Jautājums o Itālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
783 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Izvēlamies valsti medusmēneša ceļojumam, gribas kaut ko neparastu, kur var apvienot ekskursijas un relaksējošu atpūtu, svarīgi lai ir ainavas
Izvēlamies valsti medusmēneša ceļojumam, gribas kaut ko neparastu, kur var apvienot ekskursijas un relaksējošu atpūtu, svarīgi lai ir ainavas
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
15 abonenti  • prasīja 2019-03-215 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  60
аватар ollennka
Ainavu un klusuma ziņā maz kas var pārspēt Šveici un Islandi.
аватар NatashaS
Ja Itālija ir ar ainavām, tad Komo sala (Varenna, Bellagio, Menagio, Tremezza) vai Maggiore Island (Itālijas daļa).
аватар lazy_person
Tagad sāksies pārpilnība par Itāliju (Sanremo, Amalfi ...)
Iesaku izvēlēties Turciju... Ičmeleru (Marmarisa). Izcilas ainavas, pieejamas brīvdienas "viss iekļauts", daudz dažādu ekskursiju katrai gaumei, skaista jūra.
аватар ollennka
46vl, vajag pludmali? Kurā mēnesī plānots ceļojums?
аватар AllOverTheWorld
Bija pagājušajā gadā kāzās Kapadokijā ..... sapnis!
Noteikti var apvienot ekskursijas, skatus, relaksējošu atpūtu. 2-3 dienas Kapadokija, pati ceremonija un viesnīcas tur ir ļoti krāsainas. un tad vispār nedēļu var pavadīt labā viesnīcā gleznainā vietā!
+ uz ollennkas jautājumiem, arī no šī ir daudz kas atkarīgs.
lai gan pēc taviem kritērijiem vietas ir "mulion"
аватар Pachok
Kurā mēnesī ir kāzas?
аватар lana_181
Kāzām izvēlies Seišelu salas – tas noteikti paliks atmiņā un būs grandiozi un neparasti! Nu Itālija, tur viss standarts - Venēcija, Amalfi, Roma.. utt.. Un es arī izvēlētos Portugāli! Šeit ir patiesi skaistās ainavas, un ir vēl virkne priekšrocību - garšīgs ēdiens, siltums lielāko gada daļu, okeāns un, pats galvenais, lētums. Sintra ir pasakaina vieta!!! Porto, valsts dienvidos – krāšņa fotosesija garantēta!
аватар AllOverTheWorld
46vl, tu saproti, ka tavs jautājums ir no sērijas: saki kaut ko, nezinu ko, es tur iešu, nezinu kur, bet budžets vispār ir noslēpums
Seišelu salas jums jau ir ieteikušas, kāpēc gan ne Bora Bora (aptuvenais budžets no 7 000 USD 10 dienām), lai gan gandrīz visā Karību jūrā ir aptuvenas ainavas, skaista jūra-okeāns, palmas un smiltis.
Tā pati Grieķija, piemēram, 2-3 dienas Sanatorini panorāmas bildēm, un tad atpūties jebkurā Grieķijas kūrortā.
Kaut kā ar foruma biedru apspriedām braucienu uz Tromso, tur noteikti ir ainavas un ziemeļblāzma!
аватар ollennka
Un jautājuma autors (kā jau parasti) izlikās par zivi pīrāgā un klusē.
аватар Galina50
Un es ierosinu izvēlēties Romu, atmiņa paliks uz mūžu!
аватар lana_181
Gaļina50 un es tev piekrītu! Es nezinu, kā autors
аватар AllOverTheWorld
Jā, tās noteikti ir relaksējošas brīvdienas Romā)))
аватар lana_181
AllOverTheWorld kāpēc šī kodīgums? Jā, iedomājieties, ka Romā jūs varat atrast vietas, kur ir relaksējoša atpūta)) autors nevēlas staigāt pludmalē, viņi rakstīja, lai apvienotu ekskursijas un relaksējošu atpūtu. Romā ir viss! Bet es joprojām esmu par salām un Portugāli)) Šis ir medusmēneša ceļojums! Un ne tikai atvaļinājums labā pieciniekā Turcijā, uz kuru vienmēr varat doties jebkurā gadījumā)
аватар ollennka
Roma un miers ir divas nesavienojamas lietas. Es joprojām ar nodrebēm atceros šos cilvēkus visur.
аватар AllOverTheWorld
lana_181, kāda ir mana kodīgums?
Kur ir klusas vietas Romā?, nomalē un guļamrajonos?, un kādas tad ir ainavas? Nofotografēties pie lūgšanu vietām bez tūristiem kadrā praktiski nav iespējams (izņemot varbūt agru rītu, kā 5 stundas vai naktī), arī uz Romu var doties apskatīt vēsturiskās vietas jebkurā laikā.
Kur jūs redzējāt, ka autors nevēlas pludmalē vāļāties?
Man personīgi vienkārši gulēt pludmalē un atpūsties.
Vai jau sen esat bijis modernās kāzās brīvā dabā?
Man šī tēma ir ļoti aktuāla, šogad kāzu gadadiena, gribas arī ko neaizmirstamu. Starp citu, uzskatu arī Portugāli, bet Madeiru, jo apceļoju Lisabonu, tās apkārtni un Porto un ļoti iemīlējos Portugālē, pat vairāk nekā populārākos galamērķos kā Spānija un Itālija, bet vīrs tomēr grib aizbraukt uz Karību jūras reģions (mēs domājam par Kostariku vai Dominikānas Republiku, lai gan tie bija tur un tur, bet Maurīcija ir ļoti kosmiska budžeta ziņā).Tātad kaustiskumam ar to nav nekāda sakara. Konkrēti no autora puses nav
аватар lana_181
ollennka/ Un es zinu vietas, kur tu vari doties pensijā un pūļi tev nebūs nekādi). Lai gan, protams, galvenais ir doties īstajā laikā. Bet es neesmu par Romu, lai gan kā variants, kāpēc ne?
аватар ollennka
lana_181, kas ir šīs vietas? Romā līdz šim esmu redzējis tikai vienu tādu vietu - tualeti. Es braucu ziemā, naivi domāju, ka ir nesezona, tūristu gandrīz nebūs ...
аватар lana_181
AllOverTheWorld negrasās ar jums strīdēties. jā, Romā ir klusas vietas – pašā centrā). Vai varbūt man ir tik paveicies?)). Un patiešām fotografējiet bez cilvēkiem. Bet vai autora ierakstā ir teikts, ka viņi vēlas gulēt pludmalē? Kā jūs domājat, kā ekskursijas ir saistītas ar staigāšanu pludmalē? Un mierīgs var nozīmēt jebko, sākot no laiskošanās pludmalē līdz tikai pastaigai un skaistuma apcerei. Lai gan jātiek skaidrībā ar autoru, un tiešām, kā vienmēr, tika uzdots jautājums, kāpēc atbildes?)) Medusmēneša ceļojums katram ir atšķirīgs.
аватар Pachok
Starp citu, jā :) Kas tās par ainavām, ja bez ķīniešiem kadrā nav iespējams nobildēt :)))
аватар lana_181
ollennka nu es gāju pavasarī.Pūlis bija tikai pie Trevi un Kolizeja) Un pāris rindas uz Vatikānu.Bet pat Vatikānā es varēju viens pats klīst pa hallēm.. kad nolēmu doties uz skrējiens otrreiz. Jums jāiet uz turieni pusdienlaikā, un jūs viens vai ar duci cilvēku klīsīsit pa visām zālēm). Visa Tibras piekraste ir praktiski pamesta. utt. Jums vienkārši jādodas uz nedēļas nogali. Ir daudz .. tādas vietas, kaut kā ierakstīšu stāstā.Ja rokas aizsniegs. Ak, kāpēc mēs neiesakām Parīzi?)) Tur, naktī, pilsētā vispār neviena nav, un viņi organizē fotosesijas kāzām.
аватар AllOverTheWorld
lana_181: Kā jūs domājat, ka ekskursijas ir saistītas ar pludmali?
un autora jautājums ir apvienot ekskursijas un relaksējošu atpūtu, vārds kombinēt jūs uz neko nepamudināja?)
un kāpēc gan nestrīdēties! ;)
vīna trūkuma un tā kopīgas dzeršanas dēļ (In vino veritas)
tad būsim apmierināti ar frāzi:
strīdā dzimst patiesība ;)
аватар AllOverTheWorld
oooooh .... tikai ne Parīze medusmēneša ceļojumā !!!! (IMHO)
Pirms 20 gadiem jā, bet ne tagad...
аватар ollennka
lana_181, kurā mēnesī tu gāji? Varbūt kaut kā mēģināšu reabilitēt Romu savās acīs un došos vēlreiz.
Attiecībā uz Parīzi es personīgi neieteiktu, ņemot vērā pēdējo mēnešu nemierus. Jā, pat bez dzeltenām vestēm tur nav īpaši ērti - melnādainie un arābi klejo uz ielas, nes urīnu no alejām pat pieklājīgās ielās.
аватар AllOverTheWorld
ollennka Es devos komandējumā sliktākajā sezonā, kad pat itāļi aizbrauc, jo karstums nav īsts! augusta sākumā nebija reāls tūristu skaits. Starp citu, maija beigās tas bija kā caurbraukšana, jo man šķita, ka tūristu bija mazāk, bet tas joprojām ir ļoti agrs))))
аватар ollennka
Es biju janvārī. Pēc lietu loģikas eiropiešiem Ziemassvētku brīvdienas beigušās, visi devušies uz darbu. Bet tomēr viņu bija daudz. Un es vispār klusēju par ķīniešiem un japāņiem ((((.
аватар Igor_m
Aizkarpatija, Transilvānija Rumānijā. Piedāvāju sagaidīt mani no Itālijas augusta beigās, tur ir labas vietas no Dženovas līdz Grosseto, atklāšu noslēpumu, vēl pāris dienas pavadīšu Austrijā un Šveicē, bet tur ir dārgi.
аватар ollennka
"Es ierosinu sagaidīt mani no Itālijas augusta beigās"
Nu, šī iemesla dēļ nav grēks atlikt kāzas uz vēlāku laiku)))))
аватар Vika284
Tas ir atkarīgs no budžeta un, kā viņi rakstīja iepriekš, kurā medusmēneša ceļojuma mēnesī, ja vasarā Santorini sala, Komo ezers Itālijā ir pārpildīta ar tūristiem un līgavām, kas fotografē sapņus. Vasaras iespēja Skotijā un Īrijā, Lofonten Norvēģijā. Vai arī izvēlieties kādu no daudzajām Grieķijas salām.
Ja brīvdienas pludmalē ar skaistu skatu uz Fidži, Arubu, Bequia salu Sentvinsentā un Grenadīnām.
аватар ollennka
"Ja brīvdienas pludmalē ar skaistu skatu uz Fidži, Arubu, Bekijas salu Sentvinsentā un Grenadīnām."
Mmmm, no dažiem vārdiem es krītu ekstāzē! Vai vēlaties tur apmeklēt?
аватар lana_181
ollennka gāja martā, vēl labi jūlija beigās, augusta sākumā, bet karstums ir ellišķīgs, bet martā man patika. Galvenais ir iet darba dienās.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Itālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl