Jautājums o Neapole

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
8 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Iesakiet nakšņošanas vietu ar bērniem netālu no Neapoles
Pastāstiet, vieta ģimenēm ar bērniem netālu no Neapoles.Interesē Itālijas dienvidi, ierašanās Neapolē. Tālākos plānos ir īrēt auto un braukt uz vietu, kur ir laba jūra bērniem. Varbūt ir tādi zinātāji, kas tur ir bijuši) Un vai ir vērts doties uz šo krastu jūnija otrajā pusē - vai jūra būs auksta?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2017-12-256 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар AllOverTheWorld
Neapole (osta) un peldēties? Tas ir ekstrēmi, īpaši ar bērniem.
Netālu no Neapoles līdz Sorrento ..... vai pa jūru uz Iskiju
Paestum, Santa Maria - Castellabate izskatās, bet vai tur jūra ir laba bērniem .... nezinu ....
аватар Igor_m
Uz dienvidiem no Salerno atrodas Magazzeno, Spineta - ideālas pludmales, ūdens parki. Pa ceļam apmeklējiet Vezuvu, Pompeju, noteikti apmeklējiet Pozitāno, un jūs pat varat ieskatīties Sorrento. Jums tas patiks, esmu pārliecināts!
аватар Olena7777
AllOverTheWorld Neuzmanīgi izlasi, ierodamies Neapolē, un tad jau meklēju, kur doties atvaļinājumā. Lidojumi Milāna vai Neapole, es neredzu jēgu lidot uz Milan Bergamo, jo es gribu atpūsties valsts dienvidos. Turklāt (domājot) nevajadzētu būt grūti noīrēt automašīnu no Neapoles un aizbraukt uz jauku apmešanās vietu - manuprāt, līdz 250 km brauciena attālumā no Neapoles ir normāli
Igor_m - paldies par informāciju, noteikti izpētīšu! Es paskatījos uz attālumu no Neapoles tikai 67 km) Šī ir lieliska iespēja, ja es izvēlos mājokli pēc vēlēšanās.
аватар Olena7777
Igor_m Varbūt pasakiet pēc laika - kad tur ir labāk - pie jūras siltuma, vai jūnija otrajā pusē ir auksts?
аватар alex45
Jūs zināt, ka Kapri salā pie Neapoles, padomju laikā Gorkijs tur atpūtās.Kopumā Itālijai ir izcilas vietas uz papēžiem.
аватар alex45
Peldējos Vidusjūrā Lido di Venezia maija beigās.Man nav auksti,bet katram ir savs komfortabls stāvoklis ūdenī.Bet ja Itālijas dienvidi,tad jāpielīdzina Tunisijas ziemeļiem.
аватар Igor_m
Olena7777, tur jūnija otrajā pusē var būt augstāks par 30 grādiem, un vēlāk sākas īstais karstums. Maijs-jūnijs ir labākais...
аватар Olena7777
mēs esam Itālijas ziemeļos jūnija beigās-jūlija sākumā, šogad diezgan cepti) divas nedēļas bija tikai viena diena - apmācies un neliels lietus no rīta ... un tas bija ļoti karsts.
аватар Igor_m
Uz tām vietām brauc kruīza kuģi no visas pasaules, tur ir ļoti neparasti un skaisti. Un kā fanātisks autobraucējs mani pārsteidz SS163 ceļa skaistums no Pozitāno uz Salerno, kas ir patiešām šaurs. "Pavadiet" pāris dienas pussalas izpētē, nenožēlosiet. Uzkāpiet Pozitano augstākajā punktā, nofotografējieties - un šeit mēs visi priecāsimies.
аватар alex45
Tur, uz Itālijas papēža, ir province – Kalabrija. Brīnišķīgas vietas, to es domāju, it īpaši, ja braucat ar automašīnu. "Laba jūra bērniem" ir smilšainas pludmales, un šī ir Adrijas jūra. No Bari un dienvidiem!
аватар Olena7777
Alex45 Paldies! Starp citu, es arī sāku apsvērt Kalabriju, daudzi to iesaka)
Tagad, ja viņi dotu kontaktus mājokļa īrēšanai, būtu ļoti pateicīgi)
аватар alex45
No tā, ko atradu - "La Pizuta" komplekss Tropea rajonā, ieskatieties šajā vietnē www.hometogo.ru/Recreation/Calabria. Varbūt ir kas konkrētāks.Bija kontakti,bet iekš Yandex,un man vairs nav,par to parūpējās prezidents.
аватар Olena7777
paldies alex45! Jā, ar slēdzeni tika zaudēts daudz datu.
Kamēr ir lētas Ernesta biļetes, es gribu visu organizēt), man šķiet, ka tas ir daudz izdevīgāk nekā lidot komplektā, turklāt tas ir brīvāk)
аватар Olena7777
Es nolēmu atteikties no atvaļinājuma plānošanas, man joprojām ir daži jautājumi.
Tomēr mēs nolēmām doties uz Reggio Calabria. Tur jau rezervēta naktsmītne. Pēc apraksta un foto pilsētiņa ļoti patika.
Bet sakarā ar to, ka šī vieta atrodas diezgan tālu no Neapoles, no lidostas brauksim ar vilcienu.
Man ir jautājums - varbūt stulbs))) - iesakiet, cik daudz laika ņemt rezervē starp - ierašanos Neapoles lidostā un izbraukšanu no dzelzceļa stacijas ar vilcienu. Es saprotu, ka galvenās formas - lidojuma kavēšanās un problēmas ar bagāžu var aizkavēties.
Bet vismaz provizoriski.... Skatos - divas stundas visam, ja viss bez kavēšanās - vai pietiek? Iziet pasu kontroli + paņemt bagāžu + doties uz Neapoles dzelzceļa staciju?
Paskatījos vilciena biļetes - ja ņem mēnesi uz 2 un agrāk - cena mūsu vilcienam ir ap 50 eiro, un ja ir tajā pašā dienā, tad trīsreiz dārgāk (Tāpēc dabiski gribu pirkt iepriekš .
аватар Igor_m
Viss jums izdevās – Neapole, Pompeja, Vezuvs, Pozitano, Salerno un tad uz dienvidiem uz pludmali. alex45 precīzi norādīja virzienu - Adrijas jūras piekraste Kalabrijā (Bari ir Apūlija), sākot no "papēža", "papēža" no Krotones un dienvidiem, pludmales ir labākas par tām, kuras es ieteicu. Es neizvēlētos Reggio Calabria atpūtai un neiesaku jums. Ja brauc tālāk ar auto, tad neatstājiet nevienam bez uzraudzības, riteņi ir noņemti, lai gan ne visi - Sicīlija ir blakus, ir savi "likumi".
аватар Igor_m
Varbūt es aizrāvos ar Reggio Calabria (Itālijā katra pilsēta ir pelnījusi uzmanību), tas ir atkarīgs no jums, jo jūs jau esat kaut ko rezervējis.
аватар Olena7777
jāatbild)
Jā, mēs rezervējām izcilus apartamentus - ar skaistu skatu uz Mesīnijas līci, vēl vienu Tropejā - akmens metiena attālumā no klints - skats ir burvīgs, Zambrone ir iespēja pēdējo reizi pagulēt pludmalē un doties uz Vibo Valentia . Ļoti gribu apmeklēt Sicīlijas salu - Mesīnu, Taormīnu.... Vispār tāds mūsu plāns šoreiz)
Ņemot vērā, ka no Zhulyan pastāvīgi lido zemo izmaksu lidojumi, domāju par braucienu uz Neapoli septembra beigās un no turienes uz Romu un apkārtni. Es domāju, ka septembris Itālijā ir maģisks laiks)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Neapole
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl