Colonna Grand Hotel Capo Testa 5*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
5.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
7.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Pilnībā pārbūvēta 2005. gadā un iekārtota Vidusjūras stilā. Viesnīca atrodas Capo Testa, Sardīnijas vistālāk ziemeļu punktā jūras krastā ar eksotisku pludmali, kuru no divām pusēm apskalo jūra. No viesnīcas kursē transporta pakalpojumi uz Santa Teresa di Gallura, no kurienes kursē prāmis uz Korsiku. Numuri ir dekorēti ar tipiskiem Sardīnijas audumiem un masīvkoka mēbelēm.Vairāk →
аватар marinal
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Rakstu tiem, kam interesē ceļ oš ana ar bē rniem. Bē rniem š ajā viesnī cā - jū ra laba - sekla un tī ra (50 metrus lī dz ceļ iem), smilš aina pludmale (uz to ved nelielas kā pnes no viesnī cas baseina). Ir trī s meitenes, kas spē lē jas ar bē rniem pludmalē , pie baseina un vakarā bē rnu kluba zonā , tač u neviena no viņ ā m nesaprot krievu valodu, un klubs izskatā s pē c steigā iekā rtotiem bē niņ iem. … Tomēr ▾ Rakstu tiem, kam interesē ceļ oš ana ar bē rniem. Bē rniem š ajā viesnī cā - jū ra laba - sekla un tī ra (50 metrus lī dz ceļ iem), smilš aina pludmale (uz to ved nelielas kā pnes no viesnī cas baseina). Ir trī s meitenes, kas spē lē jas ar bē rniem pludmalē , pie baseina un vakarā bē rnu kluba zonā , tač u neviena no viņ ā m nesaprot krievu valodu, un klubs izskatā s pē c steigā iekā rtotiem bē niņ iem. Ē diens garš ī gs, bet no rī tiem vienmuļ š eiropeiski, pusdienas ir zviedru galds, ja apnika vakariņ ā s a la carte trakulī gā apkalpoš ana, var doties pusdienā s. Vakariņ ā s bē rnu ē dienkartē - prosciutto un melones salā ti vai tomā ti ar mocarellu, bet karsts - burgers ar frī kartupeļ iem vai ko lī dzī gu. No piena produktiem no rī ta - piens un jogurts glā zē . Makaronu ē dieni ir lieliski. Istabas nemaz nevelk 5 zvaigznes, labi tī ra un maina dvieļ us. Apkalpoš ana ļ oti neuzkrī toš a, ne pie baseina, ne pludmalē neko nepiedā vā s. Parakstot č ekus vienī gajā bā rā vai restorā nā pusdienā s vai vakariņ ā s, esiet piesardzī gs – tie kļ ū dā s, protams, sev par labu. . Santa Teresa ciemats atrodas pā ris km attā lumā - bet taksis jums maksā s 15 eiro, autobuss no viesnī cas uz ciematu dodas 10.12, 16 un 19 stundas - bez maksas - bet ir tikai 8 sē dvietas, tā pē c daž reiz jū s varat gaidī t 30-40 minū tes. Pat š ajā rajonā biež i pū š auksti vē ji - pē dē jā s 5 dienas jū ra bija vē traina, dienā aiz mā koņ iem skatī jā s karsta saule un pū ta stiprs ziemeļ u vē jš - un vakarā auksts bez jakas. Viesnī cas un apkā rtnes skaistā daba kompensē viesnī cas teritorijas ļ oti mazo izmē ru.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Полностью перестроенный в 2005 году и декорированный в средиземноморском стиле отель находится на мысе Capo Testa – самой северной точке Сардинии на берегу моря с экзотическим пляжем, который омывается морем с 2 сторон. Из отеля в город Santa Teresa di Gallura, откуда отплывает паром на Корсику, курсирует шаттл. В оформлении номеров использованы типичные сардинские ткани, а мебель изготовлена из цельной древесины.

Atrašanās vieta Отель находится на севере Сардинии, на скалистом мысе Капо Теста, в местечке Санта Тереза ди Галура, прямо на море, в 100 м от пляжа Rena di Potente, в 3 км от центра города.
Pludmales apraksts Частный, песчаный, вторая линия. Зонтики, шезлонги - бесплатно.
Viesnīcā

терраса-солярий, парковка, бесплатный шатл до Санта Тереза ди Галлура по расписанию, бассейн с джакузи, вечера с живой музыкой, фитнес-центр, тренажерный зал, водные виды спорта

Telpu apraksts

Количество номеров: 130 номеров
Типы номеров: Classic, Superior, Deluxe, Junior Suite, Suite, Suite Executive

Istabās

ванная, душ, туалет, фен, спутниковое ТВ, мини-бар (платно), кондиционер, прямой телефон, сейф. балкон или терраса

Adrese 07028 Santa Teresa Gallura (OT) - Loc. Capo Testa
Tālruņi: + 39 0789 754950
Tīmekļa vietne: Colonna Grand Hotel Capo Testa
FAQ