Itāļu ruletes noteikumi.....

15 augusts 2018 Ceļošanas laiks: no 28 Jūlija 2018 ieslēgts 04 augusts 2018
Reputācija: +838.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Labdien, foruma lietotā ji)

Man piedā vā ja pusi dubultā kompleksā ceļ ojuma uz Rimini, tieš o lidojumu uz Boloņ u + transfē ru no š ī s pilsē tas lidostas uz Rimini, 3 * viesnī cu + brokastis. Lidojums bija paredzē ts pirmajā atvaļ inā juma dienā , ir Š engenas biļ ete, kupons no PakGroup - "special" (uz 7 naktī m -18tr ar degvielu). Piekritu gandrī z uzreiz, ilgi nevilcinoties.

Vienī gais, kas nedaudz iedragā ja, bija pati rulete (gan tū res nosaukumā , gan pē c bū tī bas). Nebū dams izvē lī gs cilvē ks, viesnī cu parasti izvē los rū pī gi, pē c daudziem kritē rijiem. Un lū k – vā rds nā ca tikai 3 dienas pirms izlidoš anas. Malvī na. Uzreiz internetā – izlasī ju, nodrebē ju, nopū tos. Galvenais ir jū ra.


Lidojums un pā rsē š anā s bija normas robež ā s, ar nelielu izlidoš anas aizkavē š anos, tač u ceļ š no Boloņ as aizņ ē ma nedaudz vairā k par stundu, jo sastrē gumu naktī praktiski nebija. Un tad sā kā s interesantais. Paš ā Rimini (apmē ram pulksten 12 naktī ) gide klaiņ oja pa ielā m, cenš oties nogā dā t mū su lielo malvī nieš u grupu (19 cilvē kus) lī dz viesnī cas vā rtiem: viņ ai bija viegli staigā t, un mums bija neliela kofera krava. navigators viņ ai palī dzē ja š ajā grū tajā ceļ ojumā , un mū s sagaidī ja reģ istratū rā . Izsniedza atslē gas (pases neņ ē ma, bet uzreiz paņ ē ma 10.5 eiro par pilsē tas nodokli). Mē s uzkā pā m uz 3. stā vu, 307. kabinetu. Prelest.

No "king" izmē ra gultas mē s uzreiz saklā jā m tikai divas gultas. Logs uz Ariosto aleju, no kura paveras skats uz galveno Regina Elena ielu. Tika mē tā ti koferi, un mē s ar kompanjonu metā mies uz ielas pē c ū dens pudeles (istabā nav tē jkannas). Viņ i netika lī dz Konadam, tuvā kajā bodē paņ ē ma 1.5 litrus par 1 eiro un devā s gulē t). Sanitā ro mezglu nedemonstrē š u, duš a ir bedre grī dā . Konstatē jā m, ka ū dens izlietnē neiet, no rī ta ziņ oja reģ istratū rā , atbildē ja, ka sū tī s meistaru. Brokastis bija. Kuponā bija norā dī ts kontinentā ls, tač u bija (urrā ! ) tikai tā paplaš inā tā versija. Citos pā rskatos par š o viesnī cu viss klā sts ir norā dī ts detalizē ti, tā pē c es nepā rstā stī š u. Es no rī ta necietu badu)

Un uz pludmali. Apakš ē jā lī nija: visa 15 km pludmales lī nija nav sadalī ta tikai pludmales zonā s (piemē ram, mums bija tuvu 55.56, 57). Katram no tiem ir sava cenu politika pa segmentiem – jo tuvā k jū rai, jo dā rgā k. Pludmales cenas auguš as (jū lijs-augusts): divi sauļ oš anā s krē sli + lietussargs - 15 eiro (pludmales vidē jais segments), č eka derī ga visu dienu (lī dz plkst. 19). Vienreiz atnā cu viena ap 4iem - lietussargs un solā rijs uz 13.20. Š ausmas! Grieķ ijas sala un Kipra mani tik ļ oti neapbē dinā ja, diemž ē l. Š eit es norunā ju tuvē jo pludmali par 10.

Kas mani iepriecinā ja:

*Pludmale tiek pastā vī gi tī rī ta gan tieš ā , gan pā rnestā nozī mē . Smiltis tī ra ar maš ī nu, grā bekli, pat tī klu (pats redzē ju). Nā ca pie mums segmentā tovarisch ubags. Pludmales zē ns viņ u pamanī ja, sekoja, kur viņ š devā s, un nekavē joties informē ja viņ u pa radio. Skatī ties)

*daudzi atstā j piepū š amos matrač us bē rniem, rotaļ lietas. Tas viss tiek glabā ts zem sauļ oš anā s krē sliem un atstā ts uz nakti.

*tikai sauļ oš anā s krē sls tieš ā jū ras tuvumā (1.5-3m) - 5 eiro. bez lietussarga.

*Jū s varat sē dē t jū ras malā (bez maksas)) Un pat stā vē t) Jebkurā pludmalē .


*Pa jū ras malu staigā un skrien daudz cilvē ku. Veselī gs dzī vesveids. Labi padarī ts. Es redzē ju ratiņ krē slus. Piebraucā m pie ū dens. Viņ iem palī dzē ja pludmales zē ni. Redzē ju ļ oti mazuļ us, kurus mammas atnesa uz jū ru, ļ ā va plunč ā ties pa viļ ņ iem. Labi.

*Pludmalē ir kafejnī cas-tavernas - ē d un dzer, Wi-Fi ir spē cī gs. Seifi lietā m, kuras nevē laties atstā t bez uzraudzī bas pludmalē , pā rģ ē rbš anā s kabī nes, tualetes, duš as jū ras ū dens mazgā š anai. 23/30/2233037.jpg" target="_blank">Lietussargu krā sa atbilst katram pludmales numuram. Atvē rts lietussargs - rezervā cija. Sarež ģ ī ti - bezmaksas. Foto - plkst. 8.20-8.30. Maz cilvē ku

tā lumā - batuti sacensī bā m uz ū dens (katru dienu bija tā di kurš vē lē jā s iet pa visu lī niju š ķ ē rš ļ iem)

Kopumā pludmales brī vdienas ir labi organizē tas. Patika. Pludmale ir tipiska ģ imenes pludmale ar viegli noliektu dibenu. Ir daudz bē rnu. Arī ģ imenes. Ja pā rē jais ir vienā cilvē kā - var lū gt kaimiņ us pieskatī t lietas. Pats gan redzē ju, kā kaimiņ i vienkā rš i atstā ja savus makus, aifonus utt. zem lietussargiem, kamē r viņ i paš i devā s peldē ties.

Kopumā jū ra, saule un pludmale izlī dzinā ja visus nosē dumus no mē rlentes (skaita). Bet rulete ir rulete. Kā vē lā k izrā dī jā s, kā ds no mū su grupas dabū ja normā las istabas ar ledusskapi un tē jkannu, balkonu un ī stu divguļ amo gultu. Rulete, kungs. . .

* pasmaidī ja. Vē lā k atcerē jos - par š o numuru 307 jau biju lasī jusi, un par noteku arī . Meistars tomē r atnā ca (jā atgā dina vē lreiz). Meistars santehniķ is - 2 metrus garš jauns mač o puisis. Sagriezu kaut ko trubiņ ā , teicu – š ovakar atbraukš u. Rezultā ts - ū dens ne tikai neietilpst izlietnē , bet vienkā rš i izlej uz grī das. Viņ š noskrū vē ja cauruli. Macho. bez rokturiem (. Mē s gā jā m un paskaidrojā m reģ istratū rā . Bet otrajā dienā pē c mū su reģ istrē š anā s brī vu istabu nebija. Viņ i jautā ja un pieprasī ja citu iespē ju, tas nepalī dzē ja.


Tā tad. Saule ir tur. Jū ra ir prieks. Pusdienas - vakariņ as - kafejnī cas-tavernas-restorā ni. Daudziem ir vai nu ē dienkartes versija krievu valodā , vai arī kā ds no viesmī ļ iem, kurš pilnī bā runā krieviski. Ja nē , viņ i joprojā m jū s sapratī s nedaudz angļ u valodā . Izmē ģ iniet un pasmaidiet))

Pē cpusdienā es staigā ju pa vecpilsē tas ielā m, jauno. Rimini parki. Uz Rič oni devos ar 11. autobusu (gandrī z lī dz galam - 49. pietura). Ziņ kā rī ga, cienī jama pilsē tiņ a. Demokrā tiskus veikalus un kafejnī cas uz galvenā s ielas neredzē ju, kā Rimini. Starp citu, Rič onē redzē ju pieminekli Kā rlim Marksam (Rič ones teritorijas muzeja teritorijā ), astroloģ isku pulksteni, flī ž u sienu, kā Portugā lē azulejo stilā (nostalģ ija)). Kad braucu atpakaļ , iebrauca kontrolieri (3! ). Č eka ir rupja. Neuzņ emieties risku.

Pazemes eju ir daudz, lielā kā daļ a ir “pazemē ”, pie izejas no tā m izvietotas zī mes, kas norā da, kas atrodas vienā vai otrā ejas pusē . Mani patī kami pā rsteidza dzeramais ū dens ne tikai Shishka strū klakā (Vecpilsē tā ), bet arī zivju rindā s. Apsē dos uz vē sā marmora (gadsimtiem veca), ē du persikus, atpū tos, dabū ju ū deni un uz priekš u - pa pilsē tas ielā m. Ir daudz parku. Vairā k celiņ u velosipē distiem. Visu vecumu)) Skaista pilsē ta. Zaļ š .

Mē s devā mies uz Sanmarī no gandrī z paš i. No Marvelli laukuma (no informā cijas centra durvī m) atiet autobuss (ar gidu - 20 eiro, vienkā rš s transfē rs turp un atpakaļ.10 eiro). Esmu š eit bijis agrā k, tikai ziemā . Vasarā ir kuriozā ks, bet cilvē ku ir vairā k nekā februā rī ).

No tā s paš as pieturas kursē autobusi uz daž ā dā m atrakcijā m - akvaparku, delfinā riju, LeBefan tirgu utt.

Tā tad. Visu nepastā stī si. Jū s nevarat izlikt visu.

Apmierinā ts ar ceļ ojumu. Jū ra + saule + pludmale. Draugs jautā ja – kā tad ar Venē ciju? Roma? Florence? Es biju š ajā s pilsē tā s, Un tagad ir vasara, ir pā rā k daudz tū ristu, bet es negribu pū ļ us. Secinā jums: es nā ktu š eit ar savu mazmeitu uz pludmali. Bet ne vairā k.

Lai veicas)

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
кофе - машинка, круассаны - по количеству стульев за столом, нарезка - по желанию)
квитанция на пляже
Цвет зонтиков соответствует каждому номеру пляжа. Раскрытый зонтик - бронь. Сложен - свободен.
вдали - батуты для соревнований на воде (каждый день были желающие пройти по всей линии препятствий)
Площадь Кавур видна. В среду недалеко от нее - местный рынок Mercanto (сходить можно).
Сиеста в старом городе. Ни-ко-го.....
Выход из подземного перехода с указателями
Мост Тиберия. Таинственный и живучий)
обед, сэр. *как теперь смогу есть местное тирамису после этого....
Маяк и монумент ждущим домой из моря
Недалеко от парка Фредерико Феллини
Гранд-отель
Начало пивного праздника. Пиво+еда+музыка. *а пиво было не классическое, вкусное...
Памятник К.Марксу)
*как в Португалии))
Сиеста накрыла Риччионе
СанМарино
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums