Marittima Hotel 3*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.610
№2 viesnīcas reitingā Rimini
8.3 Numurs
9.3 apkalpošana
9.0 Tīrība
8.8 Uzturs
8.8 Infrastruktūra
Viesnīca Marittima atrodas Rimini centrālajā rajonā - Marina Centro. 70 no jūras. Viesnīca ir piemērota relaksējošām brīvdienām un biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар Molena
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ē rti atrodas netā lu no jū ras, mū su istaba bija maza, bet mī ļ a un diezgan tī ra, istabā ir divguļ amā gulta TV un neliels skapis. Brokastis iekļ autas No mī nusiem tikai viens moments, ja esi ar auto, tad diez vai varē si novietot pie viesnī cas. … Tomēr ▾ Ē rti atrodas netā lu no jū ras, mū su istaba bija maza, bet mī ļ a un diezgan tī ra, istabā ir divguļ amā gulta TV un neliels skapis.
Brokastis iekļ autas
No mī nusiem tikai viens moments, ja esi ar auto, tad diez vai varē si novietot pie viesnī cas.
Viesnī cas apkā rtnē ir daudz restorā nu un bā ru, daudzi krievi atpū š as
Tur varat salī dzinā t cenas no daž ā dā m rezervē š anas vietnē m un izvē lē ties lē tā ko.
аватар Ralina
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kad esat tur bijis vienu reizi, jū s vienmē r vē laties atgriezties vē lreiz. Galvenais viesnī cas izvē les kritē rijs bija tī rī ba un laba viesnī cas atraš anā s vieta. Š ī viesnī ca patieš ā m ir ļ oti tī ra un ē rta, kā daudzi rakstī ja savā s atsauksmē s. … Tomēr ▾ Kad esat tur bijis vienu reizi, jū s vienmē r vē laties atgriezties vē lreiz. Galvenais viesnī cas izvē les kritē rijs bija tī rī ba un laba viesnī cas atraš anā s vieta. Š ī viesnī ca patieš ā m ir ļ oti tī ra un ē rta, kā daudzi rakstī ja savā s atsauksmē s. Viesnī ca atrodas Rimini centrā (Marino Centro rajonā ), no kurienes var sasniegt visu. Netā lu atrodas Conad tirgus, kur var iegā dā ties pā rtiku, augļ us, sulas utt. Pā ri ceļ am no viesnī cas atrodas daudzas pludmales, visas apmaksā tas un koptas. Devā mies uz pludmali 44, ieeja jū rā ir lieliska, smiltis baltas un tī ras. Nā kamais kritē rijs ir brokastis. Mums arī patika, un galvenais, viss tiek darī ts ar "dvē seli", visu uzrauga pati viesnī cas ī paš niece. Viss vienmē r bija svaigs, garš ī gi kruasā ni ar daž ā diem pildī jumiem, kū kas, jogurti, biezpiens, saldais krē jums, izcirtņ i no daž ā da veida desā m un sieriem, garš ī gi ķ irš u tomā ti, vairā ku veidu sulas, tē ja, kafija, piens un musli. Visu neuzskaitī š u, ar to jau pietiek pilnā m brokastī m.
Itā lijā visas viesnī cas ir kompaktas, lī dz ar to arī numuriņ i. Bet istabā ir viss - kondicionieris, duš a, fē ns, bezmaksas seifs, neliels balkons, TV ar krievu kanā liem (1. , 2. kanā ls), ledusskapis dzē rieniem. Vannas piederumi tika regulā ri papildinā ti, kas ir pā rsteidzoš i trī szvaigž ņ u viesnī cai! Gaisa kondicionē tā js pa dienu nestrā dā , nu, saprotams, kā pē c. Kurš pa dienu pazū d istabā ? Rimini vienmē r ir, kur doties un ko redzē t. Bet vakarā un visu nakti lieliski atdzesē istabu. Aizbraucā m uz visu dienu uz Venē ciju, Sanmarī no, lai iepirktos. Klusi, bez bailē m un š aubā m, viņ i atstā ja vē rtslietas, naudu, dokumentus seifā . Internets viesnī cas vestibilā bija bezmaksas, darbojā s labi. Ja nav laika pasē dē t viesnī cā , tad jebkurā restorā nā vai kafejnī cā klientiem ir bezmaksas internets. Vienkā rš i paņ emiet lī dzi planš etdatorus, tā lruņ us un vakariņ ojiet tieš saistē , tē rzē jot, kā mums patika.
Man ļ oti patī k klusums, kad es atpū š os, un ar to nebija nekā du problē mu, nebija trokš ņ a no ielas un viesnī cas iekš puses.
Viesnī cas personā ls, arī ī paš nieki, ir draudzī gi, izpalī dzī gi, draudzī gi, viņ i ir ļ oti apmierinā ti ar saviem viesiem. Ī paš s paldies Evai Borisovnai un viņ as ģ imenei. Ja atkal atbrauksim uz Rimini, tad neeksperimentē sim, paliksim tikai š ajā viesnī cā . Kur cena un kvalitā te sakrī t.
Pastaigā joties pa pilsē tu, mani ne reizi vien pā rsteidza č etrzvaigž ņ u viesnī cas, kuru ir ļ oti maz. Izskatā s tikpat mazi, daž i nobruž ā ti, veci, nekas ī paš s, bet cena divreiz lielā ka! Atstā jiet labā ku naudu ekskursijā m, Itā lija ir skaista zeme!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Kungi, š ī gada maijā es pavadī ju brī vdienas Rimini, viesnī cā Marittima. Esmu bijusi š ajā viesnī cā jau iepriekš . Un man viņ š vienmē r ir paticis. Tač u š oreiz kaut kas "kaut kas" notika viesnī cā...Sā kumā mainī jā s restorā ns (uz labo pusi), parā dī jā s viesmī le, laba izskata, kura runā ja krieviski, tad televī zija runā ja krieviski (2 kanā li), tad pē kš ņ i ieslē dzā s internets, kas nedarbojā s ceturtajā stā vā . … Tomēr ▾ Kungi, š ī gada maijā es pavadī ju brī vdienas Rimini, viesnī cā Marittima. Esmu bijusi š ajā viesnī cā jau iepriekš . Un man viņ š vienmē r ir paticis. Tač u š oreiz kaut kas "kaut kas" notika viesnī cā...Sā kumā mainī jā s restorā ns (uz labo pusi), parā dī jā s viesmī le, laba izskata, kura runā ja krieviski, tad televī zija runā ja krieviski (2 kanā li), tad pē kš ņ i ieslē dzā s internets, kas nedarbojā s ceturtajā stā vā . strā dā jot, tad satika krievu istabeni, kura uzkopa telpas. Krievu nakts š veicars piedā vā ja tē ju un kafiju, kad mē s ar sievu atgriezā mies vakarā . No rī ta mū s uz kafijas galdiņ a gaidī ja krievu avī zes. Tas viss bija neuzkrī toš i un ļ oti pieklā jī gi. Un tikai uzturē š anā s beigā s mē s satikā m viesnī cas Marittima krievu direktoru, un tad viss kļ uva skaidrs. “Mū su vī rietis” Itā lijas teritorijā viņ u uzreiz iekaroja, un mē s viņ u apbē rā m ar jautā jumiem. Esam pateicī gi personā lam par patī kamo laika pavadī š anu. Maritima, tiksimies jū lijā . Mē s iesakā m visiem. Zinu, ka Eva (direktore) taisa biljarda zā li ar krievu biljardu. Viņ i teica, ka iegā dā sies autobusu, lai pā rvietotu savus klientus. Esam apmierinā ti ar visu – no brokastī m lī dz pat viesnī cas atraš anā s vietai. Viss OK.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар jukajujuka
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tā velk diezgan labi savai "troikai", es pat no sevis pieliktu zvaigznī ti - personā ls pieklā jī gs, tī rī š ana apzinī ga. Dzeramnaudu neņ em - vispā r (!? ! ). Visur, kur neizklā jā m 2 eiro monē tas....katru reizi, kad viņ i tos atrada vienā un tajā paš ā vietā . … Tomēr ▾ Tā velk diezgan labi savai "troikai", es pat no sevis pieliktu zvaigznī ti - personā ls pieklā jī gs, tī rī š ana apzinī ga. Dzeramnaudu neņ em - vispā r (!? ! ). Visur, kur neizklā jā m 2 eiro monē tas....katru reizi, kad viņ i tos atrada vienā un tajā paš ā vietā . Brokastis - klā t neatkarī gi no izbraukš anas laika no viesnī cas, vienī gajā reizē (kad izbraucā m puspiecos no rī ta) mums iedeva somas lī dzi. Pē c ē diena daudzuma katrs komplekts pabarotu divus))) Bet karsta kafija bija klā t jebkurā diennakts laikā ). Telpas ir mazas. . . precī zā k - ļ oti mazs....Tomē r, ņ emot vē rā to, ka mē s parasti izbraucā m pulksten 6 no rī ta un atgriezā mies istabā tuvā k pusnaktij, viss mums bija piemē rots. Ir duš a, tā darbojas pareizi, karstais ū dens ir patieš ā m karsts, un aukstais ū dens ir patieš ā m auksts. Tualete, bidē , izlietne, liels spogulis, fē ns. Gultas labas, pat ļ oti labas! Veļ a jauna, tī ra, ciete. Ja man ir neē rti gulē t, mugura man par to stā sta no rī ta. . . Es nekad par viņ u tur nedomā ju, neskatoties uz ikdienas fiziskajā m aktivitā tē m ekskursiju veidā utt. . Viesnī ca ir maza, bet mā jī ga, atraš anā s vieta ir laba - tuvu visiem Rimini apskates objektiem, trī s minū š u gā jiena attā lumā no pludmales, vienas minū tes gā jiena attā lumā no centrā lā s promenā des)))
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s ar draugu palikā m š ajā viesnī cā septembrī . mums visiem ļ oti patika. Brokastis un apkalpoš ana bija lieliska! Patieš ā m brī niš ķ ī ga viesnī ca! … Tomēr ▾ Mē s ar draugu palikā m š ajā viesnī cā septembrī . mums visiem ļ oti patika. Brokastis un apkalpoš ana bija lieliska! Patieš ā m brī niš ķ ī ga viesnī ca!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē jā s kopā ar sievu viesnī cā no 2011. gada 18. jū lija lī dz 2011. gada 25. jū lijam. Iespaidi pozitī vi. Numuri ir diezgan ē rti, lai gan mazi. Visos numuros ir gaisa kondicionē tā js. kas ir svarī gi karstajā sezonā . Ē diens "istabā s", jo nodzī voja trī s nedē ļ as. … Tomēr ▾ Uzturē jā s kopā ar sievu viesnī cā no 2011. gada 18. jū lija lī dz 2011. gada 25. jū lijam. Iespaidi pozitī vi. Numuri ir diezgan ē rti, lai gan mazi. Visos numuros ir gaisa kondicionē tā js. kas ir svarī gi karstajā sezonā . Ē diens "istabā s", jo nodzī voja trī s nedē ļ as. Bet tā esmu pati vainī ga. Ekskursija nav norā dī ta. operators. ka mums ar sievu vajadzē ja atseviš ķ as gultas, tā pē c pē c ieraš anā s mū s ievietoja istabā ar divguļ amo gultu. Pē c nakts pavadī š anas viņ i lū dza mainī t istabu. Mū s nomainī ja, bet brī dinā ja, ka istabiņ a ir lī dz 24. datumam, tad tai tika veikta rezervā cija. Un pē dē jā vakarā viņ i atkal iedeva istabu ar divguļ amo gultu, bet mums vairs nebija vienalga, jo mē s tajā vakarā izlidojā m. Trī sdesmit kilometrus no Rimini atrodas Boloņ a – studentu pilna pilsē ta, tā pē c š ie studenti atpū š as Rimini. Ballī te uz ielas turpinā s lī dz rī tam. Studenti trokš ņ o, kliedz, dzied, brauc ar motorolleriem, automaš ī nā m utt. Tā pē c, ja viesnī ca ir vē rsta pret galveno ielu, kas iet gar krastmalu, var rasties neē rtī bas. . Mū su viesnī ca atrodas nedaudz tā lā k (50 metri) no š ī s trokš ņ ainā s ielas, un tā pē c nekā du diskomfortu neizjutā m, varē jā m droš i atvē rt logus naktī - troksnis bija gandrī z nedzirdams. Viesnī ca nav "pirmajā " lī nijā , bet, manuprā t, tā absolū ti nespē lē nekā du lomu. Burtiski "divus soļ us" lī dz jū rai. Ē diens trim zvaigznē m ir ļ oti pieklā jī gs. Mē s ar sievu ē dā m tikai brokastis. Mana sieva atpū tā s Francijā , kur brokastī s viņ i iedeva mazu tasi kafijas un maizes š ķ ē li ar sviestu. "Marittimā " tika prezentē ta pilnvē rtī ga bufete - trī s veidu desas, vairā ku veidu sieri. sviests, svaigi un konservē ti augļ i, musli, vairā ku veidu konditorejas izstrā dā jumi un kū kas, divu veidu sulas, grauzdiņ i u. c. Personā ls ļ oti pieklā jī gs. Reģ istratū rā mainī jā s divi vī rieš i un pā ris reizes parā dī jā s meitene. Viens vī rietis ir itā lis, 45 gadi. Ļ oti runī gs, smaidī gs. Otrs (krieviski runā još s) Ivans ir no Moldovas. Lielisks puisis. Ja vajadzē ja kaut ko noskaidrot – uzzinā jā m no viņ a. Arī istabenes ir ļ oti pieklā jī gas, istabā viss mainī jā s katru dienu. Protams, ierodoties gultā atstā jā m 5 eiro dzeramnaudu un arī aizbraucot. Nu par istabas maiņ u reģ istratū rā vī rieš iem arī iedeva dzeramnaudu 10 eiro. Viņ i nejautā ja, viņ i atteicā s, bet mē s paš i uzstā jā m. Viesnī ca man patika, ja gadā s vē lreiz aizbraukt uz Rimini, pasū tī š u vē lreiz, lai nesaskrietu ar "cū ku ķ eksī ". Š is, kā saka, jau ir pā rbaudī ts. Viesnī cu iesaku cilvē kiem, kam nepatī k troksnis, kņ ada. Piemē ram, pā riem, kas vecā ki par 40 gadiem. Viesnī cā nav izklaides bē rniem.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар helga.k777
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2009. gada septembrī atpū tā mies Itā lijā , tas bija 2 nedē ļ u ceļ ojums, pirmā nedē ļ a bija ekskursija, bet otrā – atpū ta pie jū ras Rimini. Par Itā liju daudz nerakstī š u, bet rakstī š u konkrē ti par viesnī cu. … Tomēr ▾ 2009. gada septembrī atpū tā mies Itā lijā , tas bija 2 nedē ļ u ceļ ojums, pirmā nedē ļ a bija ekskursija, bet otrā – atpū ta pie jū ras Rimini. Par Itā liju daudz nerakstī š u, bet rakstī š u konkrē ti par viesnī cu. Viesnī ca Marittima 3 * ir ļ oti jauka, mā jī ga un patī kama viesnī ca. Tā kā apskates tū res laikā nā cā s apmesties vairā kā s viesnī cā s Rimini, tad ir ar ko salī dzinā t. Rimini ir ļ oti pieticī gas un primitī vas viesnī cas, Marittima nav viena no tā m. Ļ oti jauks personā ls, diezgan labi numuriņ i, lielisks serviss, uzkopš ana - viss visaugstā kajā lī menī , neskatoties uz 3*. Varu droš i teikt, ja atkal doš os uz Itā liju un atpū tī š os Rimini, tad bez š aubā m izvē lē š os š o viesnī cu.
Вид с балкона (прямо) Отель Marittima Вид с балкона (влево) Место завтраков Отель Marittima Холл отеля Холл отеля Ванная комната
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atradā s viesnī cā "Marittima" no 2009. gada 14. lī dz 29. aprī lim. Rakstu speciā li, jo kad braucā m, izrakā m visu I-nē un tikai š ajā vietnē atradā m 1(vienu! ) Apskatu. Vmdimo, jo mū su tautieš i nez kā pē c neiekļ ū st. … Tomēr ▾ Atradā s viesnī cā "Marittima" no 2009. gada 14. lī dz 29. aprī lim.
Rakstu speciā li, jo kad braucā m, izrakā m visu I-nē un tikai š ajā vietnē atradā m 1(vienu! ) Apskatu. Vmdimo, jo mū su tautieš i nez kā pē c neiekļ ū st.
Kā parasti, viesnī cai ir savi plusi un mī nusi.
Brī niš ķ ī gs, ļ oti draudzī gs personā ls, kurš runā angliski, t. sk. , vienmē r gatavs palī dzē t noorganizē t autobusu grafiku uz Sanmarī no vai vilcienus uz Venē ciju, piemē ram, no I-neta.
Zā le, aka recepcija, aka bā rs, aka TV salons ir diezgan liels, gaiš s, mā jī gs, ar baltā m ā das mē belē m un ziedoš ā m orhidejā m. Stū rī pie ieejas ir grozs ar lietussargiem sliktos laikapstā kļ os.
Pretī ieejai neliela veranda ar plastmasas mē belē m Teritorijas nav vispā r.
Telpas mazas, starp gaiteni un paš u telpu nav "ģ ē rbtuves", kas ir neparasti, bet skaņ as izolā cija patiesī bā ir laba, no koridora vispā r nebija trokš ņ a, varbū t tā pē c, ka pirmā s 3 dienas dzī vojā m viesnī cā vieni(! ) , 4dien brokastī s redzē jā m vē l pā ris viesus. Hee hee.
Ir balkons, uz kura tomē r nav ne krē sla, ne galda. Man bija jā izņ em krē sls un mī ksts pufs, ja gribē ju sē dē t ar skatu uz jū ru un klausī ties zvanu zvanu Svē tā Augustī na bazilikā vairā kos des. metru attā lumā no viesnī cas. Skaisti!
BET DIENA, kad bē rni no skolas, kas atrodas turpat, Bazilikas teritorijā , izlien uz kaimiņ u sporta laukumu, un pieauguš ajiem patī k pē c darba uzspē lē t futbolu un attiecī gi bļ aut, TROKŠ Ņ I.
Viesnī ca atrodas 14. pieturā , kas ir neticami ē rti, jo "centrs" Marina Centro, t. i. , Fellī ni parks, viesnī ca "Villa Adriatica" 10. pieturā , dzelzceļ a stacija 3, bet vē sturiskais centrs 1-. 2.
Tur var iet ar kā jā m, bet noteikti ir min 25! Un kā pē c, kad autobusi kursē pē c saraksta, un ne tikai Nr. 11, bet arī Nr. 7, un Nr. 19.
Starp citu, blakus, 13. pieturā ir lielveikals "Standa". Ir kulinā rijas nodaļ a, kur tirgo karaliskā s garneles uz iesmiem, ceptas rī vmaizē , grilē tu vistu, visā dus salā tus, grilē tus dā rzeņ us. Var palū gt sagriezt prosciutto crudo (aka jamon) , š ķ iņ ķ is, salami. Viss ļ oti garš ī gs (saka: due-cento grami (200g) vai tre-cento grami (300g).
Brokastis viesnī cā tiek pasniegtas no pulksten 7. Itā lijai raksturī gi: kruasā ni (garš ī gi, svaigi pildī ti (š okolā des pasta, olu krē ms, aprikož u ž eleja) vai tukš i, vairā ku veidu saldie pī rā gi vai smalkmaizī tes (nekad nav ē sti), vechina un salami š ķ ē lē s, mī ksti siers (Philadelphia tipa), sviests, ievā rī jumi.
BET, UZMANĪ BU: VAR JAUTĀ T RECEPTĀ UN BĀ RĀ BŪ RĪ S ESPRESSO VAI KAPUČ INO! 1. tase ir bez maksas.
2 veidu sulas - (apelsī nu un citronu) nepatika, daž as mā kslī gas.
Piens, ž ā vē tas plū mes, 2 veidu pā rslas. Tas viss tiek pastā vī gi pievienots ē š anas laikā .
Viesnī ca izskatā s ā rē ji neizdevī ga, bet ē rta dzī voš anai. Tī rī š ana ļ oti kvalitatī va, pastā vī gi tiek ziņ ots par duš as ž elejā m, ziepē m, vā ciņ iem. "Tē jas viņ i nekad neatstā ja, tas bija kaut kā neē rti. . . bet viņ i pacienā ja istabeni ar kasti labas š okolā des.
Pludmales numurs 44. Ļ oti ē rta, ar bē rnu rotaļ u laukumu.
No balkona varē jā m redzē t jū ru, lai gan viesnī ca cenš as. praktiski 3. lī nijā . Jā š ķ ē rso ceļ š , bet tas jā dara visiem kam viesnī ca nav 1. lī nijā .
Blakus atrodas viesnī cas "Corallo" (bet pretī ir liela objekta celtniecī ba), greznā "Park Hotel" -4 *, blakus "San Pietro" un
jauka, jauna "Dolce Vita". Abi ir 3*, bet nekad neesmu redzē jusi uz tiem piedā vā jumus no mū su tū roperatoriem!
Pastaigā jā s apkā rt un atrada Natalie's un PAK biež i ieteiktā s Bengazi un Jolly viesnī cas — diezgan labā vietā . Bengā zī mā jī gā strupceļ ā , pie tā brī niš ķ ī gs dā rzs ar pī tā m mē belē m. Tie atrodas 12. pieturā .
Droš i vien viss par viesnī cu. Pamato savas 3+ zvaigznes.
Mū su tautieš us neievē roja, galvenokā rt itā ļ i, jo. atmosfē ra ir mā jī ga.
Un- PALDIES VIESNĪ CAS MARITTIM PERSONĀ LAM PAR NEOBJEKTIVITĀ TI UN ATSAUCĪ BU! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums aleksey140570
Labdien! Kas bija šajā viesnīcā ziemā? Braucam 2018. gada janvārī, bet baidāmies, ka būs auksti) Padalieties iespaidos, paldies!
7 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums pushkaryova
Kā atrast krievvalodīgo ceļojumu aģentūras Rimini Itālijā
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums pushkaryova
Kad viesnīca pēdējo reizi tika atjaunota?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Marittima находится в центральном районе Римини — Марина Чентро. в 70 от моря. Отель подходит для спокойного отдыха и деловых поездок.

Atrašanās vieta Отель расположен всего в 10 минутах езды на машине от торгово-выставочного центра (предоставляется трансфер) и в 5 минутах от конгресс-центра. Вокзал Римини — 2,1 км, международный аэропорт им. Федерико Феллини — 6,2 км.
Pludmales apraksts До пляжа 70 метров.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда (платно), камера хранения багажа,факс/ксерокопирование, ежедневная уборка номера, круглосуточный бар, ТВ-салон с русским каналом, терраса.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
Telpu apraksts

В отеле 40 номеров.

Istabās

Ванная комната, фен, телевизор с плоским экраном и спутниковыми каналами, кондиционер, мини-бар, бесплатный Wi-Fi.

Adrese Viale Renato Parisano, 24, Rimini, Italy
Tālruņi: +39 0541 390629
Tīmekļa vietne: Marittima Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.