mi uz 5 cilvē kiem uz sekundi) aizgā ja paskatī ties. Rezervā cija bija trī s- un divvietī gas istabas. Patiesī bā izrā dī jā s 2 + 2. wtf? “Atnesī sim tev citu gultu, nu, vai tu kaut kā nogulē si nakti, un rī t mē s tevi pilnī bā pā rvedī sim. ” Dabiski, ka tika nosū tī ti, problē ma atrisinā jā s tikai treš ajā dienā .
Un š ie cilvē ki tieš ā m domā , ka viņ iem ir trī s zvaigznes?
Un jā , ja kā dam ir š aubas par recenzijas objektivitā ti, tad man ir 70 liecinieki - viss Maskavas slē poš anas skolas kolektī vs.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Здания отеля располагаются в красивом живописном месте в окружении лесного массива.

Atrašanās vieta Отель расположен в маленьком поселке Маццин ди Фасса, в нескольких минутах от Канацеи, в панорамной зоне.
Viesnīcā

Ресепшн, бар, гараж (частный), каминный зал, ресторан, сейф, телевизионная комната, терраса, холл, гидромассаж, массаж (спортивный/традициональный), салон красоты, сауна, солярий, тренажерный зал, рифлессотарапия, шиатца, детский клуб, игровая комната.

  • restorāns
  • autostāvvieta
  • droši
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Bērniem
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • sauna/vanna/hammam
  • sporta zāle
Telpu apraksts

130 номеров.

Istabās

ванна/душ, полотенца, спутниковое телевидение, телевизор, телефон, туалет

Adrese 38030 MAZZIN DI FASSA (TN) - Italie
Tālruņi: Телефон : 0039.0462.767121
Факс: 0039.0462.767126
Tīmekļa vietne: Club Hotel Regina E Fassa
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги сауны / бани / хаммам. . Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.