Jautājums o Itālija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
783 abonenti tiks
informēti par problēmu
Interesanti jautājumi

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Jautājums itāļu ekspertiem
Lūdzu, pastāstiet man, kā vislabāk sadalīt laiku. Ir 2 iespējas: Palermo 3 naktis, Bari 4 naktis un Palermo 5 naktis, Bari 2 naktis. Otrs variants ir tāds, ka patiesībā Bari būs tikai viena pilna diena. Vai pietiks apskatīt pilsētu? Sadalījums ir tikai tas, jo gaisa savienojums. Kurai pilsētai būs vairāk dienu? Pirms Palermo pavadīsim 9 naktis Katānijā.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2020-06-144 gadā atpakaļ
Atbildes  •  57
аватар ybraykovska
Bari pietiek ar 1 pilnu dienu. Pārējais atrodas Palermo un tās apkārtnē. Bari es ieteiktu apmeklēt Svētā Nikolaja baziliku un relikvijas (šī ir noteikta nedēļas diena un stundas provaslavļai, nu, tā vismaz bija)
аватар camomille
īsti nesapratu par noteiktu nedēļas dienu pareizticīgajiem?
аватар lana_181
Palermo un tās apkārtnē ir vairāk dienu, Katānijai 9 dienas ir daudz, protams, es nezinu, kāds jums ir temps, bet ar divām dienām pietiek, lai redzētu daudz, labi, 3 un izbaudītu to. lauks!)
аватар ybraykovska
Nikolaja relikvijas (tās atrodas atsevišķā kriptā) varēja godināt tikai reizi nedēļā, kad dievkalpojumu nolasīja pareizticīgo priesteris (un tad no krievu pareizticīgajiem nebija katru nedēļu, mūs pavadīja armēni priesteris, šķiet) Mums bija apmēram pirms 5 gadiem, es skatījos grafiku, lasīju forumus, es nezinu, kā ir tagad, bet, ja atrodaties Bari un varat uzminēt, tad jums vajadzētu sagatavoties
аватар ybraykovska
un par Palermo, viņam dažas dienas, arī Cefalu, Erice
аватар camomille
Liels paldies visiem.
Katānija 9 dienas, jo. Mēs ceram apgulties Katānijas vai tās apkārtnes pludmalē)).
Es negribētu iekļūt Krievijas pareizticīgo baznīcas dienestā, mums vairāk patīk katoļi ...
аватар Apyatka
Palermo nebiju, bet Bari vismaz 2, vismaz 3 dienas - nekā. Un tas nav Bari pilsētā, pašu Bari var apskatīt 3 stundās. Punkts ir šajā reģionā savāktās skaistules. Mast si - Alberobello, Matera, Polignano - a - Mare. Nepieciešamas vismaz 4 dienas.
Nikolaja kripta - katoļu baznīca Tur, pagrabā, glabājas Sv. Nikolaja relikvijas, tas pats, kurš ir ļoti cienīts UOC. Divas reizes nedēļā šajā pagrabā notiek Krievijas pareizticīgo baznīcas pareizticīgo dievkalpojums, un tikai vienu reizi otrdienās relikvijas tiek atvērtas dievkalpojumam - enerģētiski tā ir ļoti spēcīga akcija. Jūs varat izturēties pret ROC, kā vēlaties, bet pat tad, ja katoļi savā baznīcā atvēl divas dienas pareizticīgajiem, vai ir vērts atpūsties uz politiskiem principiem? Esmu neticīgs cilvēks, bet kapenes uz mani atstāja spēcīgu iespaidu.
Relikvijām var pieskarties otrdien, apmēram pulksten 11-12.
аватар Igor_m
Skūpstīšanās, pieskaršanās un komūnijas pieņemšana šogad nederēs – masku un cimdu nēsāšana sabiedriskās vietās visā Itālijā ir obligāta. Un muzeji un tempļi jau ir atvērti no maija-jūnija, bet tūristu no ārzemēm ir ļoti maz, līdz 90% apmeklētāju ir itāļi Katānija - 9 naktis, Palermo + Bari -7 naktis, kopā 16 naktis Itālijā? Jums vienkārši jāpalielina apmeklējamo vietu skaits. Tās ne vienmēr ir slavenas pilsētas, par to esmu 100% pārliecināts. Piemēram, Matera atrodas 90 km uz dienvidrietumiem no Bari. Es novēlu jums veiksmīgu ceļu un, kā vienmēr, veiksmi!
аватар camomille
Apjatka, katoļi atvēlēja laiku dievkalpojumu noturēšanai bazilikā visām bizantiešu rituāla baznīcām, ne tikai Krievijas pareizticīgo baznīcai. Pēc vakardienas akcijas vispār pārstāju uzskatīt, ka ROC attiecas uz kristietību (bet tas nav tūrisma foruma diskusiju temats un tas ir mans personīgais viedoklis, kuru es nevienam neuzspiežu un kuru nevēlos nevienu aizskart , jo reliģija ir tīri personiska lieta).
Igor_m, liels paldies))) Tev ir pilnīga taisnība. Palermo un Katānija ir sākumpunkti, lai ceļotu pa salu. Būs daudz vairāk vietu.
Pārrezervētas viesnīcas. Tagad 9 naktis Katānija, 5 naktis Palermo un 2 naktis Bari.
аватар Igor_m
Un pa ceļam no Bari uz Materu ir Altamura pilsēta - tur arī jāiet.. Vienai dienai vajadzētu pietikt trīs pilsētām, vēlams ar vienu nakšņošanu.
аватар Igor_m
Kad jūs sākat strādāt Itālijā un ar kādu transporta līdzekli?
аватар camomille
Bari ieradīsimies 17-00, un nākamās dienas rītā lidosim mājās. Tāpēc vienkārši dodamies pie Nikolaja un pastaigājamies pa pilsētu. Mēs izpētīsim Sicīliju)) Es ceru, ka oktobrī ukraiņi tiks ielaisti ES.
аватар camomille
oktobris, lidmašīna
аватар Igor_m
Kad atrodaties Marsalas pilsētā, mājupceļā iegādājieties pudeli sarkanā saldā stiprinātā vīna un pāris pakas Savoyardi cepumu. Kad es ievietošu "mana" tiramisu recepti attiecīgajā forumā, jūs būsiet "zirga mugurā". Īsta tiramisu pagatavošanai ir piemērots tikai Marsalas vīns.
Ar automašīnu būtu jābrauc uz Itāliju....
аватар camomille
... tātad noma pastāv)))
аватар Apyatka
oktobris, lidmašīna
Oktobrī vēl var peldēties Bari apkārtnē!
аватар ybraykovska
nu un vēl tāda lieta, tieši Katānijā pludmales ir tālu no centra un nav tas labākais variants, tādā ziņā, ka apkārtnē ir labāki un gleznaināki. Ja esat ar automašīnu, varat dzīvot nevis Katānijā, bet tieši pie jūras un doties ciemos, tostarp Katānijā
аватар camomille
Oktobrī vēl var peldēties Bari apkārtnē!
==
Sicīlija ir uz dienvidiem, tur vajadzētu būt vēl siltāk. Tāpēc nolēmām gandrīz visu laiku pavadīt Sicīlijā un varbūt kādu citu reizi Apūlijā. Godīgi sakot, mēs Bari nemaz nebūtu apstājušies, ja būtu varējuši atrast labāku savienojumu ar tām biļetēm, kas palika mūsu rokās pēc lidojuma uz Madeiru atcelšanas.
dzīvo nevis Katānijā, bet tieši pie jūras
==
Sapratām, ka mums vairāk patīk uzturēties lielajās pilsētās.
аватар ybraykovska
lai jums lieliskas brīvdienas
аватар camomille
Paldies))
аватар Apyatka
Es neko nezinu par Sicīliju (izņemot to, ka tagad ir biļetes no Kijevas par 56 USD turp un atpakaļ)), bet dažreiz dienvidi nenozīmē siltāku jūru. Kā faktu informēju, ka oktobrī Apūlijā ir diezgan labi peldēties)
Jauku atpūtu!
Lai viss kļūst labāk!
аватар ybraykovska
paldies, es nezināju, ka Ryanair lidoja uz Itāliju no Kijevas un Harkovas)))
аватар camomille
Apyatka, paldies))
Pēc Turtellas datiem, oktobrī ūdens Bari ir 21,1, gaiss ir 22,2, bet Sicīlijā ūdens ir 23,4, gaiss ir 22,6.
ybraykovska, no Harkovas pagaidām tikai Milāna, bet sola arī Romu.
аватар ybraykovska
tas mani noteikti iepriecina)))
аватар lana_181
kumelītes pat janvārī gaisa temperatūra ir +20, oktobrī visvairāk ir peldēties. Raynair pagaidām nekur nelido un mūs vēl nekur neuzņem.Bet cerēsim uz to labāko.
аватар Apyatka
papildus tam, ka tagad ir biļetes no Kijevas par 56 USD turp un atpakaļ
Atvainojiet, katrs 54 eiro.
аватар lana_181
Apyatka labi, viņi pat var pārdot biļetes, šodien ir izpārdošana, bet es piezvanīju, lai uzzinātu, tāpēc viņi teica .. kad viņi lido no Ukrainas, nav zināms, es saku, kāpēc jūs pārdodat biļetes? atbilde ir, jūs vienmēr varat to apmainīt pret kuponu!)) Nedod Dievs, ka no mums uz Itāliju lido lidmašīnas, proti, zemo cenu aviokompānijas.
аватар camomille
Wizz nesagādā problēmas apmainīt biļetes pret kuponiem. Viss darbojas automātiski un nauda kontā parādās uzreiz. Tāpēc, ja tas ir lēts, varat to droši ņemt. Pēc tam maini datumus vai saņemiet 120% no summas jaunu biļešu iegādei. Tie nav frīki TAP Portugal, kuri atcēla biļetes un pat neizsniedz vaučeru uz 1,5 mēnešiem. 400 eiro vienkārši nekur nepazuda.
аватар Apyatka
Vai kupons saglabās jūsu pērkamās biļetes vērtību vai arī biļete vēlāk maksās citu naudu?
Var kniedēt cenas pat par 5 eiro, lai tauta nes naudu pēc iespējas vairāk))
аватар camomille
Nē, Wizz ļauj apmainīt atceltās biļetes uz citiem datumiem 2 mēnešu diapazonā. bez piemaksas. Pie mums kādreiz bija tā - paņēma biļetes par 10 eiro un mainīja (biļetes tika atceltas sakarā ar lidojuma laika pārcelšanu) uz citu datumu, kas uz to laiku maksāja ap 100 eiro.
Parādīt vairāk »
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Itālija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl