Jautājums o Sardīnija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
22 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Vietas un izklaide»
Kas bija Itālijas dienvidos, Sardīnijā, Sicīlijā.
Padalieties savos iespaidos, kurš bija Itālijas dienvidos, domāju turp doties pavasarī un vasarā. Ko labāk redzēt? Es plānoju Neapoli, Sardīniju. Paldies
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2013-11-1310 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар victorias
Man ir komentārs manā profilā. dienvidos. Esmu bijis Neapolē, Kalabrijā un Sicīlijā. Iesaku Kalabriju, jo tas ir jauns tūrisma reģions mūsu reģionā un cenas ir zemas, bet - dienvidi, klimats, skaistums, un joprojām nav mūsu tūristu pūļu.
аватар elenako
Sicīlijā = Taormina, Katānija, Sirakūzas.
аватар petromir
Sicīlijā laba atpūta un ir ko redzēt. Neapole ir amatiere, ļoti atšķiras no citām pilsētām, esmu bijusi divas reizes, man personīgi nepatīk, kaut kā kaitinoši. Lai gan tūrisma ziņā to ir vērts apmeklēt, iepirkšanās pieredze ir tikpat laba. Un jūs varat atpūsties no tā uz Ischia vai Kapri, bet pārējais tur nav lēts. Un, protams, visi no turienes dodas uz Pompeju un Sorento.
аватар Yaroslavas
Esmu bijis Sardīnijā un Sicīlijā. Man ļoti patika atrasties Sicīlijā. Skaista sala, iegremdēta zaļumos, skaista jūra. Taormino ir ļoti skaista un interesanta pilsēta. Uzkāpām arī Etnas kalnā. Sajūtas ir neaprakstāmas. Sardīnijā nekas nepārsteidza, izņemot cenu līmeni un lielo mūsu tūristu skaitu, izklaidējoties līdz galam.
аватар turfamily
Sicīlijā viesnīcas man nepatika, bet pati sala ir skaista.
аватар elenako
Kas tieši jums nepatika viesnīcās un cik no tām apmeklējāt?
аватар rayak
Paldies. Un kā var plānot Sicīliju un Sardīniju.Cik viegli nokļūt no vienas vietas uz otru. Un arī Sardīnijā cenas sita tādā nozīmē, ka zemas vai augstas?
аватар pavelbutuc
Privet vsem kto jelaet puteshestvovati po Italii somostoeatelino, menea zovut Pavlik, jivu 15 let v ITALII vozle Venezii, Garantiruiu krasivoe puteshestvie po ITALII na komfortabelinom proveza kupa- MERSEDESE, Po liubim gorodu to kvar- kvar- kvar- kovenu kovaru- kovenu kovaru- kovenski presa- zovut- i tlj. , s uv Pavlik-+393201625613.
аватар pavelbutuc
Vstrechiu v Aeroport- pēc otvoju v Aeroport.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Sardīnija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl