Majestic Hotel 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 10.010
pamatā
1 atsaukt
Viesnīca tika uzcelta 1970. gadā un atjaunota 2010. gadā. Sastāv no vienas septiņstāvu ēkas. Atrodas tieši Pesaro pludmalē. Pezāro vēsturiskais centrs atrodas 800 metru attālumā no viesnīcas.Vairāk →
аватар Galina_Bilonoga
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī viesnī ca lielā koties ir pensionē ta. Š ī ir klusa un ē rta viesnī ca, ļ oti tī ra. Krieviski runā još a meitene reģ istratū rā . Viss ir tik ļ oti skaisti. Ē diens bija labs un viss tik kā rtī gi. Paņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as. … Tomēr ▾ Š ī viesnī ca lielā koties ir pensionē ta. Š ī ir klusa un ē rta viesnī ca, ļ oti tī ra. Krieviski runā još a meitene reģ istratū rā . Viss ir tik ļ oti skaisti. Ē diens bija labs un viss tik kā rtī gi. Paņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as. Bet jū s varē tu paē st pusdienas, nevis vakariņ as, ja jums ir citi plā ni vakaram. Par to tikai iepriekš jā brī dina. Istaba tī ra un laba. Kas attiecas uz 3 zvaigznē m, ļ oti labi, nevar salī dzinā t ar turku. Š ī pilsē ta ir ļ oti skaista. Pludmale ir, bet sauļ oš anā s krē sli ir par maksu un ļ oti dā rgi. Mē s devā mies uz paš valdī bas pludmali, un tur bija saprā tī gā ka cena par sauļ oš anā s krē sliem. Mums iedeva nomā velosipē dus, kur viena stunda bija bez maksas. Man ļ oti patika viesnī ca. Un nā kamvasar plā nojam turp doties vē lreiz.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Frasassi alas
Novērtējums 10.0
Itālija, Pezāro
Daba

Отель построен в 1970 году, обновлен в 2010 году. Состоит из одного семиэтажного здания. Расположен прямо на пляже курорта Пезаро. Исторический центр Пезаро находится в 800 м от отеля.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1,5 от ж/д вокзала. Автобус останавливается в 20 м от отеля. Ближайшие магазины, бары и рестораны находятся в 300 м от отеля. Международный аэропорт им. Федерико Феллини — 34,7 км, аэропорт Фальконара (г. Анкона) — 68,2 км.
Pludmales apraksts Один зонтик и два шезлонга включены в тарифы по системе AI.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), room service, интернет Point, Wi-Fi в общественных местах (бесплатно), ТВ-зал, крытый гараж (платно), открытая парковка (платно), русскоязычный персонал, зал для завтрака (открыт с 07:30 до 09:30), 1 ресторан (открыт ежедневно: с 12:30 до 13:30 и с 19:30 до 20:30), 1 снэк-бар, 1 открытый бассейн, зонтики и шезлонги у бассейна — бесплатно.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • izmitināšana ar dzīvniekiem  FREE 
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Меню для детей, по запросу.
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • velosipēdu noma  FREE 
Telpu apraksts

В отеле 80 номеров.

Istabās

Кондиционер, сейф, телефон, телевизор, спутниковое ТВ, ванная комната, фен, балкон. Уборка номера: ежедневно, смена полотенец: через день, смена белья: через 2 дня.

Adrese Viale Trieste, 80, 61121 Pesaro, Italy
Tālruņi: Tel: +39 0721 371900
Tīmekļa vietne: Majestic Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.