Jautājums o Itālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
783 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Esmu no Kijevas. Braucu ciemos pie draudzenes uz Itāliju.Man ir visi dokumenti izņemot ielūgumu.Mana draudzene īrē māju.Man ir viņas līguma un pases kopija. Vai jums ir nepieciešams ielūgums?
Esmu no Kijevas. Braucu ciemos pie draudzenes uz Itāliju.Man ir visi dokumenti izņemot ielūgumu.Mana draudzene īrē māju.Man ir viņas līguma un pases kopija. Vai jums ir nepieciešams ielūgums?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
11 abonenti  • prasīja 2018-08-166 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  22
аватар ollennka
Jums ir bezvīzu režīms ar ES, kāpēc uzaicinājums?
аватар IrynaHlev
Tātad jūs neesat no Ukrainas - jūs tā neatbildētu. Ir valstis, kur ar vienu bezvīzu režīmu nepietiek.....: Itālija, Grieķija, Katalonija....
аватар zhdanova10
Nu es nezinu. Pavasarī lidoja uz Milānu, neviens vispār neko nejautāja - uzlika zīmogu un viss. Poļi parasti prasa, kur un cik. Un ne ungāri, ne itāļi nekad nebija ieinteresēti
аватар IrynaHlev
Paldies par atbildi! Atvainojiet, neviens īsti neko nevarēja pateikt. Ikviens tiek novirzīts uz vietni, kurā tiek runāts par šo ielūgumu. Bet tas ir tur, lai saņemtu vīzu. Un mums tas nav jāsaņem. Jūs nelidojāt ekskursijā, bet vienkārši???? Vēlreiz paldies par atbildi. Ceru, ka jums būs veiksmīgs ceļojums!
аватар klichko
Ir valstis, kur ar vienu bezvīzu režīmu nepietiek.....: Itālija, Grieķija, Katalonija....
-------------
Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik skumji. Cik tev ir gadu, IrinaKhlev?
Aizmirsti. Varat izlaist, vai arī viņiem var būt nepieciešama atgriešanās biļete, dzīvesvietas apliecinājums (ielūgums) un skaidras naudas nodrošinājums. Ja jūs apmeklējat pirmo reizi, vēl jo vairāk. Itālijā jaunas meitenes netiek atbalstītas, un draudzene ir jāsaprot nevis kā vietējā ... tāpēc labāk bruņoties līdz galam
аватар IrynaHlev
Man ir viss, izņemot ielūgumu. Es par to rakstīju. Man bija jautājums tikai ar ielūgumu. TIKAI!!!!Nomierināts. Es neesmu jauna meitene, bet krietni pāri 50. Nedēļas laikā tikai vienu reizi dzirdēju atbildi uz savu jautājumu. Mums ir tāds serviss... Bet cik vienkārši: jautājums – atbilde. Paldies visiem!!!
аватар NatashaS
Trīs reizes lidoju bez vīzas.Divreiz uz Itāliju,vienreiz uz Franciju. Pasu kontrolē neviens neprasīja neko citu kā tikai pasi.
аватар AllOverTheWorld
nav nepieciešams
аватар ollennka
"Tātad jūs neesat no Ukrainas - jūs tā neatbildētu."
Ukrainas atbilde bija tāda pati.
"Ir valstis, kur ar vienu bezvīzu režīmu nepietiek.....: Itālija, Grieķija, Katalonija...."
Vai es kaut ko pārgulēju? Katalonija jau ir norobežojusies no Spānijas?
аватар klichko
Man ir viss, izņemot ielūgumu.
----------------
Robežsargiem tev nav kur dzīvot. Un drauga doki nav nekas
Es neesmu jauna meitene, bet man ir krietni pāri 50.
-----------------
Labi saglabājies) Varēja reģistrēt jautājumu, bet nevarēja google atrast problēmu. Viņi to dara, lai gan reti. Šajā vecumā ir visas iespējas iziet kontroli.
Vairāk pārliecības un miera uz robežas un mazāk aizvainojuma šeit)
аватар travelsita
Mans tēvs jūnijā lidoja uz Vāciju (Minheni) uz 50. gadiem pie sava brāļadēla (viņš palika tur gandrīz mēnesi). Neviens neko nejautāja.
аватар staruha_izergil
Un es esmu pārapdrošinātājs. Es ne tikai uzkrātu ielūgumu, bet arī izveidotu sev aptuvenu maršrutu Itālijas apmeklējumam ar pilsētām un apskates vietām. Lai neapjuktu pasu kontrolē, ja itāļu robežsargam rodas aizdomas, ka, esot draudzenei ar darba līgumu Itālijā, arī tu, IrinaHleva, droši brauc turp nevis apskatīt skaistumu, bet gan strādāt 90 dienas. Nevienam nav noslēpums, ka lielākā daļa mūsējo dodas uz Itāliju pieskatīt gados vecākus itāļus un itāļu sievietes.
Un ko, šis uzaicinājums ir tik problemātiski izpildīt?
аватар IrynaHlev
Paldies visiem par atbildēm! Es atkārtoju vēlreiz: es iešu uz 10 dienām. Klasesbiedrenei,kurai ir iespeja dzivot kur grib....Neesmu palaistuve,bet gandriiz pensionaars. Daži man atbildēja skaidri: es lidoju, bez problēmām. Un daži gribēja bla bla bla... Tāds ir mūsu pakalpojums: google - bet nulle jēgas. Daži gudri cilvēki. Es tieku prom no šejienes. Vēlreiz paldies cilvēkiem, kuri ir saprotoši un adekvāti. Jā, es esmu Jaunava, man patīk kārtība. Tā es strādāju. Tāpēc es visu zinu iepriekš. Paldies meitenes par zinošām atbildēm! Mīlu tevi!!!
аватар IrynaHlev
Kas attiecas uz pilsētām, kas ir Katalonijas sastāvā: dažas tika noraidītas... Kam tu sitīsi... Draugs no Krievijas devās apglabāt savu māti Kijevā. Robežsargs prasīja 2 stundas: VIZĪTES MĒRĶIS ....
аватар klichko
Daži man atbildēja skaidri: es lidoju, bez problēmām. Un daži gribēja bla bla bla
———————
Kas jauns? Kādas ir personas dzīvesvietas fotokopijas, kur robežsargiem ir arguments, ka jūs apstāsies pie viņas? uh, lai veicas
аватар ollennka
"Draugs no Krievijas grasījās apglabāt savu māti Kijevā. Robežsargs 2 stundas prasīja: VIZĪTES MĒRĶIS..." - apstiprinu par Ukrainu, arī uz robežas uzdeva stulbus jautājumus, kad lidoju tranzītā.
Un tomēr 50 gadus vecajai Jaunavai paliek jautājums - Katalonija atdalījās vai kā? Vai tas Pukemons ir atgriezies vai joprojām klīst pa citām valstīm?
аватар alena14
Pirms neilga laika arī uzdevu šo jautājumu šeit.Pirms 2 nedēļām lidoju no Itālijas.Paprasīja atgriešanās biļeti,uzrādīja,uzrādīja apdrošināšanu.Nauda neinteresēja.) Un viss.Iziets.
аватар IrynaHlev
Paldies, Alena! Jā, daudzi man atzvanīja – problēmām nevajadzētu būt. Es vienmēr lidoju ar vīzu, bez vīzas - pirmo reizi ..., tāpēc jautāju apkārt ... Bet .... es tieku prom no šejienes - cik daudz žults te izlija ....
аватар IrynaHlev
Gribu palīdzēt krieviem jautājumā par iebraukšanu Ukrainā. Vīrieši netiks ielaisti. Ja ir radinieki, viņa izsauc ielūgumu un atbild par cilvēku. Kā un kur to izdarīt - atbildēšu personīgi. Sieviete - nav problēmu. Un bez vīzas.... Pagaidām. Un vēl: cilvēki, palīdziet viens otram, esiet apdomīgi! Bumerangs pastāv. Šodien tev sanāk nejauki - rīt tev no visa spēka spārdīs pa galvu... Un es piebildīšu vēl vienu lietu. Nebiju gaidījusi tādu rupjību. Paldies par palīdzību visiem, kas man palīdzēja atrisināt manu problēmu!
аватар Yuliasaki
Kāds ielūgums? Kāpēc tas jums? Nauda un pase! Vairāk neko nevajag.
https://www.turpravda.com/it/blog-351837.html
аватар IrynaHlev
Jā, jā, paldies! Vienkārši vēstniecības mājaslapā skaidri uzrakstīti dokumenti, kuros arī šis bēdīgi slavenais ielūgums. Tiesa, pirms tam tika pievienots PAR VĪZAS ATVĒRŠANU....Labāk spēlēt droši, nekā atgriezties no lidostas... Paldies!!!
аватар alena14
Bezvīzu režīms nozīmē arī ielūgumu.Šeit kādam paveicas var pajautāt par visiem dokumentiem vai varbūt ne. Tas vienkārši nav oficiāls ielūgums, jebkurā veidā jūsu draugs uzraksta ielūgumu un nosūta to uz jūsu e-pastu. Tāpat kā manā gadījumā viņa teica, ka viņai nav laika izdrukāt ielūgumu))
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Itālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl