Jautājums o Itālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
783 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kas zina, kādi ir nosacījumi ieceļošanai Itālijā (ar gaisa transportu) Ukrainas pilsoņiem šobrīd... un turpmāk?
Kas zina, kādi ir nosacījumi ieceļošanai Itālijā (ar gaisa transportu) Ukrainas pilsoņiem šobrīd... un turpmāk?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
12 abonenti  • prasīja 2021-08-223 gadā atpakaļ
Atbildes  •  28
аватар Vika284
Itālijas Ārlietu ministrijas mājaslapā ir pieejama funkcija, kurā var noteikt, kādi dokumenti (attiecībā uz Covid) ir nepieciešami, lai nokļūtu Itālijā
https://infocovid.viaggiaresicuri.it/index_en.html
аватар ser_____Witness77
Itālijas Ārlietu ministrijas mājaslapās mēs acīmredzot izskatāmies ... bet es tomēr gribēju zināt VISAS nianses no pirmavotiem tskt / ceļojums ir plānots janvārī ...
аватар Fancase
Saskaņā ar Itālijas Veselības ministrijas 29. jūlija rīkojumu par aktualizētiem robežas šķērsošanas standartiem ar Itāliju saistībā ar Covid-19 pandēmiju, Ukraina no 31. jūlija ir iekļauta D kategorijas valstu sarakstā, kas nodrošina iespēju apmeklēt Itālijas Republikai jebkuram mērķim, ieskaitot tūrismu.
Tajā pašā laikā tiem, kas vēlas apmeklēt Itāliju, jāņem vērā šādas obligātās pamatprasības: sertifikāts par negatīvu COVID-19 molekulārās vai ātrās pārbaudes rezultātu, kas jāveic vismaz 72 stundas pirms ierašanās; aizpildīta tiešsaistes sanitārās kontroles pasažieru meklētāja veidlapa, kas pieejama vietnē https://app.euplf.eu/; Ierodoties Itālijā, pilsoņiem piecas dienas jāiziet pašizolācija, kam seko otrais COVID-19 tests, lai apstiprinātu negatīvu rezultātu.
аватар ser_____Witness77
nu ja tu ieradīsies ar vakcinācijas apliecību? ... pašizolācija ir pilnīgi nepieņemama :(
аватар Olena7777
Vakcinācija un pašizolācija 5 dienas... diemžēl tāpēc es nevēlos lidot uz Itāliju (5 dienas sēdēt
аватар andreyvip
Tagad Covid ierobežojumus 2 mēnešus iepriekš paredzēt nav iespējams, un pusgadu tas nemaz nav reāli. Līdz šim laikam var būt pilnīga visu ierobežojumu atcelšana vai pilnīgs ieceļošanas aizliegums visiem bez izņēmuma.
аватар Apyatka
Ceļojums janvārī. "No pirmavotiem" ir jāseko līdzi situācijai decembrī, nevis agrāk.
аватар ser_____Witness77
decembrī būs mazliet vēls... gribu paņemt biļetes iepriekš, noīrēt auto... un Cervinia apartamenti rezervēti par brīvu līdz 7.decembrim un tad būs "viss zaudēts" :)
аватар Olena7777
Tāpēc rezervējiet un gaidiet. Pašreizējās realitātēs - vai nu riskējiet un pērciet iepriekš. Vai arī pērc pirms izbraukšanas un pārmaksā. Vai arī vispār neko nedarīt un palikt mājās. Ir izvēle.)
аватар ser_____Witness77
tātad apartamenti jau rezervēti ... bet par biļetēm NEATGRIEZAS kā bablos
аватар lana_181
ser_____Witness77 Janvāris vēl ir tālu, un lietas var mainīties. Šeit ir jaunākā informācija šobrīd. vakar. .Pieredze nav mana, bet meitene ar mums lidoja uz Franciju un atpakaļ ar to pašu reisu. No turienes es devos uz Sanremo. Bija tur nedēļu. Neviens neko nejautāja, viņai bija pārbaude.. Nomas auto. Vispār mēs tur ceļojām pa Itālijas ziemeļiem. Viss ir labi. Vakar pie kontroles viņa nedaudz raustījās, bet par to. ka viņai nav Dia un tests acīmredzot neatbilda itāļu, bija bez QR koda.Vispār ja nebaidās riskēt var iet. Bet tas ir tagad. Un tā ukraiņiem tests vai pote plus 5 dienas pašizolēšanās.
аватар victoriaharkava
Vai zināt, ja pēc (otrās) potes ir pagājušas nedaudz mazāk par 14 dienām, vai tās drīkst? Vai arī viņiem tas ir svarīgi? Paskaties uz to vispār?)
аватар ser_____Witness77
Vai jūsu vakcinācijas pasē ir QR kods?
аватар victoriaharkava
Es arī neatradu vietnēs apmēram 14 dienas. Tieši tas, kas jums nepieciešams: 1) forma; 2)pārbaude; 3) otrā vakcīnas deva vai pašizolācija 5 dienas. Bet kaut kādu iemeslu dēļ citos forumos / rakstos viņi raksta apmēram 14 dienas. No kurienes tas vispār nāca?))
аватар ser_____Witness77
ko viņi raksta Itālijas vēstniecības mājaslapā?
аватар victoriaharkava
Autoram, jā, sadaļā "Darbība" ir QR)
аватар victoriaharkava
No 2021. gada 31. augusta līdz 25. oktobrim saskaņā ar 2021. gada 28. augusta dekrētu ieceļošana Itālijā ir atļauta personām, kuras iepriekšējās četrpadsmit dienas pavadījušas kādā no D saraksta valstīm (tātad arī Ukrainā) iekāpšanas laiks un visi, kuriem ir tiesības veikt atbilstošu kontroli pār:
- Obligāti digitāli jāaizpilda īpaša tiešsaistes atrašanās vietas noteikšanas lietojumprogramma (saukta arī par pasažieru meklētāja veidlapu (dPLF)) un iespēja to parādīt elektroniski savā ierīcē vai izdrukātu papīra formātā pirms iebraukšanas Itālijā;
- Starptautiskais COVID vakcinācijas sertifikāts, kas izsniegts pēc vakcinācijas kursa beigām, vai sertifikāts, ko izdevušas kompetentās sanitārās iestādes pēc vakcinācijas, ko apstiprinājusi Eiropas Zāļu aģentūra
- dokuments par molekulārā vai antigēna testa nokārtošanu, kas veikts, ņemot uztriepes, ne ilgāk kā 72 gadus
аватар victoriaharkava
(!!) Ja nav izsniegts starptautiskās vakcinācijas COVID sertifikāts, nepieciešama piecu dienu pašizolācija PLR norādītajā vietā, kā arī molekulārā vai antigēna uztriepes pārbaude noteiktā termiņa pabeigšana no pašizolācijas.
- tas ir no Itālijas vēstniecības Ukrainā tīmekļa vietnes. Tik tālu, labi.
VAI vakcīna VAI izolācija (PLR forma + tests ir obligāts jebkurā gadījumā); ka pote jātaisa pirms 14+ dienām nekur neko neredzu
аватар ser_____Witness77
... skaidrs - ceļš uz Itāliju būtībā ir vaļā;) ... atliek tikai saprast vai derēs Vale de Aosta, vai Sella Ronda kūrorti (sliktākajā (s) )
аватар ser_____Witness77
"Ja nav izsniegts starptautiskais COVID vakcinācijas sertifikāts... " - nu, kā vidusmēra ukrainis zina pareizo šāda sertifikāta modeli? ... mūsu parastie viņiem neder?
аватар victoriaharkava
Nu mums izsniedz sertifikātu ukraiņu un angļu valodā + "Action" ir QR. Tas droši vien nozīmē, ka mūsu sertifikāts ir piemērots
Nez vai kāds, kurš nesen ir pārbaudījis, kā tas viss notiek praksē, atbildēs vai nē)))
аватар a.syrotina
varbūt kāds zina, palīdziet man to izdomāt (((
kā lidot pieaugušam ir saprotams, bet kā lidot 13 gadus vecam bērnam?
līdz 6 gadiem neko nevajag, bet no 6 līdz 18 gadiem Ukrainā vakcināciju neveic.
Izrādās, vecāki ar vakcināciju, un bērns 13 gadus vecs ar PCR? Vai bērns būs izolācijā 5 dienas???
аватар ser_____Witness77
cik es zinu, viņš vienkārši nevarēs kopā ar jums apmeklēt publiskas vietas (muzejus, restorānus utt.) ... un tad daudzas kafejnīcas, restorāni, viesnīcas piever acis uz to ...
аватар victoriaharkava
Tikko pirms pāris dienām atgriezos no Itālijas. Viss ir kā rakstīju augstāk: plf, tests, green pass (vakcīna). Ja ir vēl kādi jautājumi - jautājiet))
аватар ser_____Witness77
kādas vakcīnas ir pieejamas? kur prasīja QR kodu: vai lielveikalam/sabiedriskajam transportam jāparāda?
аватар victoriaharkava
Pfizer, Astra, Johnson, Moderna (saraksts ir Itālijas veselības mājaslapā), viņi šādi devās uz tirgiem Romā, neizmantoja sabiedrisko transportu. Bet, lai ieietu Kolizejā / Vatikānā, jums bija nepieciešams QR. Arī lidostā skatījāmies vairākas reizes (pie reģistrācijas galda, šķērsojot robežu, pirms iekāpšanas pašā lidmašīnā..)
Kopumā jebkurā gadījumā bez potes labāk tur nelidot))
аватар ser_____Witness77
...vai vakcīnas imitācija ;)
аватар lesiaukrainka
Pirms trim dienām draudzene aizlidoja uz Itāliju (viņa tur dzīvo pastāvīgi), papildus pilnai vakcinācijai (viņai tāda bija) prasīja veikt antigēna pārbaudi.
Un kas notiks tālāk....
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Itālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl