Jautājums o Milāna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
59 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Esmu neoficiāli nodarbināts, lidošu uz Milānu, kā ar darba apliecību? Vai derēs tikai bankas izraksts? Nav vīra, neviena, kas organizētu sponsorēšanu
Esmu neoficiāli nodarbināts, lidošu uz Milānu, kā ar darba apliecību? Vai derēs tikai bankas izraksts? Nav vīra, neviena, kas organizētu sponsorēšanu
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
10 abonenti  • prasīja 2016-10-118 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  17
аватар duhovnayae
Ir vajadzīga palīdzība. Jūs lidojat pats vai ar tūrisma uzņēmuma starpniecību. Vienkārši man ir draudzene, viņa arī nav oficiāli nodarbināta, uzrakstīja ceļojumu aģentūrai izziņu, ka strādā pie viņiem
аватар duhovnayae
Viņai ceļojumu aģentūrā tika izsniegta vīza, un viņa sniedza šādu pakalpojumu. Patiesībā viņus arī interesē, lai cilvēks lidotu. Bet viņa maksāja viņiem naudu tikai par palīdzību vīzas saņemšanā. Vai jūs varat darīt to pašu
аватар hatinka
Es neredzu problēmu, ja ir tikai paziņojums ar labu līdzsvaru. Sertifikātu var saņemt tajā pašā vietā, kur neoficiāli strādā. Vai jūs jautājat uzņēmumam? Vienīgā lieta! Nekad netaisiet absolūtas izziņas (pirktas, nesaprotu no kā) un tiem konsulātiem, kuri periodiski pieprasa nodokļu dienesta izziņu par ienākumiem (piemēram, Vācija). Nav iespējams pārbaudīt, vai tiešām strādā kādā uzņēmumā. Maksimums, zvana, bet tas nav īpaši efektīvi un jau tiek darīts reti. Pārbaudīt tiešām var tikai pēc tiem oficiālo ienākumu avotiem, kas ir nodokļu inspekcijā (tur gan ir norādīti visi avoti, ne tikai darba devējs). Bet arī šādus sertifikātus prasa ļoti reti.
Ja kontā ir vajadzīgā naudas summa un vēlies paņemt izrakstu, tad sponsorēšanu un vīru tev absolūti nevajag.
Lai tev labs ceļojums!
аватар ollennka
Šengenas vīzām ir nepieciešamas finansiālās garantijas, un kas tieši tas būs: izziņa no darba, kurā norādīti ienākumi vai izziņa no bankas, nav nozīmes. Pēdējā laikā ņemu izziņu no bankas, jo tās aizpildīšana aizņem 5 minūtes, un trīs dienas jāgaida izziņa no darba))). Tikai labāk paņemt izziņu nevis par atlikumu, bet par kustību, lai var redzēt, ka tev regulāri ir nauda kontā, nevis tikai vīzai, izmeta.
аватар emociya_91
Es braucu viens, pieteikšu vīzu caur ceļojumu aģentūru, viņi visi vienbalsīgi apgalvo, ka bez šīs izziņas no darba nevar iztikt
аватар emociya_91
Es nevaru to ņemt no darba
аватар Slav1
Braucot uz Vāciju, viņi bankā iegādājās ceļojumu čekus, nodeva to kopijas kopā ar dokiem
аватар ollennka
emociya_91, kāpēc tev ir vajadzīgas šīs nepatikšanas ar ceļojumu aģentūru, ja ceļojat paši???? Itālijas vīzu centrs lieliski darbojas Novosibirskā. Par papildu 3000 rubļiem viņi visu noorganizēs jums ērtā laikā, jums pat nav jāpiesakās. Zvaniet viņiem un uzdodiet jautājumu. Varu derēt, ka viņi apstiprinās, ka pietiek ar bankas izrakstiem.
аватар alexorel
No personīgās pieredzes: čeks no bankomāta ar nepieciešamo summu + bankas kartes fotokopija = piemērota finanšu garantija Vīzu centram
100%
аватар kolyan_cat
No personīgās pieredzes: čeks no bankomāta + bankas kartes fotokopija neder, piemēram, Vācijas konsulātam. Ir skaidrs noteikums, ka ir jābūt konta izrakstam par pēdējiem 3 mēnešiem.
Tāpēc vienīgais pareizais informācijas avots ir izlasīt attiecīgā konsulāta mājaslapā rakstīto, kur visas prasības ir izklāstītas pieejamā formā krievu valodā.
аватар alexorel
kolyan_cat, Var, protams, ar daļu sarkasma, apstrīdēt kāda cita (cita) viedokli un atsaukties uz dažādu valstu konsulātiem.
Bet jautājums skaidri pateica: es braucu uz Milānu (par Vāciju nebija runas)
Attiecīgi mana atbilde ir balstīta uz jautājumu un personīgo pieredzi par vīzas iegūšanu Itālijas Vīzu pieteikumu centrā. Un pēdējais, kā daudzi varēja pamanīt arī no savas personīgās pieredzes, ir ļoti lojāls!
аватар petromir
Jautājums bija par Itāliju, kāds ar to sakars Vācijai?? aleksorels sniedza absolūti pareizu atbildi: itāļiem kā finanšu garantiju pietiek ar bankomāta čeku un kartes kopiju. Es noguldīju naudu, izņēmu čeku, izņēmu naudu) Es to ievietoju citā kartē --- es izdarīju vēl vienu čeku)))
Izziņa par darbu šajā gadījumā var tikai apstiprināt ienākumu un darba pieejamību dzimtenē, kā arī nodomu atgriezties)
аватар kolyan_cat
Nu es minēju Vāciju kā piemēru, ka primārajai informācijai jānāk no konsulāta mājaslapā rakstītā. Jo personīgais piemērs dažreiz darbojas, dažreiz ne. Šeit tūristam tiek sniegti padomi par to, kas ir labāks un kas ir sliktāks, bet primārās informācijas nav.
No personīgās pieredzes - vīzu uz Itāliju uztaisīja nestrādājošs radinieks, palīdzējām un devāmies absolūti pēc saita rakstītā. Nekādu "labāk to vai šito" - stingri pēc saraksta. Viņi viņai iedeva vīzu, tā bija 1. Šengenas zona viņas dzīvē. Tāpēc aicinu interesējošo tūristi apskatīt vietu un izvēlēties sev piemērotāko kā finansiālo garantiju.
аватар agent_borabora
daudz padomu)
Bet kāpēc pēc šāda padoma tūristi lūdz mums palīdzību, ar vīzas atteikumu, kas darīja tieši to pašu, ko ieteica "pieredzējušie" tūristi?
аватар ollennka
Galvenais ieteikums ir neklausīties ceļojumu aģentūrā, bet zvanīt uz konsulātu vai vīzu centru un uzzināt no pirmavotiem.
аватар ollennka
Nu vai tu jau pieteicies vīzai? Pastāsti man, kā gāja.
аватар agent_borabora
Autore pēc vīzas atteikuma acīmredzot maina pasi.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Milāna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl