Jautājums o Sicīlija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
36 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Man vajag padomu
Augustā plānojam apmeklēt Sicīliju uz 8 dienām. Vēlamies īrēt auto. Pastāstiet mums, kuras vietas, pilsētas, ekskursijas jums jāapmeklē? Erice ir ļoti ieinteresēta, es daudz lasīju par viņu, mani iespaidoja stāsti par pilsētiņas skaistumu. Dalies pieredzē... Paldies!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2013-06-1011 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  5
аватар elenako
Sirakūzas, Taormina, Katānija – šīs pilsētas ir uzmanības vērtas.
аватар Yaroslavas
Man ļoti patika Taormino. Skaista daba, jūra, ēdieni, apskates objekti. Noteikti apmeklējiet Etnas kalnu. Tā ir pieredze uz mūžu))
аватар annaorlova92
Dalos pieredzē: labākais variants ir http://www.bbterrasinilacontrada.com.atbrauksiet pēc 40 min (iesaku atstāt auto stāvlaukumā pie funikuliera un augšā.. pa mākoņiem), no turienes tas ir ērti nokļūt arī Palermo (26 km), Cefalu (pa tiešo 113. maršrutu), Tempļu ieleju Agridžento, Silenutē, Kastelmarē, San Vito ..un arī Korleonē, netālu un visā Sicīlijā. Turklāt Terrasini ir lieliska pludmale un tīrākā jūra, un īpašnieki ir ārkārtīgi laipni un palīdzēs it visā, pat apmeklēs vīna darītavu un visu nopirks. kas jums nepieciešams, un partneru restorānos lēti un garšīgi. Ļoti iesaku. Viņa tikko atgriezās tikai pirms trim dienām. Jautā-atbildi.Lai veicas!
аватар Fallerla
Paldies! Un sakiet, vai tomēr ir vērts iepriekš pasūtīt transfēru no lidostas uz viesnīcu caur tūrisma firmu? Mums prasīja apmēram 100 eiro... No lidostas Katānijā līdz Giardini-Naxos. Vai lidostā var pašam braukt ar taksi, būs lētāk? No vienas puses, jūs vēlaties to lētāk, no otras puses, jūs nevēlaties nonākt situācijā, kad jūs steidzaties meklēt automašīnu un tā iznāks vēl dārgāka ...
аватар annaorlova92
Es nebraucu no Katānijas, bet pēc pieredzes kopumā taksometrs lidostā vienmēr ir dārgāks .. un jūs sazināties tieši ar viesnīcu. Viņi parasti maksā mazāk ar savu transportu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sicīlija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl