Ascot Hotel 4*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.610
№16 viesnīcas reitingā Rimini
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas starp Rimini un Riciones pilsētām. No šejienes jūs varat viegli sasniegt Rimini galvenās apskates vietas. Sabiedriskā transporta pietura atrodas 280 metru attālumā no viesnīcas, savukārt pilsētas parks ir 1 km attālumā. Viesnīca ir piemērota relaksējošām pludmales brīvdienām vai biznesa braucieniem.Vairāk →
аватар Katsis
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Es š eit atpū tos kā daļ a no reklā mas tū res 2019.  gada septembra vidū . Man ļ oti patika viesnī ca. Liels vestibils, izpalī dzī gs personā ls runā daž ā dā s valodā s. Divi lifti, reģ istratū rā piedā vā saldumus, cepumus. … Tomēr ▾ Es š eit atpū tos kā daļ a no reklā mas tū res 2019.  gada septembra vidū . Man ļ oti patika viesnī ca. Liels vestibils, izpalī dzī gs personā ls runā daž ā dā s valodā s. Divi lifti, reģ istratū rā piedā vā saldumus, cepumus. Jū s varat rezervē t ekskursijas uz Rimini vecpilsē tu, Venē ciju, Romu, Florenci un Sanmarī no.
Iebraukš ana 14.00, izbraukš ana 10.00 (tomē r kā visā Itā lijā ). Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka par uzturē š anos viesnī cā ir jā maksā pilsē tas nodoklis.
Ē diens viesnī cā ir izcils! Brokastis tiek pasniegtas bufetes veidā . Izvē le ir diezgan liela: maize, bulciņ as, daž ā das kū kas un kruasā ni, tē ja, kafija, sulas, ū dens, daž ā da veida sieri, izlejamais jogurts un burciņ ā s, zaļ umi - spinā ti, salā ti, baziliks, vā rī tas olas un olu kultenis, augļ i - kivi, ā boli, bumbieri, plū mes, melone, arbū zs, vī nogas, ananā si, rieksti, rī vē ts kokosrieksts, linu sē klas.
Vakariņ as tiek pasniegtas kā uzkoda bufetes veidā - š eit nav salā tu - zaļ umi, kā posti, burkā ni, gurķ i, tomā ti. Bagā tī ga jū ras velš u izvē le: kalmā ri, austeres, astoņ kā ji, mī dijas, krabji. Un, protams, svaigi ceptas preces.
Arī pē c pirmā un otrā ē diena tiek pasniegti pē c izvē les (A la Carte). Parasti tā ir zupa, lazanja, makaroni, makaroni, jē rs, daž ā das jū ras zivis, cepti kartupeļ i. Vakariņ ā s ū dens un dzē rieni ir pieejami par papildu samaksu. Viss ir ļ oti garš ī gi! Turklā t vakariņ ā s biež i ir klā t arī pats viesnī cas direktors, kurš sazinā s ar viesiem. Viņ š ir ļ oti uzmanī gs un pretimnā koš s.
Istabai ir balkons (man bija liels zaļ š mā kslī gā s zā les paklā js ar sā nu skatu uz jū ru, ar galdu un krē sliem). Tā pat arī plazmas TV, ledusskapis ar minibā ru, seifs, fē ns, duš a ar aiztaisā mā m ž alū zijā m, bidē , tualetes piederumi (kosmē tiskie kociņ i, nagu vī le, vates paliktņ i, ziepes, š ampū ns, matu cepure). Istaba tiek uzkopta katru dienu. Protams, ir viss nepiecieš amais no austiņ ā m - skapji ar daudziem pakaramiem, krē sls, naktsgaldiņ i, milzī ga gulta, pietiekami daudz rozetes. Wifi darbojas ļ oti labi, arī istabā s.
Atseviš ķ i ir vē rts pieminē t lielisko baseinu, kas man ļ oti patika. Tas ir apsildā ms, silts un vienī gais Rimini ar jū ras ū deni! Peldē ties tajā pat +18-20 grā du temperatū rā sagā dā ja patiesu baudu. Baseins ir liels, ir sekla telpa un nož ogots ar dziļ umu. Apkā rt ir sauļ oš anā s krē sli, tiek izdalī ti lielie dvieļ i, ir ģ ē rbtuves un duš as. Tas darbojas no pavasara (no 15. aprī ļ a) lī dz rudenim. Blakus baseinam ir arī dž akuzi jau ar karstu ū deni un neliels baseins bē rniem.
Viesnī cā ir neliela trenaž ieru zā le, iespē jams iznomā t velosipē dus, lietus gadī jumā var paņ emt lī dzi lietussargu zā lē . Spa, masā ž as un saunas pakalpojumi tiek piedā vā ti par papildu samaksu.
Viesnī ca atrodas pirmajā lī nijā , 3 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales. Katra pludmale š eit ir numurē ta un tai ir atseviš ķ a ieeja. Tas ir ļ oti plaš s, smilš ains, ar maigu ieeju jū rā . Vakaros ir bē gums. Ir patī kami peldē t. Sauļ oš anā s krē sli un saulessargi ir pieejami par papildu samaksu.
Gar jū ras lī niju stiepjas gara un labiekā rtota promenā de, pa kuru var pastaigā ties, skriet vai braukt ar velosipē du. Un blakus centrā lajai izejai no viesnī cas ir ceļ š , pa kuru kursē autobusi, pa kuru var nokļ ū t vecajā pilsē tas daļ ā , iepirkties. Apmē ram vienas pieturas attā lumā atrodas liels lielveikals ar pā rtikas precē m.
Kopumā viesnī ca atrodas labi, ī paš nieki ir ļ oti viesmī lī gi un viesmī lī gi. Labprā t š eit atgrieztos vē lreiz!
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca laba, atrodas 5 minū š u braucienā ar autobusu no Rič ones centra un vakarā ir daudz interesantā k aizbraukt uz turieni, nevis uz Rimini centru, jo Rič onē ir daudzi veikali, kas strā dā visu vakaru. Viesnī cā ir ļ oti labas vakariņ as, normā las brokastis un laba uzkopš ana numurā . … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, atrodas 5 minū š u braucienā ar autobusu no Rič ones centra un vakarā ir daudz interesantā k aizbraukt uz turieni, nevis uz Rimini centru, jo Rič onē ir daudzi veikali, kas strā dā visu vakaru. Viesnī cā ir ļ oti labas vakariņ as, normā las brokastis un laba uzkopš ana numurā . Numuri ir mazi, bet ē rti. Viena problē ma, telpā bū s ļ oti skaļ š , ja ņ emat istabu ar skatu uz ceļ u, un ja ar skatu uz jū ru, tad nekā du problē mu.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca normā la, nav lieliska, bet samaksa nav dā rga. Istabas mazas, bet nav laika palikt, un nakš ņ ot pietiek. . Vispā r solī ds 4. … Tomēr ▾ Viesnī ca normā la, nav lieliska, bet samaksa nav dā rga. Istabas mazas, bet nav laika palikt, un nakš ņ ot pietiek. . Vispā r solī ds 4.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar manu 10 gadus veco meitu. Viesnī ca ir patī kama visos aspektos. Pirmkā rt, man patika, ka, atrodoties tuvu jū rai un centrā lā piekrastes trasei, nav trokš ņ aina. Atpū tā mies lī dzī gā viesnī cā Horvā tijā (Opatija), kur nebija iespē jams gulē t, jo nepā rtraukti bļ austā s mū zika. … Tomēr ▾ Mē s palikā m š ajā viesnī cā ar manu 10 gadus veco meitu. Viesnī ca ir patī kama visos aspektos. Pirmkā rt, man patika, ka, atrodoties tuvu jū rai un centrā lā piekrastes trasei, nav trokš ņ aina. Atpū tā mies lī dzī gā viesnī cā Horvā tijā (Opatija), kur nebija iespē jams gulē t, jo nepā rtraukti bļ austā s mū zika. Viesnī ca Ascot ir tī ra, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu (starp citu, visbiež ā k krievvalodī gie). Pietura atrodas blakus viesnī cai, kas ir ē rti, jo jebkurā laikā varat izmantot Bonelli Bas autobusus, kas aizvedī s uz Venē ciju, Florenci un jebkuru citu atrakciju parku pilsē tu, kuru Rimini un apkā rtnē ir daudz. . Biļ etes var iegā dā ties pretē jā pusē š ī s firmas birojā . Viesnī cas administrā cija ir ļ oti draudzī ga, starp citu, tai nav jā runā visu tautu un valstu valodā s. Pietiek runā t angliski, un jū s sapratī siet viens otru. Viņ i barojas lieliski. Ē damistabā ir pā ris viesmī ļ u, viena no viņ ā m ir Kristī na, kura runā krieviski un vē l pā ris valodā s bez dzimtā s itā ļ u valodas. Rimini viesnī cā m baseins ir liels, jo daudzā s citā s viesnī cā s baseinam tiek izdalī ta sile ar ū deni. Protams, tie nav baseini, pie kuriem daudzi ir pieraduš i Emirā tos un Kiprā vai Korfu. Bet Rimini (atkā rtoju) tas ir vienkā rš i super baseins. Un, ja jū s atpū š aties š ajā pilsē tā , tad es atkal izvē lē š os š o viesnī cu, jo tā ir mierī ga un jū s varat patieš ā m atpū sties. Š ogad es tur braukš u vē lreiz, jo manai meitai patika Rimini, nevis Milano Marittima un ne Ricione.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 3.0
Nav smuki, nav kā rtī gi! Vienkā rš i š ausmī gi! … Tomēr ▾ Nav smuki, nav kā rtī gi! Vienkā rš i š ausmī gi!
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель находится между городами Римини и Риччоне. Отсюда можно легдо добраться до главных достопримечательностей Римини. В 280 м от гостиницы расположена остановка общественного транспорта, а в 1 км – городской парк. Отель подойдет для спокойного пляжного отдыха или бизнес-поездок.

Atrašanās vieta Отель находится в 1 км от аэропорта имени Федерико Феллини. В 850 м от гостиницы расположена железнодорожная станция Rimini Miramare.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

К услугам гостей открытая терраса. Размещение с домашними животными допускается по предварительному запросу. Стойка регистрации работает круглосуточно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • izmitināšana ar dzīvniekiem
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports Библиотека. Игровая комната.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Отель предлагает 63 комфортабельных номера.

Istabās

Современные номера спа-отеля Ascot располагают бесплатным Wi-Fi, элегантной мебелью и кондиционером с индивидуальной системой контроля. В большинстве номеров есть балкон. Из некоторых номеров открывается вид на море.

  • vanna/duša
  • fēns
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • balkons/terase
Adrese Viale Principe di Piemonte 38, 47924 Rimini RN, Italy
Tālruņi: +39 0541 37 15 61
Tīmekļa vietne: Ascot Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.