Brīvdienas Pezāro

Rakstīts: 28 augusts 2007
Ceļošanas laiks: 28 augusts — 4 septembris 2007
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Viesnī ca kopumā ir diezgan liela un atrodas pirmajā rindā . Č etri stā vi, divi lifti. Bet tajā paš ā laikā sienas ir no kartona (iespē jams, kā visā s Itā lijas viesnī cā s). Telpas tur nav ī paš i lielas un atkarī bā no tā , cik cilvē ku atpū š as. Diviem joprojā m paveicas, un, ja vairā k, tas bū s pā rpildī ts. Bē rniem pā rsvarā ir divstā vu gultas vai divas blakus cieš i pieguļ oš as gultas. Santehnika tur atstā j daudz vē lamo, lai gan ne visā s telpā s. Gandrī z visi tehniskie darbinieki (apkopē jas) runā krieviski, kas zinā mā mē rā atvieglo saziņ u. Bet itā ļ i strā dā reģ istratū rā . Bet viņ i zina angļ u valodu. Kopumā personā ls ir ļ oti draudzī gs.
Liels š ī s viesnī cas pluss ir ļ oti labs ē diens. Ē dienu, dā rzeņ u izvē le. Tiesa, deserts jā gaida ļ oti ilgi. Pasniedz tieš ā m ne ļ oti ā tri. Viņ iem ir ļ oti ē rta lieta - kad pasū tā t vī nu vai ū deni un nedzerat, tad atstā jat uz galda un jums nā kamajā dienā atnes nepabeigto produktu (kā likums jau ir uz galda). Ļ oti ē rts un izmaksu ietaupī jums.
Par sauļ oš anos pludmalē . Viss ir samaksā ts. Sauļ oš anā s krē sli, saulessargi utt. Nav gandrī z nevienas vietas, kur sauļ oties uz dvieļ a. Tiesa, netā lu no viesnī cas ir vieta (kur kanā ls) tur var atrasties, bet no tā nav daudz. Labā k ir nopirkt vietu ar sauļ oš anā s krē slu. Tas bū s daudz ē rtā k. Š eit ar skatu uz jū ru un balkoniem tur "saspī lē ja" logu grī du viens pret otru. Kopumā var teikt, ka ir labā kas viesnī cas, bet ir arī sliktā kas. Š is ir kaut kas pa vidu.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu